NS:GO Seznamka^^
3 posters
Strana 6 z 40 • 1 ... 5, 6, 7 ... 23 ... 40
NS:GO Seznamka^^
First topic message reminder :
Konban wa, minna-san!^^ ...Jelikož se to tu hemží i láskou, napadlo mě a PiliKKu udělat seznamku^^..
O co jde? Každý, kdo bude v seznamce, si někoho vyhlédne a o toho se bude snažit. Na jednoho člověka může být klidně i více i lidí. Půjde tu především o to, zajmout toho člověka...Je to něco na způsob naší hrací místnosti-Napíšete, že jste přišli do té místnosti, ,,rozhlédnete se" kdo tu je a podle toho se zařídíte. Poté tomu dotyčnému/té dotyčné dáváte otázky a prostě jako na rande, když se ještě pořádně neznáte^^
Pravidla: Žádný sex, nic hard! Bez pettingu!!..Povolené pouze polibky a jakékoli řeči.
Byl to jen nápad a netušíme, jak se uchytí, snad ano xD..Bude to zajímavé xDD
Přeji příjemnou zábavu a dobré známosti^^
Konban wa, minna-san!^^ ...Jelikož se to tu hemží i láskou, napadlo mě a PiliKKu udělat seznamku^^..
O co jde? Každý, kdo bude v seznamce, si někoho vyhlédne a o toho se bude snažit. Na jednoho člověka může být klidně i více i lidí. Půjde tu především o to, zajmout toho člověka...Je to něco na způsob naší hrací místnosti-Napíšete, že jste přišli do té místnosti, ,,rozhlédnete se" kdo tu je a podle toho se zařídíte. Poté tomu dotyčnému/té dotyčné dáváte otázky a prostě jako na rande, když se ještě pořádně neznáte^^
Pravidla: Žádný sex, nic hard! Bez pettingu!!..Povolené pouze polibky a jakékoli řeči.
Byl to jen nápad a netušíme, jak se uchytí, snad ano xD..Bude to zajímavé xDD
Přeji příjemnou zábavu a dobré známosti^^
Hitomi a PiliKKa^^
Anonymní- Anonymní
Re: NS:GO Seznamka^^
Usměji se a zamyslím se "Mno co já si jen dám..." zabubnuji prsty po desce stolu "Tak slečno prosím o láhev dobře vychlazeného šampaňského...misku jahod a dvě skleničky...Je možné,aby mi to anděl jako Vy donesl?" usměji se a mrknu.
Anonymní- Anonymní
Cítila jsem, jak mi hoří tváře. Uhnula jsem pohledem a kousla se do rtu. ,,Etto..Budete...budete si chtít dát..umm ještě něco?" vykoktala jsem ze sebe a nervozně jsem si pohrávala s prsty.
Anonymní- Anonymní
"sladký polibek by bodl ale když ne stačím se jen s pusou" řekl jsem narovinu
Anonymní- Anonymní
začervenám se, "Pokusím se." ukloním se a jdu k baru
"Yuuki,máme ještě šampaňský?" nakouknu do ledničky a jednu flašku vytáhnu a připravím si ji na tác ise dvěma skleničkami a ještě vytáhnu z pod baru misku s jahodama a jendu dám Yuuki do pusy
"Už nepij jsou tu i jiní zákazníci." a vrátím ses tácem k Yuuovi
"Prosím vaše objednávka." usměju se a položím vše na stůl před něj
"Yuuki,máme ještě šampaňský?" nakouknu do ledničky a jednu flašku vytáhnu a připravím si ji na tác ise dvěma skleničkami a ještě vytáhnu z pod baru misku s jahodama a jendu dám Yuuki do pusy
"Už nepij jsou tu i jiní zákazníci." a vrátím ses tácem k Yuuovi
"Prosím vaše objednávka." usměju se a položím vše na stůl před něj
Noriko Kana- Chuunin
- Počet príspevkov : 7781
Shinobi
Vesnice: Otogakure
Klan: Kana
Nyní jsem nabrala barvu přezrálého rajčete. ,,Uch..Etto..Já..." nebyla jsem schopná ze sebe nic dostat, jen jsem se mu dívala do očí.
Anonymní- Anonymní
usmál jsem se a taky se na ní koukl potom jsem se naklonil a lehce jí políbil
Naposledy upravil Uchiha Sasuke dne Tue 26 Apr - 19:46, celkově upraveno 1 krát
Anonymní- Anonymní
"Děkuji Vám můj anděli....a hmmm...Nechcete si přisednout...ovšem jen pokud nemáte mnoho práce...hmm..." usmívám se a tvářím se nejistě.
"Tak..jestli chcete...tak si heh...přisedněte..." zrudnu a pravou nohou kopu do stolu...mírně
"Tak..jestli chcete...tak si heh...přisedněte..." zrudnu a pravou nohou kopu do stolu...mírně
Anonymní- Anonymní
Abych mu trochu pomohla, stoupla jsem si na špičky, dlaněma se opřela o jeho hruď a polibek opětovala.
Anonymní- Anonymní
usmál jsem se a znovu se napil protože jsem potřebovval schladit
Anonymní- Anonymní
"No..." kouknu se k baru je tam živo
"Hej Yuuki zvládneš to?!" zakřičím na ni a pohled mi spočine na prá Himi a Sasuke, jen se smutněji pousměju a otočím se na Yuua,
"Proč ne, ale jen na chvíli." usměju se na něj a sednu si naproti.
"Hej Yuuki zvládneš to?!" zakřičím na ni a pohled mi spočine na prá Himi a Sasuke, jen se smutněji pousměju a otočím se na Yuua,
"Proč ne, ale jen na chvíli." usměju se na něj a sednu si naproti.
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Já som odišla do skladu a hľadala alkohol.Keď som ho našla otvorila som si ho.
Kushina Uzumaki- Počet príspevkov : 1168
Shinobi
Klan: Kissu
Oplatila jsem mu úsměv a ruce si znovu dala před sebe. Trochu jsem poodstoupila a opřela se o zeď vedle okna. Červeň z mé tváře ještě nevyprchala.
Anonymní- Anonymní
"Háááááááááááááái!?" zakričím na Rei a postavím sa k baru pretože som sa potrebovala schladiť. Vzala som si hrozno, sadla som si na bar a začala som ho jesť.
Anonymní- Anonymní
Usměji se a chopím se lahve kvalitního šampaňského a zručně jej odzátkuji,ani kapka nepřišla nazmar...Naleji ten nektar do skleniček,láhev položím na stůl "Tak slečno chopme se skleniček a připijme na Vaši krásu" pozvednu číši do vzduchu kývnu a mírně se napiji a neustále pozoruji oči mé krásné spolustolovnice.
Anonymní- Anonymní
Sklonila jsem hlavu a přivřela oči. Pomalým krokem jsem se vydala za Yuuki k baru.
Anonymní- Anonymní
Keď bola Hitomi pri mne dala som jej do úst guličku hrozna. "Je sladké...a kto je ten ktorý z tebou bol doteraz?" spýtala som sa jej.
Anonymní- Anonymní
chopím se skleničky
"Proč zrovna na mou krásu, spíše na zdraví." ťuknu si s ním a napiju se a s úsměvem ho pozoruji
"Proč zrovna na mou krásu, spíše na zdraví." ťuknu si s ním a napiju se a s úsměvem ho pozoruji
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Kuličku jsem z úst vyndala a snědla ji po kouskách. Sasukeho jsem z očí nepustila. ,,Umm..Nevím..Nepředstavili jsme.." odpověděla jsem stále vyvedená z míry.
Anonymní- Anonymní
chopím se skleničky
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Reina Kana napsal:chopím se skleničky
"A proč né na Vaší krásu..hmmm?Zdraví je také podstatné...ale první čeho si všimnu je Vaše krása.." lehce zrudnu a vezmu si jahodu.
"A já rád obdivuji krásu....A tak obdivuji Vás" sním jahodu a lehce se napiju.
Anonymní- Anonymní
zčervenám jak ta jahoda a trochu se napiju
"Děkuju, tohle mi ještě nikdo neřekl, a v pracovní době." věnuju mu ten nejhezčí úsměv který jsem uměla
"Jestli mě teď na chvíli omluvíte, půjdu na chvíli zase za bar a pakpřijdu." ještě jednou se na něj usměju apoložím skleničku a jdu za Yuuki, červeně se nemůžu tak nějak zbavit.
"Už jsi zase střízlivá? dej mi taky." vezmu si hrozno a začnu mejt skleničky
"Děkuju, tohle mi ještě nikdo neřekl, a v pracovní době." věnuju mu ten nejhezčí úsměv který jsem uměla
"Jestli mě teď na chvíli omluvíte, půjdu na chvíli zase za bar a pakpřijdu." ještě jednou se na něj usměju apoložím skleničku a jdu za Yuuki, červeně se nemůžu tak nějak zbavit.
"Už jsi zase střízlivá? dej mi taky." vezmu si hrozno a začnu mejt skleničky
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Strana 6 z 40 • 1 ... 5, 6, 7 ... 23 ... 40
Povolení tohoto fóra: