NS:GO Seznamka^^
3 posters
Strana 31 z 40 • 1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 35 ... 40
NS:GO Seznamka^^
First topic message reminder :
Konban wa, minna-san!^^ ...Jelikož se to tu hemží i láskou, napadlo mě a PiliKKu udělat seznamku^^..
O co jde? Každý, kdo bude v seznamce, si někoho vyhlédne a o toho se bude snažit. Na jednoho člověka může být klidně i více i lidí. Půjde tu především o to, zajmout toho člověka...Je to něco na způsob naší hrací místnosti-Napíšete, že jste přišli do té místnosti, ,,rozhlédnete se" kdo tu je a podle toho se zařídíte. Poté tomu dotyčnému/té dotyčné dáváte otázky a prostě jako na rande, když se ještě pořádně neznáte^^
Pravidla: Žádný sex, nic hard! Bez pettingu!!..Povolené pouze polibky a jakékoli řeči.
Byl to jen nápad a netušíme, jak se uchytí, snad ano xD..Bude to zajímavé xDD
Přeji příjemnou zábavu a dobré známosti^^
Konban wa, minna-san!^^ ...Jelikož se to tu hemží i láskou, napadlo mě a PiliKKu udělat seznamku^^..
O co jde? Každý, kdo bude v seznamce, si někoho vyhlédne a o toho se bude snažit. Na jednoho člověka může být klidně i více i lidí. Půjde tu především o to, zajmout toho člověka...Je to něco na způsob naší hrací místnosti-Napíšete, že jste přišli do té místnosti, ,,rozhlédnete se" kdo tu je a podle toho se zařídíte. Poté tomu dotyčnému/té dotyčné dáváte otázky a prostě jako na rande, když se ještě pořádně neznáte^^
Pravidla: Žádný sex, nic hard! Bez pettingu!!..Povolené pouze polibky a jakékoli řeči.
Byl to jen nápad a netušíme, jak se uchytí, snad ano xD..Bude to zajímavé xDD
Přeji příjemnou zábavu a dobré známosti^^
Hitomi a PiliKKa^^
Anonymní- Anonymní
Re: NS:GO Seznamka^^
"videl videl" Unudene som sedel za barom
Nawaki- Počet príspevkov : 3219
Shinobi
Vesnice: Konohagakure
Klan: Uchiha
V hlavě mi to šrotuje "Dobré hmmm...Tak mi povězte co Vás trápí...možná Vám poradím..zažil jsem toho hodně" usmívám se a mé ruce na jejich bedrech ji jemně stisknou.
Anonymní- Anonymní
Podívám se na Sayuri,
"Víte co? Nechte mu tady dluh, měl by být gentleman a platit to za vás, my mu pošleme upomínku."
"Víte co? Nechte mu tady dluh, měl by být gentleman a platit to za vás, my mu pošleme upomínku."
Noriko Kana- Chuunin
- Počet príspevkov : 7781
Shinobi
Vesnice: Otogakure
Klan: Kana
,,Když já už si nejsem jistá ničím..Myslím, že to nechám tak, jak to je a uvidíme, jak se to vyvrbí, omlouvám se." usmála jsem se a jemně se mu vytrhla, aby neviděl, že se mi lesknou slzy. Odkráčela jsem k oknu a sedla si na parapet. Nechala jsem vítr, aby mi rozevlál vlasy a sledovala jsem noční oblohu, posetou malými diamanty.
Anonymní- Anonymní
"No dobře... díky. Naschle" odejdu od baru, následně i ze dveří. Při odchodu jsem si všimla té ženy na parapetu, něco jsem si pro sebe řekla a definitivně odešla.
přesun
přesun
Anonymní- Anonymní
Zírám s otevřenou pusou "Slečnooo...." můj hlas se ztrácí v hudbě....Zmateně koukám a přijdu k baru....Posadím se a podepřu si hlavu oběmi dlaněmi.
"Tohle se moc nepovedlo...kurnik....dal bych si něco ostrého..jinak bouchnu.." dořeknu a zírám do desky baru.
"Tohle se moc nepovedlo...kurnik....dal bych si něco ostrého..jinak bouchnu.." dořeknu a zírám do desky baru.
Anonymní- Anonymní
"hned to bude." řeknu a naleju mu rum a dám to před něj
"Stačí tohle?" usměju se smutně na něj
"Omluvte mě na chvíli." naleju rum do malé skleničky znovu a jdu k Himi přijdu až k ní a obejmu jí kolem ramen
"Co se stalo?" a podám jí tu skleničku
"Stačí tohle?" usměju se smutně na něj
"Omluvte mě na chvíli." naleju rum do malé skleničky znovu a jdu k Himi přijdu až k ní a obejmu jí kolem ramen
"Co se stalo?" a podám jí tu skleničku
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
"Kamo nazdravie"
Shinobi
Skleničku jsem si od ní vzala a tak, jak nemám ráda alkohol, tak jsem ji vypila na ex. Otřásla jsem se odporem, ale cítila jsem, jak se mi do žil vlévá horko.
,,Znám ho...Až moc osobně, Rei." pousmála jsem se.
,,Znám ho...Až moc osobně, Rei." pousmála jsem se.
Anonymní- Anonymní
"Děkuji...v pořádku" odpovím a hypnotizuji skleničku s rumem.
Chvilku ještě tupě zírám a pak prstem přejedu okraj skleničky a kopnu její obsah do sebe.
Pro změnu zírám na prázdnou skleničku.
Chvilku ještě tupě zírám a pak prstem přejedu okraj skleničky a kopnu její obsah do sebe.
Pro změnu zírám na prázdnou skleničku.
Anonymní- Anonymní
Znudene som sa pozeral do blba
Shinobi
"Hodně osobně? Jak moc je to zlé?" obejmu jí
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
,,Nevím, Rei. Jak jsem řekla tomu muži-Už si nejsem jistá ničím." pousměji se a slzy se zastavovat nesnažím. Dívám se na prázdnou skleničku a pohrávám si s ní.
Anonymní- Anonymní
"Chceš ještě něco přinýst? kapesník třeba, společnost nebo další skleničku?" jen letmo se podívám na Shoa a pak zase n aHimi
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Zavrtěla jsem hlavou a slzy si nesetřela. Naopak, nechala jsem je dále stékat. ,,Na sebelítost je pozdě.." seskočila jsem z parapetu. ,,Neboj, dám se dohromady. Jdu se pustit do práce." pousmála jsem se a pomalými kroky se vydala k baru.
Anonymní- Anonymní
šla jsem za ní a posadila jsem se na stoličku vedle Shoa.
"škoda." šeptnu
"Chcete ještě jednu?" zeptám se, ale směřuju otázku na oba dva
"škoda." šeptnu
"Chcete ještě jednu?" zeptám se, ale směřuju otázku na oba dva
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Usměju se na Reinu "Tak panák by ještě bodl..pokud neotravuju" zahledím se do jejich očí.
Nakloním se k Rei a zašeptám ji do ucha "Jak je na tom kolegyně?" vyzvídám tiše.
Nakloním se k Rei a zašeptám ji do ucha "Jak je na tom kolegyně?" vyzvídám tiše.
Anonymní- Anonymní
mírně sklopím hlavu a zakroutím hlavou
"tvrdí, že se z toho dostane, ale .... no budu v tom věřit." šeptnu a jdu za bar udělat mu dalšího panáka, podám mu ho přes bar a flašku na něj taky položím a zase si jdu sednout k němu
"tvrdí, že se z toho dostane, ale .... no budu v tom věřit." šeptnu a jdu za bar udělat mu dalšího panáka, podám mu ho přes bar a flašku na něj taky položím a zase si jdu sednout k němu
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
"Hmm doufejme.." zatvářím se na chvílí smutně,ale po chvíli mi na tváři hraje mírný úsměv.
"Vy si nedáte?Platím to.." cinknu nehtem do skleničky rumu a mrknu.
"Vy si nedáte?Platím to.." cinknu nehtem do skleničky rumu a mrknu.
Anonymní- Anonymní
"Ne tak tvrdý radši ne já bych se pak rozjela a Vás asi tím odradila." mrknu na něj s úsměvem
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Vezmu si hadr, čístící prostředek a dám se do utírání stolů.
Ani nepotřebuji vodu, ušklíbnu se, když na stůl dopadají mé slzy. Sednu si na židli a položím si hlavu na stůl. Potichu vzlykám jako malá holka.
Ani nepotřebuji vodu, ušklíbnu se, když na stůl dopadají mé slzy. Sednu si na židli a položím si hlavu na stůl. Potichu vzlykám jako malá holka.
Anonymní- Anonymní
Hlava mi padla na stol a od unavy som hned zaspal
Shinobi
"Jen si dejte..mě neodradíte ani repelentem proti hmyzu..jak si něco umíním..tak se mnou nehnete" zasměji se..poté mi sklouzne zrak na slečnu za barem..mírně šťouchnu Rei a pohybem hlavy naznačím Koukej
Anonymní- Anonymní
otočím se na Himi, smutně si povzdychnu, vezmu si flašku a loknu si pořádně, potom se postavím, položí ruku Shoovi na rameno
"Promiňte, já musím." dívám se na Himi a jdu kní
"Himi," sednu si k ní a položím ji ruku na záda "No tak, vem si volno. Kdyby tě chtěl snažil by se o tebe víc." řeknu asi ne moc povzbudivou větu a smutně se ořitom podívám na Shoa
"Promiňte, já musím." dívám se na Himi a jdu kní
"Himi," sednu si k ní a položím ji ruku na záda "No tak, vem si volno. Kdyby tě chtěl snažil by se o tebe víc." řeknu asi ne moc povzbudivou větu a smutně se ořitom podívám na Shoa
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Strana 31 z 40 • 1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 35 ... 40
Povolení tohoto fóra: