Jezero Kiri
+5
Ayame Takahashi
Noriko Kana
Neuro Uchiha
Nawaki
ANBU
9 posters
Strana 38 z 40 • 1 ... 20 ... 37, 38, 39, 40
Re: Jezero Kiri
,,Necháme je tady. Ať udělají cokoliv na mě to nebude.'' Vytvořila jsem draka a s Shi jsme na něj nasedly. ,,Můžeme?''
Ayame Takahashi- Tsukikage
- Počet príspevkov : 4463
Shinobi
Vesnice: Kumogakure
Klan: Takahashi
Pozrel som na Himi. Ako Yuuki povedala... Vraj ste ešte slabá! A ja toho môžem plne využiť! Usmejem sa a obliznem si pery. Ako vypadá tá tvoja sestra?
Anonymní- Anonymní
,,Možná nemám svou plnou sílu, ale z boje neutíkám." zvedla jsem koutky úst v ironickém úsměvu.
Anonymní- Anonymní
Výborne! To sa mi páči! Mizukage! Tak sa trošku pohráme? Usmejem sa a vyvolám si kosu.
Anonymní- Anonymní
Povzdychla jsem si. ,,Mám snad na vybranou?" vzala jsem si do rukou kosu, kterou jsem měla na zádech. Doufám, že budu aspoň moci bojovat bez pečetě..
Anonymní- Anonymní
Objavil som sa za ňou a ústa som mal tesne pri jej uchu. Tak poďme na to, Mizukage! Šepol som jej a pripravil som sa na jej útok.
Anonymní- Anonymní
Drak se nakrčil a potřást hlavou. Nespokojeně jsem se dívala na Shinjiho počínání.
Ayame Takahashi- Tsukikage
- Počet príspevkov : 4463
Shinobi
Vesnice: Kumogakure
Klan: Takahashi
Naskočila mi husí kůže, když mi šeptal do ucha.
Hyouton bude reagovat negativně na pečeť...ale nemám na výběr.. Vyslala jsem svou čakru do čepele kosy. Prudce jsem se točila a rozmáchla se.
Hyouton bude reagovat negativně na pečeť...ale nemám na výběr.. Vyslala jsem svou čakru do čepele kosy. Prudce jsem se točila a rozmáchla se.
Anonymní- Anonymní
Usykla jsem a odskočila od něj. Mírně jsem se pousmála, když i jemu začalo krvácet rameno a jednou rukou jsem si připravovala pečetě.
Anonymní- Anonymní
Začal som sa smiať. Olízal som krv z kosy a moje telo začalo meniť farbu. Kruh som zatiaľ nerobil. Začal som kosou robiť prudké pohyby a pomaly som sa k nej blížil.
Anonymní- Anonymní
Doběhl jsem k jezeru a rozhlížel se. Čakra Hitomi byla blízko, ale cítil jsem tady i mnoho dalších.. A zatraceně moc silných čaker. Všiml jsem si krystalové bariéry a rychle k ní přiběhl. Vevnitř byla Hitomi a DVA cizí ninjové.
Ku*va, tohle snad ne!
Zanadával jsem tentokrát v duchu.
Hitomi nesmí používat chakru. Ta pečeť a navíc není moc ve skvělé formě! Mysli.. Něco udělat musíš!
Ku*va, tohle snad ne!
Zanadával jsem tentokrát v duchu.
Hitomi nesmí používat chakru. Ta pečeť a navíc není moc ve skvělé formě! Mysli.. Něco udělat musíš!
Anonymní- Anonymní
Sledoval som ich a potom som rýchle spravil pečate Shōton: Kesshō no Yoroi moje telo obalila vrstava kryštálu a hneď nato som použil Shunshin a bleskovo som prebehol medzi nich Dobre Dobre stačí nie ?
Sadatake Arakida- Počet príspevkov : 96
Shinobi
Vesnice: Akatsuki
Klan: Kana
,,Hyouton: Kokuryuu Boufuusetsu!" křikla jsem a vedle mě se objevil ledový drak. Poskládala jsem další pečetě.
,,Hyouton: Haryuu Mouko!" a z druhé strany při mně stál tygr. Dala jsem pokyn a tygr vystartoval proti Shinjimu. KDyž mezi nás vběhl Sadake, pohla jsem rukou a tygr se zastavil. Bolestí jsem přivřela jedno oko, ozvala se pečeť. Ksoo..
,,Hyouton: Haryuu Mouko!" a z druhé strany při mně stál tygr. Dala jsem pokyn a tygr vystartoval proti Shinjimu. KDyž mezi nás vběhl Sadake, pohla jsem rukou a tygr se zastavil. Bolestí jsem přivřela jedno oko, ozvala se pečeť. Ksoo..
Naposledy upravil Hitomi Yamada dne Wed 8 Jun - 19:19, celkově upraveno 1 krát
Anonymní- Anonymní
Otočil som hlavu na Shinjiho a povedal Prepáč to nepôjde potom som pozrel na Hitomi pozrel som jej do očí a vytiahol z vrecka fotku
- Spoiler:
Shinobi
doběhl jsem před bariéru a uviděl Daie, hned jsem běžel k němu "co tu zase chtěj ?! kde je Hitomi ?!"
Anonymní- Anonymní
Prudce jsem se otočil na Daisukeho a jen hlavou kývl ke krystalové bariéře. "Je tam uvnitř" Zaťal jsem ruku v pěst a měl chuť všechno kolem pěkně rychle rozmlátit. Proč už zase nemůžu nic udělat?
Anonymní- Anonymní
Pravá ruka mi automaticky vystřelila k pečeti. Zadívala jsem se na fotku.
,,Je mi líto, ale neznám ji..Nic mi její podoba neříká..." zavrtěla jsem hlavou. ,,Možná bych si vzpomněla, kdybys mi řekl její jméno." hleděla jsem na fotku. Koutkem oka jsem si všimla někoho u bariéry. Daii..Daisuke..
,,Je mi líto, ale neznám ji..Nic mi její podoba neříká..." zavrtěla jsem hlavou. ,,Možná bych si vzpomněla, kdybys mi řekl její jméno." hleděla jsem na fotku. Koutkem oka jsem si všimla někoho u bariéry. Daii..Daisuke..
Anonymní- Anonymní
Pozrel som sa za bariéru a videl som dvoch týpkov. Ježíš... zas budeme vyjednávať xD Zasmial som sa.
Anonymní- Anonymní
Pozrel som na ňu a jednu ruku som stlačil do päste Žiješ tu musíš vedieť kde býva . vykríkol som no potom som sa trocha ukludnil Prepáč no ona sa volá Aiko, Aiko Arakida žije s otcom a bratom bývali v jednom dome na okraji Kiri ale ten vyhorel pred tnejakým časom kam sa presťahovali prosím musíš to vedieť.
Shinobi
"nejslabší bude nejspíš místo, kde krystal vznikl, tam by ho chtělo roztavit, což bude nejspíš nahoře" podíval jsem se zamyšleně na Daie
Anonymní- Anonymní
Kousla jsem se do rtu a snažila se přemýšlet. Zklamaně jsem zavrtěla hlavou, až se mi vlasy rozletěly kolem hlavy a prameny, které ukrývaly pečeť, mi spadly na záda. ,,Bohužel.." bylo mi ho skoro líto.
Anonymní- Anonymní
Pozrel som na ňu a zrušil som techniku brnenia. Potom som pozrel na tých dvoch za bariérov Tak vy by ste radi dnu tak nech sa páči. povedal som a b ariéra zmizla .
Shinobi
Pozrel som na Sadeho. Myslíš, že oni o tvojej sestričke niečo vedia? Spomenul som si na moju sestričku a oči mi nabrali normálnu farbu.
Anonymní- Anonymní
Strana 38 z 40 • 1 ... 20 ... 37, 38, 39, 40
Povolení tohoto fóra: