Ulice Listové
+8
Kisuke Uchiha
Yoko Ayme
Noriko Kana
Tokiro Ryuu (Zetsu)
Nawaki
Akasuna no PiliKKa
Kushina Uzumaki
Neuro Uchiha
12 posters
Strana 3 z 40 • 1, 2, 3, 4 ... 21 ... 40
Ulice Listové
First topic message reminder :
Hlavní ulice Konohagakure.
Zde naleznete: Shushuya- saké bar
Restaurace Yakiniku Kyu
Ichiraku Ramen
Dango obchod
Konohagakure park
Yamanaka květinářství
Hlavní ulice Konohagakure.
Zde naleznete: Shushuya- saké bar
Restaurace Yakiniku Kyu
Ichiraku Ramen
Dango obchod
Konohagakure park
Yamanaka květinářství
Naposledy upravil Assasin Senju dne Sun 13 Mar - 10:49, celkově upraveno 1 krát
Anonymní- Anonymní
Re: Ulice Listové
"Jo, Madara byl taky přece uměle vytvořený Rikudou. No nic, časem se to vyjeví." Dojedl.Koroki Yarikyo napsal:Assasin Senju napsal:"Uchiha? Myslíš? Je to docela možné, nevíme s kým se Uchihové za těch několik set let zkřížili...Nemyslíš, že by mohl být Rikudou?!"Nagato se zarazil a začal se dusit nudlemi.Koroki Yarikyo napsal:"Ano... Uzumaki krev... a krev Čtvrtého. Neobyčejná vytrvalost a síla... Ale tento ještě relativně úplný chlapec, génius možná větší než Kakashi Hatake... má něco z krev Uchiha. Při boji jsem jej sledoval."
"Rikudou?!" otevřel jsem pusu dokořán... "Já...já... nevím..." přiznal jsem a snažil se změnit téma. "Půjdeme?!"
"Ano Itachi, půjdem rovnou do kanceláře. Nebo chceš jít jinam?"
Anonymní- Anonymní
Assasin Senju napsal:"Jo, Madara byl taky přece uměle vytvořený Rikudou. No nic, časem se to vyjeví." Dojedl.Koroki Yarikyo napsal:Assasin Senju napsal:"Uchiha? Myslíš? Je to docela možné, nevíme s kým se Uchihové za těch několik set let zkřížili...Nemyslíš, že by mohl být Rikudou?!"Nagato se zarazil a začal se dusit nudlemi.Koroki Yarikyo napsal:"Ano... Uzumaki krev... a krev Čtvrtého. Neobyčejná vytrvalost a síla... Ale tento ještě relativně úplný chlapec, génius možná větší než Kakashi Hatake... má něco z krev Uchiha. Při boji jsem jej sledoval."
"Rikudou?!" otevřel jsem pusu dokořán... "Já...já... nevím..." přiznal jsem a snažil se změnit téma. "Půjdeme?!"
Vzpomenu si na naši čtvrť... Na Sasukeho... Na celý klan.. "Hmm asi raději ne. Šel bych rovnou.."
Guest- Anonymní
"Tak jdem. Ale veď mě." -->Kancelář Hokageho.Koroki Yarikyo napsal:Assasin Senju napsal:"Jo, Madara byl taky přece uměle vytvořený Rikudou. No nic, časem se to vyjeví." Dojedl.Koroki Yarikyo napsal:Assasin Senju napsal:"Uchiha? Myslíš? Je to docela možné, nevíme s kým se Uchihové za těch několik set let zkřížili...Nemyslíš, že by mohl být Rikudou?!"Nagato se zarazil a začal se dusit nudlemi.Koroki Yarikyo napsal:"Ano... Uzumaki krev... a krev Čtvrtého. Neobyčejná vytrvalost a síla... Ale tento ještě relativně úplný chlapec, génius možná větší než Kakashi Hatake... má něco z krev Uchiha. Při boji jsem jej sledoval."
Vzpomenu si na naši čtvrť... Na Sasukeho... Na celý klan.. "Hmm asi raději ne. Šel bych rovnou.."
Anonymní- Anonymní
R-P-G
"Hm dnes je prekrásny den na prechádzku".
V hlave: Ktovie či by ten dedinčan nepotreboval s niečim pomôcť...
"Hej"pane nepotrebujeťe s niečim pomôcť urobím čokoľvek...
V hlave: Ktovie či by ten dedinčan nepotreboval s niečim pomôcť...
"Hej"pane nepotrebujeťe s niečim pomôcť urobím čokoľvek...
Anonymní- Anonymní
R-P-G
"Som v poriadku Kakashi-san"
...neviem čo to bolo za podivného týpka ale mal zvláštne schopnosti.
...neviem čo to bolo za podivného týpka ale mal zvláštne schopnosti.
Anonymní- Anonymní
Procházel jsem se v ulici pod henge no jutsu.
Kde mám sakra zjistit co udělali s kyuubim?
Kde mám sakra zjistit co udělali s kyuubim?
Neuro Uchiha- Počet príspevkov : 1390
Shinobi
Vesnice: Itami wo sekai
Klan:
konoha
jsem tu evereste hodil jsem si jeho ruku okolo ramen a vyrazili jsme. A evereste nevíš kdo ti to udělal ? nevšimnul sis na něm něco nápadného nebo řekl něco ?
Anonymní- Anonymní
R-P-G
V hlave: Ten symbol som predsa videl aj u toho dedinčana....
"Kakashi-san" povedal som a vzápätí som sa otočil na toho dedinčana...
"Kakashi-san" povedal som a vzápätí som sa otočil na toho dedinčana...
Anonymní- Anonymní
(Máme symbol na pláštích kdyby něco doufám žes nemyslel moje oko to souvisí s něčím jiným xD)
Shinobi
Klan:
Satake Shiranui napsal:Prezlečený za dedinčana som sa prechádzal po ulici.
(for everest: Ak teda platí, že máme znak iba na plášti potom si ho pri našom stretnutí nemohol vidieť. )
Anonymní- Anonymní
(Satake ne jen na plasti proste kam si ho umistis ja si ho nechal na plasti.)
Shinobi
Klan:
Strana 3 z 40 • 1, 2, 3, 4 ... 21 ... 40
Povolení tohoto fóra: