Ulice Listové
+8
Kisuke Uchiha
Yoko Ayme
Noriko Kana
Tokiro Ryuu (Zetsu)
Nawaki
Akasuna no PiliKKa
Kushina Uzumaki
Neuro Uchiha
12 posters
Strana 6 z 40 • 1 ... 5, 6, 7 ... 23 ... 40
Ulice Listové
First topic message reminder :
Hlavní ulice Konohagakure.
Zde naleznete: Shushuya- saké bar
Restaurace Yakiniku Kyu
Ichiraku Ramen
Dango obchod
Konohagakure park
Yamanaka květinářství
Hlavní ulice Konohagakure.
Zde naleznete: Shushuya- saké bar
Restaurace Yakiniku Kyu
Ichiraku Ramen
Dango obchod
Konohagakure park
Yamanaka květinářství
Naposledy upravil Assasin Senju dne Sun 13 Mar - 10:49, celkově upraveno 1 krát
Anonymní- Anonymní
Re: Ulice Listové
Maminku hledám a kakashi-san mi nabídl pomoc a je mi 8let ale ještě ste mi neodpověděl kde ste vzal ten svitek !?Assasin Senju napsal:"Neříkej mi pane!..Tobiru pocem, kolik je ti let a kde máš maminku?"zeptal jsem se ho měkkým a milým hlasem. V ruce jsem svíral svitek.Tobiru Senju napsal:Dobrý den pane. Vstal jsem od stolu a zeptal se ho: kde ste vzal ten svitek ?Assasin Senju napsal:"ahoj Tobiru!" Usmál jsem se na něj.HatakeKakashi napsal:Otevřel jsem a to jsi ty sensei co potřebuješ ?(v ruce jsem měl rámen a tobiru ho jedl u stolu)
Naklonil jsem se ke Kakashimu a pošeptal mu. "Kakashi, mě to nenechá spát...Musím zjistit, jestli je to opravdu můj syn. Nech mě sním promluvit, jeho matka mi dala svitek, který mu řekne pravdu, dám na něj trochu své krve."
Anonymní- Anonymní
"Asi..asi mi ho dala tvoje maminka..."Rozevřel jsem ho. Uvnitř byla fotka jak se já s jeho matkou.Tobiru Senju napsal:Maminku hledám a kakashi-san mi nabídl pomoc a je mi 8let ale ještě ste mi neodpověděl kde ste vzal ten svitek !?Assasin Senju napsal:"Neříkej mi pane!..Tobiru pocem, kolik je ti let a kde máš maminku?"zeptal jsem se ho měkkým a milým hlasem. V ruce jsem svíral svitek.Tobiru Senju napsal:Dobrý den pane. Vstal jsem od stolu a zeptal se ho: kde ste vzal ten svitek ?Assasin Senju napsal:"ahoj Tobiru!" Usmál jsem se na něj.HatakeKakashi napsal:Otevřel jsem a to jsi ty sensei co potřebuješ ?(v ruce jsem měl rámen a tobiru ho jedl u stolu)
Naklonil jsem se ke Kakashimu a pošeptal mu. "Kakashi, mě to nenechá spát...Musím zjistit, jestli je to opravdu můj syn. Nech mě sním promluvit, jeho matka mi dala svitek, který mu řekne pravdu, dám na něj trochu své krve."
Kousl jsem se do prstu a položil jsem ho na ten svitek. Pak jsem si stoupl před Tobiru a klekl si.
"Vidíš to? Vidíš co tam stojí?" oči se mi leskly slzama.
Anonymní- Anonymní
Ulice listové
To to není možné (ze svitku vyrostl malý stromeček) vy vy jste můj otec ? Štěstím bez sebe jsem ho objal.
Anonymní- Anonymní
"Já..Já mám syna! Našel jsem svýho syna!" Objal jsem ho a pohladil po vlasech.Tobiru Senju napsal:To to není možné (ze svitku vyrostl malý stromeček) vy vy jste můj otec ? Štěstím bez sebe jsem ho objal.
"Promiň, že jsem tě našel až teď. Moc se ti omlouvám, Tobiru!" plakal jsem dojetím T_T
Anonymní- Anonymní
Ulice listové
Konečně mám otce. Tati pomohl bys si mi zesílit ale nejdřív ... musíme si toho tilik říct.
Anonymní- Anonymní
"To.. to musíme."Utřel jsem si slzy.Tobiru Senju napsal:Konečně mám otce. Tati pomohl bys si mi zesílit ale nejdřív ... musíme si toho tilik říct.
"Přestěhuješ se ke mě, jestli ti to nevadí, Kakashi. Děkuji ti, že jsi našel mého syna!"
Anonymní- Anonymní
konoha
Není zač tobiru. Jen běžte a sensei kdybs něco potřeboval budu doma.Tobiru Senju napsal:Nevadí rád se přestěhuju. Děkuji vám za vše kakashi-san.
Anonymní- Anonymní
Premýšlala som a keď som videla že už není tak napjatá situace,tak som rýchlo hodila kamienok do okna to sa trocha rozbilo a do toho som hodila kouřovou bombu ,nakoniec som skočila zo strechy a iba koniec vlasov mi bolo vidno.Rýchlo som sa pak schoval do obchodu z rámen tam som sa najedla
Kushina Uzumaki- Počet príspevkov : 1168
Shinobi
Vesnice: Otogakure
Klan: Kissu
konoha
Hm hm někdo mi rozbil okno. Ale co to se spravý zved jsem se pootevíral ostatní okna a vyhodil kouřovou bombu ven.Kushina Uzumaki napsal:Premýšlala som a keď som videla že už není tak napjatá situace,tak som rýchlo hodila kamienok do okna to sa trocha rozbilo a do toho som hodila kouřovou bombu ,nakoniec som skočila zo strechy a iba koniec vlasov mi bolo vidno.Rýchlo som sa pak schoval do obchodu z rámen tam som sa najedla
Anonymní- Anonymní
"Sakra..uf uf.." kašlal jsem.
"Útok?! Tobiru drž se stranou! Mokuton shibari no jutsu!" stromové větve rychle vyrostli z dřevěného okeního rámu a pevně omotali kushinu.
"Útok?! Tobiru drž se stranou! Mokuton shibari no jutsu!" stromové větve rychle vyrostli z dřevěného okeního rámu a pevně omotali kushinu.
Anonymní- Anonymní
Tak,toto som si zaslúžila zato že špehujem. Povzdychla som si a čakala čo sa stane.Assasin Senju napsal:"Sakra..uf uf.." kašlal jsem.
Shinobi
Ulice listové
Kdo to je ? a neboj dokážu se o sebe postarat zdědil jsem po matce shouton.
Anonymní- Anonymní
na záda jsem si vzal Tobiru a seskočil na zem.Kushina Uzumaki napsal:Tak,toto som si zaslúžila zato že špehujem. Povzdychla som si a čakala čo sa stane.Assasin Senju napsal:"Sakra..uf uf.." kašlal jsem.
"Ale ale, to jsi ty. Chceš mě snad taky zabít?" zasmál jsem se, uvolnil jutsu a pomohl jí na nohy.
Anonymní- Anonymní
Nemusel si ma tak surovo chytat Assasin!Prijala som ruku ktorú mi nabídol aby som sa postavila,na oplátku som ho políbila na líce. Podruhý krát buď jemnejší inak si ženu nenajdeš. zasmiala som sa.Assasin Senju napsal:na záda jsem si vzal Tobiru a seskočil na zem.Kushina Uzumaki napsal:Tak,toto som si zaslúžila zato že špehujem. Povzdychla som si a čakala čo sa stane.Assasin Senju napsal:"Sakra..uf uf.." kašlal jsem.
"Ale ale, to jsi ty. Chceš mě snad taky zabít?" zasmál jsem se, uvolnil jutsu a pomohl jí na nohy.
Shinobi
"Jak jsem mohl vědět, že nejsi třeba moje zlá sestra?"opáčil jsem.Kushina Uzumaki napsal:Nemusel si ma tak surovo chytat Assasin!Prijala som ruku ktorú mi nabídol aby som sa postavila,na oplátku som ho políbila na líce. Podruhý krát buď jemnejší inak si ženu nenajdeš. zasmiala som sa.Assasin Senju napsal:na záda jsem si vzal Tobiru a seskočil na zem.Kushina Uzumaki napsal:Tak,toto som si zaslúžila zato že špehujem. Povzdychla som si a čakala čo sa stane.Assasin Senju napsal:"Sakra..uf uf.." kašlal jsem.
Chvíli jsem ohromeně stál a pak jsem ji chytil okolo pasu a přitáhl k sobě. Její rty se přitiskly k mým a chvíli jsme tam stáli a líbali se.
Anonymní- Anonymní
Ohromene som pozerala a po chvíli som zatvorila oči a nechala sa unášet pocitu ako zo sna ale pak som sa odťiahla a celá červená som sa otočila chrbtom.
Shinobi
Stál jsem tam jako opařený a pak jsem na ni zakřičel.Kushina Uzumaki napsal:Ohromene som pozerala a po chvíli som zatvorila oči a nechala sa unášet pocitu ako zo sna ale pak som sa odťiahla a celá červená som sa otočila chrbtom.
"Po počkej!"
Anonymní- Anonymní
Pozrela som sa na Assasiho a koktave som odpovedala.A...ano? priblížila som sa a celá rudá som mu dala ruku na hruď.Assasin Senju napsal:Stál jsem tam jako opařený a pak jsem na ni zakřičel.Kushina Uzumaki napsal:Ohromene som pozerala a po chvíli som zatvorila oči a nechala sa unášet pocitu ako zo sna ale pak som sa odťiahla a celá červená som sa otočila chrbtom.
"Po počkej!"
Shinobi
Pohladil jsem ji po krásných rudých vlasech. "Máš krásné vlasy"zakoktal jsem se a pak sklopil hlavu.Kushina Uzumaki napsal:Pozrela som sa na Assasiho a koktave som odpovedala.A...ano? priblížila som sa a celá rudá som mu dala ruku na hruď.Assasin Senju napsal:Stál jsem tam jako opařený a pak jsem na ni zakřičel.Kushina Uzumaki napsal:Ohromene som pozerala a po chvíli som zatvorila oči a nechala sa unášet pocitu ako zo sna ale pak som sa odťiahla a celá červená som sa otočila chrbtom.
"Po počkej!"
"...Promin."trapně jsem se omluvil. Okolo letěla vrána a zakrákala: BAka Baka..
"Tobiru..to to je Kushina Uzumaki. "
Anonymní- Anonymní
Tak ty si Assasinov syn,som Kushina teší ma. otočila som sa na Assasina.Len keby neboli rudé.a inak máš krásneho syna Assasin zasmiala som sa hahlas.Assasin Senju napsal:Pohladil jsem ji po krásných rudých vlasech. "Máš krásné vlasy"zakoktal jsem se a pak sklopil hlavu.Kushina Uzumaki napsal:Pozrela som sa na Assasiho a koktave som odpovedala.A...ano? priblížila som sa a celá rudá som mu dala ruku na hruď.Assasin Senju napsal:Stál jsem tam jako opařený a pak jsem na ni zakřičel.Kushina Uzumaki napsal:Ohromene som pozerala a po chvíli som zatvorila oči a nechala sa unášet pocitu ako zo sna ale pak som sa odťiahla a celá červená som sa otočila chrbtom.
"Po počkej!"
"...Promin."trapně jsem se omluvil. Okolo letěla vrána a zakrákala: BAka Baka..
"Tobiru..to to je Kushina Uzumaki. "
Shinobi
"Dí díky." usmál jsem se roztřeseně.
"Je celej po mě!" vykřikl jsem pak a moje hruď se nafoukla hrdostí.
Anonymní- Anonymní
Objala som Assasina a do ucha som mu pošepkala jemne Já....Milujem ťa. ked som ho objímala mala som pocit ako keby ma jeho syn prebodával pohľadomAssasin Senju napsal:"Dí díky." usmál jsem se roztřeseně.
Shinobi
Strana 6 z 40 • 1 ... 5, 6, 7 ... 23 ... 40
Povolení tohoto fóra: