NS:GO Seznamka^^
3 posters
Strana 7 z 40 • 1 ... 6, 7, 8 ... 23 ... 40
NS:GO Seznamka^^
First topic message reminder :
Konban wa, minna-san!^^ ...Jelikož se to tu hemží i láskou, napadlo mě a PiliKKu udělat seznamku^^..
O co jde? Každý, kdo bude v seznamce, si někoho vyhlédne a o toho se bude snažit. Na jednoho člověka může být klidně i více i lidí. Půjde tu především o to, zajmout toho člověka...Je to něco na způsob naší hrací místnosti-Napíšete, že jste přišli do té místnosti, ,,rozhlédnete se" kdo tu je a podle toho se zařídíte. Poté tomu dotyčnému/té dotyčné dáváte otázky a prostě jako na rande, když se ještě pořádně neznáte^^
Pravidla: Žádný sex, nic hard! Bez pettingu!!..Povolené pouze polibky a jakékoli řeči.
Byl to jen nápad a netušíme, jak se uchytí, snad ano xD..Bude to zajímavé xDD
Přeji příjemnou zábavu a dobré známosti^^
Konban wa, minna-san!^^ ...Jelikož se to tu hemží i láskou, napadlo mě a PiliKKu udělat seznamku^^..
O co jde? Každý, kdo bude v seznamce, si někoho vyhlédne a o toho se bude snažit. Na jednoho člověka může být klidně i více i lidí. Půjde tu především o to, zajmout toho člověka...Je to něco na způsob naší hrací místnosti-Napíšete, že jste přišli do té místnosti, ,,rozhlédnete se" kdo tu je a podle toho se zařídíte. Poté tomu dotyčnému/té dotyčné dáváte otázky a prostě jako na rande, když se ještě pořádně neznáte^^
Pravidla: Žádný sex, nic hard! Bez pettingu!!..Povolené pouze polibky a jakékoli řeči.
Byl to jen nápad a netušíme, jak se uchytí, snad ano xD..Bude to zajímavé xDD
Přeji příjemnou zábavu a dobré známosti^^
Hitomi a PiliKKa^^
Anonymní- Anonymní
Re: NS:GO Seznamka^^
Stále mě pozoroval.
,,Umm půjdu ti pomci." nabídla jsem se a vzala si do rukou utěrku a umyté nádobí utírala. Kyaaaaah...
,,Umm půjdu ti pomci." nabídla jsem se a vzala si do rukou utěrku a umyté nádobí utírala. Kyaaaaah...
Anonymní- Anonymní
Reina Kana napsal:zčervenám jak ta jahoda a trochu se napiju
"Děkuju, tohle mi ještě nikdo neřekl, a v pracovní době." věnuju mu ten nejhezčí úsměv který jsem uměla
"Jestli mě teď na chvíli omluvíte, půjdu na chvíli zase za bar a pakpřijdu." ještě jednou se na něj usměju apoložím skleničku a jdu za Yuuki, červeně se nemůžu tak nějak zbavit.
"Už jsi zase střízlivá? dej mi taky." vezmu si hrozno a začnu mejt skleničky
"Jistě..povinnosti volají,ale neopouštějte mne na dlouho" usměji se a napiji se.
Anonymní- Anonymní
"Dík." usmála jsem se na Himi a uzmula jsem Yuuki další kuličku vína, to zas něco přinesla
"Tak jaká je první noc v práci?" položím ji otázku
"Tak jaká je první noc v práci?" položím ji otázku
Noriko Kana- Chuunin
- Počet príspevkov : 7781
Shinobi
Vesnice: Otogakure
Klan: Kana
Zčervenám. ,,No..Zvláštní a uspěchaná." odpovím dvojsmyslně. ,,To tu máte živo každý večer?" uzmu i já kuličku hrozna a po kousíčkách ji sním.
Anonymní- Anonymní
"No jak kdy někdy se s Yuuki opijeme sami a to je taky sranda, dneska je tu extrémně narváno. Ale někteří zákazníci, jako tamten:" ukážu na Yua, "Jsou velmi milý a pozvou tě na skleničku lichotí ti a dají růži jako dar od něj mám už druhou ta první je vzadu má ji u Yuuki, a pak jsou tu tací, kteří jsou schopní tě vožrat a vzít tě do postele." usměju se a utírám si ruce
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Pousmála jsem se. ,,Umm..Můžu se na něco zeptat?" doutřela jsem poslední skleničku a vyrovnala ji k ostatním.
Anonymní- Anonymní
"Ptej se." povzbudím jí a posadím se na barovou stoličku naproti dřezu a sleduju okolí
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Složím utěrku a uklidím na své místo. Opřu se o linku naproti Reině.
,,Ty...Ty ho znáš?" kývla jsem slabě k černovlasému klukovi se stejnou barvou očí. Uhnula jsem očima a zrůžověla jsem.
,,Ty...Ty ho znáš?" kývla jsem slabě k černovlasému klukovi se stejnou barvou očí. Uhnula jsem očima a zrůžověla jsem.
Anonymní- Anonymní
"Ne, vidím ho tu dneska prvně, takoví fešáci jako on nemají za potřebí sem chodit." pousměju se, "Líbí se to co? Viděla jsem, co si s ním měla. Ty se nezdáš." mrknu na ní
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
,,Umm..Zdálo se mi, že se k sobě máte, tak jsem si myslela..Jestli...Abych ti neudělala zle." sklonila jsem hlavu. ,,A byl to jen polibek, ten nic neznamená. Pro takovýho kluka určitě ne." pousmála jsem se smutně.
Anonymní- Anonymní
"My že se k sobě máme? Vždyť si mě ani nevšimnul. Neblbni, en na tebe může oči nechat." sleduju Sasukeho jak sleduje Himi
"Měla bys jít za ním hm?"
"Měla bys jít za ním hm?"
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
,,Nevím..Co když to...Nemyslel vážně?" kousla jsem se do rtu a šaty si nervozně stahovala níž, přičemž jsem křížila nohy.
Anonymní- Anonymní
"Tak pak by to byl další kdo by tě chtěl dostat do postele, to už tu na mě taky párkrát zkoušeli. nesmíš se dát, flirtovat ano, pár polibků ano, ale pak nic. Ber že jsi v práci a musíš se taky věnovat zákazníkům." usměju se
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Pousmála jsem se. ,,Díky za povzbuzení." Vyšla jsem z poza baru a nesmělými kroky si to vykračovala k Sasukemu.
Anonymní- Anonymní
usměju se a vrátím e k Yuuovi, sednu si vedle něj, abych viděla na Himi
"Chutná vám?" optám se ho s úsměvem
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Reina Kana napsal:usměju se a vrátím e k Yuuovi, sednu si vedle něj, abych viděla na Himi
"Velmi...Vidím,že jste radila spolupracovnici...Takže jste také hodná...líbíte se mi čím dál víc" napiju se "A dnes máte rušno,že...koukám kolem...je to tu často?" zeptám se a mile se usměji
Anonymní- Anonymní
"to mi lichotíte, ne jenom dneska je tu nějak moc lidí, až se divím." usměju se na něj kouzelně
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Reina Kana napsal:"to mi lichotíte, ne jenom dneska je tu nějak moc lidí, až se divím." usměju se na něj kouzelně
"Lichotky patří ke krásným dámám...hmmm a jak koukám..někteří se neumí moc ovládat..." doleji sklenice "Je těžké...zůstat nad věcí...když Vás otravují takoví..ehm..opilci...a nebo lidé jako já..." usměji se a spořádám jahodu
Anonymní- Anonymní
"Tak na opilce jsem už zvyklá na lidi jako jste Vy ne, Vy jste jiný." usměju se a drze si vezmu jednu jahodu pomalu si jí vychutnávám a pak si vezmu skleničku a málo se napiju
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Reina Kana napsal:"Tak na opilce jsem už zvyklá na lidi jako jste Vy ne, Vy jste jiný." usměju se a drze si vezmu jednu jahodu pomalu si jí vychutnávám a pak si vezmu skleničku a málo se napiju
"Jiný..hmmm lichotka...děkuji...mno nejsem ten typ který se musí ožrat v co nejkratším časovém intervalu....neopíjím dívky,abych se s nimi potom vyspal... poškrábu se na tváři..."Holt pro mne jsou slečny...mno...jako květy které obdivuju...a hýčkám..." usměji se a napiji se ze sklenky
Anonymní- Anonymní
"škoda že vás takových není víc. Jako třeba tamhleten." ukážu n Sasukeho "Nevím jak moje kamarádka dopadne, vypadá na proutníka." pousměji se ataké se napiju
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Reina Kana napsal:"škoda že vás takových není víc. Jako třeba tamhleten." ukážu n Sasukeho "Nevím jak moje kamarádka dopadne, vypadá na proutníka." pousměji se ataké se napiju
Zkoumavě a nenápadně rentgenuji onoho panáka "Hmmm vypadá na to,proutník...sebejistý...mno měla by si dát pozor.." upiji ze sklenice.
"A na Vás nic nezkoušel?" zeptám se
Anonymní- Anonymní
"řekla bych že ne, nebo možná jo jen si to možná nepamatuju, ale vím, že mě plácal přes zadek kvůli Velikonocům." pousměju se a trochu se přitom zastydim napiju se a podívám se na Yuua
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Reina Kana napsal:"řekla bych že ne, nebo možná jo jen si to možná nepamatuju, ale vím, že mě plácal přes zadek kvůli Velikonocům." pousměju se a trochu se přitom zastydim napiju se a podívám se na Yuua
"Hmmm...čím to je,že takové typy přitahují ženy jako nektar včely....nepochopím nikdy....a my obyčejní romantici....zůstaneme kdesi v háji zeleném...je tohle spravedlivé?...asi ne.." pousměji se a pozvednu pohár ke rtům a trošku více se napiji "A jak si Vy představujete svého vysněného?" zeptám se a láduji se jahodou
Anonymní- Anonymní
"to je dobrá otázka, nějak jsem o tom ještě nepřemýšlela, věnuju se práci a nemám na to čas." usměju se a taky si vezmu jahodu a pouštím se do ní
"A co Vy a vaše vyvolená?"
"A co Vy a vaše vyvolená?"
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Strana 7 z 40 • 1 ... 6, 7, 8 ... 23 ... 40
Povolení tohoto fóra: