NS:GO Seznamka^^
3 posters
Strana 36 z 40 • 1 ... 19 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40
NS:GO Seznamka^^
First topic message reminder :
Konban wa, minna-san!^^ ...Jelikož se to tu hemží i láskou, napadlo mě a PiliKKu udělat seznamku^^..
O co jde? Každý, kdo bude v seznamce, si někoho vyhlédne a o toho se bude snažit. Na jednoho člověka může být klidně i více i lidí. Půjde tu především o to, zajmout toho člověka...Je to něco na způsob naší hrací místnosti-Napíšete, že jste přišli do té místnosti, ,,rozhlédnete se" kdo tu je a podle toho se zařídíte. Poté tomu dotyčnému/té dotyčné dáváte otázky a prostě jako na rande, když se ještě pořádně neznáte^^
Pravidla: Žádný sex, nic hard! Bez pettingu!!..Povolené pouze polibky a jakékoli řeči.
Byl to jen nápad a netušíme, jak se uchytí, snad ano xD..Bude to zajímavé xDD
Přeji příjemnou zábavu a dobré známosti^^
Konban wa, minna-san!^^ ...Jelikož se to tu hemží i láskou, napadlo mě a PiliKKu udělat seznamku^^..
O co jde? Každý, kdo bude v seznamce, si někoho vyhlédne a o toho se bude snažit. Na jednoho člověka může být klidně i více i lidí. Půjde tu především o to, zajmout toho člověka...Je to něco na způsob naší hrací místnosti-Napíšete, že jste přišli do té místnosti, ,,rozhlédnete se" kdo tu je a podle toho se zařídíte. Poté tomu dotyčnému/té dotyčné dáváte otázky a prostě jako na rande, když se ještě pořádně neznáte^^
Pravidla: Žádný sex, nic hard! Bez pettingu!!..Povolené pouze polibky a jakékoli řeči.
Byl to jen nápad a netušíme, jak se uchytí, snad ano xD..Bude to zajímavé xDD
Přeji příjemnou zábavu a dobré známosti^^
Hitomi a PiliKKa^^
Anonymní- Anonymní
Re: NS:GO Seznamka^^
Všimol som si že Yuuki zaspala nechcel som ju budit tak som cez nas prehodil deku ktora bola hned vedla mna.
Zaklonil som hlavu dozadu a pomaly sa mi oči zatvárali.
Zaklonil som hlavu dozadu a pomaly sa mi oči zatvárali.
Nawaki- Počet príspevkov : 3219
Shinobi
Vesnice: Konohagakure
Klan: Uchiha
"Můžu mu jí donýst ó prosím." žadoním, ale tak aby to nebylo moc nápadný a aby to nikdo krom jí neslyšel
Noriko Kana- Chuunin
- Počet príspevkov : 7781
Shinobi
Vesnice: Otogakure
Klan: Kana
Naskočila mi kapka u hlavy. ,,Myslela jsem, že se ti líbí Sho, včera jste se k sobě měli." ušklíbla jsem se, nicméně jsem jí kávu podala. ,,Hlavně ji přes svou horlivost nevylij, prosím tě." zykroutila jsem pobaveně hlavou.
Anonymní- Anonymní
podívám se na Sasukeho,
"NO děláš jako by se to tobě nestalo." ušklíbnu se a hodím hlavou k Himi
"NO děláš jako by se to tobě nestalo." ušklíbnu se a hodím hlavou k Himi
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
,,Jdi už, aŤ nečeká celý rok!" opatrně jsem postrčila a zakroutila hlavou.
Anonymní- Anonymní
"Jsi skvělá pak si spolu něco dáme,." mrknu na ní a pomalu jdu s kávou přímo k tomu neznámému, položím ji opatrně na stůl sama se divím, že se mi nestal žádný trapas
usměju se na něj "Ať Vám chutná" mírně se ukloním. s čímž mi přepadne pár pramenů vlasů přes ramena
usměju se na něj "Ať Vám chutná" mírně se ukloním. s čímž mi přepadne pár pramenů vlasů přes ramena
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Ze zamyšlení mě vytrhne vůně kávy a slečna, která mi ji donesla. Podívám se na ni a oplatím jí úsměv.
Děkuji pěkně, určitě mi chutnat bude. Už jen to jak krásně voní.
Děkuji pěkně, určitě mi chutnat bude. Už jen to jak krásně voní.
Anonymní- Anonymní
dám si pramen vlasů za ucho
"Snažili jsme se." usměju se ještě víc a pomalu odcházím zase k baru a dělám na Himi omámené ksichty
"Snažili jsme se." usměju se ještě víc a pomalu odcházím zase k baru a dělám na Himi omámené ksichty
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Trochu jsem se pousmál nad tím zmatkem u baru, sledoval tu blonďatou slečnu a pak jsem sklopil oči ke kávě. Myslím, že se mi tu bude líbit. Nepřítomně jsem se díval z okna a přemýšlel nad... různými věcmi.
Anonymní- Anonymní
"No co je, je to kus." usměju se kdžy přijdu k baru a stoupnu si vedle Himi spíš si stoupnu tak, aby se mohla dívat na něj
"Jo Sasuke mohla bych tě o něco poprosit? posuň se trošku doprava, aby to nevypadalo tak blbě že na něj koukám." ušklíbnu se a začnu míchat Himi slíbený drink
"Jo Sasuke mohla bych tě o něco poprosit? posuň se trošku doprava, aby to nevypadalo tak blbě že na něj koukám." ušklíbnu se a začnu míchat Himi slíbený drink
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Uchichtla jsem se. ,,Nealko prosím." poručím si a opřu se loktama o bar.
Anonymní- Anonymní
"Ne to seš kámoš?" řeknu naštvaně a naleju Himi do skleničky jemně růžový nápoj a ozdobím malou třešničkou podám jí ho
"Neptej se co v tom je jen to ochutnej bude ti to chutnat a jako znalec to poznáš sama." řeknu a podívám se na toho fešáka s tou kávou a trošku mírně zrůžovým
"Neptej se co v tom je jen to ochutnej bude ti to chutnat a jako znalec to poznáš sama." řeknu a podívám se na toho fešáka s tou kávou a trošku mírně zrůžovým
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
,,Proč růžová?" ušklíbnu se nad nápojem a napiju se. ,,Ale aspoň je to sladké." zasměju se.
Anonymní- Anonymní
Hodil jsem si vlasy trochu do obličeje a nasadil výraz typu - jsem duchem mimo xD
Ve skutečnosti jsem pečlivě pozoroval kde se co šustne a trochu jsem litoval, že jsem mimo doslech. Trochu jsem se pousmál, když jsem si všiml pohledu té blondýnky.
Zase jsem rychle sklopil oči ke kávě. Toro, ty si zase říkáš o průšvih...
Ve skutečnosti jsem pečlivě pozoroval kde se co šustne a trochu jsem litoval, že jsem mimo doslech. Trochu jsem se pousmál, když jsem si všiml pohledu té blondýnky.
Zase jsem rychle sklopil oči ke kávě. Toro, ty si zase říkáš o průšvih...
Anonymní- Anonymní
"Nejsem, růžová je moje oblíbená barva, já tak yneříkám že jsi emouš." odvrátím zrak od toho kluka k Sasukemu a připravená k možní hádce s úsměvem
"Je to trochu víc nakombinovaný s alkoholem, ale jse ráda, že ti to chutná to míchám jen těm co si to zaslouží vlastní recept." ušklíbnu se na ně
"Je to trochu víc nakombinovaný s alkoholem, ale jse ráda, že ti to chutná to míchám jen těm co si to zaslouží vlastní recept." ušklíbnu se na ně
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
,,Jste jak malí." opřu se o Sasukeho. ,,Jdi za ním a dej se s ním do řečí. Jen pohledama ho nesbalíš!" usměju se na ni.
Anonymní- Anonymní
"a co když emo jsem" vyplázl jsem jazyk poté si vzal kunai a přiložil k zápsti
Anonymní- Anonymní
Postavila som sa a povzdychla som si. Vzala som papierik a naň som napísala,
- Nawaki:
- Prepáč mi Nawaki ale nemôžeme byť spolu...neklapalo by nám to...buďme priatelia ale nič viac...Sayonara...Yuuki...
Anonymní- Anonymní
mírně se otočím na něj a přemýšlím jeslti mám nebo nemám, pak se tedy odhodlám vezmu krabičku sušenek nasypu je na talířek a jdu k němu u stolu se zastavím
"Promiňte, ke kávě se nejlépe hodí čokoládové sušenky, dáte si? Na účet podniku." pousměju se a tváře mi zrůžový
"Promiňte, ke kávě se nejlépe hodí čokoládové sušenky, dáte si? Na účet podniku." pousměju se a tváře mi zrůžový
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Překvapeně jsem zamrkal, když mě povědomý hlas vrátil zpátky na zem. Upřel jsem oči na blondýnku.
Hmm, opravdu? Děkuju vám, to je milé. Nechcete se na chvíli posadit? Vypadá to, že se tu dost naběháte.
Pousmál jsem se a čekal na její reakci.
Hmm, opravdu? Děkuju vám, to je milé. Nechcete se na chvíli posadit? Vypadá to, že se tu dost naběháte.
Pousmál jsem se a čekal na její reakci.
Anonymní- Anonymní
růžovou vyměnila červená
"Uhm...děkuju." pokusím se o úsměv a posadím se na židli vedle něj a prohlížím si ho
"Jste tu poprvé že?"
"Uhm...děkuju." pokusím se o úsměv a posadím se na židli vedle něj a prohlížím si ho
"Jste tu poprvé že?"
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Strana 36 z 40 • 1 ... 19 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40
Povolení tohoto fóra: