Ns: Go on
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Miestnosť za pultom hostinca

5 posters

Strana 16 z 26 Previous  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 21 ... 26  Next

Goto down

Miestnosť za pultom hostinca - Stránka 16 Empty Miestnosť za pultom hostinca

Příspěvek pro Tetsuya Tue 19 Apr - 18:57

First topic message reminder :

Klasická poloosvetlená miestnosť so stolom, štyrmi gaučmi naokolo, plná nukeninov, strážnych goríl (čím myslím samozrejme ľudí xD) a samozrejme žien...
Tetsuya
Tetsuya

Počet príspevkov : 488

Návrat nahoru Goto down

Miestnosť za pultom hostinca - Stránka 16 Empty Re: Miestnosť za pultom hostinca

Příspěvek pro Anonymní Sun 8 May - 14:02

bože ona se s snim ještě chce hádat

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Miestnosť za pultom hostinca - Stránka 16 Empty Re: Miestnosť za pultom hostinca

Příspěvek pro Tetsuya Sun 8 May - 14:03

"To by malo, pretože si na mojom pozemku, takže máš dve možnosti. Odhaľ svoje skutočné ja, alebo choď za barmanom, ktorý ti ukáže východ."
Tetsuya
Tetsuya

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 8 May - 14:11

Pohŕdavo som naňho pozrela
"Najradšej by som ťa teraz popravde zabila "
Keby tam nebolo tej krvy a nebola by som rozhodená tak by som naňho zaútočila

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Tetsuya Sun 8 May - 14:14

Začal som sa nahlas smiať, až sa niektorí nukenini zdvihli.
"Počuli ste to? Tak ona by ma najradšej zabila."
Pozrel som sa na ňu.
"V minulosti som pracoval ako tokubetsu jounin špecializujúci sa na špionáž a únik, nikdy v živote ma nikto nechytil. No aj keby sa ti to podarilo, ak by si ma zabila, títo za mnou prídu o domovy a to by sa im určite vôbec, ale vôbec nepáčilo. Hádam si rozumieme."
Tetsuya
Tetsuya

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 8 May - 14:18

Veď ja ťa raz zabijem
zahryla som si do spodnej pery a snažila som sa nemyslieť na krv no ale tá predstava ma stále držala takže kvôli tomu som bola ešte oblbnutá takže na jeho slová som mu neodpovedala

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Tetsuya Sun 8 May - 14:25

Hlboko som si povzdychol.
"Máš šťastie, že si taká pekná."
Čo najsilnejšie som si pritlačil prst, aby ešte trochu krvi vyšlo. Utrel som jej ju do nosu a milo sa usmial.
"Tetsu Yakintaro, toto meno si zapamätaj, pretože ako náhle si ma znepriateliš, budeš sa modliť, aby po tebe šli akatsuki. Papa, uži si cestu."
Tetsuya
Tetsuya

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 8 May - 14:31

Kvôli krvi som sa celá triasla chcela som jej vidieť ešte viac , viac než čo je táto trocha cítila som ale krásne teplo keď ma trochu od tej krvi ušpinil no do ruky som si teraz chytla kunai ale nemala som v úmysle ho použiť na neho

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Tetsuya Sun 8 May - 14:33

Ja som sa už viac nezaujímal a nukenini sa ju už chystali vyniesť, ale po chvíli som si uvedomil, že v podstate nemám čo robiť.
"Nechajte ju tak. Na sadomasochistické predstavenia síce nie som, ale v jej podaní by to mohlo vyzerať zaujímavo."
Posadil som sa do kresla a pozoroval ju.
Tetsuya
Tetsuya

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 8 May - 14:35

hodil jsem nůž tak že v mžiku trefil její kunai a vyrazil jí ho z ruky a přibil ho i s nožem ke stěně

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Tetsuya Sun 8 May - 14:37

Otočil som sa na Itsukiho.
"Som rád, že natoľko dbáš na moju bezpečnosť, ale nekázal som ti zakročiť."
Tetsuya
Tetsuya

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 8 May - 14:41

''pro tentokrát to nebylo zrovna pro vaši bezpečnost''
přišel jsem laxním krokem a s úsměvem na tváře blíž ke kumiko

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Tetsuya Sun 8 May - 14:42

"Hej, hej, hej, hej, hej. Čo to má znamenať? Vzpúra? Vysvetli mi, čo robíš, ja som sa chcel pozerať. Staviaš sa proti mne?"
Tetsuya
Tetsuya

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 8 May - 14:44

Pozrela som smerom na toho čašníka zabijáckym pohľadom , takže som si vzala teraz pre zmenu meč ale naňho

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 8 May - 14:45

''se vší mou ctí ... myslím že by jste si ji mohl nechat na horší časy, o zábavu začíná být nouze a tato je na tolik hloupoučká že přijde zase a zábavy s ní bude dost'' vytáhl jsem si kuchyňský nůž
''s mečem to na mě nezkoušej milá zlatá''

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Tetsuya Sun 8 May - 14:47

"Dovoľujem si poznamenať, že na tomto mieste je boj výhradne zakázaný, takže po vás nepôjdu iba nukenini, ale aj shinobi. No to je teraz asi zbytočné hovoriť. Itsuki, vyveď ju von, nech mi tu neušpiníte podlahu."
Tetsuya
Tetsuya

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 8 May - 14:48

Priamo som zaútočila na Itsukiho mečom

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 8 May - 14:49

''jistě''
usmál jsem se a ve chvíli jsem stál za ní a ona pouze švihla do prázdného prostoru
''jdeme''
vytáhl jsem jí z místnosti kde jsme byli do baru a za námi jsem zavřel dveře
- přesun

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Tetsuya Sun 8 May - 14:52

Itsuki síce nemá skoro žiadne techniky a dosahuje tak maximálne C-ranku, ale musím uznať, je rýchly. To som videl už od nášho prvého stretu. Naopak zasa Riku je na tom podobne, ale ten je brutálne fyzicky silný.
Vytvoril som si obraz v kryštálovej guli a pozoroval ich vonku.
Tetsuya
Tetsuya

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 8 May - 17:11

"Fakt zaneprázdněný." řeknu tiše, sleduji vše.
"Tetsuyo Tetsuyo, ty víš jak moc jsem temperamentní a tohle tvé chování mě rve maso z těla. To mi radši dej nějakou misi, než abych tohle sledovala." zle se usměju opřená o zeď

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Tetsuya Sun 8 May - 17:12

Zasmial som sa.
"Vieš predsa, že sa snažím u dievčat vyvolať dojem o romantickosti, aby som sa im mohol pozrieť do očí a prečítať im myšlienky. Nič viac v tom nie je, nenádivím pretvárky. Ale ak chceš misiu, tak nie je problém."
Tetsuya
Tetsuya

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 8 May - 17:19

"Do očí se holce můžeš podívat kdykoli a nemusíš je tak vzrušovat každé která tu zatím byla, narostla v tvé přítomnosti chakra o jeden stupeň .... už mám důvod žárlit."

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Tetsuya Sun 8 May - 17:21

"Tá zo včera bola prekvapená, pretože s mojim krokom nerátala. Na chvíľu bola mimo, až potom pochopila moju hru, preto to vychýlenie. A tú dnes vzrušoval pohľad na krv, s čím som ja nijak nepomohol."
Tetsuya
Tetsuya

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 8 May - 17:25

"Vzrušovala krev.... schválně co vzrušuje mě to ani nevíš." založím si ruce na prsou měla jsem šílenou chuť se s ním hádat, protože jsem věděla, že on to brát vážně nebude a já taky ne vduchu jsem se musela zasmát

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Tetsuya Sun 8 May - 17:27

"Tak toto mi hádam vyčítať nechceš. Myslel som, že som ti už predtým pred rokmi povedal, že ti nedokážem čítať myšlienky. Ale ak chceš, môžem skúšať všeličo, kým na to neprídem."
Tetsuya
Tetsuya

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 8 May - 17:32

"ano to vím proto sem se tě zeptala. Co to bylo za cestu, kterou si absolvoval jako pracovní?" podívala jsem se mu do očí

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 16 z 26 Previous  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 21 ... 26  Next

- Similar topics

Povolení tohoto fóra: