Jezero Kiri
+5
Ayame Takahashi
Noriko Kana
Neuro Uchiha
Nawaki
ANBU
9 posters
Strana 36 z 40 • 1 ... 19 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40
Re: Jezero Kiri
Bublina ma vyhodí von. Vďaka Sakana-sama
Rozbehnem sa do smerom k dedine.
Rozbehnem sa do smerom k dedine.
Anonymní- Anonymní
Chodil jsem kolem jezera a díval se po okolí"Že by to byla pravda?Že by opravdu byla budoucnost?Přeci jen nepamatuji se že bych byl na nějaké misi,z které by se mi tohle stalo a navíc ten muž mi byl povědomí."
Neuro Uchiha- Počet príspevkov : 1390
Shinobi
Vesnice: Itami wo sekai
Klan:
Došla som k jazeru a všimla som si muža, "Neuro-sama!" zakričala som a usmiala som sa. "Myslela som že ste v nemocnici, je Vám lepšie?" spýtala som sa slušne.
Anonymní- Anonymní
Povzdychla som si, nereagoval. Sadla som si teda pod strom a začala som si vymýšľať melódie do Genjutsu. Potichu som si ich začala spievať. Potom so ale zaspala opretá o strom.
Anonymní- Anonymní
Túlal som sa po Kiri až som narazil na jedno jazero. Všimol som si že pod stromom spí Yuuki a že je tam ešte nejaký chlap. Yuuki? Usmial som sa a skočil som na strom neďaleko od nich.
Anonymní- Anonymní
Zaklipkala som očami, cítila som povedomú chakru. Poobzerala som sa naokolo, nikoho som síce nevidela ale cítila som ho. "S- Shinji?" povedala som len tak do vetra. Bolo mi divne.
Anonymní- Anonymní
Přišli jsme blíže k jezeru. Viděla jsem Shinjiho, tak jsme s Shi vyskočili k němu.
Ayame Takahashi- Tsukikage
- Počet príspevkov : 4463
Shinobi
Vesnice: Kumogakure
Klan: Takahashi
Pozrel som sa na Ay. Čo tu robíš? Povedal som potichu a potom som pozrel na Yuuki.
Anonymní- Anonymní
Kráčali sme a zrazu Ayame vyskočila na strom pozrel som na ňu a vtedy som zbadal aj Shinjiho .Hej Shinji dobre že si tu niekoho hľadáme nevidel si neajké modrovlasé dievča ?
Sadatake Arakida- Počet príspevkov : 96
Shinobi
Vesnice: Akatsuki
Klan: Kana
Pozerala som sa na tú bandu, vedela som o nich dosť dlho. "Modrovlásku vravíš?" poviem ironicky. "Čo chcete?" spýtam sa rovno.
Anonymní- Anonymní
,,Mise?'' Podívala jsem se na Shinjiho. Pak jsem se podívala dolů a spatřila jsem Yuuki.
Shinobi
Pozrel som sa na nich a potom na Yuuki. Aha... už chápem. Inak čau Yuuki. Zamával som.
Anonymní- Anonymní
"Shinji...Ayame...a nejaký podivín.." komentujem situáciu. "Takže? Čo odo mňa žiada Akatsuki?" spýtam sa zasa, zapnem Suitongun.
Anonymní- Anonymní
Pozrel som na to dievča a usmial som sa No my o vlku , po vodu kým , kto druhému, tak ako sa oni správali , nedráždi hada bosou. Doprdele aj s tými porekadlami Proste Ahoj pôjdeš s nami.
Shinobi
Pozrela som sa naňho, "Spadol si z jahody?" spýtala som sa ho zo smiechom.
Anonymní- Anonymní
Ehm no prepáč nie nespadol . Pozri sa ja neuznávam násilie tak by si mohla ísť s nami sama a nebude nutné urobiť rozruch . povedal som a pozrel som na ňu .
Shinobi
Čím víc jsem se blížila, tím víc byla čakra silnější a já byla nervoznější. Zrychlila jsem, měla jsem divný pocit. Asi deset metrů před sebou jsem zahlédala záplavu modrých vlasů.
,,Yuuki!" zavolala jsem na ni a běžela k ní.
,,Yuuki!" zavolala jsem na ni a běžela k ní.
Anonymní- Anonymní
,,Ahoj Yuu. Jak se daří.'' Usmála jsem se na ní a Shi jemně zavrčela v pozdrav.
Shinobi
Kývla som na pozdrav, "Celkom to ide. Znova na nohách ako vidíš...ach, na tú otázku mi snáď nik neodpovie...ČO chce AKATSUKI odo mňa?" spýtam sa, zvíri sa okolo mňa voda. Všimnem si Hitomi, dočerta! Pomocou Shunshin no jutsu sa pred ňu postavím a poviem jej pomocou myšlienok.
Himi, musíš ísť...si ešte slabá..
Himi, musíš ísť...si ešte slabá..
Anonymní- Anonymní
Zavrtěla jsem hlavou. ,,Nikam nejdu. Nebudu utíkat, řekla jsem ti to už mockrát!" zamračila jsem se.
Anonymní- Anonymní
Pozrela som sa na Hitomi, "Vďaka...tentokrát ale musíš ísť..." poviem jej a pozriem sa na členov akatsuki.
Naposledy upravil Yuuki Botan dne Wed 8 Jun - 18:02, celkově upraveno 1 krát
Anonymní- Anonymní
,,Okej...Rei s tebou musí mluvit. Přišla by, ale jaksi nemůže. Tak nám to nedělej tak těžké a pojď snámi. Nebude to na dlouho.'' Usmála jsem se.
Shinobi
"Reina-sama?" zopakovala som, nevedela som čo robiť. "Ja..nemôžem si dovoliť zradiť dedinu..." povedala som a zostala som stáť na mieste.
Anonymní- Anonymní
,,Ii! Nejdu nikam!" svraštila jsem obočí a hypnotizovala členy obávané organizace.
Anonymní- Anonymní
Zakrútil som hlavou Tý ľudia si nedajú povedať. bleskovo som zložil pečate Shoton: Suisho Meikyu no Jutsu vytvoril som malý kruh v ruke a ten som vystrelil ten kruh sa na oblohe roztiahol a pokryl celú oblasť jazera Kryštálovým štítom Tak dobre teraz počúvajte nechceme problémy takže pôjdeš s nami alebo nie ?
Shinobi
Strana 36 z 40 • 1 ... 19 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40
Povolení tohoto fóra: