Ns: Go on
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Ninja Akademie

3 posters

Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Koš

Strana 3 z 4 Previous  1, 2, 3, 4  Next

Goto down

Ninja Akademie - Stránka 3 Empty Ninja Akademie

Příspěvek pro Anonymní Wed 29 Sep - 17:23

First topic message reminder :

Ninja Akademie - Stránka 3 800px-Akademie

Naposledy upravil Assasin Senju dne Sun 13 Mar - 9:53, celkově upraveno 1 krát

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Ninja Akademie - Stránka 3 Empty Re: Ninja Akademie

Příspěvek pro Teiji Kugo Sat 2 Oct - 7:24

:"Nikoho nikde podla mna sa ved ani nebude vyucovat tak naco som tu "
vzdychol som si
:"Este pockam "
Teiji Kugo
Teiji Kugo

Počet príspevkov : 247

Shinobi
Vesnice: Iwagakure Iwagakure
Klan: Kugo

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nawaki Sat 2 Oct - 7:35

prišiel som do akademie a sadol som si pri strom
Nawaki
Nawaki

Počet príspevkov : 3219

Shinobi
Vesnice: Konohagakure Konohagakure
Klan: Uchiha

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat 2 Oct - 9:09

Dnes se slavnostně Akademie otvírá!
Vyučovat se v ní začne až v pondělí.
Senseiové: Akukega, třídní učitel, vyučuje Ninja nástroje, Teorii a Taijutsu
Yamaguchi Kaito, vyučuje přežití a ninjutsu
Assasin Senju, historii
Rozvrch třídy 1.A najdete ve svitku ( Spoileru xD )
Prosím, aby se zájemci zapsali..

Spoiler:

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nawaki Sat 2 Oct - 9:28

hlásim sa
Nawaki
Nawaki

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Teiji Kugo Sat 2 Oct - 17:24

tiez sa hlasim
Teiji Kugo
Teiji Kugo

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat 2 Oct - 17:40

Hlásím se

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nawaki Sat 2 Oct - 18:36

kedy dostaneme rozvrh a ským budem v triede?
Nawaki
Nawaki

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Mon 4 Oct - 13:29

"Super. Zdravím všechny příchozí nové Studenty!
Budeme se setkávat na hodinách Historie, a vašim třídním profesorem bude Akukega, který je po mé pravici. Výuka bude probíhat následovně; budeme se spolu s vašimi profesory střídat na výuce ve třídě číslo 201, testy a zkoušení budou probíhat v reálném čase na skype. Tak, teď se jděte všichni pilně učit, uvidíme se na vaší třetí hodině."

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Mon 4 Oct - 13:39

Takže dobrý den ako tu uz prítomny Hokage-sama povedal volam sa AkuKega a budem váš triedny učitel. Budem vás učit Teório, Taijutsu a všetko o ninja nástrojoch. Dúfam že sa vám bude na akadémií páčiť a budete sa poriadne učiť. Skúšať sa bude na skype. Dúfam že koho budem skúšať nebude obkukávať z internetu.(Zasmial som sa)Budem vás súdiť aj podľa spŕavania aj podľa aktívnosti na hodine. Má niekto nejaké otázky ?

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Teiji Kugo Mon 4 Oct - 20:14

Ach jaj to zas bude nemam rad akademiu
:"Nie vobec "
Teiji Kugo
Teiji Kugo

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Wed 6 Oct - 19:59

"Ste tu všetci? Skontrolujeme si dochádzku" A začal som kontrolovať.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Fri 8 Oct - 18:23

Otevřel jsem dveře do třídy a koukal se kolem.
Tak tu mám být?Všichni vypadaj jak amatéři.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Wed 13 Oct - 18:15

Takže začneme z výučbov! K používaniu jutsu je nutná manipulácia z chakrou a niekedy rôzne ručné pečate. Použiva sa 12 druhou pečatí . Všeobecne je jutsu ,neboli techniky rozdelené do troch kategóriach a tie sú genjutsu , ninjutsu a taijutsu ale mi sa momentálne budeme zaoberat s taijutsu.
Za prvé sa naučime triedenie technik do rôznych tried a to sú trieda E a tie používajú študenti akadémie a to ste vy. Dalej trieda D a tie použivaju geníny , tými sa stanete až keď spravíte záverečné skúšky.
Dalšia trieda je úroveň C tie techniky používajú chuníni a tými sa určite raz stanete niekedy v budúcnu.
A dalšia trieda je B a to sú už techniky pre jouninov. Keď sa nimy stanete budete mat svojích študentov a vy budete ich senseiom. A ešte tu máme triedu A tie techniky používajú z väčša Kage ale aj Jouníni. A ako poslednú tu máme triedu S to sú skrité techniky ktoré sú na extrémnej úrovni takže ich vedia len naozaj silný ninjovia. Tak a na záver tejto hodiny , má niekto nejaké otázky ?

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 14 Oct - 5:15

Mám 2 dotazy.za 1) Co když je technika větší jak třída S ?Jak se pak znači?A za 2)Jouninovou povinností je vzít si studenty?TO je blbost může se sám rozhodnout jestli je chce učit nebo ne?

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Teiji Kugo Sat 16 Oct - 13:28

len som v pozadi tichi sedel a vsetko sledoval
Teiji Kugo
Teiji Kugo

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 17 Oct - 16:28

"Dobrý den vespolek!" řekl jsem a roztřeseně vtrhl do třídy.
"Pane Profesore, můžete už odejít, teď si je vezmu na starost já. Nasledanou." Pozdravil jsem AkuKegu, a mezitím si prohlížel studenty.
"Tak ..Mým úkolem je seznámit Vás všechny s Historii Listvové vesnice, Ohnivé vůle a Shinobi světa. Prozradím vám některá velká tajemství a ostatní si nechám pro sebe. Můj předmět je velice důležitý, neboť :" Kdo nezná historii, je nucen ji opakovat."...Musíte mi prominout občasnou absenci, jsem Hokage a musím se starat o bezpečí vesnice a sem tam plnit super tajné mise. Pokud budu mimo vesnici, tak najdete mé přednášky v Knihovně. Za každou druhou hodinou si vždy napíšeme menší test. Místo známek dostanete body, za které si můžete koupit jutsu. Deset bodů je maximální počet. body můžete získat i za dobře zodpovězenou otázku, kterou vám podám... Dnes si povíme něco o Rikudou Senninovi. Byl to Mudrc šesti cest, ovládal legendární Doujutsu Rinnegan a vymyslel základy všeho, co nazýváme Ninjutsu. Přesnou dataci vám nepovím, protože nikdo se k tomu přesně neprobádal. Objevil se v dobách, kdy se svět zmítal ve válkách a Homo homini lupu ( Člověk byl člověku vlkem.) Říká se, že byl Smutný z toho, že člověk byl Krvelačná bestie a snažil se to změnit svou vlastní silou. Přišel na to, jak skloubit duševní a fyzickou sílu a dal pojmu Čakra nový rozměr. Nějaké dotazy?

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 17 Oct - 16:36

Proč vlastně naučil lidi používat chakru?Je kvůli tomu více válek a bojů.V době kdy nebyla chakra si byli někteří lidé rovni,ale momentálně tomu tak není. člověk dokáže zabít aji desítky to je podle mě špatné.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 17 Oct - 16:42

Kin Uchiha napsal:Proč vlastně naučil lidi používat chakru?Je kvůli tomu více válek a bojů.V době kdy nebyla chakra si byli někteří lidé rovni,ale momentálně tomu tak není. člověk dokáže zabít aji desítky to je podle mě špatné.
"To máš naprostou pravdu. Mám několik domněnek, o které se s tebou, respektive s Vámi podělím. Ehm..Za chvíli se k nim dostanu. ;-)" Mrknul jsem na mladého Uchihu.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 17 Oct - 16:43

Seděl jsem a díval se na hokageho.
Vypadá silně,ale hraje si na moc velkého drsňáka.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 17 Oct - 17:08

"Takže...Pomocí Ninjutsu, a svých očích zachránil svět před velkou stvůrou...Před juubim(desetiocasý)...Zapečetil jej do sebe a stal se prvním jinchuuriki...
Teď se dostanu k tvé otázce Kin. Rikudou Sennin vymyslel ninjutsu, protože si myslel, že to pomůže světu dosáhnout míru. Ukončit všechny války a přívést mír a pomocí Ninjutsu jej také udržovat. Chtěl jenom změnit svět a vytvořit opravdový mír, což se mu také podařilo..I přesto všechno jak byl úchvatný, tak to byl stále člověk. Lidskost mu neumožnila žít věčně, a nakonec přišel i jeho čas... Starší syn zdědil Mudrcovi oči a jeho filosofie byla naprosto odlišná od jeho otce. Vyhledával Války a toužil po moci. Mladší syn zdědil Mudrcovu fyzickou a duševní sílu. Byl opakem svého Staršího bratra. Rikudou sennin, na smrtelné posteli uvolnil Juubiho a jednu devítinu čakry vložil do zvířete a vytvořil devět bijuu. Jeho tělo se zvedlo k obloze a vytvořil měsíc, jako vězení pro Juubiho. Existuje jedna legenda, která říká o Návratu Rikudou Sennina, a ta legenda se ukázala jako pravdiva. V těchto časech, můžeme očekávat druhé znovuzrození Rikudou sennina a jeho Rinneganu, vyvoleného ninji, který může svět zničit nebo nastolit mír.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 17 Oct - 17:10

Nesouhlasím s vámi Hokage-san.Není nijak potvrzeno že uchihové vyhledávali boje.Údajně první uchiah ano měl rád boj,ale nevyhledával války.
V zadu sjem slyšel spolužáky jak si šeptají:Je tu první den a co si skara myslí?

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 17 Oct - 17:14

Kin Uchiha napsal:Nesouhlasím s vámi Hokage-san.Není nijak potvrzeno že uchihové vyhledávali boje.Údajně první uchiah ano měl rád boj,ale nevyhledával války.
V zadu sjem slyšel spolužáky jak si šeptají:Je tu první den a co si skara myslí?
"Ticho tam, na starém bělidle!" ukázal jsem na studenty vzadu a okamžitě zmlkli" ..Neřekl jsem nic o žádném Uchihů. A zdá se, že taky něco víc..Ano, Starší bratr byl předek Uchiha a mladší předek Senju. Já jsem mluvil jen o Starším a Mladším bratrovi. Klan Uchiha a Senju si rozebereme v příštích hodinách. Smile "

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 17 Oct - 17:16

Avšak určitě ne jen mě,ale nějakým troubům tady je jasné že jste mířil na Uchihy nebo ne?Sílu zdědili Uchihové a z té očni techniky se nakonec vyvinul sharingan a byl to první Uchiha.Nerad slyším když někdo pošpiňuje můj klan,když tolik lidí se usilovně snažilo.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 17 Oct - 17:24

Kin Uchiha napsal:Avšak určitě ne jen mě,ale nějakým troubům tady je jasné že jste mířil na Uchihy nebo ne?Sílu zdědili Uchihové a z té očni techniky se nakonec vyvinul sharingan a byl to první Uchiha.Nerad slyším když někdo pošpiňuje můj klan,když tolik lidí se usilovně snažilo.
"Starší bratr byl předek Uchihů a Hyuugů, na to nezapomínej.I když, já jsem je poprvé zapomněl říct... Ne, já jsem opravdu nemířil na Uchihy. Držel jsem se tématu "Rikudou Sennin." To je náplň dnešní hodiny, a nikdo tady ve třídě nešpiní Tvůj klan. To ti zaručuji. I mezi Uchihy byli dobří ninjové a Konoha ctí jejich památku. V historii Klan Uchiha i Senju byli krvelační, ale nebudeme předbíhat. Dnešní hodina je u konce. Za domácí úkol si najděte krátké informace o zvířat, které použil Rikudou Sennin k vytvoření Bijuu. Děkuji za pozornost.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 17 Oct - 17:25

ZVedl jsem se a šel pomalu před akademii.Všiml jsem si že zamnou šli asi 3 spolužáci.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 3 z 4 Previous  1, 2, 3, 4  Next

- Similar topics

Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Koš

Povolení tohoto fóra: