NS:GO Seznamka^^
3 posters
Strana 23 z 40 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 31 ... 40
NS:GO Seznamka^^
First topic message reminder :
Konban wa, minna-san!^^ ...Jelikož se to tu hemží i láskou, napadlo mě a PiliKKu udělat seznamku^^..
O co jde? Každý, kdo bude v seznamce, si někoho vyhlédne a o toho se bude snažit. Na jednoho člověka může být klidně i více i lidí. Půjde tu především o to, zajmout toho člověka...Je to něco na způsob naší hrací místnosti-Napíšete, že jste přišli do té místnosti, ,,rozhlédnete se" kdo tu je a podle toho se zařídíte. Poté tomu dotyčnému/té dotyčné dáváte otázky a prostě jako na rande, když se ještě pořádně neznáte^^
Pravidla: Žádný sex, nic hard! Bez pettingu!!..Povolené pouze polibky a jakékoli řeči.
Byl to jen nápad a netušíme, jak se uchytí, snad ano xD..Bude to zajímavé xDD
Přeji příjemnou zábavu a dobré známosti^^
Konban wa, minna-san!^^ ...Jelikož se to tu hemží i láskou, napadlo mě a PiliKKu udělat seznamku^^..
O co jde? Každý, kdo bude v seznamce, si někoho vyhlédne a o toho se bude snažit. Na jednoho člověka může být klidně i více i lidí. Půjde tu především o to, zajmout toho člověka...Je to něco na způsob naší hrací místnosti-Napíšete, že jste přišli do té místnosti, ,,rozhlédnete se" kdo tu je a podle toho se zařídíte. Poté tomu dotyčnému/té dotyčné dáváte otázky a prostě jako na rande, když se ještě pořádně neznáte^^
Pravidla: Žádný sex, nic hard! Bez pettingu!!..Povolené pouze polibky a jakékoli řeči.
Byl to jen nápad a netušíme, jak se uchytí, snad ano xD..Bude to zajímavé xDD
Přeji příjemnou zábavu a dobré známosti^^
Hitomi a PiliKKa^^
Anonymní- Anonymní
Re: NS:GO Seznamka^^
"pretože som šiel okolo a bolo to najviac osvetlené tak som myslel že sa tu zabavím a vidím že sa aj tak stalo"
Nawaki- Počet príspevkov : 3219
Shinobi
Vesnice: Konohagakure
Klan: Uchiha
Usmiala som sa a povedala som mu, "Teraz sa pýtaj ty...." a lepšie som sa oň oprela.
Anonymní- Anonymní
"Chcela by si so mnou chodiť?"
Shinobi
,,Tygřice? Hmmm..." zajiskřilo mi v očích. Opřela jsem se o ruce a políbila ho na rty.
Anonymní- Anonymní
Čakal som na odpoved a pritom som jej spadol hlavou na nohy a zaspal som.
Shinobi
Zasmiala som sa a natiahla som cez neho deku. Hladkala som ho po hlave a zaspávala som.Nawaki napsal:Čakal som na odpoved a pritom som jej spadol hlavou na nohy a zaspal som.
Anonymní- Anonymní
Docela mě to zaskočilo. ,,Myslím, že já tebe taky." usmála jsem se. Posadila jsem se mu na klín a položila si hlavu na jeho rameno.
Anonymní- Anonymní
Políbila jsem ho na krk a rukou hladila na hrudi a hlavu si znovu položila na jeho rameno.
Anonymní- Anonymní
Prebudil som sa a videl som ze spim na Yuuki. Posadil som sa a jej hlavu som jej polozil na moje nohy prikril som ju dekou "Vyspi sa ty ja som si dost oddychol"
Shinobi
Nakráčam dnu hneď ako prikráčam pri dvere, ktoré si vlastnoručne otvorím. Zhrbený nastúpim do miestnosti, ruky ako na nitkách. Klasická zostava. Sledujem to masó, ktoré tu všade okolo je. "SAGVAN TOFI IS NOT DEAD!" Prejdem k baru, pozornosť už mám, sledujem oči, kto sa bojí a kto nie. "Karkulôčka by bola rada."
Anonymní- Anonymní
,,I mě.." šeptla jsem mu do vlasů. Ruce jsem si dala kolem jeho krku a zavřela oči.
Anonymní- Anonymní
"sedí se ti pohodlně ? protože by to šlo i takhle" nadzvedl jsem jí a posadil si jí do klína a opřel si jí o své tělo
Anonymní- Anonymní
(A človek by bol povedal, že je ak sa tu píše ale GWUAAAAAAAAAAAAARH)
Anonymní- Anonymní
,Ummm." zavrněla jsem se. Opřela jsem o něj a chytila ho za ruku.
Anonymní- Anonymní
naklonil jsem se k jejímu uchu a pomalu jí ho začal cucat sem tam jsem jí jemě kousnul do ušního lalůčku
Anonymní- Anonymní
Zdvihla som sa a šla som k baru. "Počkaj myslím že tu niekto je..." a usmiata som vyšla von. Sedel tam akýsi podivín. "Dáte si niečo?" poviem mu z úsmevom.
Anonymní- Anonymní
vyjdu ze dveří, odpočatá protáhnu se a vlasy nechám už rozpuštěný
"Yuuki střídačka." řeknu vezmu zástěru a jdu za bar
"Yuuki střídačka." řeknu vezmu zástěru a jdu za bar
Noriko Kana- Chuunin
- Počet príspevkov : 7781
Shinobi
Vesnice: Otogakure
Klan: Kana
"Hmm...to by si mala skôr povedať Himi. Mne sa robí celkom fajn!" usmejem sa na ňu a nalejem si minerálku.
Anonymní- Anonymní
Strana 23 z 40 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 31 ... 40
Povolení tohoto fóra: