NS:GO Seznamka^^
3 posters
Strana 24 z 40 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 32 ... 40
NS:GO Seznamka^^
First topic message reminder :
Konban wa, minna-san!^^ ...Jelikož se to tu hemží i láskou, napadlo mě a PiliKKu udělat seznamku^^..
O co jde? Každý, kdo bude v seznamce, si někoho vyhlédne a o toho se bude snažit. Na jednoho člověka může být klidně i více i lidí. Půjde tu především o to, zajmout toho člověka...Je to něco na způsob naší hrací místnosti-Napíšete, že jste přišli do té místnosti, ,,rozhlédnete se" kdo tu je a podle toho se zařídíte. Poté tomu dotyčnému/té dotyčné dáváte otázky a prostě jako na rande, když se ještě pořádně neznáte^^
Pravidla: Žádný sex, nic hard! Bez pettingu!!..Povolené pouze polibky a jakékoli řeči.
Byl to jen nápad a netušíme, jak se uchytí, snad ano xD..Bude to zajímavé xDD
Přeji příjemnou zábavu a dobré známosti^^
Konban wa, minna-san!^^ ...Jelikož se to tu hemží i láskou, napadlo mě a PiliKKu udělat seznamku^^..
O co jde? Každý, kdo bude v seznamce, si někoho vyhlédne a o toho se bude snažit. Na jednoho člověka může být klidně i více i lidí. Půjde tu především o to, zajmout toho člověka...Je to něco na způsob naší hrací místnosti-Napíšete, že jste přišli do té místnosti, ,,rozhlédnete se" kdo tu je a podle toho se zařídíte. Poté tomu dotyčnému/té dotyčné dáváte otázky a prostě jako na rande, když se ještě pořádně neznáte^^
Pravidla: Žádný sex, nic hard! Bez pettingu!!..Povolené pouze polibky a jakékoli řeči.
Byl to jen nápad a netušíme, jak se uchytí, snad ano xD..Bude to zajímavé xDD
Přeji příjemnou zábavu a dobré známosti^^
Hitomi a PiliKKa^^
Anonymní- Anonymní
Re: NS:GO Seznamka^^
Lahol som v boxe a rozmyslal som.
Nawaki- Počet príspevkov : 3219
Shinobi
Vesnice: Konohagakure
Klan: Uchiha
"Já jsem vyspinkaná a plná energie." dojdu s úsměve ke dveřím a otočím cedulku na OTEVŘENO, pak pomalu připravuju stoly zase.
Noriko Kana- Chuunin
- Počet príspevkov : 7781
Shinobi
Vesnice: Otogakure
Klan: Kana
Zavrtěla jsem hlavou a otočila k němu obličej, abych ho mohla políbit. ,,Myslím, že bych měla jít holkám pomoci, pauzu už mám celkem dlouho." usmála jsem se a políbila ho znovu.
Anonymní- Anonymní
"jo jo...tak jim jdem pomoct" vzal jsem jí zase do náruče a šel s ní k baru
Anonymní- Anonymní
Před dveřmi mě neznámého baru...Tady jsem ještě nebyl..zkusíme to lehce se pousměji a vezmu za kliku a vklouznu dovnitř..chvilku koukám.
"Dobrý večer" pozdravím a očima hledám volné místo.Nakonec si vyberu strategicky položený stolek...v polovině cesty od baru,wc a východu...spokojeně si sednu na židli,podepřu si rukou bradu a koukám.
"Dobrý večer" pozdravím a očima hledám volné místo.Nakonec si vyberu strategicky položený stolek...v polovině cesty od baru,wc a východu...spokojeně si sednu na židli,podepřu si rukou bradu a koukám.
Anonymní- Anonymní
všimnu si nově příchozího tak jdu k němu
"Dobrý večer, co si dáte?" usměju se na něj
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Reina Kana napsal:všimnu si nově příchozího tak jdu k němu
"Dobrý večer slečno...mno tak já bych si dal....Dejte mi láhev dobře vychlazeného bílého vína..Pokud je možno" přívětivě se usměji na hostitelku.
Anonymní- Anonymní
"jojo ale až tam" příjdu k baru a posadím ji na židli "teĎ pracuju místo tebe řekni co mám dělat"
Anonymní- Anonymní
"Hned to bude." usměju se a jdu za bar, z lednice vytáhnu to nejlepší bílé víno co máme dám ho na tác a na něj i skleničku s ....
"Yuuki kde jsou všechny jahody?" marně hledám ale nenajdu, tak nakrojím pomeranč a ozdobím jej skleničku ajdu odnýst objednávku
"Nech sa páčí, pane." usměju se a mírně se ukloním
"Yuuki kde jsou všechny jahody?" marně hledám ale nenajdu, tak nakrojím pomeranč a ozdobím jej skleničku ajdu odnýst objednávku
"Nech sa páčí, pane." usměju se a mírně se ukloním
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
,,Chceš si vyzkoušet roli maid, jo?" zazubila jsem se na něj. Seskočila jsem ze židle a odběhla jsem zpět do boxu. Vzala jsem odtamtud skleničky s nedopitým džusem a došla jsem s nimi až ke dřezu, kde jsem za umyla. Poté jsem si vzala hadřík a šla utírat stoly.
Anonymní- Anonymní
Zaklepu a vejdu do neznámého baru.
Kam mě to ti čerti nesou. Nesměle jsem se postavil k baru a pozdravil Hostesky/promotérky/barmanky. Byly dost hezké.
"Zdravim."
Kam mě to ti čerti nesou. Nesměle jsem se postavil k baru a pozdravil Hostesky/promotérky/barmanky. Byly dost hezké.
"Zdravim."
Anonymní- Anonymní
Postavil som sa a prisiel k baru "mozem nejako pomoct?"
Nawaki- Počet príspevkov : 3219
Shinobi
Vesnice: Konohagakure
Klan: Uchiha
"Hmm...počkaj, prinesiem zo skladu!" poviem jej a rýchlo sa rozbehnem pre jahody. Avšak nie je ich už treba preto ich dám do chladničky pod barom. "Nie...nie je tu čo robiť..." poviem mu a usmejem sa. Pozriem sa na človeka ktorý teraz prišiel. "Zdravím dáte si niečo?" spýtam sa ho a usmejem sa.
Anonymní- Anonymní
"Děkuji slečno..hmm ozdobené...ještě jednou děkuji...vidím,že nemáte mnoho práce...jestli chcete vemte si také skleničku a přisedněte" nahodím úsměv a vyčkávám na odpověď
Anonymní- Anonymní
"Počkej !" vzal jsem si taky hadr a utíral stoly v druhé půlce lokálu
Anonymní- Anonymní
"Uvidíme máme tam dalšího zákazníka, ale pakpřijdu, a omlouvám se jahody jaksi došli skočím pro nové a dám vám místo pomeranče jahodu." usměju se ajdu k baru
"Dobrý den, už jste si objednal?" věnuju mu úsměv
"Dobrý den, už jste si objednal?" věnuju mu úsměv
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Odběhla jsem do boxu znovu. Tentokrát pro kočičí ouška. Spokojeně si je nasadím a vrátím zpět k baru. ,,Začíná to tu žít, co, Yuuki?" zasměju se.
Anonymní- Anonymní
"Není problém..jak Vám čas dovolí..chápu práce je práce.." zaculím se a nalévám si dobrého vinka.Pozvednu číši k očím a pozoruji proti světlu.Poté mírně se skleničkou zatočím a sleduji víno..Přičichnu a nakonec se trošku napiji.
Anonymní- Anonymní
"Umm! Ste nový zákazník tak vám dám niečo..umm...alko či nealko?" spýtam sa ho a rozšírim úsmev. "Hai...!" zasmejem sa smerom k Hitomi a premeriam si človeka na boku. "Himi ako sa darilo cez pauzu?" zasmejem sa, žmurknem na Sasukeho zo smiechom. Potom sa pozriem na Nawakiho a usmejem sa.
Anonymní- Anonymní
vyndám z baru jednu skleničku a očistím ji a dám ji stranou, pak začnu někde v ledničce heldat ty jahody když nebyli tam heldala jsem tedy v mrazáku, dke jsem je našla tak jsem je nechala venku trochu rozmrznout pak začnu leštit skleničky a očkem pozoruju jak Assasina tak Shoa
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Proti své vůli jsem zrudla. ,,Umm...Byla velice zajímavá." odpověděla jsem vyhýbavě, ale se smíchem a odběhla jsem od kuchyňky, kde jsem doplňovala ovoce, krájela ho a skládala na talířky a do mističek.
Anonymní- Anonymní
"Alko, ale bez jahod, mám na ně alergii." pousmál jsem se a posadil na barovou stoličku.
"děkuji mnohokrát."
"děkuji mnohokrát."
Anonymní- Anonymní
Strana 24 z 40 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 32 ... 40
Povolení tohoto fóra: