NS:GO Seznamka^^
3 posters
Strana 39 z 40 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40
NS:GO Seznamka^^
First topic message reminder :
Konban wa, minna-san!^^ ...Jelikož se to tu hemží i láskou, napadlo mě a PiliKKu udělat seznamku^^..
O co jde? Každý, kdo bude v seznamce, si někoho vyhlédne a o toho se bude snažit. Na jednoho člověka může být klidně i více i lidí. Půjde tu především o to, zajmout toho člověka...Je to něco na způsob naší hrací místnosti-Napíšete, že jste přišli do té místnosti, ,,rozhlédnete se" kdo tu je a podle toho se zařídíte. Poté tomu dotyčnému/té dotyčné dáváte otázky a prostě jako na rande, když se ještě pořádně neznáte^^
Pravidla: Žádný sex, nic hard! Bez pettingu!!..Povolené pouze polibky a jakékoli řeči.
Byl to jen nápad a netušíme, jak se uchytí, snad ano xD..Bude to zajímavé xDD
Přeji příjemnou zábavu a dobré známosti^^
Konban wa, minna-san!^^ ...Jelikož se to tu hemží i láskou, napadlo mě a PiliKKu udělat seznamku^^..
O co jde? Každý, kdo bude v seznamce, si někoho vyhlédne a o toho se bude snažit. Na jednoho člověka může být klidně i více i lidí. Půjde tu především o to, zajmout toho člověka...Je to něco na způsob naší hrací místnosti-Napíšete, že jste přišli do té místnosti, ,,rozhlédnete se" kdo tu je a podle toho se zařídíte. Poté tomu dotyčnému/té dotyčné dáváte otázky a prostě jako na rande, když se ještě pořádně neznáte^^
Pravidla: Žádný sex, nic hard! Bez pettingu!!..Povolené pouze polibky a jakékoli řeči.
Byl to jen nápad a netušíme, jak se uchytí, snad ano xD..Bude to zajímavé xDD
Přeji příjemnou zábavu a dobré známosti^^
Hitomi a PiliKKa^^
Anonymní- Anonymní
Re: NS:GO Seznamka^^
Ach ty ženské a jejich vyjadřování... jedna nebo deset... ale však na tom nezáleží.
Přešel jsem k jedné vzrostlejší sakuře a opřel se o ni. Bylo to docela uklidňující. Zase jsem upřel oči na Reinu.
Ani nevím, kdy jsem je viděl naposled. Asi těsně před tím, než jsem odešel z Konohy. Jsem rád, že jsem doma.
Zase jsem se poněkud zasnil.
Poslyš... Reino?
Přešel jsem k jedné vzrostlejší sakuře a opřel se o ni. Bylo to docela uklidňující. Zase jsem upřel oči na Reinu.
Ani nevím, kdy jsem je viděl naposled. Asi těsně před tím, než jsem odešel z Konohy. Jsem rád, že jsem doma.
Zase jsem se poněkud zasnil.
Poslyš... Reino?
Anonymní- Anonymní
Obzrel som si ju
"Ale ved sa ti to hodí sa si v tom sexy"
pousmejem sa
Podam jej ruku
"Ale ved sa ti to hodí sa si v tom sexy"
pousmejem sa
Podam jej ruku
Nawaki- Počet príspevkov : 3219
Shinobi
Vesnice: Konohagakure
Klan: Uchiha
cuknu sebou skoro nepatrně
"Ano?" podívám se na něj tajemněji a v tomhle prostředí kde nikdo není je mi dobře
"Ano?" podívám se na něj tajemněji a v tomhle prostředí kde nikdo není je mi dobře
Noriko Kana- Chuunin
- Počet príspevkov : 7781
Shinobi
Vesnice: Otogakure
Klan: Kana
"Cože jsem? Myslím, že jsem se přelechla."
Asi to půjdu sundat! pomyslela jsem si.
Asi to půjdu sundat! pomyslela jsem si.
Anonymní- Anonymní
Krátce sklopím oči k zemi a zase se na Reinu podívám.
Jen mě tak napadlo... Jak jsem se toulal světem, neměl jsem moc času slavit nějaké svátky. Vlastně nebylo s kým. Ale...
V tom jsem si všiml něčeho zvláštního na ní... Ani jsem nedokončil svoji myšlenku
Reino, pojď sem prosím...
Trošku jsem se pousmál té situaci.
Jen mě tak napadlo... Jak jsem se toulal světem, neměl jsem moc času slavit nějaké svátky. Vlastně nebylo s kým. Ale...
V tom jsem si všiml něčeho zvláštního na ní... Ani jsem nedokončil svoji myšlenku
Reino, pojď sem prosím...
Trošku jsem se pousmál té situaci.
Anonymní- Anonymní
"Ako chceš"
Usmial som sa
"Aspon sa tam neskovávaj a pod sem"
Usmial som sa
"Aspon sa tam neskovávaj a pod sem"
Shinobi
Tak jsem si tedy stoupla. Stále jsem byla za barem. "Hm... dáte si něco?" optala jsem se.
Anonymní- Anonymní
zčervenám snad ještě víc ani v nejmenším jsem netušila co má v plánu, ale srdce mě navádělo tak jsem šla k němu
"Co ..."
"Co ..."
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
"NEvykaj mi volám sa Nawaki"
POusmial som sa
POusmial som sa
Shinobi
"Au..." poviem si keď sa dvíham zo zeme, Hoshi z Kaiom niekde zdrhli. Zdvihnem sa na gauč a znova si nalejem Saké.
Anonymní- Anonymní
Byla oproti mě docela maličká, takže si nešlo nevšimnout, že jí do vlasů spadl jeden zbloudilý růžový kvítek. Opatrně jsem zvedl ruku k jejím vlasům aby se nevylekala a vylovil ho. Pak jsem jí rozcuchané vlasy začal jemně uhlazovat.
Promiň, připadalo mi to hrozně roztomilý, ale nějak mi to nedalo a musel jsem...
Trochu jsem se uchechtnul a kvítek nechal spadnout na trávu. Teprve teď mi došlo jak ji mám blízko.
Uuups...
Promiň, připadalo mi to hrozně roztomilý, ale nějak mi to nedalo a musel jsem...
Trochu jsem se uchechtnul a kvítek nechal spadnout na trávu. Teprve teď mi došlo jak ji mám blízko.
Uuups...
Anonymní- Anonymní
POdal som jej ruku a potriasol som s nou
"Čo rada piješ?"
"Čo rada piješ?"
Shinobi
"uhm... děkuju," usměju se a dívám se na něj byla jsem mu tak po prsa a v tu chvíli jsem si připadala děsně malá jak trpaslík, který nic nezmůže.
"Je tu krásně, že jo?" vyhrnu ze sebe
"Je tu krásně, že jo?" vyhrnu ze sebe
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Pravda, moc krásně. Ale to není jenom tím kde jsme...
Zadíval jsem se jí do obličeje. Něco se mi trochu nezdálo. Dovolil jsem si jí prsty podepřít bradu a zvednout její tvář blíž k sobě.
Ty poslyš... pročpak se pořád tak červenáš?
Bylo na mě vidět jak moc jsem zvědavý co mi odpoví. Nerad bych, aby to byla horečka nebo alergie...
Zadíval jsem se jí do obličeje. Něco se mi trochu nezdálo. Dovolil jsem si jí prsty podepřít bradu a zvednout její tvář blíž k sobě.
Ty poslyš... pročpak se pořád tak červenáš?
Bylo na mě vidět jak moc jsem zvědavý co mi odpoví. Nerad bych, aby to byla horečka nebo alergie...
Anonymní- Anonymní
Opitá som sa zdvihla a šla som k Shizuke a Nawakimu. "Shiz-chaaaaaaaaaaaaaaaaaan!" zakričala som na ňu a objala som ju. "Čo ty tu robííš hmmm?" spýtam sa jej opitým hlasom.
Anonymní- Anonymní
vešel jsem do první hospody na kterou jsem narazil přišel jsem k pultu a čekal na obsluhu
Anonymní- Anonymní
Šla som k človeku ktorý teraz prišiel. "Zdravím, čo si dáte...?" spýtam sa ho a usmejem sa.
Anonymní- Anonymní
"No že by nervozita?" odpovím mu a cítila jsem se trochu trapně že sem to tak přiznala
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Strana 39 z 40 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40
Povolení tohoto fóra: