NS:GO Seznamka^^
3 posters
Strana 32 z 40 • 1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 36 ... 40
NS:GO Seznamka^^
First topic message reminder :
Konban wa, minna-san!^^ ...Jelikož se to tu hemží i láskou, napadlo mě a PiliKKu udělat seznamku^^..
O co jde? Každý, kdo bude v seznamce, si někoho vyhlédne a o toho se bude snažit. Na jednoho člověka může být klidně i více i lidí. Půjde tu především o to, zajmout toho člověka...Je to něco na způsob naší hrací místnosti-Napíšete, že jste přišli do té místnosti, ,,rozhlédnete se" kdo tu je a podle toho se zařídíte. Poté tomu dotyčnému/té dotyčné dáváte otázky a prostě jako na rande, když se ještě pořádně neznáte^^
Pravidla: Žádný sex, nic hard! Bez pettingu!!..Povolené pouze polibky a jakékoli řeči.
Byl to jen nápad a netušíme, jak se uchytí, snad ano xD..Bude to zajímavé xDD
Přeji příjemnou zábavu a dobré známosti^^
Konban wa, minna-san!^^ ...Jelikož se to tu hemží i láskou, napadlo mě a PiliKKu udělat seznamku^^..
O co jde? Každý, kdo bude v seznamce, si někoho vyhlédne a o toho se bude snažit. Na jednoho člověka může být klidně i více i lidí. Půjde tu především o to, zajmout toho člověka...Je to něco na způsob naší hrací místnosti-Napíšete, že jste přišli do té místnosti, ,,rozhlédnete se" kdo tu je a podle toho se zařídíte. Poté tomu dotyčnému/té dotyčné dáváte otázky a prostě jako na rande, když se ještě pořádně neznáte^^
Pravidla: Žádný sex, nic hard! Bez pettingu!!..Povolené pouze polibky a jakékoli řeči.
Byl to jen nápad a netušíme, jak se uchytí, snad ano xD..Bude to zajímavé xDD
Přeji příjemnou zábavu a dobré známosti^^
Hitomi a PiliKKa^^
Anonymní- Anonymní
Re: NS:GO Seznamka^^
"Jasně..nic nemusíte říkat" zatvářím se chápavě..pozvednu skleničku s rumem k očím a zkoumavě ji pozoruji.
Po chvilce polovinu vypiji a skleničku postavím před sebe.
Po chvilce polovinu vypiji a skleničku postavím před sebe.
Anonymní- Anonymní
,,Možná...Já nevím...Proč jsem tak pitomá?!" zanadávám na sebe a zvednu k Rei obličej. ,,Nemůžu už..Už ne..." vrtím vehementně hlavou.
Anonymní- Anonymní
vytáhnu z kapsičky papírový kapesník, rozložím ho a jemně utřu její slzy z tváří, pak jí prstem podržím hlavu, aby mi viděla do očí
"Bude to v pořádku, říkej si to pořád dokola, bude to v pořádku a já to zvládnu." druhou rukou jí pohladím po vlasech a pak jí obejmu a držím jí
"Bude to v pořádku, říkej si to pořád dokola, bude to v pořádku a já to zvládnu." druhou rukou jí pohladím po vlasech a pak jí obejmu a držím jí
Noriko Kana- Chuunin
- Počet príspevkov : 7781
Shinobi
Vesnice: Otogakure
Klan: Kana
Prudce ji obejmu a brečím. ,,Nevím..Nevím co mám..dě-dělat, Rei." snažím se ze sebe dostat souvislou větu mezi vzlyky.
Anonymní- Anonymní
"Jediná odpověď která se tomu nabízí je, dej tomu čas, ale to ti radit nechci, protože vím, že jsi ho už hodně promrhala." hladím ji po zádech "Vzít věci do vlastních rukou možná, možná se rozhodnout jestlli to vůbec má cenu."
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
"Pak ti rádím narovinu si s ním o tom promluvit. Víc ti poradit nemůžu zas tak zkušená nejsem." položím ji hlavu na rameno a dál jí hladím po vlasech
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Ušklíbla jsem se. ,,Jo, bude ochotný mě vyslechout..Děkuji Rei.." dala jsem jí pusu na čelo a odcházela do pokoje k Sasukemu. Lehla jsem si k němu a přála si usnout, což se mi nakonec porařilo-vyčerpáním z pláče.
Anonymní- Anonymní
douklidím poslední věci a jdu k baru kde je Sho, ještě vytáhnu ze zadu jednu deku a přehodím ji přes spícího Nawakiho
pak si teprve v klidu sednu k Shoovi a povzdychnu si
pak si teprve v klidu sednu k Shoovi a povzdychnu si
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
"Ty vztahy...těžké co.." řeknu posmutněle...
"Jak život umí zašmodrchat....." dopiju panáka.
"Dáte si taky" a klepnu do skleničky
"Jak život umí zašmodrchat....." dopiju panáka.
"Dáte si taky" a klepnu do skleničky
Anonymní- Anonymní
"Jo jednu už jo." řeknu unaveně a neleju si taky
"Tak na co připijem?" usměju se na něj
"Tak na co připijem?" usměju se na něj
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
"Mno..Na lásku..pravou lásku a vřelé city" pozvednu panáka ťuknu si se slečnou a kopnu jej do sebe.
"Uff ta píše.Mno city jedny...člověka poblouzní..a čerte vyznej se v nich" trpce se usměji.
"Uff ta píše.Mno city jedny...člověka poblouzní..a čerte vyznej se v nich" trpce se usměji.
Anonymní- Anonymní
"Moje řeč, ale někdy josu úžasné co s vámi provedou." usměju se a opřu se o bar pozoruju ho
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
"Jo..pěkně mávají s lidmi,ale bez nich by byl život jen prázdným obalem..." usměji se na slečnu,chopím se láhve a doleji nám alkoholu.
"Tak na tu mršku lásku ještě jednou" mrknu a převrátím panáka do sebe.
"Tak na tu mršku lásku ještě jednou" mrknu a převrátím panáka do sebe.
Anonymní- Anonymní
také to do sebe kopnu, až to začíná jít pomali nahoru
"Myslím, že to na mě už jde, varovala jsem vás, pak envím ani co dělám, radši přestanu pít." usměju se a přes bar se natáhnu pro sklenici s vodou a zapiju to,
"Myslím, že to na mě už jde, varovala jsem vás, pak envím ani co dělám, radši přestanu pít." usměju se a přes bar se natáhnu pro sklenici s vodou a zapiju to,
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Prebudil som sa za pultom. "Dobre ranko" Presiel som k DJ pultu a zapol hudbu
Nawaki- Počet príspevkov : 3219
Shinobi
Vesnice: Konohagakure
Klan: Uchiha
Všichni aw tak dobře bavili, tak jsem zase zmizela za pultem. xD
Anonymní- Anonymní
pomalu jsem se probudil vedle himi vyděl jsem že má mokro kolem očí nevěděl jsem co se stalo nakonec jsem jí jen obejmul a ležel vedle ní
Anonymní- Anonymní
Zachvěla se mi víčka a pomalu jsem je otevřela. Strašně mě bolela hlava z ustavičného pláče. Schoulila jsem se víc k němu a s tupým výrazem jsem se dívala kamsi před sebe.
Anonymní- Anonymní
Zvedla jsem k němu pohled a políbila ho. ,,Ohayo." pokusila jsem se o úsměv. ,,Nech to tak. Bude to dobré." ujišťovala jsem ho.
Anonymní- Anonymní
Zavrtěla jsem hlavou. ,,Ale pokusím se o to." podívala jsem se mu do očí.
Anonymní- Anonymní
"Kdybych ti mohl pomoci...jakkoli řekni mi to" políbil jsem jí na nos
Anonymní- Anonymní
Přikývla jsem a ještě víc jsem se k němu přitulila a zavřela oči. Cítila jsem tak jeho pravidelný tlukot srdce. Pomalu jsem se uklidňovala.
Anonymní- Anonymní
Strana 32 z 40 • 1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 36 ... 40
Povolení tohoto fóra: