NS:GO Seznamka^^
3 posters
Strana 22 z 40 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 31 ... 40
NS:GO Seznamka^^
First topic message reminder :
Konban wa, minna-san!^^ ...Jelikož se to tu hemží i láskou, napadlo mě a PiliKKu udělat seznamku^^..
O co jde? Každý, kdo bude v seznamce, si někoho vyhlédne a o toho se bude snažit. Na jednoho člověka může být klidně i více i lidí. Půjde tu především o to, zajmout toho člověka...Je to něco na způsob naší hrací místnosti-Napíšete, že jste přišli do té místnosti, ,,rozhlédnete se" kdo tu je a podle toho se zařídíte. Poté tomu dotyčnému/té dotyčné dáváte otázky a prostě jako na rande, když se ještě pořádně neznáte^^
Pravidla: Žádný sex, nic hard! Bez pettingu!!..Povolené pouze polibky a jakékoli řeči.
Byl to jen nápad a netušíme, jak se uchytí, snad ano xD..Bude to zajímavé xDD
Přeji příjemnou zábavu a dobré známosti^^
Konban wa, minna-san!^^ ...Jelikož se to tu hemží i láskou, napadlo mě a PiliKKu udělat seznamku^^..
O co jde? Každý, kdo bude v seznamce, si někoho vyhlédne a o toho se bude snažit. Na jednoho člověka může být klidně i více i lidí. Půjde tu především o to, zajmout toho člověka...Je to něco na způsob naší hrací místnosti-Napíšete, že jste přišli do té místnosti, ,,rozhlédnete se" kdo tu je a podle toho se zařídíte. Poté tomu dotyčnému/té dotyčné dáváte otázky a prostě jako na rande, když se ještě pořádně neznáte^^
Pravidla: Žádný sex, nic hard! Bez pettingu!!..Povolené pouze polibky a jakékoli řeči.
Byl to jen nápad a netušíme, jak se uchytí, snad ano xD..Bude to zajímavé xDD
Přeji příjemnou zábavu a dobré známosti^^
Hitomi a PiliKKa^^
Anonymní- Anonymní
Re: NS:GO Seznamka^^
Sčervenám a odvrátim hlavu, potom sa naňho otočím a dám mu pusu. Jemnú, sladkú pusu na ústa.
Anonymní- Anonymní
"Musím sa ti poďakovať toto su najkrajšie dni v mojom živote"
Objímem ju
Objímem ju
Nawaki- Počet príspevkov : 3219
Shinobi
Vesnice: Konohagakure
Klan: Uchiha
"Nemáš za čo ďakovať....." poviem a objímem ho tiež. "Si prvý človek čo ma mal kedy rád aj inak ako sestru či najlepšiu kamarátku...som rada že si tu...nie si sen však nie?" spýtam sa ho a zasmejem sa.
Anonymní- Anonymní
ZAsmejem sa
"Nie nie som"
POsadímsa tak aby bola otočená chrbtom ku mne a začal som ju škrabkať na chrbáte.
"Nie nie som"
POsadímsa tak aby bola otočená chrbtom ku mne a začal som ju škrabkať na chrbáte.
Shinobi
Sedla jsem si na opačnou stranu tak, abych si Sasukemu lehla do na nohy. Šaty jsem si stáhla níž a skrčila jsem nohy.
,,Téma?..Hmm...Proč sis vybral zrovna tento podnik?"
,,Téma?..Hmm...Proč sis vybral zrovna tento podnik?"
Anonymní- Anonymní
"Byl první na který jsem narazil....ani jsem neveděl co za štěstí mě čeká" začal jsem jí jemě hladit ve vlasech
Anonymní- Anonymní
Na chviličku jsem zavřela oči. ,,Jsme tu tři, proč já?" zvedla jsem k němu pohled.
Anonymní- Anonymní
Smiala som sa, šteklilo ma to. Prehla som hlavu dozadu a jemne som sa dotkla jeho pier. Ovládaj sa, nemal by si to skôr hovoriť on!?, nadávala som si.
Anonymní- Anonymní
keď sa ohla a dotkla sa mojich pier som sa jej pozrel nechtiac do výstrihu.
Trochu som z červenal a odvrátil zrak od jej výstrihu.
Shinobi
"Umm...poďme sa rozprávať...čo povieš?" spýtam sa ho a odvrátim červenú tvár.Nawaki napsal:keď sa ohla a dotkla sa mojich pier som sa jej pozrel nechtiac do výstrihu.
Anonymní- Anonymní
,,Umm dobře...Výslech ukončen, nemám další otázky, ctihodnosti." zazubila jsem se. Otočila jsem se na bok, objala ho kolem pasu a zavřela oči.
Anonymní- Anonymní
"Kludne...TAk daj tému"
usmial som sa
usmial som sa
Shinobi
zasmál jsem se a políbil jí "A co ty ?....proč ty sis vybrala mne ?"
Anonymní- Anonymní
"Okey! Takže...sme tu tri...tak prečo ja?" spýtam sa ho a opriem sa o jeho rameno.Nawaki napsal:"Kludne...TAk daj tému"
usmial som sa
Anonymní- Anonymní
"Pretože sa mi páčiš....a si na mna hrozne milá"
Umejem sa
"Teraz ja"
"Prečo si sa o mna starala a vybrala si práve mna?"
Umejem sa
"Teraz ja"
Shinobi
Rukou jsem mu trochu odhrnula košili a políbila ho na holou hruď.
,,Umm...Chtěla jsem někoho obsloužit a nachomítl ses mi k tomu." zasmála jsem se. ,,A taky jsi mě zaujal na první pohled. Mám slabost na černovlásky s temně černýma očima. Podle vzhledu jsem odhadla povahu a typla jsem si správně. Temný romantik." usmála jsem se.
,,Umm...Chtěla jsem někoho obsloužit a nachomítl ses mi k tomu." zasmála jsem se. ,,A taky jsi mě zaujal na první pohled. Mám slabost na černovlásky s temně černýma očima. Podle vzhledu jsem odhadla povahu a typla jsem si správně. Temný romantik." usmála jsem se.
Anonymní- Anonymní
"Pretože si sa zdal taký zmätený a zlatý že som nemohla odolať." a zasmiala som sa. "Ďalšia otázka. Prečo si si vybral práve toto miesto?"Nawaki napsal:"Pretože sa mi páčiš....a si na mna hrozne milá"
Umejem sa
"Teraz ja"
Anonymní- Anonymní
,,Nekaž mi představy!" kousla jsem ho do ruky, kterou měl na mě položenou.
Anonymní- Anonymní
Strana 22 z 40 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 31 ... 40
Povolení tohoto fóra: