Ulice Listové
+8
Kisuke Uchiha
Yoko Ayme
Noriko Kana
Tokiro Ryuu (Zetsu)
Nawaki
Akasuna no PiliKKa
Kushina Uzumaki
Neuro Uchiha
12 posters
Strana 2 z 40 • 1, 2, 3 ... 21 ... 40
Ulice Listové
First topic message reminder :
Hlavní ulice Konohagakure.
Zde naleznete: Shushuya- saké bar
Restaurace Yakiniku Kyu
Ichiraku Ramen
Dango obchod
Konohagakure park
Yamanaka květinářství
Hlavní ulice Konohagakure.
Zde naleznete: Shushuya- saké bar
Restaurace Yakiniku Kyu
Ichiraku Ramen
Dango obchod
Konohagakure park
Yamanaka květinářství
Naposledy upravil Assasin Senju dne Sun 13 Mar - 10:49, celkově upraveno 1 krát
Anonymní- Anonymní
Re: Ulice Listové
''hm jehlice, to jsou mene ucine zbrane''
vzal jsem papir a zacal na nej malovat
''tak naucim te vsechno co muzes s jehlicema delat''
ukazal jsem Smortnovi papir do ktereho jsem kreslil
(na tom papire je lidske telo a na nem oznacena kriticka mista atd...)
vzal jsem papir a zacal na nej malovat
''tak naucim te vsechno co muzes s jehlicema delat''
ukazal jsem Smortnovi papir do ktereho jsem kreslil
(na tom papire je lidske telo a na nem oznacena kriticka mista atd...)
Anonymní- Anonymní
Já jsem si to pročítal... pak jsem zvedl hlavu...
"Tak teorii bychom měli..."
"Tak teorii bychom měli..."
Anonymní- Anonymní
''ted prakci''
TSUCHIBUSHIN no JUSTSU
udelal jsem 5 kamenych klonu
''tak ted to zkousej na mych klonech''
TSUCHIBUSHIN no JUSTSU
udelal jsem 5 kamenych klonu
''tak ted to zkousej na mych klonech''
Anonymní- Anonymní
když jsem se trefoval skoro pokaždý ... (naučeno: Hari o nageru jutsu (technika vrhání jehlic))
Pak jsem se rozločil s Tsuchikagem a šel jsem se najíst...
Ichiraku Rámen:
Já: "Dám si steak..."
Prodavačka: "Nemáme...máme jen mnoho druhů ramenů... proto se to jmenuje rámen..."
Já: "No tak teda nějaký hodně pálivý..."
Pak jsem se rozločil s Tsuchikagem a šel jsem se najíst...
Ichiraku Rámen:
Já: "Dám si steak..."
Prodavačka: "Nemáme...máme jen mnoho druhů ramenů... proto se to jmenuje rámen..."
Já: "No tak teda nějaký hodně pálivý..."
Anonymní- Anonymní
dostal jsem zpravu od Assasinovo kagebushin
''no konechne, uz me to tady stvalo''
udelal jsem 5 tsuchibushin
''rozzejdete se a reknete vsem aby sli zpatky do vesnice''
sel jsem pro vyzbroj
''no konechne, uz me to tady stvalo''
udelal jsem 5 tsuchibushin
''rozzejdete se a reknete vsem aby sli zpatky do vesnice''
sel jsem pro vyzbroj
Anonymní- Anonymní
Klon Tsuchikageho dorazil k Ichiraku ramenu... on si mně všiml,já jeho ne,jsem totiž zabrán do svého ramenu...
Anonymní- Anonymní
-> Dojdeme společně s Naganem k Ichiraku Ramen...
"Mám hlad co ty Nagano?"
"Mám hlad co ty Nagano?"
Guest- Anonymní
Nagato: "Taky!! Nejedl jsem strašně dlouho...a dřív taky ne...Konan mě jen dávala živiny...Před smrtí tady jedna sféra byla..Pamatuji si to! Ach..Konoha je opravdu krásná." usmál se provinile Nagato.Koroki Yarikyo napsal:-> Dojdeme společně s Naganem k Ichiraku Ramen...
"Mám hlad co ty Nagano?"
Anonymní- Anonymní
Assasin Senju napsal:Nagato: "Taky!! Nejedl jsem strašně dlouho...a dřív taky ne...Konan mě jen dávala živiny...Před smrtí tady jedna sféra byla..Pamatuji si to! Ach..Konoha je opravdu krásná." usmál se provinile Nagato.Koroki Yarikyo napsal:-> Dojdeme společně s Naganem k Ichiraku Ramen...
"Mám hlad co ty Nagano?"
"Můj domov... Saskeho domov." vydechnu poněkud smutně a zamířím dovnitř Ichiraku
Guest- Anonymní
V rámenu: " Co si dáte?"Koroki Yarikyo napsal:Assasin Senju napsal:Nagato: "Taky!! Nejedl jsem strašně dlouho...a dřív taky ne...Konan mě jen dávala živiny...Před smrtí tady jedna sféra byla..Pamatuji si to! Ach..Konoha je opravdu krásná." usmál se provinile Nagato.Koroki Yarikyo napsal:-> Dojdeme společně s Naganem k Ichiraku Ramen...
"Mám hlad co ty Nagano?"
"Můj domov... Saskeho domov." vydechnu poněkud smutně a zamířím dovnitř Ichiraku
Nagato: "Pro každého dvojitou porci vašeho nejlepšího RÁMENU!"
Prodavač:"Pánové mají obrovský hlaad co?"
"Ten největšííí! Itachiii...Konečně...JÍDLO!"
Anonymní- Anonymní
"Přesně... Nagano!" zvědavý na reakci toho chlapíka, když slyší jméno - Itachi a Nagano.
Guest- Anonymní
Nagato: "To je dobře..asi nezná naše jména! Kdo ví, co by se stalo. Kolik let už uběhlo? Sto? A..Itadakimaas!!"Koroki Yarikyo napsal:"Přesně... Nagano!" zvědavý na reakci toho chlapíka, když slyší jméno - Itachi a Nagano.
Anonymní- Anonymní
Assasin Senju napsal:Nagato: "To je dobře..asi nezná naše jména! Kdo ví, co by se stalo. Kolik let už uběhlo? Sto? A..Itadakimaas!!"Koroki Yarikyo napsal:"Přesně... Nagano!" zvědavý na reakci toho chlapíka, když slyší jméno - Itachi a Nagano.
"Itadakimaas" Stále si zaujatě prohlížím tvář toho staříka. "Vypadá stejně, jako ten co tu byl před sto lety..." uchichtnu se.
Guest- Anonymní
Vyšel jsem z rámenu a tam stál tsuchikage... po malém rozhovoru jsem se šel zbalit a hezky na cestu domů...
Anonymní- Anonymní
"Je to zvláštní že? Jak dlouho jsme byli..Mrtví" Zašeptám.Koroki Yarikyo napsal:Assasin Senju napsal:Nagato: "To je dobře..asi nezná naše jména! Kdo ví, co by se stalo. Kolik let už uběhlo? Sto? A..Itadakimaas!!"Koroki Yarikyo napsal:"Přesně... Nagano!" zvědavý na reakci toho chlapíka, když slyší jméno - Itachi a Nagano.
"Itadakimaas" Stále si zaujatě prohlížím tvář toho staříka. "Vypadá stejně, jako ten co tu byl před sto lety..." uchichtnu se.
Anonymní- Anonymní
Assasin Senju napsal:"Je to zvláštní že? Jak dlouho jsme byli..Mrtví" Zašeptám.Koroki Yarikyo napsal:Assasin Senju napsal:Nagato: "To je dobře..asi nezná naše jména! Kdo ví, co by se stalo. Kolik let už uběhlo? Sto? A..Itadakimaas!!"Koroki Yarikyo napsal:"Přesně... Nagano!" zvědavý na reakci toho chlapíka, když slyší jméno - Itachi a Nagano.
Zasměju se. "Nagato.... ehm nevedu si povinnou evidenci zemřelých. Ale už to nějaký ten... pátek bude." "Co říkáš na toho... jounina, který byl s Hokagem? Jak se ti jeví?"
Guest- Anonymní
"Na co narážíš?" Zeptal jsem se ho a taky se zasmál.Koroki Yarikyo napsal:Assasin Senju napsal:"Je to zvláštní že? Jak dlouho jsme byli..Mrtví" Zašeptám.Koroki Yarikyo napsal:Assasin Senju napsal:Nagato: "To je dobře..asi nezná naše jména! Kdo ví, co by se stalo. Kolik let už uběhlo? Sto? A..Itadakimaas!!"Koroki Yarikyo napsal:"Přesně... Nagano!" zvědavý na reakci toho chlapíka, když slyší jméno - Itachi a Nagano.
Zasměju se. "Nagato.... ehm nevedu si povinnou evidenci zemřelých. Ale už to nějaký ten... pátek bude." "Co říkáš na toho... jounina, který byl s Hokagem? Jak se ti jeví?"
"Myslíš toho Jinchuurikiho? Možná bude silnější než Naruto...Co se týče v ovládání Kyuubiho a vyzrálosti."
Anonymní- Anonymní
"Vidím to docela podobně... A navíc." polkl ramen... "Uzumaki Naruto byl jen jeden... stejně jako tento... Jsou odlišní jako oheň a voda, i když nevím komu bych přiřadil vodu a komu oheň."
Guest- Anonymní
"Ano. Máš pravdu. Naruto měl výhodu v Uzumaki krvi, i když si nepamatuju, že by o ní věděl.Koroki Yarikyo napsal:"Vidím to docela podobně... A navíc." polkl ramen... "Uzumaki Naruto byl jen jeden... stejně jako tento... Jsou odlišní jako oheň a voda, i když nevím komu bych přiřadil vodu a komu oheň."
To je zásadní otázka. Odpoví se na ni časem..."
Anonymní- Anonymní
"Ano... Uzumaki krev... a krev Čtvrtého. Neobyčejná vytrvalost a síla... Ale tento ještě relativně úplný chlapec, génius možná větší než Kakashi Hatake... má něco z krev Uchiha. Při boji jsem jej sledoval."
Guest- Anonymní
"Uchiha? Myslíš? Je to docela možné, nevíme s kým se Uchihové za těch několik set let zkřížili...Nemyslíš, že by mohl být Rikudou?!"Nagato se zarazil a začal se dusit nudlemi.Koroki Yarikyo napsal:"Ano... Uzumaki krev... a krev Čtvrtého. Neobyčejná vytrvalost a síla... Ale tento ještě relativně úplný chlapec, génius možná větší než Kakashi Hatake... má něco z krev Uchiha. Při boji jsem jej sledoval."
Anonymní- Anonymní
Assasin Senju napsal:"Uchiha? Myslíš? Je to docela možné, nevíme s kým se Uchihové za těch několik set let zkřížili...Nemyslíš, že by mohl být Rikudou?!"Nagato se zarazil a začal se dusit nudlemi.Koroki Yarikyo napsal:"Ano... Uzumaki krev... a krev Čtvrtého. Neobyčejná vytrvalost a síla... Ale tento ještě relativně úplný chlapec, génius možná větší než Kakashi Hatake... má něco z krev Uchiha. Při boji jsem jej sledoval."
"Rikudou?!" otevřel jsem pusu dokořán... "Já...já... nevím..." přiznal jsem a snažil se změnit téma. "Půjdeme?!"
Guest- Anonymní
Strana 2 z 40 • 1, 2, 3 ... 21 ... 40
Povolení tohoto fóra: