NS:GO Seznamka^^
3 posters
Strana 5 z 40 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22 ... 40
NS:GO Seznamka^^
First topic message reminder :
Konban wa, minna-san!^^ ...Jelikož se to tu hemží i láskou, napadlo mě a PiliKKu udělat seznamku^^..
O co jde? Každý, kdo bude v seznamce, si někoho vyhlédne a o toho se bude snažit. Na jednoho člověka může být klidně i více i lidí. Půjde tu především o to, zajmout toho člověka...Je to něco na způsob naší hrací místnosti-Napíšete, že jste přišli do té místnosti, ,,rozhlédnete se" kdo tu je a podle toho se zařídíte. Poté tomu dotyčnému/té dotyčné dáváte otázky a prostě jako na rande, když se ještě pořádně neznáte^^
Pravidla: Žádný sex, nic hard! Bez pettingu!!..Povolené pouze polibky a jakékoli řeči.
Byl to jen nápad a netušíme, jak se uchytí, snad ano xD..Bude to zajímavé xDD
Přeji příjemnou zábavu a dobré známosti^^
Konban wa, minna-san!^^ ...Jelikož se to tu hemží i láskou, napadlo mě a PiliKKu udělat seznamku^^..
O co jde? Každý, kdo bude v seznamce, si někoho vyhlédne a o toho se bude snažit. Na jednoho člověka může být klidně i více i lidí. Půjde tu především o to, zajmout toho člověka...Je to něco na způsob naší hrací místnosti-Napíšete, že jste přišli do té místnosti, ,,rozhlédnete se" kdo tu je a podle toho se zařídíte. Poté tomu dotyčnému/té dotyčné dáváte otázky a prostě jako na rande, když se ještě pořádně neznáte^^
Pravidla: Žádný sex, nic hard! Bez pettingu!!..Povolené pouze polibky a jakékoli řeči.
Byl to jen nápad a netušíme, jak se uchytí, snad ano xD..Bude to zajímavé xDD
Přeji příjemnou zábavu a dobré známosti^^
Hitomi a PiliKKa^^
Anonymní- Anonymní
Re: NS:GO Seznamka^^
,,Abych střízlivá nebyla?" usmála jsem se na něj sladce. Vypila jsem celou skleničkou a oklepala jsem se. ,,Nejsem zvyklá na alkohol."
Anonymní- Anonymní
Flašku čo my podala som exol od smedu
Otriasol som hlavou.
"To bolo dobré"
Prišiel som ku ním pri bar
"Dámy čo si ešte dáte?"
Otriasol som hlavou.
"To bolo dobré"
Prišiel som ku ním pri bar
"Dámy čo si ešte dáte?"
Nawaki- Počet príspevkov : 3219
Shinobi
Vesnice: Konohagakure
Klan: Uchiha
Hele nie si jediný... ukázala som prstom na seba a toho čo prišiel.
Kushina Uzumaki- Počet príspevkov : 1168
Shinobi
Vesnice: Otogakure
Klan: Kissu
"Rei..daj sem tú fľašu!" okríknem ju a snažím sa jej vziať fľašu.
Anonymní- Anonymní
Při pozorování růží...vytáhl jsem si knížku a otevřel ji...předstíraje četbu pozoruji chaos v podniku "Veselo..." mírně se usměji a listuji knihou
Anonymní- Anonymní
"tak si dáme sodovku někdo na ně musí dohlížet "že Barbie ?" kouknu se na Rei
Anonymní- Anonymní
"Neeeee, ta je moje, ukradni so svou. Vychlastala si mi vodku tos víš co, dneska spolu nespíme, děvenko. " dopiju ten trošek a spozoruju toho samotáře tam vzadu,
trochu se zakolísám a ukážu na Yuua
"Yuuki kdo je to?" usměju se a dívám se přitom na Sasukeho a pak ukážu na něj
"Já nejs barbí a sodovku ti pít nebudu." obejdu s lehkými obtížemi bar a jdu k Sasukemu a už jsem měla i takovou drzost sednout si mu na klín
"Chci jednu .... jedno saké Yuuki." poručím si
trochu se zakolísám a ukážu na Yuua
"Yuuki kdo je to?" usměju se a dívám se přitom na Sasukeho a pak ukážu na něj
"Já nejs barbí a sodovku ti pít nebudu." obejdu s lehkými obtížemi bar a jdu k Sasukemu a už jsem měla i takovou drzost sednout si mu na klín
"Chci jednu .... jedno saké Yuuki." poručím si
Noriko Kana- Chuunin
- Počet príspevkov : 7781
Shinobi
Klan: Kana
,,Umm..." pousmála jsem se. Co se to s tebou děje?! Takhle se nechováš, Hitomi! Sedla jsem si na okenní parapet, ším mi šaty povylezly kousek výš. Vánek mě ovíval a bylo mi, i díky saké, dobře. Usmívala jsem se.
Anonymní- Anonymní
ehm...Reini?Já nemám sestru... prídem k nej a sadnem si na pult,nohy prekrížim a jednu ruku si dám do zadu aby som bola opretá.
Shinobi
Sadol som si na bar.
"No čo asi som to zase prehnal...ale ked to sa nedá nepit"
"No čo asi som to zase prehnal...ale ked to sa nedá nepit"
Shinobi
"promin ale když si opilá nedá se s tebou mluvit" posadil jsem jí na stůl a věnoval se zase Hitomi teda hned potom co jsem se napil
Anonymní- Anonymní
"To jeeeee....ummm....netuším choď za ním!" poviem jej a do rúk jej vrazím fľašu Saké. "Ideme piť, ideme piť?" spýtam sa Nawakiho zo smiechom.
Anonymní- Anonymní
Polkla jsem a kousla se do rtu. Nevěděla jsem kam s rukama, stále jsem si pohrávala s prsty a usmívala se.
Anonymní- Anonymní
"Podme pit"
Zoberiem flašu a nlejem ju do seba
"NEviem čím to je ale musím to spravit"
Chitil som Yuuki za boky a začal som ju bozkávat
Zoberiem flašu a nlejem ju do seba
"NEviem čím to je ale musím to spravit"
Chitil som Yuuki za boky a začal som ju bozkávat
Shinobi
"Ty nemáš sestru Kushi? Tak proč tě teda vidim dvakrát." hodím vlasama a oporživě jsem si přeměřila Sasukeho
"Tss." sekom ze stolu a jdu si sednou k Yuuovi
"Ahoj, Tebe si pamatuju, dal jsi mi růži, mám jí ve váze tam vzadu za barem:" usmála jsem se na něj
"Ahoj, Tebe si pamatuju, dal jsi mi růži, mám jí ve váze tam vzadu za barem:" usmála jsem se na něj
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
YARE,YARE to sa nám teda vydaril deň já tu budu ako máma ktorá na ostatných dáva pozor... povedala som si pre seba a zakrútila som hlavou.
Shinobi
,,Umm dobře..Ale už jen trošičku." pousmála jsem se. Seskočila jsem z parapetu a dolila si. Na ex jsem to vypila a znovu se oklepala. Sledovala jsem Sasukeho a po očku Yuuki.
Anonymní- Anonymní
Reina Kana napsal:"Ty nemáš sestru Kushi? Tak proč tě teda vidim dvakrát." hodím vlasama a oporživě jsem si přeměřila Sasukeho
"To jsem rád slečno...Mno jestli chcete tak si vemte další" ukážu na vázu s růžemi.
"Až si vyberete,rád bych si objednal" usměji se a položím knihu na stůl.
Naposledy upravil Yuu dne Tue 26 Apr - 19:30, celkově upraveno 1 krát
Anonymní- Anonymní
Prekvapene som mu začala bozky oplácať no stál tak debilne že som mu nechtiac dala kolenom medzi nohy, až mi spadli zajačie uši.
Anonymní- Anonymní
,,Já vás? Vy k pití pobízíte mě!" zasmála jsem se a zahleděla se mu do očí.
Anonymní- Anonymní
"Prepáč ale neovládol som sa"
Postavil som sa a šiel si celý červený sadnút niekde na stoličku
Postavil som sa a šiel si celý červený sadnút niekde na stoličku
Shinobi
Yuu napsal:Reina Kana napsal:"Ty nemáš sestru Kushi? Tak proč tě teda vidim dvakrát." hodím vlasama a oporživě jsem si přeměřila Sasukeho
"To jsem rád slečno...Mno jestli chcete tak si vemte další" ukážu na vázu s růžemi.
"Až si vyberete,rád bych si objednal" usměji se a položím knihu na stůl.
"No jistě , omlouvám se, co si dáte." okamžitě ožiju a věechno ze mě spadne mile se usměju a vezmu jednu růži z vázy
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Prekvapene som zaklipkala očami a došla som k Nawakimu. "Umm...nič sa nestalo. Umm...je ti niečo? Si nejaký červený..." spýtam sa ho a priložím mu ruku na čelo.
Anonymní- Anonymní
Strana 5 z 40 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22 ... 40
Povolení tohoto fóra: