Ns: Go on
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Ulice Listové

+8
Kisuke Uchiha
Yoko Ayme
Noriko Kana
Tokiro Ryuu (Zetsu)
Nawaki
Akasuna no PiliKKa
Kushina Uzumaki
Neuro Uchiha
12 posters

Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Koš

Strana 23 z 40 Previous  1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 31 ... 40  Next

Goto down

Ulice Listové - Stránka 23 Empty Ulice Listové

Příspěvek pro Anonymní Wed 29 Sep - 17:29

First topic message reminder :

Hlavní ulice Konohagakure.
Zde naleznete: Shushuya- saké bar Ulice Listové - Stránka 23 703px-Shushuya

Restaurace Yakiniku Kyu
Ulice Listové - Stránka 23 539px-Yakiniku_Q

Ichiraku Ramen
Ulice Listové - Stránka 23 609px-Ichirakuramen

Dango obchod
Ulice Listové - Stránka 23 Fire-dangoshop

Konohagakure park
Ulice Listové - Stránka 23 Fire-publicpark

Yamanaka květinářství
Ulice Listové - Stránka 23 YamanakaFlowers

Naposledy upravil Assasin Senju dne Sun 13 Mar - 10:49, celkově upraveno 1 krát

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Ulice Listové - Stránka 23 Empty Re: Ulice Listové

Příspěvek pro Anonymní Wed 16 Mar - 20:32

Konečně jsem je našel, řekl jsem si v mysli. "OI! Minna!" zakřičel jsem a rozběhl jsem se k nim. "Mizukage-sama..." uklonil jsem se a všem které jsem znal jsem řekl, "Yo!" Kouknul jsem se na Yuuki skákající z domu. "Mizukage-sama děje se něco z Yuuki?" zeptal jsem se.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Wed 16 Mar - 20:34

"Yoko..jsem rád, že tě vidím." usmál jsem se na ni.
"Zatím se mějte!" udělal jsem peče´t a rozletěl se na vrány.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Wed 16 Mar - 20:35

,,Jasně." uculila jsem se. ,,Pokud se už neuvíme, pozdravuj PiliKKu i Neura."
Ohlédla jsem se za Kaiem. ,,Etto...Nevím, nechce mi to říct." přivřela jsem oči. ,,V Kiri si s ní promluvím, potřebuji to vědět, dělá mi starost." podívala jsem se starostlivě na Yuuki a poté na Kaie.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Odkašlu si.
"Díky, zavedeš mě tam? Hehe..Teda..Nevadí, že ti tykám?" zasmál jsem se a podepřel si rukama hlavu.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Húpal som sa na konáre stromu, ktorý čudne zapraskal, ale keďže som hulákal ako pavián... správal som sa podobne, nevšimol som si to a konár sa po chvíľke podomnou zlomil. Tresol som o zem a ostal som ležať. okolo hlavy sa mi točili hviezdičky.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Wed 16 Mar - 20:36

Prekvapene som sa pozerala na miesto kde už boli vrany. "Kai-sempai!?" zakričala som zrazu. "ČO VÁM TO TAK DLHO TRVALO!?" oborila som sa na neho. "A potom že chcete byť znova ANBU, ste pomalý ako študent akadémie!?" opakovala som si v mysli.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Wed 16 Mar - 20:37

Hitomi Yamada napsal:,,Jasně." uculila jsem se. ,,Pokud se už neuvíme, pozdravuj PiliKKu i Neura."
Ohlédla jsem se za Kaiem. ,,Etto...Nevím, nechce mi to říct." přivřela jsem oči. ,,V Kiri si s ní promluvím, potřebuji to vědět, dělá mi starost." podívala jsem se starostlivě na Yuuki a poté na Kaie.
"Haaaa....dobře...omlouvám se za ten boj..." řekl jsem jí. "Už nikdy nezačnu bojovat když to nepovolíte..." dodal jsem. "Já si s ní musím taky promluvit...našel jsem totiž něco co by jí mělo zaujmout...a taky...řekla vám na co přišla?" zeptal jsem se jí.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Wed 16 Mar - 20:39

"Hej, trpaslíku!" slyšel jsem rupnutí a zvedl prcka.
Silná čakra..Kyuubiho jinchuuriki předpokládám.
"Asi jsem se nepředstavil."přešel jsem k holkám a klukovi. "Sasuke Sarutobi, k vašim službám."

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Wed 16 Mar - 20:41

,,V pořádku...Asi jsem trochu přecitlivělá a měla jsem o Yuuki strach..A stále mám." pousmála jsem se smutně. ,,Etto..Možná ano, ale..nějak si nevzpomínám." přiložila jsem si prst ke rtům a naklonila hlavu na stranu. ,,Objasni mi to, prosím." uculila jsem se rozpačitě.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

"Nie som trpaslík, som ešte decko."

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

"Umm....Yuuki Botan..." povedala som a pomyslela som si, kawaiii. "Typujem...ste Jounin však?" a usmejem sa.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Wed 16 Mar - 20:43

"Jojo, asi už to tak bude." otočil jsem se na prcka.
"Prckuu, tak promiň. Bereš odškodný?" zašklebil se.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

"Aké odškodné?"

Naposledy upravil Uzumaki Hisagi dne Wed 16 Mar - 20:44, celkově upraveno 1 krát

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Hitomi Yamada napsal:,,V pořádku...Asi jsem trochu přecitlivělá a měla jsem o Yuuki strach..A stále mám." pousmála jsem se smutně. ,,Etto..Možná ano, ale..nějak si nevzpomínám." přiložila jsem si prst ke rtům a naklonila hlavu na stranu. ,,Objasni mi to, prosím." uculila jsem se rozpačitě.
"No...je to jednoduché...prý v Kiri našla někoho kdo tam nepatří...cítila z něho divnou chakru...ví toho víc ale nechce mi to říct...prý musí nejdřív najít jed který jí to všechno objasní...." řekl jsem a podrbal jsem se za uchem. "Mimochodem, jsem Kai Sanjio..." řekl jsem klukovi vedle.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Yoko Ayme Wed 16 Mar - 20:44

"Samozřejmě, že nevadí. A pojď teda za mnou.." Usmála jsem se a vyskočila jsem na střechu jednoho z domů. Rozhlédla jsem se. Do Senju čtvrti snad ještě trefím. Počkala jsem, až mě chlapec dojde. "A asi bych se měla také představit, když si tykáme. Yoko Ayme.." Představila jsem se a pak jsem se ještě otočila na Yuuki-san, Mizukage-sama a ostatní z Kiri. "Pokud se už neuvidíme Mizukage-sama, tak šťastnou cestu do Kiri.."
Yoko Ayme
Yoko Ayme
Jounin (Ichibi no Jinchuriki)*A

Počet príspevkov : 2781

Shinobi
Vesnice: Sunagakure Sunagakure
Klan: Ayme

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Wed 16 Mar - 20:44

"Yoko-chan....SAYONARA!?" zakričala som a zamávala som jej.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Wed 16 Mar - 20:46

Zamračila jsem se. ,,O tom klukovi vím, taky mi přijde podezřelý. Uvidíme..O jedu se mi taky zmínila, ale neřekla mi přesně, k čemu ho potřebuje." mračila jsem se stále víc. ,,Musíme..Musíme na to přijít, na vše co se s ní děje." zaťala jsem ruku v pěst. Otočila jsem se na muže.
,,Hitomi Yamada." usmála jsem se na ninju. Kyaah, chci zůstat v Konoze, hemží se to tu hezkými chlapci muži, křičela jsem v duchu a na něj se stále culila.
,,Děkuji Yoko, dej na sebe pozor." zamávala jsem jí.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Wed 16 Mar - 20:47

"Jasně Yo." usmál sem se a přešel ke klukovi.
"Jak se jmenuješ, prcku? Odškodný za to, že jsem ti řekl trpaslíku."

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Wed 16 Mar - 20:50

"UZUMAKI HISAGI-SAMA...NEHEEEE!" Zasmial som sa. "Hmmm..."
Ulice Listové - Stránka 23 Naruto05
"Kúpiš mi rámen?"

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Wed 16 Mar - 20:52

Hitomi Yamada napsal:Zamračila jsem se. ,,O tom klukovi vím, taky mi přijde podezřelý. Uvidíme..O jedu se mi taky zmínila, ale neřekla mi přesně, k čemu ho potřebuje." mračila jsem se stále víc. ,,Musíme..Musíme na to přijít, na vše co se s ní děje." zaťala jsem ruku v pěst. Otočila jsem se na muže.
,,Hitomi Yamada." usmála jsem se na ninju. Kyaah, chci zůstat v Konoze, hemží se to tu hezkými chlapci muži, křičela jsem v duchu a na něj se stále culila.
,,Děkuji Yoko, dej na sebe pozor." zamávala jsem jí.
"Bude to tím co se stalo, Mizugake-sama...Musím..ne musíme na ní dávat pozor. Bolí jí to že musí nést jiný život než ten svůj...je naštvaná ale taky smutná, moc smutná. Taky ji mrzí že sebrala Chiyo život, i když to ani není pravda. Chce najít jed který by se dal využít i jinak...jenže mi neřekla jak jinak...budu doufat že ho nechce....NE NA TO NECHCI ANI MYSLET..." řekl jsem Mizukage, usmívala se. "Umm...Sayonara Ayme-sama..." řekl jsem.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Wed 16 Mar - 20:52

Trapné.
"Jo, ale až později. Musím za Hokagem, stouhle krásnou dívkou." ukázal jsem na Yoko.
"Hele...víš co?"přišel jsem k němu a pošeptal mu.
"Když přiběhneš ke mě, a budeš chtít po mě autogram, koupím ti dva rámeny."

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Wed 16 Mar - 20:53

Pozerala som sa na Kaia a Hitomi ako sa medzi sebou rozprávajú, jedným okom som sledovala chlapca a Sasukeho.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Yoko Ayme Wed 16 Mar - 20:55

Usmála jsem se a stále jsem seděla na střeše domu pozorující ten rozruch kolem. Doufám, že Hokage-sama nebude mt moc práce.. Zamyslím se.
Yoko Ayme
Yoko Ayme

Počet príspevkov : 2781

Shinobi
Vesnice: Sunagakure Sunagakure
Klan: Ayme

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Wed 16 Mar - 20:56

,,Jed chce prý kvůli nějaké zbrani...Ale to jí nevěřím!" zavrtěla jsem hlavou, až se mi vlasy rozletěly kolem hlavy. Neposedný pramen jsem si strčila za ucho. ,,Chce 50 nejsilnějších jedů...Už se v ní nevyznám..Kaii? Schovávala jsem si to do Kiri, ale. Máš post Anbu a máš novou misi." zadívala jsem se mu do očí a popošla k němu o kousek blíž. Stoupla jsem si na špičky a pošeptala jsem mu: ,,Máš za úkol hlídat Yuuki a podávat mi o ní informace. Nesmí se jí nic stát!"

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Wed 16 Mar - 21:00

Hitomi Yamada napsal:,,Jed chce prý kvůli nějaké zbrani...Ale to jí nevěřím!" zavrtěla jsem hlavou, až se mi vlasy rozletěly kolem hlavy. Neposedný pramen jsem si strčila za ucho. ,,Chce 50 nejsilnějších jedů...Už se v ní nevyznám..Kaii? Schovávala jsem si to do Kiri, ale. Máš post Anbu a máš novou misi." zadívala jsem se mu do očí a popošla k němu o kousek blíž. Stoupla jsem si na špičky a pošeptala jsem mu: ,,Máš za úkol hlídat Yuuki a podávat mi o ní informace. Nesmí se jí nic stát!"
"Mám spět svůj post ANBU? Hai Mizukage-sama!" řekl jsem jí a dodal jsem, "Yuuki taková nebyla, snažila se být krutá ale nikdy, nikdy jí to nešlo. Je zmatená...nikdy by NIKOHO nevyzvala na souboj, ani by nabídku nepřijala...ví dělat zbraně to ano ale nikdy nedělala jedovaté zbraně, maximálně tam dala slabší jed, nebo jenom uspávací prášek...hmm...Mizukage-sama...je jiná, myslím že její parazit promluvil...50 nejsilnějších jedů...snad je nechce...."

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 23 z 40 Previous  1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 31 ... 40  Next

- Similar topics

Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Koš

Povolení tohoto fóra: