Tréninkové místnosti
5 posters
Strana 37 z 40 • 1 ... 20 ... 36, 37, 38, 39, 40
Re: Tréninkové místnosti
"Hai.." Přikývla jsem. "Futoshi? Ty používáš fuuton?" Zeptala jsem se a ani jsem nevěděla, proč jsem se zrovna na tohle zeptala. Vlastně důvod jsem k tomu měla, ale..
Baka, to si myslíš, že ti snad pomůže s tréninkem?
Zaslechla jsem zvuky boje, tak jsem se zvedla do sedu a se zájmem sledovala boj.
Baka, to si myslíš, že ti snad pomůže s tréninkem?
Zaslechla jsem zvuky boje, tak jsem se zvedla do sedu a se zájmem sledovala boj.
Yoko Ayme- Jounin (Ichibi no Jinchuriki)*A
- Počet príspevkov : 2781
Shinobi
Vesnice: Sunagakure
Klan: Ayme
*myslel jsem si, že mě s něčím takovým nepříjemně zaskočí*
Nestihl jsem zareagovat, ale protože byla Mikomi moc daleko, ještě nebyl ani na jezeře jen mě to lehce zabolelo a vyvedlo z rovnováhy. Brzy jsem se vzpamatoval. Hodil jsem na ni dva kunaje, jeden lehce mimo ni a znovu spojil ruce "Kage Bunshin no Jutsu" vyvolal jsem jednoho klona, který se rozběhl směrem kunaiů, aby způsobil, že se Mikomi nebude tolik soustředit na jednu věc. Já stále čekal na vodě.
Nestihl jsem zareagovat, ale protože byla Mikomi moc daleko, ještě nebyl ani na jezeře jen mě to lehce zabolelo a vyvedlo z rovnováhy. Brzy jsem se vzpamatoval. Hodil jsem na ni dva kunaje, jeden lehce mimo ni a znovu spojil ruce "Kage Bunshin no Jutsu" vyvolal jsem jednoho klona, který se rozběhl směrem kunaiů, aby způsobil, že se Mikomi nebude tolik soustředit na jednu věc. Já stále čekal na vodě.
Uzumaki Allii- Jounin
- Počet príspevkov : 1543
Shinobi
Vesnice: Konohagakure
Klan: Uzumaki
Aaajta. Rychle se z toho vzpamatoval. No dalo se čekat, že to nebude procházka růžovým sadem.
"Shunshin no jutsu."
Probleskla jsem se blíž ke klonu a tím se vyhnula letícímu kunai. Praštila jsem ho do zad a zmizel. Poskládala jsem si pečetě na další tah.
"Shunshin no jutsu."
Probleskla jsem se blíž ke klonu a tím se vyhnula letícímu kunai. Praštila jsem ho do zad a zmizel. Poskládala jsem si pečetě na další tah.
Anonymní- Anonymní
"Fuuton?" Otvoril som oči a videl, že Yoko sedí. "Áno používam fuuton... prečo sa pýtaš?" Taktiež som sa posadil a zaprel sa rukami, ktoré som mal vedľa tela.
Anonymní- Anonymní
*Zřejmě na tu vodu nepůjde.. budu to muset udělat jinak*
Rychle jsem složil pečetě "Suiton: Suishi no Jutsu" a zaplavil tak plochu, kde Mikomi stála. Vyhodil jsem kouřovou bombu do vzduchu blíže k Mikomi a v ní zmizel.
*čekám na tah Mikomi*
Rychle jsem složil pečetě "Suiton: Suishi no Jutsu" a zaplavil tak plochu, kde Mikomi stála. Vyhodil jsem kouřovou bombu do vzduchu blíže k Mikomi a v ní zmizel.
*čekám na tah Mikomi*
Uzumaki Allii- Jounin
Shinobi
Bože můj... on mi to ještě usnadnil...
Poněkud jsem se namočila, ale povedlo se mi bez problému stát na hladině. Dřív než jsem mohla vypadat jak vodník.
"Bunshin no jutsu."
Vytvořila jsem šest svých kopií a hnala se za Alliim. Díky byakuganu jsem přesně věděla kde je i v tom kouři. Ovšem on neviděl nic, natož aby mohl dlouze rozmýšlet, který z klonů je originál.
Poněkud jsem se namočila, ale povedlo se mi bez problému stát na hladině. Dřív než jsem mohla vypadat jak vodník.
"Bunshin no jutsu."
Vytvořila jsem šest svých kopií a hnala se za Alliim. Díky byakuganu jsem přesně věděla kde je i v tom kouři. Ovšem on neviděl nic, natož aby mohl dlouze rozmýšlet, který z klonů je originál.
Anonymní- Anonymní
"Já jen.. Zajímalo mě to.." Řekla jsem a přitom pokrčila rameny. Potom jsem se podívala pořádně na to kdo bojoval. "To je myslím.. Mikomi, že?" Zeptala jsem se, když jsem rozpoznala dívku. Ani nevím proč, shromáždila se vedle mé ruky malá hrstka písku. Překvapeně jsem se na písek podívala a pak jsem se zamračila. Vadilo mi, že se kolem mě samovolně shromažďuje písek, zrovna když ho nepotřebuji.
Shinobi
Než se kouř rozptýlil vyskočil jsem s šesti Kage Bunshiny ven a viděl, jak ke mně běží Mikomi. Společně s klony, aby nebyl poznat pravý Allii, jsem začal skládat pečetě *zřejmě se mi dnešní trénink vyplatí* usmáli jsme se. Souhlasně s klony jsem vyslovil -"Suiton: Suiryuuben"
*Jen doufám, že jí moc neublížím*
*Jen doufám, že jí moc neublížím*
Uzumaki Allii- Jounin
Shinobi
Piesok sa ma dotkol, mal som ruku veľmi blízko. Piesok??? Obzrel som sa smerom k Mikomi, no bola ďalej. "Hmm, vyzerá to, že áno... ale... prečo si tak náhle zmenila tému?" Piesok...
Anonymní- Anonymní
A dopr... Okamžitě jsem přestala s útokem a co nejrychleji začala s dalším jutsu.
"Fuuton: Daitoppa."
Poslala jsem vzdušný proud směrem na vodu, kterou na mě Allii poslal a modlila se, abych jeho útok alespoň trochu zmírnila. Trochu to možná pomohlo, to nevím, faktem je, že jsem si to o pár vteřin později svištěla vzduchem.
"Fuuton: Daitoppa."
Poslala jsem vzdušný proud směrem na vodu, kterou na mě Allii poslal a modlila se, abych jeho útok alespoň trochu zmírnila. Trochu to možná pomohlo, to nevím, faktem je, že jsem si to o pár vteřin později svištěla vzduchem.
Anonymní- Anonymní
"Změnila téma?" Překvapeně jsem zamrkala. "Ani nevím.." Odpověděla jsem zamyšleně a pak jsem zjistila, že..
Kso.. Zaklela jsem v duchu a pohnula pravou rukou dopředu. Písek se zvedl a já ho poslala pryč od nás.
"Gomene, je to někdy hrozně otravné. Nevím, nevím proč samovolně získávám písek z hornin a ten se kolem mě potom shromažďuje, když ho nechci a ani vůbec nepotřebuji. Možná je to tím, že sedíme na zemi, ale stejně.. Nemám důvod teď písek potřebovat.." Radši jsem sklopila pohled k zemi.
Zatracený Shukaku..
Kso.. Zaklela jsem v duchu a pohnula pravou rukou dopředu. Písek se zvedl a já ho poslala pryč od nás.
"Gomene, je to někdy hrozně otravné. Nevím, nevím proč samovolně získávám písek z hornin a ten se kolem mě potom shromažďuje, když ho nechci a ani vůbec nepotřebuji. Možná je to tím, že sedíme na zemi, ale stejně.. Nemám důvod teď písek potřebovat.." Radši jsem sklopila pohled k zemi.
Zatracený Shukaku..
Shinobi
*Ten vzdušný proud* bolestivě jsem sykl, *řízl mě do nohy a zničil všechny klony.. opravdu to zabolelo..*
Bolest náhle přestala *nechtěla abych ji šetřil..?*
"Shunshin no Jutsu" objevil jsem se za Mikomi, jak letěla vzduchem. Vytáhl jsem kunai a opatrně přiložil ke krku. "Budeme pokračovat?" zašeptal jsem.
(stále jsme ve vzduchu)
Bolest náhle přestala *nechtěla abych ji šetřil..?*
"Shunshin no Jutsu" objevil jsem se za Mikomi, jak letěla vzduchem. Vytáhl jsem kunai a opatrně přiložil ke krku. "Budeme pokračovat?" zašeptal jsem.
(stále jsme ve vzduchu)
Uzumaki Allii- Jounin
Shinobi
"Pokračovat?" zeptala jsem se, abych ho trochu rozptýlila. To už ale schytal ránu Juukenem do břicha. Trochu mě to od něj odrazilo, ale neměla jsem čas nějak zmírnit pád. Dopadla jsem na zem a udělala pár "stylových" kotoulů, které jsem neměla šanci ovládat.
Uhhh... skoro to zabolelo...
Uhhh... skoro to zabolelo...
Anonymní- Anonymní
Svojou dlaňou som pomaly prešiel k tej jej a položil ju naň. Ako som mal svoju dlaň na Yokinej, pozrel som sa na piesok, ktorý už bol kúsok ďalej. "Mne to neprekáža." Povedal som potichu pri pohľade na piesok a pomaly som zrakom prešiel k našim dlaniam.
Anonymní- Anonymní
"Uff.." zasyčel jsem bolestí. *tak tohle jsem mohl čekat, ta se jentak nevzdá.. kso* dopadl jsem do vody, udělalo to pár vln, já v ní ale zmizel.. Kage Bunshin no Jutsu, vyvolal jsem jednoho klona, který vyletěl z vody k Misomi a nenápadně čekal, co udělá.
Uzumaki Allii- Jounin
Shinobi
Zvedla jsem hlavu. Nerada se opakuju, ale vzhledem k omezenému arzenálu svých možností to udělám zase.
"Hm, už zase venku z vody? Čipera." pravím směrem k postavě.
"Fuuton: Reppushou."
Zase ta stejná vzdušná vlna odhodila Alliiho. K mému překvapení to byl jen klon. Tak kde je originál? Zaměřím se byakuganem na okolí.
Aha... ve vodě... Dalo se to čekat.
"Hm, už zase venku z vody? Čipera." pravím směrem k postavě.
"Fuuton: Reppushou."
Zase ta stejná vzdušná vlna odhodila Alliiho. K mému překvapení to byl jen klon. Tak kde je originál? Zaměřím se byakuganem na okolí.
Aha... ve vodě... Dalo se to čekat.
Anonymní- Anonymní
*sakra, zdá se, že si mně všimla hloupý Byakugan* Poskládám pečetě - "Suiton: Suigadan".
Vynořím se z vody a pojistím si tah vyhozením čtyřech kunaiů okolo Mikomi.
Vynořím se z vody a pojistím si tah vyhozením čtyřech kunaiů okolo Mikomi.
Uzumaki Allii- Jounin
Shinobi
Překvapeně jsem se při tom dotyku podívala na svou ruku. Pousmála jsem se a ruku nechala pořád na tom samém místě.
"Teď možná ne, ale někdy to vážně leze na nervy.." Ušklíbla jsem se a vzhlédla k Futoshimu.
"Teď možná ne, ale někdy to vážně leze na nervy.." Ušklíbla jsem se a vzhlédla k Futoshimu.
Shinobi
Do prčic, kolik těch otravných technik ještě má?
Uskočila jsem, nebo jsem se o to pokusila.
Chtěla jsem se schovat někam do korun stromů, ale povedlo se mi akorát uhnout před kunaii. Voda mě stačila smést. Zůstala jsem na zemi a veškerý elán mě opustil. Kdybych byla v plné síle, bylo by to možná lepší... možná...
Ležela jsem na zemi, tupě zírala před sebe a uvažovala nad tím, kolikrát ještě takhle dopadnu.
Uskočila jsem, nebo jsem se o to pokusila.
Chtěla jsem se schovat někam do korun stromů, ale povedlo se mi akorát uhnout před kunaii. Voda mě stačila smést. Zůstala jsem na zemi a veškerý elán mě opustil. Kdybych byla v plné síle, bylo by to možná lepší... možná...
Ležela jsem na zemi, tupě zírala před sebe a uvažovala nad tím, kolikrát ještě takhle dopadnu.
Anonymní- Anonymní
Začudoval som sa nad tým, že ruku nestiahla, tak som na mieste nechaj aj ja svoju. "Nepoznám ťa veľmi dlho, ale mne to nepripadá nijako nepríjemné... zvlášť keď si pripomeniem môj pohľad pred zrkadlom... tie oči musia ľudí odstrašovať."
Anonymní- Anonymní
*Žeby bylo povšem?*
Bolest se začala vracet, dobelhal jsem se k Mikomi a lehnul si vedle ní.
"Bojovala jsi výborně, vždyť máš omezené množství technik a hlavně jsi po těžkých zraněních. Jeden obvaz z tebe dokonce visí" ušklíbl jsem se."tak si z toho hlavně nic nedělej... Auu"
*ta noha bude v pohodě, ale jak je to čerstvé je to hodně nepříjemné.. dala mi vážně zabrat*
Z bolestivého výrazu se stane úsměv, otočím se na Mikomi a prohlížím si ji.
Bolest se začala vracet, dobelhal jsem se k Mikomi a lehnul si vedle ní.
"Bojovala jsi výborně, vždyť máš omezené množství technik a hlavně jsi po těžkých zraněních. Jeden obvaz z tebe dokonce visí" ušklíbl jsem se."tak si z toho hlavně nic nedělej... Auu"
*ta noha bude v pohodě, ale jak je to čerstvé je to hodně nepříjemné.. dala mi vážně zabrat*
Z bolestivého výrazu se stane úsměv, otočím se na Mikomi a prohlížím si ji.
Uzumaki Allii- Jounin
Shinobi
Nic si z toho nedělat... copak můžu? Vzepřela jsem se a začala obvaz vracet do původního stavu. Jestli je tohle maximum toho co dokážu, tak bych snad měla radši prodávat rámen.
Z mého výrazu se nedala žádná z těch myšlenek vyčíst.
"Děkuju za souboj. A když dovolíš, půjdu teď něco zařídit." usmála jsem se na Alliiho.
Z mého výrazu se nedala žádná z těch myšlenek vyčíst.
"Děkuju za souboj. A když dovolíš, půjdu teď něco zařídit." usmála jsem se na Alliiho.
Anonymní- Anonymní
"Tvé oči? Mě nepřijdou nijak zvláš´t strašidelné, spíš naopak.." Usmála jsem se a potom jsem se zapřela rukama o zem, abych se postavila, čímž jsem nechtěně ruku stáhla zpod té Futoshiho. Potřebovala jsem si protáhnout ztuhlé končetiny, rptože jsem po pár hodinách měla nohy doslova přesezené.
Shinobi
*to jsem ji zase přivedl na 'boží' myšlenky* zahleděl jsem se kamsi měl přitom nijaký výraz.
"Já děkuju, někdy dáme odvetu, měj se. Určitě se brzy uvidíme !" ukázal jsem zdvižený palec a zamával.
*stejně by mě zajímalo, na co myslí*
"Já děkuju, někdy dáme odvetu, měj se. Určitě se brzy uvidíme !" ukázal jsem zdvižený palec a zamával.
*stejně by mě zajímalo, na co myslí*
Uzumaki Allii- Jounin
Shinobi
Strana 37 z 40 • 1 ... 20 ... 36, 37, 38, 39, 40
Similar topics
» Tréninkové místnosti
» Tréninkové místnosti
» Tréninkové místnosti
» Tréninkové místnosti