Jezero Kiri
+5
Ayame Takahashi
Noriko Kana
Neuro Uchiha
Nawaki
ANBU
9 posters
Strana 10 z 40 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 25 ... 40
Re: Jezero Kiri
Prechádzala som sa okolo nich a opakovala som si, nebudú sa biť? Budú sa biť? "Oi-desu...kľud-desu!" povedala som im, stále neoblečená. "Podajte si ruky a bude kľud!" poviem im a vezmem Tasuovu a Sasukeho ruku, spojím ich. "Je to okeeeeeeeeeeeeeey!" znovu zakričím a začnem behať po vode.
Naposledy upravil Yuuki Botan dne Tue 29 Mar - 18:17, celkově upraveno 1 krát
Anonymní- Anonymní
,,Ale kdo?!" křikla jsem po něm a zamračila se. Líbí se mi na měn tajemnost, ale tohle mi leze krkem!
Anonymní- Anonymní
Zaťala jsem ruku v pěst. Shodila jsem ze sebe plášť. Rozčílila jsem se tak, že je mi vedro. Nechtěla jsem se hádat, sedla jsem si na břeh jezera a máčela si nohy ve vodě.
Anonymní- Anonymní
"Hmm...? Tá...umm...tuším Reina?" poviem keď sa pomocou preblesknutia objavím vedľa Hitomi-chii.
Anonymní- Anonymní
"Promin měl to být žert....je to dívka....ke které nejspíš něco cítím"
Anonymní- Anonymní
,,Reina? To je kdo? Ty ji znáš?" otočila jsem se na Yuuki a poté na Sasukeho. Svlékla jsem si i tu košili, fakt mi bylo teplo.
,,Tak to pochybuji, že by tě pustila do Kiri.." pousmála jsem se.
,,Tak to pochybuji, že by tě pustila do Kiri.." pousmála jsem se.
Anonymní- Anonymní
Počúval som ich rozhovor z vody.
Nawaki- Počet príspevkov : 3219
Shinobi
Vesnice: Konohagakure
Klan: Uchiha
"To já nevím...ale ty jsi fakt přítel o kterého nechci přijít....nemůžu se rozhodnout pro kterou stranu mám dělat"
Anonymní- Anonymní
"Bola v našom dome...jeden deň, teda vtedy keď Sasuke-sama prišiel do Kiri. Šla sa pozrieť na Shizuku, teda asi. Plus je to jinchuuriky Nibi no Nekomata ale to už asi vieš." poviem jej v skratke. "A do Kiri by ťa pustila maximálne...umm...nepustila...gomene!" a pozrela som sa na Sasukeho.
Anonymní- Anonymní
"Typický Uchiha..." zamrmlala som do ticha a prišla bližšie k Hitomi, začala som si znova liečiť brucho lebo ma bolelo.
Anonymní- Anonymní
,,Takže Jinchuuriki Nibi?" nadzvedla jsem pravé obočí. ,,O Reině slyším poprvé..Sasuke rád kočičky?" zazubila jsem se.
,,A žádné Hm, Sasuke..O mě jako o kamarádku nepřijdeš. Přátelé zůstaneme i dál..Záleží jak silný je cit k Reině. Pokud ji opravdu miluješ, nezahazuj šanci být s ní." pousmála jsem se a dala si záležet, aby nebylo poznat, že mluvím ze zkušeností.
,,A žádné Hm, Sasuke..O mě jako o kamarádku nepřijdeš. Přátelé zůstaneme i dál..Záleží jak silný je cit k Reině. Pokud ji opravdu miluješ, nezahazuj šanci být s ní." pousmála jsem se a dala si záležet, aby nebylo poznat, že mluvím ze zkušeností.
Anonymní- Anonymní
"SKušenost" obrátil jsem hlavu na na Hit "No....a kočky moc ne...a asi máš pravdu tu se můžu savit kdykoli" odhodlaně jsem vztal
Anonymní- Anonymní
Pousmiala som sa, vzala som si veci a šla som domov. Celú cestu som si spievala pesničku, "Yatta!?", stále v spodnom prádle.
(xD)
(Presun)
(xD)
(Presun)
Anonymní- Anonymní
,,Zkušenost..." šeptla jsem a poté se usmála. ,,Sice je to od Mizukage, která je proti Akatsuki divné, ale..Hodně štěstí, Sasuke a Rei pozdravuj." zazubila jsem se. Přešla jsem k němu blíž a stoupla si na špičky, abych mu mohla dát pusu na čelo.
Anonymní- Anonymní
Pomaly som vyšiel z vody osušil som sa a ešte som chvílu pozoroval vodu a šiel som pomaly preč-
- presun
- presun
Nawaki- Počet príspevkov : 3219
Shinobi
Vesnice: Konohagakure
Klan: Uchiha
Sasuke byl vyšší, než jsem čekala, tudíž dostal polibek na tvář. ,,Jsi jak Mount Everest!" postěžovala jsem si.
Anonymní- Anonymní
Zamávala jsem mu též a sledovala ho, dokaď mi nezmizel z očí. Poté jsem se zařídila podle Yuuki, vzala jsem si oblečení, Sasukeho plášť i košili (nevím, co s tím doma mám jako dělat! xD), kozačky do rukou a ve spodním prádle si to štrádovala přes ulici rovnou doomů.
,,Tasu mě snad nezabije, jak jdu oblečená.." šeptala jsem si vesele pro sebe a sama se tomu zasmála.
,,Tasu mě snad nezabije, jak jdu oblečená.." šeptala jsem si vesele pro sebe a sama se tomu zasmála.
Anonymní- Anonymní
Přišel sem k jezeru vykřikl sem ¨Hijutsu: Daburu Suiken no jutsu¨na rukách s emi vytvořil proudící proud vody a přesekl sem 6 stromů řekl sem si pro sebe ¨udržím to dýl super¨pokračoval sem v tréningu
Anonymní- Anonymní
Strana 10 z 40 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 25 ... 40
Povolení tohoto fóra: