Yukigakure no sato
2 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Zbytek světa
Strana 1 z 2
Strana 1 z 2 • 1, 2
Re: Yukigakure no sato
Byl sem schovaný za stromem kousek od brány viděl sem tam dvě stráže tak sem udělal henge vypadal sem jako nějakej chlap ze stráže přišel sem před bránu a čekal co udělají ti strážci
Anonymní- Anonymní
Motalo sa tadiaľ na tak malú dedinu dosť veľa ľudí. Vyzeralo to ako keby to neboli iba povstalci, ale celá dedina. Prečo ? Ovláda to feudálny pán, alebo je za tým Takero ? A má vôbec Taku nejakú šancu nájsť ho medzi nimi všetkými a nepozorovane ho dostať ? Nezodpovedané otázky čakali na rozriešenie.
Nukenin- Počet príspevkov : 714
Stráže nijak nereagovaly tak sem vešel do vesnice začal sem se ptát lidí jestli toho chlapa neznají dozvěděl sem se že bydlí v tom domě na vršku města tak sem se tam vydal
Anonymní- Anonymní
V tom dome sa však nenachádzal sám. Bol tam ako aj Takero, tak aj feudálny pán, no ten iba nehybne polehoval v posteli.
Takero: "Onedlho bude pomsta dokonaná."
Feudál: "Syn môj, Takashi, synáčik, prečo..." Tak to boli jediné slová, ktoré dookola feudál opakoval. Bolo to jasné, Takero zneužíval jeho zlý psychický stav, aby ovládal ninjov v dedine.
Takero: "Onedlho bude pomsta dokonaná."
Feudál: "Syn môj, Takashi, synáčik, prečo..." Tak to boli jediné slová, ktoré dookola feudál opakoval. Bolo to jasné, Takero zneužíval jeho zlý psychický stav, aby ovládal ninjov v dedine.
všiml sem si že ten dům je dvoupatrový takže když prošli stráže neslyšně sem vyskočil na dům našel sem si otevřené okno v druhém patře když se strážný otočil neslyšně sem ho omráčil a schoval do skříně co tam byla pro jistotu sem ho svázal poté sem se změnil na jeho podobu
Anonymní- Anonymní
Yuki Takero
Došiel som do spodného poschodia.
"Strážte ho tam ako oko v hlave, nikto sa o ňom nesmie dozvedieť."
Došiel som do spodného poschodia.
"Strážte ho tam ako oko v hlave, nikto sa o ňom nesmie dozvedieť."
když sem se poohlidl v druhém patře takero tam nebyl tak sem šel hledat do prvního patra
Anonymní- Anonymní
Yuki Takero
Po dlhom čase som sa šiel pozrieť na najmajestátnejší ľadovec.
"Naša budúcnosť je teraz v mojich rukách. Nemôžem si dovoliť nič pokaziť."
Po dlhom čase som sa šiel pozrieť na najmajestátnejší ľadovec.
"Naša budúcnosť je teraz v mojich rukách. Nemôžem si dovoliť nič pokaziť."
nikde sem ho nenašel tak sem šel ke dveřím zeptal se strážím kam šel ukázali mi na ten obrovský ledovec tak sem tam rychle běžel
Anonymní- Anonymní
Yuki Takero
Posadil som sa a sledoval krásy tejto dediny.
"Kirigakure zaplatí."
Posadil som sa a sledoval krásy tejto dediny.
"Kirigakure zaplatí."
přiběhl sem za něj´Pane něco se děje s feudálním pánem nedýchá´
Anonymní- Anonymní
Yuki Takero
Okamžite som sa postavil.
"Dúfam, že ste mu dali prvú pomoc ! Musíme ho zachrániť !"
Pomaly som šiel dole.
Okamžite som sa postavil.
"Dúfam, že ste mu dali prvú pomoc ! Musíme ho zachrániť !"
Pomaly som šiel dole.
bral mě jako spojence šel sem těsně za tím vytáhl sem nepozorovaně kunai skočil po něm a bodl do spodku krku
Anonymní- Anonymní
Yuki Takero
Našťastie som ale bol už v tom čase pred ním, takže ma bodol zozadu, odkiaľ mi ešte ku krku vyčnievala typická pomôcka Yukigakure, chakrové brnenie.
"Poradím ti. Nabudúce mier na hlavu."
Obrovskou rýchlosťou som sa otočil, vybil mu z kunai ruky a udrel ho do brucha.
Našťastie som ale bol už v tom čase pred ním, takže ma bodol zozadu, odkiaľ mi ešte ku krku vyčnievala typická pomôcka Yukigakure, chakrové brnenie.
"Poradím ti. Nabudúce mier na hlavu."
Obrovskou rýchlosťou som sa otočil, vybil mu z kunai ruky a udrel ho do brucha.
Yuki Takero
Občas som síce dostal zásah, ale vždy iba na miesto, kde mi to nemohlo spôsobiť trvalé následky.
"Na mňa si pomalý."
Pri poslednej jeho rane som sa zohol a vykopol ho do vzduchu (podobne ako to zvykne predvádzať Sasuke). Okamžite potom som naňho namieril ruku zo svojho chakrového brnenia.
"Chytaj."
Nech by už urobil čokoľvek, aj tak sa mi ho po jej natiahnutí podarilo ho vo vzduchu chytiť (pre istotu za ruku, aby nevytvoril pečate na kawarimi) a celou silou s ním tresnúť do vedľajšieho ľadovca, ktorý následkom tohoto ničivého tlaku praskol.
Občas som síce dostal zásah, ale vždy iba na miesto, kde mi to nemohlo spôsobiť trvalé následky.
"Na mňa si pomalý."
Pri poslednej jeho rane som sa zohol a vykopol ho do vzduchu (podobne ako to zvykne predvádzať Sasuke). Okamžite potom som naňho namieril ruku zo svojho chakrového brnenia.
"Chytaj."
Nech by už urobil čokoľvek, aj tak sa mi ho po jej natiahnutí podarilo ho vo vzduchu chytiť (pre istotu za ruku, aby nevytvoril pečate na kawarimi) a celou silou s ním tresnúť do vedľajšieho ľadovca, ktorý následkom tohoto ničivého tlaku praskol.
otřel sem si krev která my vylítla z pusy ´To nic víc neumíš´radši mu neukážu moji rychlost zatím si ju budu šetřit Kage Bunshin no Jutsu vytvořil sem dva klony všichni tři jsme se na něj rozběhli
Anonymní- Anonymní
Yuki Takero
"Mohol by som to naťahovať, ale nemôžem riskovať, že mi odtiaľto unikneš, takže ostáva jediné."
Vytvoril som pečate a využil ľadovec na vytvorenie techniky.
"Hijutsu, Makyō Hyōshō." Okolo celého ľadovca sa objavili zrkadlá. Boli vedľa seba tak blízko, že pripomínali bariéru.
"Mohol by som to naťahovať, ale nemôžem riskovať, že mi odtiaľto unikneš, takže ostáva jediné."
Vytvoril som pečate a využil ľadovec na vytvorenie techniky.
"Hijutsu, Makyō Hyōshō." Okolo celého ľadovca sa objavili zrkadlá. Boli vedľa seba tak blízko, že pripomínali bariéru.
Yuki Takero
Cez ľadovec sme sa prepadli aj s bariérou do priepasti.
"Vo vzduchu toho veľa nenarobíš. Makyō Hyō Satsu."
Nepopísateľná vlna útokov spôsobila roztrieštenie zrkadiel. Bol som si však ale istý, že som ho tým dostal.
Cez ľadovec sme sa prepadli aj s bariérou do priepasti.
"Vo vzduchu toho veľa nenarobíš. Makyō Hyō Satsu."
Nepopísateľná vlna útokov spôsobila roztrieštenie zrkadiel. Bol som si však ale istý, že som ho tým dostal.
padali jsme měl sem na sobě pár škrábanců´Nauč se trefovat´tak aby si mě nevšiml sem dělal pečetě na kawarimi
Anonymní- Anonymní
Yuki Takero
Vytvoril som pod sebou zrkadlo.
"Makyō Hakuhyō." Vyrazil som z neho obrovskou rýchlosťou po Takuovi.
Vytvoril som pod sebou zrkadlo.
"Makyō Hakuhyō." Vyrazil som z neho obrovskou rýchlosťou po Takuovi.
díky kawarimy sem se mu vyhl zarazil ruku do ledu v tom okamžiku sem toho využil vytáhl sem kunai po stěne z ledu sem k němu doběhl a bodl ho těsně pod hlavu do horní části krku
Anonymní- Anonymní
Yuki Takero
Nehybne som dopadol do ľadovej vody.
Nehybne som dopadol do ľadovej vody.
Strana 1 z 2 • 1, 2
Similar topics
» Yukigakure no Sato
» Brána Yukigakure
» Moře před Yukigakure
» Ľadová jaskyňa v Yukigakure
» Vězení v Yukigakure
» Brána Yukigakure
» Moře před Yukigakure
» Ľadová jaskyňa v Yukigakure
» Vězení v Yukigakure
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Zbytek světa
Strana 1 z 2
Povolení tohoto fóra: