Jezero Kiri
+5
Ayame Takahashi
Noriko Kana
Neuro Uchiha
Nawaki
ANBU
9 posters
Strana 8 z 40 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 40
Re: Jezero Kiri
"He..nani?" povedala som si pre seba a pozerala som sa na dvoch ľudí vo vode. "Umm....*prešľapovanie na mieste* aj ja chcem ísť ale teraz som prišla z nemocnice...*nervózne kvapky potu na čele*...IDÉÉM!?" zakričala som a skočila som oblečená do vody k nim.
Anonymní- Anonymní
Skrz vodopád jsem zahlédla další postavu. Zvedla jsem ruku a voda se trochu odhrnula, takže jsem viděla dokonale. Modré vlasy..
,,Yuuki?! Co děláš v tak ledové vodě?! Nejsi otužilec a právě jsi přišla z nemocnice!" vyčetla jsem jí starostlivě.
,,Yuuki?! Co děláš v tak ledové vodě?! Nejsi otužilec a právě jsi přišla z nemocnice!" vyčetla jsem jí starostlivě.
Anonymní- Anonymní
Prišiel som k jazeru podával som si terče na stromy aby som mohol začat trénovat
"Paráda som tu sám nemám rád spoločnost pri tréningu"
pristúpil som bližšie ku terčom a vyskočil som do vzduchu
"Paráda som tu sám nemám rád spoločnost pri tréningu"
pristúpil som bližšie ku terčom a vyskočil som do vzduchu
Nawaki- Počet príspevkov : 3219
Shinobi
Vesnice: Konohagakure
Klan: Uchiha
Pozrela som sa na Hitomi a začala som špliechať vodu okolo seba zo slovami, "To bude tým že vodu milujeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem!" a začala som sa smiať. "Je dobrá na odreagovanie...plus, vytváram nové jutsu!" zasmiala som sa znovu. "A všimla si si toho panáčika ako tam trénuje?" a ukázala som na Nawakiho.
Anonymní- Anonymní
Zaslechla jsem cinkání kovů. Vyplavala jsem z pod vodopádu a zahléla Nawakiho, ja trénuje.
,,Sugoi." šeptla jsem fascinovaně. Poté jsem se zaměřila na Yuuki.
,,Budeš nemocná. Narozdíl ode mě nejsí zvyklá na takovou zimu." vzdychla jsem si a poté jí odpověděla na druhou otázku. ,,Hai, všimla. To je Nawaki Uchiha." představila jsem jí ho.
,,Sugoi." šeptla jsem fascinovaně. Poté jsem se zaměřila na Yuuki.
,,Budeš nemocná. Narozdíl ode mě nejsí zvyklá na takovou zimu." vzdychla jsem si a poté jí odpověděla na druhou otázku. ,,Hai, všimla. To je Nawaki Uchiha." představila jsem jí ho.
Anonymní- Anonymní
"Heee?! Nebudem! V Anbu som musela byť niekoľko týždňov pod vodou...takže je to okey Hitomi-chii...takže Uchiha....počkať...čo robí UCHIHA v KIRIGAKURE???" spýtala som sa prekvapene. Vyšla som z vody a keďže som mala mokré oblečenie začala som sa vyzliekať a sušiť ho. O chvíľku som na brehu stála len v spodnom prádle. Bolo vidno moju pečať na krku a bruchu.
Anonymní- Anonymní
Vzdychnu si a následně zasměji.
,,Je něco jako potulný ninja. Narazila jsem na něj náhodou včera. Nechala jsem ho tu ubytovat. Pracuje pro Hokageho." usmála jsem se na Yuuki a zkoumavě si pohléžela její pečetě. Strašně se mi jí zželelo. Doplavala jsem ke břehu a postavila se. Stále jsem byla ve vodě, ale voda mi sahala ke kolenům.
,,Teď by se hodilo trochu sluníčka." zasmála jsem se a pohlédla na oblohu. Zima mi nebyla, i když jsem byla jen takhle na lehko, ale sluníčko se by se bodlo.
,,Je něco jako potulný ninja. Narazila jsem na něj náhodou včera. Nechala jsem ho tu ubytovat. Pracuje pro Hokageho." usmála jsem se na Yuuki a zkoumavě si pohléžela její pečetě. Strašně se mi jí zželelo. Doplavala jsem ke břehu a postavila se. Stále jsem byla ve vodě, ale voda mi sahala ke kolenům.
,,Teď by se hodilo trochu sluníčka." zasmála jsem se a pohlédla na oblohu. Zima mi nebyla, i když jsem byla jen takhle na lehko, ale sluníčko se by se bodlo.
Anonymní- Anonymní
Ked som dokončil trening Kunayov tak som si vybral ten najhrubší strom a začal som do neho mlátit pestami
Shinobi
Stála jsem ve vodě a pomalu usychala. Pozorovala jsem Nawakiho a jeho trénink.
Anonymní- Anonymní
pomalu jsem došel až k jezeru a že půjdu do Kiri ale narazil jsem na Hitomi kterou jsem hledal "A.....ahoj" hm...je tu často pomyslel jsem si
Anonymní- Anonymní
Otočila jsem se za hlasem.
,,Sasuke?" zamrkala jsem překvapeně a potom se usmála. ,,Co ty tu?" Tváře mi znachověly, když jsem si uvědomila, jak spoře jsem oděná.
,,Sasuke?" zamrkala jsem překvapeně a potom se usmála. ,,Co ty tu?" Tváře mi znachověly, když jsem si uvědomila, jak spoře jsem oděná.
Anonymní- Anonymní
"Já no eh....nudil jsem se" otočil jsem se zády aby se mohla obléct "Tak jsem si řekl že za tebou příjdu a pokecáme"
Anonymní- Anonymní
Vylezla jsem z vody. ,,Ummm...Oblékla bych se ráda, ale nemohu se nasoukat mokrá do oblečení." zaprotestovala jsem mírně, rudá, že bych mohla dělat Hinatě dvojče.
Anonymní- Anonymní
sundal jsem si plášť a přehodil ho přez ní "Tak......čau ty kterého neznám jménem"
Anonymní- Anonymní
´Hele neprovokuj jo a prý si zas v nějaký zločinecký organizaci aspon si myslím´udělal sem na něj ůšklebek
Anonymní- Anonymní
,,Etto...Děkuji.." vykoktala jsem ze sebe a vyjeveně zírala na Tasua.
,,Umm, nečekala jsem takovou změnu, Tasu." pousmála jsem se.
,,Umm, nečekala jsem takovou změnu, Tasu." pousmála jsem se.
Anonymní- Anonymní
Dýchal som už rýchlo srdce my bylo ako oživot
Dal som si tričko zo seba dole a prevesil som ho na strom kde svietilo trochu slniečko.
"Nech sa trochu preschne..Potom som prišiel ku jazeru a skočil do vody...ostatných som si moc nevšímal pretože som sa sústredil na tréning"
Dal som si tričko zo seba dole a prevesil som ho na strom kde svietilo trochu slniečko.
"Nech sa trochu preschne..Potom som prišiel ku jazeru a skočil do vody...ostatných som si moc nevšímal pretože som sa sústredil na tréning"
Shinobi
Zamrkala jsem. ,,Jsi tam jakože nejsi? Nechápu..." zavrtěla jsem hlavou. Mokré vlasy se mi lepily na tělo, musela jsem si je hodit do zadu a více jsem se zabalila do vypůjčeného pláště.
Anonymní- Anonymní
"Uchiha Sasuke? Hmm..." pomyslím si a otočím sa naňho. Videla som Hitomi-chii a bola som rada. Je mi dosť zima....
Máš pekné brucho...
Drž tlamu...
Máš pekné brucho...
Drž tlamu...
Anonymní- Anonymní
,,Yuuki.." otočila jsem se na ni a sundala si plášť od Sasukeho a hodila ho přes Yuuki.
Baka, kdybys neplvala oblečená, mohla jsi být v suchu." vlepila jsem jí pohlavek a usmála jsem se. Poté jsem se podívala na Sasukeho s tázavým výrazem, jestli mu to nevadí.
Baka, kdybys neplvala oblečená, mohla jsi být v suchu." vlepila jsem jí pohlavek a usmála jsem se. Poté jsem se podívala na Sasukeho s tázavým výrazem, jestli mu to nevadí.
Anonymní- Anonymní
trochu jsem se začervenal když jsem se na ní kouknul ale nedával jsem to na jevo sundal jsem si košili a aniž bych se ptal oblíkl jsem ji košile jí byla velká takže zakryle vše potřebné "Ach jo....ty holky"
Anonymní- Anonymní
Hneď ako som si všimla plášťa okolo ramien z jednoduchosťou som si ho dala dolu a prehodila som ho cez Hitomi aby jej to zakrylo všetko. "Baka...ten plášť bol pre teba nie?" a zasmiala som sa. Skočila som do vody a začala som plávať motýlika.
Anonymní- Anonymní
Strana 8 z 40 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 40
Povolení tohoto fóra: