NS:GO Seznamka^^
3 posters
Strana 35 z 40 • 1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 40
NS:GO Seznamka^^
First topic message reminder :
Konban wa, minna-san!^^ ...Jelikož se to tu hemží i láskou, napadlo mě a PiliKKu udělat seznamku^^..
O co jde? Každý, kdo bude v seznamce, si někoho vyhlédne a o toho se bude snažit. Na jednoho člověka může být klidně i více i lidí. Půjde tu především o to, zajmout toho člověka...Je to něco na způsob naší hrací místnosti-Napíšete, že jste přišli do té místnosti, ,,rozhlédnete se" kdo tu je a podle toho se zařídíte. Poté tomu dotyčnému/té dotyčné dáváte otázky a prostě jako na rande, když se ještě pořádně neznáte^^
Pravidla: Žádný sex, nic hard! Bez pettingu!!..Povolené pouze polibky a jakékoli řeči.
Byl to jen nápad a netušíme, jak se uchytí, snad ano xD..Bude to zajímavé xDD
Přeji příjemnou zábavu a dobré známosti^^
Konban wa, minna-san!^^ ...Jelikož se to tu hemží i láskou, napadlo mě a PiliKKu udělat seznamku^^..
O co jde? Každý, kdo bude v seznamce, si někoho vyhlédne a o toho se bude snažit. Na jednoho člověka může být klidně i více i lidí. Půjde tu především o to, zajmout toho člověka...Je to něco na způsob naší hrací místnosti-Napíšete, že jste přišli do té místnosti, ,,rozhlédnete se" kdo tu je a podle toho se zařídíte. Poté tomu dotyčnému/té dotyčné dáváte otázky a prostě jako na rande, když se ještě pořádně neznáte^^
Pravidla: Žádný sex, nic hard! Bez pettingu!!..Povolené pouze polibky a jakékoli řeči.
Byl to jen nápad a netušíme, jak se uchytí, snad ano xD..Bude to zajímavé xDD
Přeji příjemnou zábavu a dobré známosti^^
Hitomi a PiliKKa^^
Anonymní- Anonymní
Re: NS:GO Seznamka^^
"Ale unavený som ale moc nie...."
Usmial som sa
Usmial som sa
Nawaki- Počet príspevkov : 3219
Shinobi
Vesnice: Konohagakure
Klan: Uchiha
,,Ano, ráda provokuji, ale znásilnění nepřipadá v úvahu." ušklíbla jsem se a nechala jsem se unášet slatným pocitem, který se mi po těle díky Sasukemu rozléval.
Anonymní- Anonymní
"Dej si tady s Nawakim pauzu já jdu za Shoem." mrknu na ně a jdu si sednout k baru
Noriko Kana- Chuunin
- Počet príspevkov : 7781
Shinobi
Vesnice: Otogakure
Klan: Kana
dal jsem jí ruku na zadek a druhou jsem jí hladil na zádech "No to ne...budu si tě chránit" vyplázl jsme jazyk
Anonymní- Anonymní
Sadla som si mu do lona a hlavu som si položila pod jeho bradu. "Si horúci..." poznamenala som.Nawaki napsal:"Ale unavený som ale moc nie...."
Usmial som sa
Anonymní- Anonymní
Pousmial som sa
"Je my aj dost teplo."
"Je my aj dost teplo."
Shinobi
"Neviem..asi tým že je tu teplo....."
Posadím sa tak aby som bol opretý a zároven mal nohy vystrele .
Yuuki som si položil na seba a ruky som mal na jej brušku
Posadím sa tak aby som bol opretý a zároven mal nohy vystrele .
Yuuki som si položil na seba a ruky som mal na jej brušku
Shinobi
Rozhlédl jsem se kolem sebe a zjistil, že to tu setsakra žije xD
Bez zájmu jsem složil ruce za hlavu, opřel se a vegetoval v jakémsi polospánku.
Bez zájmu jsem složil ruce za hlavu, opřel se a vegetoval v jakémsi polospánku.
Anonymní- Anonymní
Otočila som sa a dala som mu pusu na líce. "Som ťažká?" spýtam sa ho z obavami.
Anonymní- Anonymní
"Nie praveže si lahučká...."
Usmial som sa a obzeral som si ju pohladom
Usmial som sa a obzeral som si ju pohladom
Shinobi
Zasmiala som sa a objala som ho jednou rukou. "Vyzerá to tak akoby si sa tu nasťahoval..." a zasmiala som sa.
Anonymní- Anonymní
"Ani sa mi domov nechce íst...mne to tu nevadí praveže som tu rád"¨
Shinobi
,,Myslíš, že si mě ubráníš, hmm?" políbila jsem ho na krk.
,,Měla bych se už vykotrmelit z postele a začít praovat a nenechat to jen na holkách." políbila jsem ho na tvář, sebrala mu kočičí ouška, upravila si šaty a odběhla do koupelny. Tam jsem se trochu zkulturnila a opět šla do pokoje.
,,Kdyžtak budu dole." usmála jsem se a odběhla. Pomalu jsem sešla schody a oči mi nechtíc zalétly ke včerejšímu boxu. Na sucho jsem polkla a došla k baru.
,,Ahojte." usmála jsem se na všechny. Všimla jsem si muže, který u sebe neměl žádný nápoj. S úsměvem jsem přešla k němu.
,,Dobrý den, dáte si něco?" optala jsem se ho.
,,Měla bych se už vykotrmelit z postele a začít praovat a nenechat to jen na holkách." políbila jsem ho na tvář, sebrala mu kočičí ouška, upravila si šaty a odběhla do koupelny. Tam jsem se trochu zkulturnila a opět šla do pokoje.
,,Kdyžtak budu dole." usmála jsem se a odběhla. Pomalu jsem sešla schody a oči mi nechtíc zalétly ke včerejšímu boxu. Na sucho jsem polkla a došla k baru.
,,Ahojte." usmála jsem se na všechny. Všimla jsem si muže, který u sebe neměl žádný nápoj. S úsměvem jsem přešla k němu.
,,Dobrý den, dáte si něco?" optala jsem se ho.
Anonymní- Anonymní
postavil jsem se z postele upravil jsem se a šel jsem dolů kde jsem si sedl k baru a jen koukal na Hitomi
Anonymní- Anonymní
Usmál jsem se na děvče, které šlo kolem.
Dobrý den. Dám si pro změnu něco nealko. Nechci se opít, pak vyvádím strašný věci.
Můj výraz v tu chvíli musel být opravdu zajímavý. Ještě že mi nikdo nemůže číst myšlenky.
Dobrý den. Dám si pro změnu něco nealko. Nechci se opít, pak vyvádím strašný věci.
Můj výraz v tu chvíli musel být opravdu zajímavý. Ještě že mi nikdo nemůže číst myšlenky.
Anonymní- Anonymní
Zasmála jsem se. ,,Dobře a máte představu, co asi tak? Něco s ovocem, kávu nebo minerálku?" vyjmenovávala jsem mu s úsměvem možnosti.
Anonymní- Anonymní
Se mnou a s mýma představama je to těžké... Káva by byla ideální. Tu jsem dlouho neměl.
Uchecht jsem se vlastní blbosti. Měl bych víc vnímat co se děje kolem...
Uchecht jsem se vlastní blbosti. Měl bych víc vnímat co se děje kolem...
Anonymní- Anonymní
pozoroval jsem nově příchozího u kterého stála Himi a přitom jsem jen tupě leštila skleničky a čekala až přijdu Himi k baru
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
No páni, tady mají výběr... To tu asi zkejsnu dlouho. Dokud neochutnám všechno xD
Rozpustnou s mlékem, neslazenou. Děkuju.
Rozpustnou s mlékem, neslazenou. Děkuju.
Anonymní- Anonymní
všimnu si Sasukeho
"Ahoj, dáš si něco?" zeptám se ho stále s menším tupým výrazem a nakloním se k němu s otázkou "Znáš ho?" hodím hlavou k těm dvěma Himi a TOrovi
"Ahoj, dáš si něco?" zeptám se ho stále s menším tupým výrazem a nakloním se k němu s otázkou "Znáš ho?" hodím hlavou k těm dvěma Himi a TOrovi
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
,,Hai." přikývla jsem. ,,Za chvíli bude hotová, prosím o chvilku ztrpení." usmála jsem se sladce a mírně se poklonila. Poté jsem odcupitala k baru a postavila vodu na kávu.
Anonymní- Anonymní
"Himi, Himi, kdo je to znáš ho?" přivařím se k ní jak rychlá voda
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Zovna jsem zalévala připravenou kávu.
,,Rei, chceš mě opařit?!" vyjela jsem na ni. Kávu jsem dala na podšálek, přidala k němu mlíčko a malou sušenku. Zavrtěla jsem hlavou. ,,Ne, jen jsem ho šla obsloužit. Objednal si kávu." usmála jsem se.
,,Rei, chceš mě opařit?!" vyjela jsem na ni. Kávu jsem dala na podšálek, přidala k němu mlíčko a malou sušenku. Zavrtěla jsem hlavou. ,,Ne, jen jsem ho šla obsloužit. Objednal si kávu." usmála jsem se.
Anonymní- Anonymní
Strana 35 z 40 • 1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 40
Povolení tohoto fóra: