Ninja Akademie
3 posters
Strana 3 z 4 • 1, 2, 3, 4
Ninja Akademie
First topic message reminder :
Naposledy upravil Assasin Senju dne Sun 13 Mar - 9:53, celkově upraveno 1 krát
Anonymní- Anonymní
Re: Ninja Akademie
:"Nikoho nikde podla mna sa ved ani nebude vyucovat tak naco som tu "
vzdychol som si
:"Este pockam "
vzdychol som si
:"Este pockam "
Teiji Kugo- Počet príspevkov : 247
Shinobi
Vesnice: Iwagakure
Klan: Kugo
prišiel som do akademie a sadol som si pri strom
Nawaki- Počet príspevkov : 3219
Shinobi
Vesnice: Konohagakure
Klan: Uchiha
Dnes se slavnostně Akademie otvírá!
Vyučovat se v ní začne až v pondělí.
Senseiové: Akukega, třídní učitel, vyučuje Ninja nástroje, Teorii a Taijutsu
Yamaguchi Kaito, vyučuje přežití a ninjutsu
Assasin Senju, historii
Rozvrch třídy 1.A najdete ve svitku ( Spoileru xD )
Prosím, aby se zájemci zapsali..
Vyučovat se v ní začne až v pondělí.
Senseiové: Akukega, třídní učitel, vyučuje Ninja nástroje, Teorii a Taijutsu
Yamaguchi Kaito, vyučuje přežití a ninjutsu
Assasin Senju, historii
Rozvrch třídy 1.A najdete ve svitku ( Spoileru xD )
Prosím, aby se zájemci zapsali..
- Spoiler:
Anonymní- Anonymní
hlásim sa
Shinobi
tiez sa hlasim
Shinobi
kedy dostaneme rozvrh a ským budem v triede?
Shinobi
"Super. Zdravím všechny příchozí nové Studenty!
Budeme se setkávat na hodinách Historie, a vašim třídním profesorem bude Akukega, který je po mé pravici. Výuka bude probíhat následovně; budeme se spolu s vašimi profesory střídat na výuce ve třídě číslo 201, testy a zkoušení budou probíhat v reálném čase na skype. Tak, teď se jděte všichni pilně učit, uvidíme se na vaší třetí hodině."
Budeme se setkávat na hodinách Historie, a vašim třídním profesorem bude Akukega, který je po mé pravici. Výuka bude probíhat následovně; budeme se spolu s vašimi profesory střídat na výuce ve třídě číslo 201, testy a zkoušení budou probíhat v reálném čase na skype. Tak, teď se jděte všichni pilně učit, uvidíme se na vaší třetí hodině."
Anonymní- Anonymní
Takže dobrý den ako tu uz prítomny Hokage-sama povedal volam sa AkuKega a budem váš triedny učitel. Budem vás učit Teório, Taijutsu a všetko o ninja nástrojoch. Dúfam že sa vám bude na akadémií páčiť a budete sa poriadne učiť. Skúšať sa bude na skype. Dúfam že koho budem skúšať nebude obkukávať z internetu.(Zasmial som sa)Budem vás súdiť aj podľa spŕavania aj podľa aktívnosti na hodine. Má niekto nejaké otázky ?
Anonymní- Anonymní
Ach jaj to zas bude nemam rad akademiu
:"Nie vobec "
:"Nie vobec "
Shinobi
"Ste tu všetci? Skontrolujeme si dochádzku" A začal som kontrolovať.
Anonymní- Anonymní
Otevřel jsem dveře do třídy a koukal se kolem.
Tak tu mám být?Všichni vypadaj jak amatéři.
Tak tu mám být?Všichni vypadaj jak amatéři.
Anonymní- Anonymní
Takže začneme z výučbov! K používaniu jutsu je nutná manipulácia z chakrou a niekedy rôzne ručné pečate. Použiva sa 12 druhou pečatí . Všeobecne je jutsu ,neboli techniky rozdelené do troch kategóriach a tie sú genjutsu , ninjutsu a taijutsu ale mi sa momentálne budeme zaoberat s taijutsu.
Za prvé sa naučime triedenie technik do rôznych tried a to sú trieda E a tie používajú študenti akadémie a to ste vy. Dalej trieda D a tie použivaju geníny , tými sa stanete až keď spravíte záverečné skúšky.
Dalšia trieda je úroveň C tie techniky používajú chuníni a tými sa určite raz stanete niekedy v budúcnu.
A dalšia trieda je B a to sú už techniky pre jouninov. Keď sa nimy stanete budete mat svojích študentov a vy budete ich senseiom. A ešte tu máme triedu A tie techniky používajú z väčša Kage ale aj Jouníni. A ako poslednú tu máme triedu S to sú skrité techniky ktoré sú na extrémnej úrovni takže ich vedia len naozaj silný ninjovia. Tak a na záver tejto hodiny , má niekto nejaké otázky ?
Za prvé sa naučime triedenie technik do rôznych tried a to sú trieda E a tie používajú študenti akadémie a to ste vy. Dalej trieda D a tie použivaju geníny , tými sa stanete až keď spravíte záverečné skúšky.
Dalšia trieda je úroveň C tie techniky používajú chuníni a tými sa určite raz stanete niekedy v budúcnu.
A dalšia trieda je B a to sú už techniky pre jouninov. Keď sa nimy stanete budete mat svojích študentov a vy budete ich senseiom. A ešte tu máme triedu A tie techniky používajú z väčša Kage ale aj Jouníni. A ako poslednú tu máme triedu S to sú skrité techniky ktoré sú na extrémnej úrovni takže ich vedia len naozaj silný ninjovia. Tak a na záver tejto hodiny , má niekto nejaké otázky ?
Anonymní- Anonymní
Mám 2 dotazy.za 1) Co když je technika větší jak třída S ?Jak se pak znači?A za 2)Jouninovou povinností je vzít si studenty?TO je blbost může se sám rozhodnout jestli je chce učit nebo ne?
Anonymní- Anonymní
len som v pozadi tichi sedel a vsetko sledoval
Shinobi
"Dobrý den vespolek!" řekl jsem a roztřeseně vtrhl do třídy.
"Pane Profesore, můžete už odejít, teď si je vezmu na starost já. Nasledanou." Pozdravil jsem AkuKegu, a mezitím si prohlížel studenty.
"Tak ..Mým úkolem je seznámit Vás všechny s Historii Listvové vesnice, Ohnivé vůle a Shinobi světa. Prozradím vám některá velká tajemství a ostatní si nechám pro sebe. Můj předmět je velice důležitý, neboť :" Kdo nezná historii, je nucen ji opakovat."...Musíte mi prominout občasnou absenci, jsem Hokage a musím se starat o bezpečí vesnice a sem tam plnit super tajné mise. Pokud budu mimo vesnici, tak najdete mé přednášky v Knihovně. Za každou druhou hodinou si vždy napíšeme menší test. Místo známek dostanete body, za které si můžete koupit jutsu. Deset bodů je maximální počet. body můžete získat i za dobře zodpovězenou otázku, kterou vám podám... Dnes si povíme něco o Rikudou Senninovi. Byl to Mudrc šesti cest, ovládal legendární Doujutsu Rinnegan a vymyslel základy všeho, co nazýváme Ninjutsu. Přesnou dataci vám nepovím, protože nikdo se k tomu přesně neprobádal. Objevil se v dobách, kdy se svět zmítal ve válkách a Homo homini lupu ( Člověk byl člověku vlkem.) Říká se, že byl Smutný z toho, že člověk byl Krvelačná bestie a snažil se to změnit svou vlastní silou. Přišel na to, jak skloubit duševní a fyzickou sílu a dal pojmu Čakra nový rozměr. Nějaké dotazy?
"Pane Profesore, můžete už odejít, teď si je vezmu na starost já. Nasledanou." Pozdravil jsem AkuKegu, a mezitím si prohlížel studenty.
"Tak ..Mým úkolem je seznámit Vás všechny s Historii Listvové vesnice, Ohnivé vůle a Shinobi světa. Prozradím vám některá velká tajemství a ostatní si nechám pro sebe. Můj předmět je velice důležitý, neboť :" Kdo nezná historii, je nucen ji opakovat."...Musíte mi prominout občasnou absenci, jsem Hokage a musím se starat o bezpečí vesnice a sem tam plnit super tajné mise. Pokud budu mimo vesnici, tak najdete mé přednášky v Knihovně. Za každou druhou hodinou si vždy napíšeme menší test. Místo známek dostanete body, za které si můžete koupit jutsu. Deset bodů je maximální počet. body můžete získat i za dobře zodpovězenou otázku, kterou vám podám... Dnes si povíme něco o Rikudou Senninovi. Byl to Mudrc šesti cest, ovládal legendární Doujutsu Rinnegan a vymyslel základy všeho, co nazýváme Ninjutsu. Přesnou dataci vám nepovím, protože nikdo se k tomu přesně neprobádal. Objevil se v dobách, kdy se svět zmítal ve válkách a Homo homini lupu ( Člověk byl člověku vlkem.) Říká se, že byl Smutný z toho, že člověk byl Krvelačná bestie a snažil se to změnit svou vlastní silou. Přišel na to, jak skloubit duševní a fyzickou sílu a dal pojmu Čakra nový rozměr. Nějaké dotazy?
Anonymní- Anonymní
Proč vlastně naučil lidi používat chakru?Je kvůli tomu více válek a bojů.V době kdy nebyla chakra si byli někteří lidé rovni,ale momentálně tomu tak není. člověk dokáže zabít aji desítky to je podle mě špatné.
Anonymní- Anonymní
"To máš naprostou pravdu. Mám několik domněnek, o které se s tebou, respektive s Vámi podělím. Ehm..Za chvíli se k nim dostanu. ;-)" Mrknul jsem na mladého Uchihu.Kin Uchiha napsal:Proč vlastně naučil lidi používat chakru?Je kvůli tomu více válek a bojů.V době kdy nebyla chakra si byli někteří lidé rovni,ale momentálně tomu tak není. člověk dokáže zabít aji desítky to je podle mě špatné.
Anonymní- Anonymní
Seděl jsem a díval se na hokageho.
Vypadá silně,ale hraje si na moc velkého drsňáka.
Vypadá silně,ale hraje si na moc velkého drsňáka.
Anonymní- Anonymní
"Takže...Pomocí Ninjutsu, a svých očích zachránil svět před velkou stvůrou...Před juubim(desetiocasý)...Zapečetil jej do sebe a stal se prvním jinchuuriki...
Teď se dostanu k tvé otázce Kin. Rikudou Sennin vymyslel ninjutsu, protože si myslel, že to pomůže světu dosáhnout míru. Ukončit všechny války a přívést mír a pomocí Ninjutsu jej také udržovat. Chtěl jenom změnit svět a vytvořit opravdový mír, což se mu také podařilo..I přesto všechno jak byl úchvatný, tak to byl stále člověk. Lidskost mu neumožnila žít věčně, a nakonec přišel i jeho čas... Starší syn zdědil Mudrcovi oči a jeho filosofie byla naprosto odlišná od jeho otce. Vyhledával Války a toužil po moci. Mladší syn zdědil Mudrcovu fyzickou a duševní sílu. Byl opakem svého Staršího bratra. Rikudou sennin, na smrtelné posteli uvolnil Juubiho a jednu devítinu čakry vložil do zvířete a vytvořil devět bijuu. Jeho tělo se zvedlo k obloze a vytvořil měsíc, jako vězení pro Juubiho. Existuje jedna legenda, která říká o Návratu Rikudou Sennina, a ta legenda se ukázala jako pravdiva. V těchto časech, můžeme očekávat druhé znovuzrození Rikudou sennina a jeho Rinneganu, vyvoleného ninji, který může svět zničit nebo nastolit mír.
Teď se dostanu k tvé otázce Kin. Rikudou Sennin vymyslel ninjutsu, protože si myslel, že to pomůže světu dosáhnout míru. Ukončit všechny války a přívést mír a pomocí Ninjutsu jej také udržovat. Chtěl jenom změnit svět a vytvořit opravdový mír, což se mu také podařilo..I přesto všechno jak byl úchvatný, tak to byl stále člověk. Lidskost mu neumožnila žít věčně, a nakonec přišel i jeho čas... Starší syn zdědil Mudrcovi oči a jeho filosofie byla naprosto odlišná od jeho otce. Vyhledával Války a toužil po moci. Mladší syn zdědil Mudrcovu fyzickou a duševní sílu. Byl opakem svého Staršího bratra. Rikudou sennin, na smrtelné posteli uvolnil Juubiho a jednu devítinu čakry vložil do zvířete a vytvořil devět bijuu. Jeho tělo se zvedlo k obloze a vytvořil měsíc, jako vězení pro Juubiho. Existuje jedna legenda, která říká o Návratu Rikudou Sennina, a ta legenda se ukázala jako pravdiva. V těchto časech, můžeme očekávat druhé znovuzrození Rikudou sennina a jeho Rinneganu, vyvoleného ninji, který může svět zničit nebo nastolit mír.
Anonymní- Anonymní
Nesouhlasím s vámi Hokage-san.Není nijak potvrzeno že uchihové vyhledávali boje.Údajně první uchiah ano měl rád boj,ale nevyhledával války.
V zadu sjem slyšel spolužáky jak si šeptají:Je tu první den a co si skara myslí?
V zadu sjem slyšel spolužáky jak si šeptají:Je tu první den a co si skara myslí?
Anonymní- Anonymní
"Ticho tam, na starém bělidle!" ukázal jsem na studenty vzadu a okamžitě zmlkli" ..Neřekl jsem nic o žádném Uchihů. A zdá se, že taky něco víc..Ano, Starší bratr byl předek Uchiha a mladší předek Senju. Já jsem mluvil jen o Starším a Mladším bratrovi. Klan Uchiha a Senju si rozebereme v příštích hodinách. "Kin Uchiha napsal:Nesouhlasím s vámi Hokage-san.Není nijak potvrzeno že uchihové vyhledávali boje.Údajně první uchiah ano měl rád boj,ale nevyhledával války.
Anonymní- Anonymní
Avšak určitě ne jen mě,ale nějakým troubům tady je jasné že jste mířil na Uchihy nebo ne?Sílu zdědili Uchihové a z té očni techniky se nakonec vyvinul sharingan a byl to první Uchiha.Nerad slyším když někdo pošpiňuje můj klan,když tolik lidí se usilovně snažilo.
Anonymní- Anonymní
"Starší bratr byl předek Uchihů a Hyuugů, na to nezapomínej.I když, já jsem je poprvé zapomněl říct... Ne, já jsem opravdu nemířil na Uchihy. Držel jsem se tématu "Rikudou Sennin." To je náplň dnešní hodiny, a nikdo tady ve třídě nešpiní Tvůj klan. To ti zaručuji. I mezi Uchihy byli dobří ninjové a Konoha ctí jejich památku. V historii Klan Uchiha i Senju byli krvelační, ale nebudeme předbíhat. Dnešní hodina je u konce. Za domácí úkol si najděte krátké informace o zvířat, které použil Rikudou Sennin k vytvoření Bijuu. Děkuji za pozornost.Kin Uchiha napsal:Avšak určitě ne jen mě,ale nějakým troubům tady je jasné že jste mířil na Uchihy nebo ne?Sílu zdědili Uchihové a z té očni techniky se nakonec vyvinul sharingan a byl to první Uchiha.Nerad slyším když někdo pošpiňuje můj klan,když tolik lidí se usilovně snažilo.
Anonymní- Anonymní
ZVedl jsem se a šel pomalu před akademii.Všiml jsem si že zamnou šli asi 3 spolužáci.
Anonymní- Anonymní
Strana 3 z 4 • 1, 2, 3, 4
Povolení tohoto fóra: