Tsuchigumo no sato
4 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Zbytek světa
Strana 1 z 6
Strana 1 z 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Tsuchigumo no sato
Dedinu terorizoval Suikasan Kazuki.
Ninjovia naokolo boli prekvapení, ako je niečo takéto možné. Jeho chakra bola ohromná. Na jednom kopci, blízko brány, postávala menšia zahalená postava a s úsmevom pozorovala, čo sa tam dialo.
Ninjovia naokolo boli prekvapení, ako je niečo takéto možné. Jeho chakra bola ohromná. Na jednom kopci, blízko brány, postávala menšia zahalená postava a s úsmevom pozorovala, čo sa tam dialo.
Nukenin- Počet príspevkov : 714
procházel jsem krajinou a jelikož ve městě které bylo předemnou jsem ještě nebyl pomalu jsem se do něj vypravil
Anonymní- Anonymní
Osoba stojaca pred bránou náhle spozornela. Po chvíli zmizla. Kazuki však pokračoval v terorizovaní.
když jsem byl poblíž vzpoměl jsem si na to že jsem zapoměl po sobě uklidit skleničku.... proto jsem se otočil a rozeběhl jsem se do konohy
- přesun
- přesun
Anonymní- Anonymní
prišiel som do dediny a vydel tu ludí ktorý bežia preč z dediny.
"Hmm čo sa to deje"
šiel som hlbšie do dediny a videl nejakeho ninju že terorizuje dedinu aj ludí
"Hej prečo si to nerozdáš zo silnejší a biješ tu male deti?"
"Hmm čo sa to deje"
šiel som hlbšie do dediny a videl nejakeho ninju že terorizuje dedinu aj ludí
"Hej prečo si to nerozdáš zo silnejší a biješ tu male deti?"
Nawaki- Počet príspevkov : 3219
Shinobi
Vesnice: Konohagakure
Klan: Uchiha
Suikasan Kazuki
Dedina už bola viacmenej v plameňoch. Ako náhle sa ku mne ozval, kľakol som na zem od bolesti a začal škaredo kričať.
"Ešte nie, ešte nie, ešte nie !"
Dopil som vodu z fľaše, ktorú som držal v ruke a zahodil ju.
Míňajú sa mi zásoby, mám už iba poslednú fľašu.
Dedina už bola viacmenej v plameňoch. Ako náhle sa ku mne ozval, kľakol som na zem od bolesti a začal škaredo kričať.
"Ešte nie, ešte nie, ešte nie !"
Dopil som vodu z fľaše, ktorú som držal v ruke a zahodil ju.
Míňajú sa mi zásoby, mám už iba poslednú fľašu.
Mal som v očiach sharingan.
Pozeral som sa okolo seba ne mrtve tela detí.
"ty Haj*el chitil som katanu do ruky a ta začala žiarit"
Pozeral som sa okolo seba ne mrtve tela detí.
"ty Haj*el chitil som katanu do ruky a ta začala žiarit"
Shinobi
Suikasan Kazuki
"Boli to iba úhohí geninkovia, ktorí sa ma pokúšali zastaviť, zatiaľ čo vyššie triedy utekali. Obyčajní hlupáci, ako ninjovia by dlho neprežili, urobil som im láskavosť."
"Takigakure Ryū: Mizukiri no Yaiba."
V ruke sa mi objavil vodný meč.
"Boli to iba úhohí geninkovia, ktorí sa ma pokúšali zastaviť, zatiaľ čo vyššie triedy utekali. Obyčajní hlupáci, ako ninjovia by dlho neprežili, urobil som im láskavosť."
"Takigakure Ryū: Mizukiri no Yaiba."
V ruke sa mi objavil vodný meč.
Takže jeho podstata je voda som v nevýhode.
"Lenže ty geninkovia mali rodinu"
rozbehol som sa jeho smerom
"Lenže ty geninkovia mali rodinu"
rozbehol som sa jeho smerom
Shinobi
Suikasan Kazuki
"Ktorá ich neprišla zachrániť."
Napadol som ho mečom na jednej ruke a nechal ho ten útok vyblokovať, následne potom som vytvoril meč v druhej ruke.
"Takigakure Ryū: Shi o Ukeireru."
Na Nawakiho obrovskou rýchlosťou mierili meče z oboch strán naraz a chystali sa prekrížiť. Ako náhle by sa tak stalo, bol by na dve polovice.
"Ktorá ich neprišla zachrániť."
Napadol som ho mečom na jednej ruke a nechal ho ten útok vyblokovať, následne potom som vytvoril meč v druhej ruke.
"Takigakure Ryū: Shi o Ukeireru."
Na Nawakiho obrovskou rýchlosťou mierili meče z oboch strán naraz a chystali sa prekrížiť. Ako náhle by sa tak stalo, bol by na dve polovice.
"kawarin no Jitsu"
na mieste ostalo len poleno dreva
bol som mu za chrbtom a poskládal som pečate
"bushin bakuha"
nechal som klon výst do predu a rozbehnút sa ne neho
ja som si na kunaie pripevnil lanká a istil som klon zozadu aby ma nevidel
na mieste ostalo len poleno dreva
bol som mu za chrbtom a poskládal som pečate
"bushin bakuha"
nechal som klon výst do predu a rozbehnút sa ne neho
ja som si na kunaie pripevnil lanká a istil som klon zozadu aby ma nevidel
Shinobi
Suikasan Kazuki
Klon som spozoroval.
"Takigakure Ryū: Mizu No Muchi."
Meč sa premenil na vodný bič, ktorý zasiahol nohy klona, kvôli čomu stratil rovnováhu, spadol a vybuchol skôr, než sa ku mne stačil dostať.
"Čože ? Výbušný klon ?"
Používam iba základné techniky z mojej dediny, na niečo takéto sám nemám. Musím sa napiť, aspoň jeden glg.
Klon som spozoroval.
"Takigakure Ryū: Mizu No Muchi."
Meč sa premenil na vodný bič, ktorý zasiahol nohy klona, kvôli čomu stratil rovnováhu, spadol a vybuchol skôr, než sa ku mne stačil dostať.
"Čože ? Výbušný klon ?"
Používam iba základné techniky z mojej dediny, na niečo takéto sám nemám. Musím sa napiť, aspoň jeden glg.
Hodil som po nom shuriekny na ktorých boli priviazane lanka a tie ho obmotali okolo lampy
poskládal som pečate
"KAton Ryuuka no Jutsu"
poskládal som pečate
"KAton Ryuuka no Jutsu"
Shinobi
Suikasan Kazuki
Našťastie som v ruke ešte stále držal druhý meč, ktorý sa pri kontakte s ohňom premenil na vodu a ochránil ma. Napriek tomu som dostal nepríjemný zásah a preletel som až cez lampu. Tvrdo som dopadol na zem.
Nemám skoro žiadnu chakru. Trištvrtina z nej pomáha životnej energii udržať ma pri živote. Pravdepodobne mi už nefunguje väčšina orgánov, no ak teraz dopijem aj poslednú fľašu, do 24 hodín umriem. Nie, to sa nestane, musím zabezpečiť, aby mi tá voda prúdila priamo v krvi.
Vytiahol som si striekačku napustenú vodou a pichol som si ju rovno do žily. Zem podo mnou sa začala triasť a ja som sa začínal cítiť lepšie.
Našťastie som v ruke ešte stále držal druhý meč, ktorý sa pri kontakte s ohňom premenil na vodu a ochránil ma. Napriek tomu som dostal nepríjemný zásah a preletel som až cez lampu. Tvrdo som dopadol na zem.
Nemám skoro žiadnu chakru. Trištvrtina z nej pomáha životnej energii udržať ma pri živote. Pravdepodobne mi už nefunguje väčšina orgánov, no ak teraz dopijem aj poslednú fľašu, do 24 hodín umriem. Nie, to sa nestane, musím zabezpečiť, aby mi tá voda prúdila priamo v krvi.
Vytiahol som si striekačku napustenú vodou a pichol som si ju rovno do žily. Zem podo mnou sa začala triasť a ja som sa začínal cítiť lepšie.
KAge Bushin no jutsu
Vyvolal som 2 klony ktore som poslal na neho a ja som začal skladat pečate
"Shunshin no jutsu"
premiestnil som sa asi 2 metre za neho
Vyvolal som 2 klony ktore som poslal na neho a ja som začal skladat pečate
"Shunshin no jutsu"
premiestnil som sa asi 2 metre za neho
Shinobi
Suikasan Kazuki
Práve som dokončil pečate.
"Mizu no Tatsumaki," riekol som a okolo mňa vzniklo vodné tornádo.
(Ak z obrázka nebolo jasné, čo sa stalo: https://www.youtube.com/watch?v=Z_9ulsl8aZY&feature=related )
Klony praskli a ja som stál s ohromnou chakrou bez zranení pred Nawakim.
Práve som dokončil pečate.
"Mizu no Tatsumaki," riekol som a okolo mňa vzniklo vodné tornádo.
(Ak z obrázka nebolo jasné, čo sa stalo: https://www.youtube.com/watch?v=Z_9ulsl8aZY&feature=related )
Klony praskli a ja som stál s ohromnou chakrou bez zranení pred Nawakim.
TAk klony dobre odpútali jeho pozornost
Pozrel som sa mu do očí
Magen: Kasegui no Jutsu (Démonická iluze: Spoutání kůly)
"Tak a si vkoncoch moem ta tu držat ak o dlho chcem"
Pozrel som sa mu do očí
Magen: Kasegui no Jutsu (Démonická iluze: Spoutání kůly)
"Tak a si vkoncoch moem ta tu držat ak o dlho chcem"
Shinobi
Suikasan Kazuki
"Genjutsu, učili sme sa o tom na akadémii. Techniky, ktoré napádajú tok chakry v tele a zavedú halucinácie priamo do mozgu, ktorý sa následne nimi riadia. Teraz ti však predvediem niečo, čo si ešte nevidel. Momentálne je moja jediná životná sila chakra, pravdepodobne mi už nefunguje väčšina orgánov. Možno ti to príde ako absurdné, ale už ani mozog pre mňa nezohráva tak dôležitú úlohu, obzvlášť nie potom, ako som si do krvi vpichol dávku hrdinskej vody. Teraz sa akože nemôžem hýbať, čo ? Ukážem ti, ako je možné prelomiť toto genjutsu iba hrubou silou."
Síce pomalšie a neohrabanejšie, no začal som sa hýbať aj napriek tomu, že som bol chytený v genjutsu.
"Genjutsu, učili sme sa o tom na akadémii. Techniky, ktoré napádajú tok chakry v tele a zavedú halucinácie priamo do mozgu, ktorý sa následne nimi riadia. Teraz ti však predvediem niečo, čo si ešte nevidel. Momentálne je moja jediná životná sila chakra, pravdepodobne mi už nefunguje väčšina orgánov. Možno ti to príde ako absurdné, ale už ani mozog pre mňa nezohráva tak dôležitú úlohu, obzvlášť nie potom, ako som si do krvi vpichol dávku hrdinskej vody. Teraz sa akože nemôžem hýbať, čo ? Ukážem ti, ako je možné prelomiť toto genjutsu iba hrubou silou."
Síce pomalšie a neohrabanejšie, no začal som sa hýbať aj napriek tomu, že som bol chytený v genjutsu.
Sústredil som sa viac a bolo tam čo raz viac kolov ktoré ho pripútavali.
"Nedostaneš sa z toho!"
"Nedostaneš sa z toho!"
Shinobi
Suikasan Kazuki
"Haaaaaaaaaaaaaaaa !!!"
Začal som kričať a pomaly, no isto som sa začínal hýbať. Celý môj vzhľad sa menil, žily mi bolo vidno a moja pokožka menila farbu na modrú, rovnako ako aj krv. Začínal som sa cítiť čoraz silnejší.
"To nestačí, teraz sa už nemám čoho báť, ak sa mám celý zmeniť v chakrovú beštiu, tak to urobím !"
Síce s obmedzeným pohybom, no aj tak som naraz vypil poslednú fľašu vody. Opäť som sa prestal hýbať, no vo vzduchu bolo niečo silné.
"Haaaaaaaaaaaaaaaa !!!"
Začal som kričať a pomaly, no isto som sa začínal hýbať. Celý môj vzhľad sa menil, žily mi bolo vidno a moja pokožka menila farbu na modrú, rovnako ako aj krv. Začínal som sa cítiť čoraz silnejší.
"To nestačí, teraz sa už nemám čoho báť, ak sa mám celý zmeniť v chakrovú beštiu, tak to urobím !"
Síce s obmedzeným pohybom, no aj tak som naraz vypil poslednú fľašu vody. Opäť som sa prestal hýbať, no vo vzduchu bolo niečo silné.
Genjutsu sa prerušilo!
"Chakrová beštia"
poskládal som pečate
KAton Housenka no jutsu
MIeril som na každé smrtelne miesto tela ktore keby zasiahne normálneho človeka by ho to zabilo
"Chakrová beštia"
poskládal som pečate
KAton Housenka no jutsu
MIeril som na každé smrtelne miesto tela ktore keby zasiahne normálneho človeka by ho to zabilo
Shinobi
Suikasan Kazuki
(Hodil som tam správny obrázok, Kazuki prešiel kompletnou zmenou vzhľadu.)
Rozbehol som sa rovno oproti katonu, ktorý na mne zhasol. Preletel som až k nemu a obrovskou silou som mu vrazil. Preletel cez niekoľko stromov a ja som s úsmevom stál na mieste.
"Nádherná sila."
(Hodil som tam správny obrázok, Kazuki prešiel kompletnou zmenou vzhľadu.)
Rozbehol som sa rovno oproti katonu, ktorý na mne zhasol. Preletel som až k nemu a obrovskou silou som mu vrazil. Preletel cez niekoľko stromov a ja som s úsmevom stál na mieste.
"Nádherná sila."
(MAl som tvár ako ked naruto chránil sasukeho ked ho ta baba z kiri mlatila na zemy)
"Auu" Stažka som sa postavil zo zeme
"KAgeBushin no Jutsu"
Spravil som asi 20 klonov ktoré sa rozbehli priamoo na neho
JA som hodil po nom asi 5 kunaiv s výbušným lístkom ktoré sa do neho zapichli
Klony sa sním bili aby ich nemohol vitiahnut
"Auu" Stažka som sa postavil zo zeme
"KAgeBushin no Jutsu"
Spravil som asi 20 klonov ktoré sa rozbehli priamoo na neho
JA som hodil po nom asi 5 kunaiv s výbušným lístkom ktoré sa do neho zapichli
Klony sa sním bili aby ich nemohol vitiahnut
Shinobi
Sukiasan Kazuki
Sila mojej chakry vytlačila kunaie z môjho tela a odrazila ich do piatich klonov. Zvyšné som zmlátil svojou vlastnou silou.
Sila mojej chakry vytlačila kunaie z môjho tela a odrazila ich do piatich klonov. Zvyšné som zmlátil svojou vlastnou silou.
Strana 1 z 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Zbytek světa
Strana 1 z 6
Povolení tohoto fóra: