Ulice Listové
+8
Kisuke Uchiha
Yoko Ayme
Noriko Kana
Tokiro Ryuu (Zetsu)
Nawaki
Akasuna no PiliKKa
Kushina Uzumaki
Neuro Uchiha
12 posters
Strana 7 z 40 • 1 ... 6, 7, 8 ... 23 ... 40
Ulice Listové
First topic message reminder :
Hlavní ulice Konohagakure.
Zde naleznete: Shushuya- saké bar
Restaurace Yakiniku Kyu
Ichiraku Ramen
Dango obchod
Konohagakure park
Yamanaka květinářství
Hlavní ulice Konohagakure.
Zde naleznete: Shushuya- saké bar
Restaurace Yakiniku Kyu
Ichiraku Ramen
Dango obchod
Konohagakure park
Yamanaka květinářství
Naposledy upravil Assasin Senju dne Sun 13 Mar - 10:49, celkově upraveno 1 krát
Anonymní- Anonymní
Re: Ulice Listové
Pořád jsem tam stál a cítil jak se mi krev žene do hlavy. Červený jako rak jsem se na Kushinu otočil a políbil ji a pak jemně odstrčilKushina Uzumaki napsal:Objala som Assasina a do ucha som mu pošepkala jemne Já....Milujem ťa. ked som ho objímala mala som pocit ako keby ma jeho syn prebodával pohľadomAssasin Senju napsal:"Dí díky." usmál jsem se roztřeseně.
"Je celej po mě!" vykřikl jsem pak a moje hruď se nafoukla hrdostí.
Vzal jsem svého syna na záda a utekl pryč. vrána kolem zase lítala a krákala to svoje Baka! Baka!
Já toho Itachiho asi zabiju, jestli mě bude zase sledovat s těma vránama!
Anonymní- Anonymní
Ulice listové
A kde že to vlastně bydlíš ? a mám dotaz jednou když nebyla mamka doma jsem šel ven a zničeho nic jsem nějak udělal strom nevíš řím to je?(podobně jako ty)
Anonymní- Anonymní
Kushino ty baka,prečo on?. pomyslela som si a so slzami v očiach som sa otočila a šla preč. Vieš že on by sa do takej ženy nezamiloval hlavne ked máš také rudé vlasy.
Kushina Uzumaki- Počet príspevkov : 1168
Shinobi
Vesnice: Otogakure
Klan: Kissu
"Máš..máš asi Mokuton.Jindy ti o tom povyprávím, teď už půjdeme domů. Je už pozdě."(přesun.)Tobiru Senju napsal:A kde že to vlastně bydlíš ? a mám dotaz jednou když nebyla mamka doma jsem šel ven a zničeho nic jsem nějak udělal strom nevíš řím to je?(podobně jako ty)
Anonymní- Anonymní
Prechádzala som sa po lesoch kďe trénovali Génini a rozmýšľala aké by to bolo keby som odišla z Konohy,po ceste od zúrivosti som zanechala stopy od shurikenov.
Shinobi
klon si jí všiml a šel za ní "vypadáš rozzuřeně smím se zeptat proč ?" klon mněl na hlavě kapuci tak aby ho nebylo poznat
Anonymní- Anonymní
Pozrela som sa na toho ninju čo ma oslovil.Já....ale...len som urobila blbost. usmiala som sa.Naomi Hyuuga napsal:klon si jí všiml a šel za ní "vypadáš rozzuřeně smím se zeptat proč ?" klon mněl na hlavě kapuci tak aby ho nebylo poznat
Shinobi
To takhle nejde...Musím jít za ní...
Vyšel jsem ven a chvíli se díval kolem..Jsem přece Hokage sakra...
Kushino kde jsi..vydal jsem se po různých úlomků shurikenů do lesa, který byl v Senju čtvrti.
Vyšel jsem ven a chvíli se díval kolem..Jsem přece Hokage sakra...
Kushino kde jsi..vydal jsem se po různých úlomků shurikenů do lesa, který byl v Senju čtvrti.
Anonymní- Anonymní
Vyznala som lásku človekovi ktorý o to nestál tak preto som trocha mimo,Ale prečo sa mi neukážeš sama a posielaš klon? sadla som si pod strom.
Shinobi
Slyšel jsem Kushiny hlas, tak jsem přišel blíž.Kushina Uzumaki napsal:Vyznala som lásku človekovi ktorý o to nestál tak preto som trocha mimo,Ale prečo sa mi neukážeš sama a posielaš klon? sadla som si pod strom.
"Ku..Kushino?"
Anonymní- Anonymní
Srdce sa mi rozbúšilo ako o závod,nemohla som sa ani pohnúť keď som počula jeho hlas.Keď som sa konečne ukopojila koktave som povedala.As...Assasi...vlastne Hokage-sama,čo potrebujete?Assasin Senju napsal:Slyšel jsem Kushiny hlas, tak jsem přišel blíž.Kushina Uzumaki napsal:Vyznala som lásku človekovi ktorý o to nestál tak preto som trocha mimo,Ale prečo sa mi neukážeš sama a posielaš klon? sadla som si pod strom.
"Ku..Kushino?"
Shinobi
"Já...Já...Miluji tě!!...Nikdy jsem si to neuvědomil...ale..když jsi udělala to...tak..se mi celý svět změnil.ÚPLně od základů, připadám si jako malý kluk..."sedl sem si na zem a čekal na ni.Kushina Uzumaki napsal:Srdce sa mi rozbúšilo ako o závod,nemohla som sa ani pohnúť keď som počula jeho hlas.Keď som sa konečne ukopojila koktave som povedala.As...Assasi...vlastne Hokage-sama,čo potrebujete?Assasin Senju napsal:Slyšel jsem Kushiny hlas, tak jsem přišel blíž.Kushina Uzumaki napsal:Vyznala som lásku človekovi ktorý o to nestál tak preto som trocha mimo,Ale prečo sa mi neukážeš sama a posielaš klon? sadla som si pod strom.
"Ku..Kushino?"
Anonymní- Anonymní
č...čo?prekvapene som pozerala a potom som sa aj postavila aby som poriadne vydela ale ako náhle som sa postavila musela som sa oprieť pretože by som spadla na zem.
Shinobi
Prechádzal som sa po ulici a obzeral sa po okolí.
Ach jo...keby som mal aspoň nejaké peniazem že by som si niečo kúpil na jedenie, ale nič.
Vykračoval som si po ulici aj naďalej.
Ach jo...keby som mal aspoň nejaké peniazem že by som si niečo kúpil na jedenie, ale nič.
Vykračoval som si po ulici aj naďalej.
Anonymní- Anonymní
"Myslím, že bud lepší když udělám tohle." Vstal jsem a přišel ke Kushině. Díval jsem se chvíli do jejich očích a přitáhl si ji k sobě.Kushina Uzumaki napsal:č...čo?prekvapene som pozerala a potom som sa aj postavila aby som poriadne vydela ale ako náhle som sa postavila musela som sa oprieť pretože by som spadla na zem.
"Mi-lu-ju-tě!" Přitiskl jsem její rty k mým a rukou jsem ji hladil po vlasech.
Anonymní- Anonymní
Keď už som prešiel o nejaké tie metre ďalej tak som sa posadil na lavičku a potom som si tam aj ľahol.
Okuliare som si nechal na očiach a klobúk som si dal na tvár.
Okuliare som si nechal na očiach a klobúk som si dal na tvár.
Anonymní- Anonymní
Z očí mi začali stekať slzy.Ruky som mu dala okolo krku a nechala sa unášať jeho polibky.Keby si vedel, jak ťa milujiAssasin Senju napsal:"Myslím, že bud lepší když udělám tohle." Vstal jsem a přišel ke Kushině. Díval jsem se chvíli do jejich očích a přitáhl si ji k sobě.Kushina Uzumaki napsal:č...čo?prekvapene som pozerala a potom som sa aj postavila aby som poriadne vydela ale ako náhle som sa postavila musela som sa oprieť pretože by som spadla na zem.
Shinobi
Odtrhl jsem jí od sebe a chytl za ruku."Půjdem stranou." zašeptal jsem a poodešel kousek dál od zakuklené osoby.Kushina Uzumaki napsal:Z očí mi začali stekať slzy.Ruky som mu dala okolo krku a nechala sa unášať jeho polibky.Keby si vedel, jak ťa milujiAssasin Senju napsal:"Myslím, že bud lepší když udělám tohle." Vstal jsem a přišel ke Kushině. Díval jsem se chvíli do jejich očích a přitáhl si ji k sobě.Kushina Uzumaki napsal:č...čo?prekvapene som pozerala a potom som sa aj postavila aby som poriadne vydela ale ako náhle som sa postavila musela som sa oprieť pretože by som spadla na zem.
Schovali jsme se mezi stromy a opět jsem ji začal líbat. Moje ruka sklouzla z její hlavy na zadek.
Anonymní- Anonymní
Zašla som mu rukou do vlasov a nežne ho bozkávala na krku,potom mi jedna ruka skĺzla pod jeho tričko.Bozkami som prechádzala z krku na ústa.Assasin Senju napsal:Odtrhl jsem jí od sebe a chytl za ruku."Půjdem stranou." zašeptal jsem a poodešel kousek dál od zakuklené osoby.Kushina Uzumaki napsal:Z očí mi začali stekať slzy.Ruky som mu dala okolo krku a nechala sa unášať jeho polibky.Keby si vedel, jak ťa milujiAssasin Senju napsal:"Myslím, že bud lepší když udělám tohle." Vstal jsem a přišel ke Kushině. Díval jsem se chvíli do jejich očích a přitáhl si ji k sobě.Kushina Uzumaki napsal:č...čo?prekvapene som pozerala a potom som sa aj postavila aby som poriadne vydela ale ako náhle som sa postavila musela som sa oprieť pretože by som spadla na zem.
Schovali jsme se mezi stromy a opět jsem ji začal líbat. Moje ruka sklouzla z její hlavy na zadek.
Shinobi
Otvoril som oči, čo ale pod klobúkom nebolo poznať.
"Tsss...zasa som sa zle vyspal."
Pomaly som sa posadil.
Tak, ale toto už je závažný problém, človek bez peňazí snáď ani nie je človekom...mal by som niekoho nájsť, niekoho u koho by sa dalo zarobiť.
Postavil som sa a dal si menšiu rozcvičku.
"Fuu, to už je mi lepšie!"
Keď už som sa dosť ponaťahoval tak som sa vydal ulicou.
(presun)
"Tsss...zasa som sa zle vyspal."
Pomaly som sa posadil.
Tak, ale toto už je závažný problém, človek bez peňazí snáď ani nie je človekom...mal by som niekoho nájsť, niekoho u koho by sa dalo zarobiť.
Postavil som sa a dal si menšiu rozcvičku.
"Fuu, to už je mi lepšie!"
Keď už som sa dosť ponaťahoval tak som sa vydal ulicou.
(presun)
Anonymní- Anonymní
Vyndal jsem čelenku Kirigakure a prohlížel si jí potom jsem jí zandal a řekl jsem si pro sebe "Jen uvidíte..hm"
Anonymní- Anonymní
Prešiel som ulicou a všímal som si dobre okolie.
Hmmm, naozaj veľká dedina...
(presun)
Hmmm, naozaj veľká dedina...
(presun)
Anonymní- Anonymní
POmalu jsem ji svlékl tričko a sklouzl jsem na její ňadra. Chvíli jsem jí laskal pevná ňadra a pak jsem přešel k jejímu krku. Přitiskl jsem ji k sobě blíž a poslouchal jak tiše sténala.Kushina Uzumaki napsal:Zašla som mu rukou do vlasov a nežne ho bozkávala na krku,potom mi jedna ruka skĺzla pod jeho tričko.Bozkami som prechádzala z krku na ústa.Assasin Senju napsal:Odtrhl jsem jí od sebe a chytl za ruku."Půjdem stranou." zašeptal jsem a poodešel kousek dál od zakuklené osoby.Kushina Uzumaki napsal:Z očí mi začali stekať slzy.Ruky som mu dala okolo krku a nechala sa unášať jeho polibky.Keby si vedel, jak ťa milujiAssasin Senju napsal:"Myslím, že bud lepší když udělám tohle." Vstal jsem a přišel ke Kushině. Díval jsem se chvíli do jejich očích a přitáhl si ji k sobě.Kushina Uzumaki napsal:č...čo?prekvapene som pozerala a potom som sa aj postavila aby som poriadne vydela ale ako náhle som sa postavila musela som sa oprieť pretože by som spadla na zem.
Anonymní- Anonymní
Rýchlo som mu stiahla tričko a kochala sa jeho krásou a,hluboko som sa nadýchla a ruky som mu dala okolo pása.Sledovala som Assasina a takú rozkoš som ešte nikdy nezažila. Celým telom mi prebiehali vlny vzrušenia.Assasin Senju napsal:POmalu jsem ji svlékl tričko a sklouzl jsem na její ňadra. Chvíli jsem jí laskal pevná ňadra a pak jsem přešel k jejímu krku. Přitiskl jsem ji k sobě blíž a poslouchal jak tiše sténala.Kushina Uzumaki napsal:Zašla som mu rukou do vlasov a nežne ho bozkávala na krku,potom mi jedna ruka skĺzla pod jeho tričko.Bozkami som prechádzala z krku na ústa.Assasin Senju napsal:Odtrhl jsem jí od sebe a chytl za ruku."Půjdem stranou." zašeptal jsem a poodešel kousek dál od zakuklené osoby.Kushina Uzumaki napsal:Z očí mi začali stekať slzy.Ruky som mu dala okolo krku a nechala sa unášať jeho polibky.Keby si vedel, jak ťa milujiAssasin Senju napsal:"Myslím, že bud lepší když udělám tohle." Vstal jsem a přišel ke Kushině. Díval jsem se chvíli do jejich očích a přitáhl si ji k sobě.Kushina Uzumaki napsal:č...čo?prekvapene som pozerala a potom som sa aj postavila aby som poriadne vydela ale ako náhle som sa postavila musela som sa oprieť pretože by som spadla na zem.
Shinobi
Strana 7 z 40 • 1 ... 6, 7, 8 ... 23 ... 40
Povolení tohoto fóra: