Tsuchigumo no sato
4 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Zbytek světa
Strana 5 z 6
Strana 5 z 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Tsuchigumo no sato
Výborně!
Vytáhl jsem kunai a zaútočil na ni. Naše zbraně se střetli. Teď vznikla jakási přetahovaná. Mohla si však všimnout, že můj sharingan, nabral jinou podobu.
"Opravdu skvělá spolupráce, zdá se, že jsem vás přeci jenom něco naučil."
Vytáhl jsem kunai a zaútočil na ni. Naše zbraně se střetli. Teď vznikla jakási přetahovaná. Mohla si však všimnout, že můj sharingan, nabral jinou podobu.
"Opravdu skvělá spolupráce, zdá se, že jsem vás přeci jenom něco naučil."
Anonymní- Anonymní
Plával som vo vode a až teraz som si všimol že mal celý čas iné oči T-to je sharingan? bol udivený no bol rád že sme ho dostali z toho vezenia "Arigatto" povedal som s úsmevom
Kaito Yoshikuni- Počet príspevkov : 781
Shinobi
Vesnice: Sunagakure
Klan: ---
Kagura
" Mangekyou? " zamumlala jsem , zatlačila na zbraň a tím se od něj oddálila.* Nekoukat mu do očí..nekoukat mu do oči.... * pomyslela jsem si a sklopila pohled k zemi.Udělala jsem několik pečetí." Ranton: Reizā Sākasu " zašeptala jsem , vytvořila bleskovou kouli , ale z ní vyletěl jen 1 paprsek.Mohlo to vypadat že je to nějaký speciální , ale byl to pravý opak.Víc jsem jich nemohla vytvořit kvůli mé chakře.
" Mangekyou? " zamumlala jsem , zatlačila na zbraň a tím se od něj oddálila.* Nekoukat mu do očí..nekoukat mu do oči.... * pomyslela jsem si a sklopila pohled k zemi.Udělala jsem několik pečetí." Ranton: Reizā Sākasu " zašeptala jsem , vytvořila bleskovou kouli , ale z ní vyletěl jen 1 paprsek.Mohlo to vypadat že je to nějaký speciální , ale byl to pravý opak.Víc jsem jich nemohla vytvořit kvůli mé chakře.
Shinobi- Počet príspevkov : 1179
Shinobi
Vesnice:
Klan:
Doplával som k brehu a vyliezol som,kvapkala zo mňa voda no nejak extra som si to nevšímal a zložil som ešte pečate "Katon:Endan" a vyslal na ňu ohnivú "guľu"..."teraz skús moje nové Jutsu" povedal zavrel oči a zhlboka dýchal
Shinobi
Odskočil jsem kus zpět a ve vzduchu dělal pečetě.
"Mokuton: Jukai heki!" Bylo mi jasné, že obyčejná vodní obranná zeď něco takového neudrží, použil jsem alespoň Mokuton.
"Teď to nechte prosím na mě...Ochráním své přátelé i za cenu svého života," usmál jsem se na svůj tým.
"Poznáš úplně jiný svět..Tsukuyomi no sekai.."
"Mokuton: Jukai heki!" Bylo mi jasné, že obyčejná vodní obranná zeď něco takového neudrží, použil jsem alespoň Mokuton.
"Teď to nechte prosím na mě...Ochráním své přátelé i za cenu svého života," usmál jsem se na svůj tým.
"Poznáš úplně jiný svět..Tsukuyomi no sekai.."
Anonymní- Anonymní
Kagura
Sice jsem neměla ale podívala jsem se mu do očí a objevila se úplně v jiném světě.Mé tělo se vůbec nehýbalo takže do mně v reálu narazila ohnivá koule , ale ve světě Genjutsu jsem o tom skoro nevěděla.Jen mě něco zapálilo na mém pravém boku a nic víc." Assasine.....vím...že je to...divné že to mluvím já...ale...nech mě prosím žít...přísahám...že vás už...nebudu otravovat.... " vydala jsem ze sebe trhaně a snažila se alespoň jednou se pořádně nadechnout což mi ani nešlo kvůli bolesti způsobované v tom genjutsu.
Sice jsem neměla ale podívala jsem se mu do očí a objevila se úplně v jiném světě.Mé tělo se vůbec nehýbalo takže do mně v reálu narazila ohnivá koule , ale ve světě Genjutsu jsem o tom skoro nevěděla.Jen mě něco zapálilo na mém pravém boku a nic víc." Assasine.....vím...že je to...divné že to mluvím já...ale...nech mě prosím žít...přísahám...že vás už...nebudu otravovat.... " vydala jsem ze sebe trhaně a snažila se alespoň jednou se pořádně nadechnout což mi ani nešlo kvůli bolesti způsobované v tom genjutsu.
Shinobi- Počet príspevkov : 1179
Shinobi
Vesnice:
Klan:
Objevila jsem se zahalená kousek od nich. Je určitě v genjutsu..
Na nic jsem nevyčkávala a hodila do krku Kagury dva senbony. Zapíchli se a vypadalo to, že je mrtvá, ale mrtvá nebyla. Nikdo nemohl rozpoznat rozdíl. Objevila jsem se hned vedle jejího těla.
"Hokage-sama, jsem Oinin z Kirigakure. Tahle žena zná o mé vesnici spoustu tajných informací. Postarám se o ni.."
Na nic jsem nevyčkávala a hodila do krku Kagury dva senbony. Zapíchli se a vypadalo to, že je mrtvá, ale mrtvá nebyla. Nikdo nemohl rozpoznat rozdíl. Objevila jsem se hned vedle jejího těla.
"Hokage-sama, jsem Oinin z Kirigakure. Tahle žena zná o mé vesnici spoustu tajných informací. Postarám se o ni.."
Anonymní- Anonymní
"Hee??Č-čo to je? Kto to je?" spýtal som sa nechápavo senseia
Shinobi
Nedokázal jsem déle udržet iluzi. Rozpadla se jakmile do Kagury někdo střelil Senbony.
Složil jsem se na kolena a těžce oddechoval. Moje čakra se zhroutila pod náporem a sharingan jsem musel zavřít, bylo až příliš namáhané. Na první použití, to celkem ušlo.. zpocený jsem se ušklíbl a pak se podíval na masku té dívky.
Tak mladá..Vypadá jako onin..
"Oininové jsou hledači nukeninů z Kirigakure.. Dokážou zabít i obyčejným senbonem. Tahle nebude starší než vy.."
Složil jsem se na kolena a těžce oddechoval. Moje čakra se zhroutila pod náporem a sharingan jsem musel zavřít, bylo až příliš namáhané. Na první použití, to celkem ušlo.. zpocený jsem se ušklíbl a pak se podíval na masku té dívky.
Tak mladá..Vypadá jako onin..
"Oininové jsou hledači nukeninů z Kirigakure.. Dokážou zabít i obyčejným senbonem. Tahle nebude starší než vy.."
Anonymní- Anonymní
Přikývl jsem. Přeci jenom, je to oinin..
"Pomožte mi vstát.." zachraplal jsem..Nebyl jsem schopen pohybu..
"Pomožte mi vstát.." zachraplal jsem..Nebyl jsem schopen pohybu..
Anonymní- Anonymní
Přiběhl jsem k Senseiovy a podepřel jsem ho...A máme to za sebou... řeknu mu s úsměvem.
Anonymní- Anonymní
"Doufejme.." opřel jsem se o Kotokeho.
"Omlouvám se, ale Mangekyo sharingan je dost..složitá věc. První použití tak silného genjutsu jako je Tsukuyomi.."
"Omlouvám se, ale Mangekyo sharingan je dost..složitá věc. První použití tak silného genjutsu jako je Tsukuyomi.."
Anonymní- Anonymní
"Sensei!"povedal so zvýšeným hlasom zamračil sa a pribehol k nemu "Odkiaľ máte sharingan?To majú len Uchihovia...Nieste snáď...." Nedopovedal vetu lebo bol zaskočený
Shinobi
"Sharingan už mám přes šest let. Tenhle je ale Itachiho..Můj starý no..je to dlouhý příběh." usmál jsem se unaveně a přetáhl si čelenku přes sharingan.
Anonymní- Anonymní
"Cestou máme čas" zaškľabil sa "A vlastne naša misia ešte neskončila.."a začal sa obhliadať
Shinobi
"Ztratili jsme zde příliš mnoho času..Vesnice nemůžeš zůstat bez Hokageho..Půjdeme doprovodit Sanzoa a najíme se, ať obnovím alespoň trochu čakry." opírajíc se o Kotokeho jsem vyrazil ke Tsuchigumo no sato.
Anonymní- Anonymní
"Hai"... a skočil do kríkov po Sanzou a bo Hizashiho "Ideme splniť misiu" a zobral Sanzoua a vyrazil za Senseiom
Shinobi
Hai sensei... řeknu s úsměvem a vydáme dál v naší cestě za splněním mise.
Anonymní- Anonymní
...Vesnice
Sanzou se od nás odpojil hned od brány a spěchal na schůzi. My jsme zamířili do jednoho lokálu, kde jsme se posadili. Já jsem se posadil až na třetí pokus.
"Máte tady něco..tučného, amerického a hlavně bez masa?" zeptal jsem se hostinského a nechal, ať si kluci objednají, co chtějí.
"Jo, přinesu vám hranolky a náš speciální salát...Nedávno jsme do nabídky uvedli i Smažený sýr.." hostinský si něco načmáral do bloku a čekal na mé studenty.
Sanzou se od nás odpojil hned od brány a spěchal na schůzi. My jsme zamířili do jednoho lokálu, kde jsme se posadili. Já jsem se posadil až na třetí pokus.
"Máte tady něco..tučného, amerického a hlavně bez masa?" zeptal jsem se hostinského a nechal, ať si kluci objednají, co chtějí.
"Jo, přinesu vám hranolky a náš speciální salát...Nedávno jsme do nabídky uvedli i Smažený sýr.." hostinský si něco načmáral do bloku a čekal na mé studenty.
Anonymní- Anonymní
To samé jako sensei, akorát hodně masa... řeknu se smíchem když se posadíme do lokálu...
Anonymní- Anonymní
"ja si dám hranolky" zasmial sa a "No Hokage-sama teraz máme čas porozprávajte mi o tom sharingane"
Shinobi
Hostinský jen něco zabručel a zmizel do kuchyně.
"Sharingan...Myslím, že máš právo to vědět.." řekl jsem a podíval se na Kotokeho, jakobych očekával jeho souhlas..
"Sharingan...Myslím, že máš právo to vědět.." řekl jsem a podíval se na Kotokeho, jakobych očekával jeho souhlas..
Anonymní- Anonymní
Povězte nám o tom sensei...I mě by to zajímalo... řeknu s úsměvem...
Anonymní- Anonymní
Strana 5 z 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Zbytek světa
Strana 5 z 6
Povolení tohoto fóra: