NS:GO Seznamka^^
3 posters
Strana 38 z 40 • 1 ... 20 ... 37, 38, 39, 40
NS:GO Seznamka^^
First topic message reminder :
Konban wa, minna-san!^^ ...Jelikož se to tu hemží i láskou, napadlo mě a PiliKKu udělat seznamku^^..
O co jde? Každý, kdo bude v seznamce, si někoho vyhlédne a o toho se bude snažit. Na jednoho člověka může být klidně i více i lidí. Půjde tu především o to, zajmout toho člověka...Je to něco na způsob naší hrací místnosti-Napíšete, že jste přišli do té místnosti, ,,rozhlédnete se" kdo tu je a podle toho se zařídíte. Poté tomu dotyčnému/té dotyčné dáváte otázky a prostě jako na rande, když se ještě pořádně neznáte^^
Pravidla: Žádný sex, nic hard! Bez pettingu!!..Povolené pouze polibky a jakékoli řeči.
Byl to jen nápad a netušíme, jak se uchytí, snad ano xD..Bude to zajímavé xDD
Přeji příjemnou zábavu a dobré známosti^^
Konban wa, minna-san!^^ ...Jelikož se to tu hemží i láskou, napadlo mě a PiliKKu udělat seznamku^^..
O co jde? Každý, kdo bude v seznamce, si někoho vyhlédne a o toho se bude snažit. Na jednoho člověka může být klidně i více i lidí. Půjde tu především o to, zajmout toho člověka...Je to něco na způsob naší hrací místnosti-Napíšete, že jste přišli do té místnosti, ,,rozhlédnete se" kdo tu je a podle toho se zařídíte. Poté tomu dotyčnému/té dotyčné dáváte otázky a prostě jako na rande, když se ještě pořádně neznáte^^
Pravidla: Žádný sex, nic hard! Bez pettingu!!..Povolené pouze polibky a jakékoli řeči.
Byl to jen nápad a netušíme, jak se uchytí, snad ano xD..Bude to zajímavé xDD
Přeji příjemnou zábavu a dobré známosti^^
Hitomi a PiliKKa^^
Anonymní- Anonymní
Re: NS:GO Seznamka^^
Nahnu se k ní a pošeptám jí, "Nebude...ale musíme to vyhrát Yuu...uděláš to pro mně jako za starých časů?"
Anonymní- Anonymní
"Nani? Umm..gomene ale teraz na toto nemám náladu..." poviem im a odkráčam do boxu.
Anonymní- Anonymní
"No, když už jsem o Velikonocích dostala i na zadek, tak asi ne." zasměju se, "Omluv mě skočím si pro něco k pití." usměju se a jdu k baru, kde si vezmu svůj oblíbený horký zelený čaj a vracím se s hrníčkem zpět a sednu si zase k němu
"Nad čím přemýšlíš?" pousměju se a podívám se mu do očí
"Nad čím přemýšlíš?" pousměju se a podívám se mu do očí
Noriko Kana- Chuunin
- Počet príspevkov : 7781
Shinobi
Vesnice: Otogakure
Klan: Kana
Nespadl jsem jelikož jsem se držel Yuuki. "Hoshi Hoshi...kdo bude první u Yuuki!" zakřičel jsem a rozběhl jsem se k boxu.
Anonymní- Anonymní
Hoshi z Kaiom sú zrazu vedľa mňa. "Ste hluchý? Nič s vami nechcem DNES mať..." poviem a sadnem si na gauč, nalejem si saké a vypijem ho.
Anonymní- Anonymní
Ani na chvíli jsem z ní nespustil oči. Nasadila mi brouka do hlavy. Když se vrátila nenápadně jsem se přisunul blíž.
Tak proč ti to neříct... Beztak musím vypadat duchem trochu mimo.
Pousmál jsem se a upřel na ni svůj zrak.
Přemýšlím, jestli letos budu mít koho políbit. I když není k dispozici rozkvetlá sakura.
V nejhorším můžu vytvořit svůj klon...
Tak proč ti to neříct... Beztak musím vypadat duchem trochu mimo.
Pousmál jsem se a upřel na ni svůj zrak.
Přemýšlím, jestli letos budu mít koho políbit. I když není k dispozici rozkvetlá sakura.
V nejhorším můžu vytvořit svůj klon...
Anonymní- Anonymní
Zišiel som pomaly dole a sadol som si k Baru.
Nawaki- Počet príspevkov : 3219
Shinobi
Vesnice: Konohagakure
Klan: Uchiha
Naliji jí další a sám si dám čistou vodu. "Dej si Yuuki...na dnešek nezapomeneme!" řeknu a zasměji se.
Anonymní- Anonymní
Vezmem si pohár a vypijem ho, som unavená tak sa rýchlo dostávam do opitého stavu. Opriem sa a rozopnem si blúzku. "Nie je tu horúco...?" spýtam sa ho a vezmem si do rúk vejár a ovievam sa.
Anonymní- Anonymní
(to se to tu nějak rozjelo xD.... v tom případě jsem asi pořád schovaná za pultem, co? xDDD)
Opět jsem si stoupla. Už mě bolel zadek s toho neustálého schovávání. Když mě někdo uvidí, tak se asi budu chtít propadnout, ale už mi to bylo jedno. xD
Opět jsem si stoupla. Už mě bolel zadek s toho neustálého schovávání. Když mě někdo uvidí, tak se asi budu chtít propadnout, ale už mi to bylo jedno. xD
Anonymní- Anonymní
Pozerám sa na tých dvoch úchylov v boxe ako sa snažia opit Yuuki.
"To kvoli týmto dvom...tak to som dopadol!"
"To kvoli týmto dvom...tak to som dopadol!"
Shinobi
Usmál jsem se, plán vychází. "Ale ale...copak se stalo Yuuki...?" zeptám se jí a přisednu si k ní...jednu ruku jí dám kolem ramen a druhou položím na stehno.
Anonymní- Anonymní
Zbadám nejaké dievča čo bola za barom a skovávala sa po pult.
Nahol som sa cez barový pult a pozdravil ju.
"Ahoj"
Nahol som sa cez barový pult a pozdravil ju.
"Ahoj"
Shinobi
všimla jsme si jak se posunul blíž a i jeho slova ve mě způsobili nahrnutí krve do tváří
"No ona jedna Sakura za budovou je, jestli je i rozkvetlá to nevím, nechodím tam moc." na sucho polknu a nejistě si namotávám na prsty prameny vlasů
"No ona jedna Sakura za budovou je, jestli je i rozkvetlá to nevím, nechodím tam moc." na sucho polknu a nejistě si namotávám na prsty prameny vlasů
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
"To...to kvôli jednému chalanovi...chcela som mu pomôcť a musela som ho odkopnúť..." poviem mu a ovievam sa. Všimnem si kde má ruku a poviem, "Daj ju preč z môjho stehna..."
Anonymní- Anonymní
Trochu se ušklíbnu a jemně ji chytím za ruku na kterou si namotává vlasy.
Hele nedělej tohle, znervózňuje mě to...
Začnu její namotané pramínky zase urovnávat a potutelně se umívám.
Copak nevíš, že si tím ty krásný vlasy ničíš? Hmmm... Mohla bys... mi prosím tu sakuru ukázat?
Hele nedělej tohle, znervózňuje mě to...
Začnu její namotané pramínky zase urovnávat a potutelně se umívám.
Copak nevíš, že si tím ty krásný vlasy ničíš? Hmmm... Mohla bys... mi prosím tu sakuru ukázat?
Anonymní- Anonymní
Ignoruji ji a ptám se jí, "Je to ten kluk?" a kouknu se na Nawakiho.
Anonymní- Anonymní
to co udělal mě překvapilo a když se mě dotknul tak mnou projel elektrycký výboj.
"Ehm...jo možem." pokusím se o úsměv a snažím se aspoň psychicky zbavit se červené v obličeji počkám na něj a vedu ho k zadnímu východu baru otevřu dveře a naskytne se nám pohled na menší zahrádku s hned několika Sakurami
"No ... promiň je jich tu víc." pousměju se
"Ehm...jo možem." pokusím se o úsměv a snažím se aspoň psychicky zbavit se červené v obličeji počkám na něj a vedu ho k zadnímu východu baru otevřu dveře a naskytne se nám pohled na menší zahrádku s hned několika Sakurami
"No ... promiň je jich tu víc." pousměju se
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Nechám se vést na zahrádku a pak, když vidím ty stromy, se začnu tiše smát.
No vida kolik jich tu je. A tys to ani netušila viď?
Zavřu za námi dveře a jdu o pár kroků hlouběji do zahrady. Pak se otočím na Reinu.
Trochu se tu projdeme ne? Je hezky, byla by škoda to nevyužít.
No vida kolik jich tu je. A tys to ani netušila viď?
Zavřu za námi dveře a jdu o pár kroků hlouběji do zahrady. Pak se otočím na Reinu.
Trochu se tu projdeme ne? Je hezky, byla by škoda to nevyužít.
Anonymní- Anonymní
snažím se zůstat v klidu zhluboka se nadechnu a dojdu ho
"No nevěděla jsme to, to říkali holky, že tu je jedna." pousměju se a zadívám se na něj
"No nevěděla jsme to, to říkali holky, že tu je jedna." pousměju se a zadívám se na něj
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Podívala jsem se na něj. Zčervenala jsem. "Ehm... ahoj." vysoukala jsem ze sebe.
(pokud to bylo na mě, pokud ne, tak si toho nevšímej xD)
(pokud to bylo na mě, pokud ne, tak si toho nevšímej xD)
Anonymní- Anonymní
"prečo sa skovávaš pod sem nemusíš sa hambiť"
Shinobi
Strana 38 z 40 • 1 ... 20 ... 37, 38, 39, 40
Povolení tohoto fóra: