NS:GO Seznamka^^
3 posters
Strana 30 z 40 • 1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 35 ... 40
NS:GO Seznamka^^
First topic message reminder :
Konban wa, minna-san!^^ ...Jelikož se to tu hemží i láskou, napadlo mě a PiliKKu udělat seznamku^^..
O co jde? Každý, kdo bude v seznamce, si někoho vyhlédne a o toho se bude snažit. Na jednoho člověka může být klidně i více i lidí. Půjde tu především o to, zajmout toho člověka...Je to něco na způsob naší hrací místnosti-Napíšete, že jste přišli do té místnosti, ,,rozhlédnete se" kdo tu je a podle toho se zařídíte. Poté tomu dotyčnému/té dotyčné dáváte otázky a prostě jako na rande, když se ještě pořádně neznáte^^
Pravidla: Žádný sex, nic hard! Bez pettingu!!..Povolené pouze polibky a jakékoli řeči.
Byl to jen nápad a netušíme, jak se uchytí, snad ano xD..Bude to zajímavé xDD
Přeji příjemnou zábavu a dobré známosti^^
Konban wa, minna-san!^^ ...Jelikož se to tu hemží i láskou, napadlo mě a PiliKKu udělat seznamku^^..
O co jde? Každý, kdo bude v seznamce, si někoho vyhlédne a o toho se bude snažit. Na jednoho člověka může být klidně i více i lidí. Půjde tu především o to, zajmout toho člověka...Je to něco na způsob naší hrací místnosti-Napíšete, že jste přišli do té místnosti, ,,rozhlédnete se" kdo tu je a podle toho se zařídíte. Poté tomu dotyčnému/té dotyčné dáváte otázky a prostě jako na rande, když se ještě pořádně neznáte^^
Pravidla: Žádný sex, nic hard! Bez pettingu!!..Povolené pouze polibky a jakékoli řeči.
Byl to jen nápad a netušíme, jak se uchytí, snad ano xD..Bude to zajímavé xDD
Přeji příjemnou zábavu a dobré známosti^^
Hitomi a PiliKKa^^
Anonymní- Anonymní
Re: NS:GO Seznamka^^
Sedel som pri bare a pozeral sa doblba
Nawaki- Počet príspevkov : 3219
Shinobi
Vesnice: Konohagakure
Klan: Uchiha
Sedla jsem si k baru a rukou si podepřela hlavu. Snažila jsem se usmívat a doufala jsem, že se mi to daří^^ . Sledovala jsem dění v baru.
Anonymní- Anonymní
"Aspon ze sa oni bavia"
Shinobi
Čelo se pokryje jemnými vráskami přemýšlení "Hmmm něco bych měl.... potutelně se usměji.
"Vy budete tančit s onim dotyčným...já vyzvu k tanci Vaši kolegyni a po nějakém čase si partnery prohodíme...a budou spolu..co Vy na to?" přimhouřím spiklenecky oči.
"Vy budete tančit s onim dotyčným...já vyzvu k tanci Vaši kolegyni a po nějakém čase si partnery prohodíme...a budou spolu..co Vy na to?" přimhouřím spiklenecky oči.
Anonymní- Anonymní
,,Je to přece účel podniku." prohodila jsem jen tak mimo s menším úsměvem.
Anonymní- Anonymní
"To beru." usměju se a oddálím se od něj a rozhodným krokem jdu k páru v boxu
"Ehm ... ehm, nerada vás ruším, ale, madam, dovolila by jste mi jeden tanec s.... Vaším přítelem?" řeknu poslední slovo trochu nejistě a prosebně se jim zadívám do očí
"Ehm ... ehm, nerada vás ruším, ale, madam, dovolila by jste mi jeden tanec s.... Vaším přítelem?" řeknu poslední slovo trochu nejistě a prosebně se jim zadívám do očí
Noriko Kana- Chuunin
- Počet príspevkov : 7781
Shinobi
Vesnice: Otogakure
Klan: Kana
Při laskání mě vyruší něčí hlas.
Otočím se "Ehm.. promiňte, teď to asi nepůjde. Jsme trochu zaneprazdnění" zasyčím a dál pokračuju v čem jsem přestala.
Otočím se "Ehm.. promiňte, teď to asi nepůjde. Jsme trochu zaneprazdnění" zasyčím a dál pokračuju v čem jsem přestala.
Anonymní- Anonymní
Usměji se a kráčím si to k baru.
Mile se usměji na slečnu za barem "Slečno nechcete si zatančit?Pořád stojíte za barem,ještě byste nám zakořenila...a to by byla vážně škoda...tak se nenechte prosit a pojďte si zakroužit po parketu." s úsměvem a psími oči mluvím na slečnu za barem (Hitomi)
Mile se usměji na slečnu za barem "Slečno nechcete si zatančit?Pořád stojíte za barem,ještě byste nám zakořenila...a to by byla vážně škoda...tak se nenechte prosit a pojďte si zakroužit po parketu." s úsměvem a psími oči mluvím na slečnu za barem (Hitomi)
Anonymní- Anonymní
"bude to jen chvilička." nenechám se odbít a jemně položím ruku na Assasinovi rameno
"Pak vám přinesu naši největší specialitku na účet podniku, věřte mi je to výtečné a jeden tanec, Váś nezabije, pak ho vrátím a v pořádku." usměu se a sjedu rukou na jeho zápěstí a pokynu mu, aby šel se mnou
"Pak vám přinesu naši největší specialitku na účet podniku, věřte mi je to výtečné a jeden tanec, Váś nezabije, pak ho vrátím a v pořádku." usměu se a sjedu rukou na jeho zápěstí a pokynu mu, aby šel se mnou
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Mírně mi zrůžoví tváře. ,,Já...No, mám zrovna službu..Nevím..nevím jestli mě nebude potřeba.." usměji se rozpačitě.
Anonymní- Anonymní
Hitomi Yamada napsal:Mírně mi zrůžoví tváře. ,,Já...No, mám zrovna službu..Nevím..nevím jestli mě nebude potřeba.." usměji se rozpačitě.
"Ale..na tu chviličku to ostatní vydrží....slečno prosím...prosím..moc pěkně.." tvářím se jak měsíček.
Anonymní- Anonymní
"Omlouvám se, ale bohužel." zakroutím hlavou a vytrhnu se ji ze sevření.
Anonymní- Anonymní
"Len bez ja to tu postrazim a obsluzim koho treba!"
Shinobi
Povzdychla jsem sem si a vystoupila zpoza baru a mlčky jsem k Shoovi přistoupila.
Anonymní- Anonymní
Hitomi Yamada napsal:Povzdychla jsem sem si a vystoupila zpoza baru a mlčky jsem k Shoovi přistoupila.
"Mno výborně,ale trošku radosti do toho umírání.." řeknu vesele a jemně slečnu uchopím za ruku a mírně ji táhnu k parketu od kterého se line hudba jako stvořená k ploužáku.
(Assasine neser...Pojď tančit jinak mi rupne v bedně)
Anonymní- Anonymní
Sledovala jsem Assasinovu odpověď. Byla jsem celkem překvapená, ale zároveň mě něco hřálo na srdci. Úsměv a lehké zčervenání byla jediná reakce, kterou jsem dokázala projevit.
Anonymní- Anonymní
(Ne nikam nejdu. )
Najednou ucítím mobil, jak mi začne vibrovat v kapse. Podívám se na něj.
"Hmm..SMS naléhavá, promiň Sayuri..Musím jít..Uvidíme se?" políbím ji a udělám pečeť.
Najednou ucítím mobil, jak mi začne vibrovat v kapse. Podívám se na něj.
"Hmm..SMS naléhavá, promiň Sayuri..Musím jít..Uvidíme se?" políbím ji a udělám pečeť.
Anonymní- Anonymní
Pokusila jsem se o úsměv. Na parketě jsem si položila ruce na Shoovy ramena. Slabě jsem zčervenala a sklopila oči.
Anonymní- Anonymní
"Hmm.. Hai. Určitě se uvidíme." rychle jsem zareagovala.
"Budu na tebe myslet" zašeptala jsem mu do ouška. "Taky budu muset, jít" Vstala jsem věnovala ještě jeden polibek Assasinovi a pomalu se vydala ke dveřím.
"Budu na tebe myslet" zašeptala jsem mu do ouška. "Taky budu muset, jít" Vstala jsem věnovala ještě jeden polibek Assasinovi a pomalu se vydala ke dveřím.
Anonymní- Anonymní
Hitomi Yamada napsal:Pokusila jsem se o úsměv. Na parketě jsem si položila ruce na Shoovy ramena. Slabě jsem zčervenala a sklopila oči.
"Tak s chutí do toho" své ruce zaparkuji na bedrech slečny a již se začínáme hýbat v rytmu hudby.Tak,aby to slečna neviděla....dělám na Rei ksichty ve smyslu..Co budem dělat?.
"Slečno copak ten smutek?" zeptám se s úsměvem na rtech.
Anonymní- Anonymní
hodím vlasama,
"No skvělí." začnu sklízet ze stolů v boxu a jdu k baru, kde byl Nawaki
"Viděl si to jo?" umeju skleničky a mističky a pak je utírám
"No skvělí." začnu sklízet ze stolů v boxu a jdu k baru, kde byl Nawaki
"Viděl si to jo?" umeju skleničky a mističky a pak je utírám
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Já taky. Položil jsem peníze na stůl plus nějaké dýško.
"Hiraishin no jutsu!"
Aktivuje se pečeť v mé kanceláři a já zmizím.
"Hiraishin no jutsu!"
Aktivuje se pečeť v mé kanceláři a já zmizím.
Naposledy upravil Assasin Senju dne Sat 30 Apr - 23:04, celkově upraveno 1 krát
Anonymní- Anonymní
S pokusem o úsměv jsem zavrtěla hlavou. ,,To je jedno. Bude to dobré." ujišťovala jsem ho a houpala se v rytmu písně.
Anonymní- Anonymní
Naposledy se na něj usměju.
Ještě zaplatit. Je fakt, že tu mohl nechat peníze s né zrovna milým výrazem příjdu k baru. "Chtěla bych zaplatit."
Ještě zaplatit. Je fakt, že tu mohl nechat peníze s né zrovna milým výrazem příjdu k baru. "Chtěla bych zaplatit."
Anonymní- Anonymní
Strana 30 z 40 • 1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 35 ... 40
Povolení tohoto fóra: