NS:GO Seznamka^^
3 posters
Strana 8 z 40 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 40
NS:GO Seznamka^^
First topic message reminder :
Konban wa, minna-san!^^ ...Jelikož se to tu hemží i láskou, napadlo mě a PiliKKu udělat seznamku^^..
O co jde? Každý, kdo bude v seznamce, si někoho vyhlédne a o toho se bude snažit. Na jednoho člověka může být klidně i více i lidí. Půjde tu především o to, zajmout toho člověka...Je to něco na způsob naší hrací místnosti-Napíšete, že jste přišli do té místnosti, ,,rozhlédnete se" kdo tu je a podle toho se zařídíte. Poté tomu dotyčnému/té dotyčné dáváte otázky a prostě jako na rande, když se ještě pořádně neznáte^^
Pravidla: Žádný sex, nic hard! Bez pettingu!!..Povolené pouze polibky a jakékoli řeči.
Byl to jen nápad a netušíme, jak se uchytí, snad ano xD..Bude to zajímavé xDD
Přeji příjemnou zábavu a dobré známosti^^
Konban wa, minna-san!^^ ...Jelikož se to tu hemží i láskou, napadlo mě a PiliKKu udělat seznamku^^..
O co jde? Každý, kdo bude v seznamce, si někoho vyhlédne a o toho se bude snažit. Na jednoho člověka může být klidně i více i lidí. Půjde tu především o to, zajmout toho člověka...Je to něco na způsob naší hrací místnosti-Napíšete, že jste přišli do té místnosti, ,,rozhlédnete se" kdo tu je a podle toho se zařídíte. Poté tomu dotyčnému/té dotyčné dáváte otázky a prostě jako na rande, když se ještě pořádně neznáte^^
Pravidla: Žádný sex, nic hard! Bez pettingu!!..Povolené pouze polibky a jakékoli řeči.
Byl to jen nápad a netušíme, jak se uchytí, snad ano xD..Bude to zajímavé xDD
Přeji příjemnou zábavu a dobré známosti^^
Hitomi a PiliKKa^^
Anonymní- Anonymní
Re: NS:GO Seznamka^^
Reina Kana napsal:"to je dobrá otázka, nějak jsem o tom ještě nepřemýšlela, věnuju se práci a nemám na to čas." usměju se a taky si vezmu jahodu a pouštím se do ní
"A co Vy a vaše vyvolená?"
"Hmm vyvolená...žádná není...maximálně kdyby jste počítala zahradu....to je asi jediná vyvolená kterou mám...smutné..." tvářím se frustrován "Ale aspoň něco mám...pořád lepší než se opíjet a fňukat nad životem jak je blbý..." a zářivě se usměji
Anonymní- Anonymní
"To je správný přístup, tady se jenom opíjejí a to včetně mě, ale já si na život nestěžuju, naopak," usměju se a dopiju sklenku
Noriko Kana- Chuunin
- Počet príspevkov : 7781
Shinobi
Vesnice: Otogakure
Klan: Kana
Reina Kana napsal:"To je správný přístup, tady se jenom opíjejí a to včetně mě, ale já si na život nestěžuju, naopak," usměju se a dopiju sklenku
Lehce ji doleji sklenici,sám si také doleji a vhodím do šampusu jahodu..."Tak to tedy máte štěstí...né každému jest souzeno býti šťastným...Tak tedy na to Vaše a i mé štěstí,ať nás potkají nádherné věci" pozvednu pohár a následně lehce upiji.
"A doufejmě,že to štěstí neposedné na nás bude pamatovat" usměji se od ucha k uchu
Anonymní- Anonymní
"Snad." usměju se a také se napiju,
"S Vámi je pohádka si povídat." usměju se a připadá mi to tady u něj klidnější než tam u baru
"S Vámi je pohádka si povídat." usměju se a připadá mi to tady u něj klidnější než tam u baru
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Reina Kana napsal:"Snad." usměju se a také se napiju,
"Jaká pocta pro mne....A podle mě je základ umět hovořit s dámou....né jen civět a hrubě vyzývat k něčemu co ona dotyčná ani nechce...Nejradši bych takovému fláknul,až by přeletěl místnost..." napiji se z poháru.
"A pořád melu jen já...A co například Vás slečno baví..nějaké koníčky?Tužby?Sny?" vyzvídám mile
Anonymní- Anonymní
"Koníčky? Hm... jsem ráda s přáteli a mám ráda kočkovité šelmy, tužby, sny......nevím možná být šéfová tohodle podniku nebo si založit lázně." nad tím se zasměju "Ale proč ne lázně jsou super."usměju se na něj
"
"
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Reina Kana napsal:"Koníčky? Hm... jsem ráda s přáteli a mám ráda kočkovité šelmy, tužby, sny......nevím možná být šéfová tohodle podniku nebo si založit lázně." nad tím se zasměju "Ale proč ne lázně jsou super."usměju se na něj
"
"Hmmm taková krásná hostitelka v lázních...asi bych byl uvařený dříve nežli-bych vlezl do horkých pramenů...krásná představa" usměji se a napiji se.
"Tak pilně pracujte a zajisté se Váš sen vyplní..o tom nepochybuji" mrknu na mou krásnou spolustolovnici
Anonymní- Anonymní
zasmála jsem se
"No za těch pár šupů tady. Nevim, ale díky za poklonu, vím, že bych měla jednoho zákazníka jistého." mrknu na něj a upiju ze sklenice, bublinky mi začínají jít na mozek
"No za těch pár šupů tady. Nevim, ale díky za poklonu, vím, že bych měla jednoho zákazníka jistého." mrknu na něj a upiju ze sklenice, bublinky mi začínají jít na mozek
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
seděl jsem pořád u baru a popíjel všiml jsem si že jde sem tak jsem nalil i do druhé skleničky
Anonymní- Anonymní
Prebudil som sa v bare na stoličke.
"Č-čo sa stalo"
Chitil som sa za hlavu
"Au moja hlava...ZAse som sa ožral"
"Č-čo sa stalo"
Chitil som sa za hlavu
"Au moja hlava...ZAse som sa ožral"
Nawaki- Počet príspevkov : 3219
Shinobi
Vesnice: Konohagakure
Klan: Uchiha
Sedela som na bare opretá o stĺp. Videla som ako sa Nawaki zobudil, všetci ostatný spali, pokiaľ som si všimla všetkým. "Nawaki, dobré ráno..." poviem a usmejem sa. "Heh, bolí hlava?" spýtam sa a sama si prejdem po spánkoch.
Anonymní- Anonymní
"Bolí bolí a jak...Včera som to asi prehnal"
Pomaly som sa postavil
Pomaly som sa postavil
Shinobi
Zobrala som pohár do ktorého som naliala vodu a podala som mu paralen. "Nech sa páči..." sklonila som hlavu a odišla som upratať bar.
Anonymní- Anonymní
"dakujem"
Hodil som ho hned do seba
"mám ti pomôct škody som tu hadam ja najviac spravil aj ked si to nepametám"
Hodil som ho hned do seba
"mám ti pomôct škody som tu hadam ja najviac spravil aj ked si to nepametám"
Shinobi
Pozrela som sa a usmiala som sa. "Um..nemusíš si predsa hosť." a zasmejem sa. "A pokiaľ si spomínaš čo sa stalo včera...umm, nevadí." zahnala som odpoveď. "Stačí ak si sadneš...ja to mám v minútke hotové." poviem mu a usadím ho k baru. Hneď nato začnem upratovať okolo neho, zametať rozbité fľaše a utierať podlahu, bordel tam bol teda riadny.
Anonymní- Anonymní
"A čo sa včera stalo?...Hadam som nič zle nespravil?"
Shinobi
Keďže som to mala hotové rýchlosťou svetla prišla som k nemu a prekvapene som zaklipkala očami. "Umm...nič, nič sa nestalo...len si nás tu všetkých oblial vodou a potom sme sa riadne opili..." zasmejem sa a odídem za bar, ukladať poháre. Potom si vezmem šálku a spravím si kávu. "A odkiaľ že to si?" spýtam sa ho.
Anonymní- Anonymní
"Z Konohy ale ani sám neviem kam patrím všade si myslia že ked som Uchiha som namyslený"
Postavil som sa a pobral som poháre čo ostali na stoloch a položil ich pri Yuuki
Postavil som sa a pobral som poháre čo ostali na stoloch a položil ich pri Yuuki
Shinobi
Vzala som poháre, umyla som ich a odložila. "Ja som z Kiri..ale neviem či sa tam môžem ešte vôbec vrátiť.." poviem zo smutným úsmevom. Pozriem sa po ľuďoch spiacich na stoloch a potom na ruže vo váze, vezmem jednu bielu a vložím ju k tej Reininej do vázy. "Všetko je divné, dúfam že sa aj dnes tak zabavíme...heh, včera si bol červený ako repa.." zasmiala som sa.
Anonymní- Anonymní
"No to som vždy ked si vypijem "
Usmial som sa
"No ale ty si sa tiež dobre zotrela ak si dobre pametám"
Usmial som sa
"No ale ty si sa tiež dobre zotrela ak si dobre pametám"
Shinobi
"Umm....ale nie až tak ako ty!" naoko som sa urazila a potom som sa zasmiala. "Nezabudnem na všetky tie tváre keď si nás polial..." a zasmiala som sa viac.
Anonymní- Anonymní
Pousmial som sa
"Ved bola velká noc...Tak čo dnes budeme tiež niečo oslavovať?"
"Ved bola velká noc...Tak čo dnes budeme tiež niečo oslavovať?"
Shinobi
"Neviem záleží na tom či sa postavia po včerajšku..." dodám do ticha.
Anonymní- Anonymní
"No tak so mnou sa už asi neožereš? "
Shinobi
Nadvihla som obočie, "Po včerajšku? Neviem neviem.." zasmiala som sa no vytiahla som fľašu Saké. "Toto mi Rei nedaruje..." zasmejem sa a otvorím ju.
Anonymní- Anonymní
Strana 8 z 40 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 40
Povolení tohoto fóra: