+4
Kisuke Uchiha
Shijin Hyuuga
Nawaki
Yoko Ayme
8 posters
Strana 34 z 40 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 40
Re:
First topic message reminder :
"Nevadí.." Usmála jsem se mile a pak jsem si všimla otevřených dveří. "Vypadá to, že Hokage-sama zde přeci jen je. Dobrý den Hokage-sama.." Pozdravím muže, jenž se objevil ve dveřích.
"Nevadí.." Usmála jsem se mile a pak jsem si všimla otevřených dveří. "Vypadá to, že Hokage-sama zde přeci jen je. Dobrý den Hokage-sama.." Pozdravím muže, jenž se objevil ve dveřích.
Yoko Ayme- Jounin (Ichibi no Jinchuriki)*A
- Počet príspevkov : 2781
Shinobi
Vesnice: Sunagakure
Klan: Ayme
Re:
"Hmmm." Prechádzal som sa po tejto štvrti a prezeral si tie tváre. Ľudia sa o mňa veľmi nezaujímali, no ja som sa na nich milo usmieval. Namyslení, všetci, som zvedavý či by boli tak arogantní aj keby vedeli, kto naozaj som.
Anonymní- Anonymní
Re:
"Tak, Yoshiro se naučil Senjutsu, s tím může máloco konkurovat." řeknu mu s úsměvem.
"Musíš splnit ještě jednu misi, jouninskou misi. Najdeš a zabiješ nukenina Suikasan Kazuki, Už dlouho znepřijemňuje život malým vesnicím. Naše vesnice má s vesnicí Tsuchigumo spojenecké vztahy, teď má s nukeninem nějaké problémy."
"Musíš splnit ještě jednu misi, jouninskou misi. Najdeš a zabiješ nukenina Suikasan Kazuki, Už dlouho znepřijemňuje život malým vesnicím. Naše vesnice má s vesnicí Tsuchigumo spojenecké vztahy, teď má s nukeninem nějaké problémy."
Anonymní- Anonymní
Re:
"Uzumaki Hisagi říkáš, znál jsem se jen s blízkými přibuznými, kteří už nežijí" *ušklíbnu se a podrbám se na hlavě* "zkusím se s ním časem zkontaktovat, myslím si, že by ničemu neuškodilo, kdybychom se poznali."
"Specializuji se na klonové jutsu a snažím se zdokonalovat ovládání chakry.. co mám tedy teď udělat?"
"Specializuji se na klonové jutsu a snažím se zdokonalovat ovládání chakry.. co mám tedy teď udělat?"
Uzumaki Allii- Jounin
- Počet príspevkov : 1543
Shinobi
Vesnice: Konohagakure
Klan: Uzumaki
Re:
"Pořád na tři směny. Dva dny ranní, dva odpolední a dva noční. Zbytek volno. Stálý plat. Za měsíc 750 Ryo." odpovím s mírným úsměvem.
(Hlídej si to, a vždy mě na to upozorni xD )
(Hlídej si to, a vždy mě na to upozorni xD )
Anonymní- Anonymní
Re:
Heh, energický to chlapec Na stole uvidím vzkaz od Hitomi.
"Hmm.." něco zabručím, a napíšu další vzkaz.
"Tak Hedviko, dones tohle Tsunade." pošeptám ji a pohladím po hlavě. Vzkaž přivážu na její nohu a znovu se posadím.
"Hmm.." něco zabručím, a napíšu další vzkaz.
- vzkaz:
- "Tsunade-sama, omlouvám se, že vás otravuji, ale Mizukage, Hitomi Yamada má zvláštní druh horečky. Studoval jsem jejich klan, a zdá se, že Horečka zeslabuje organismus, a čím dál déle ji ničí. Prosím zastavte to, já už nevím, jak bych to zastavil, nic mě nenapadá.
"Tak Hedviko, dones tohle Tsunade." pošeptám ji a pohladím po hlavě. Vzkaž přivážu na její nohu a znovu se posadím.
Anonymní- Anonymní
Re:
Vošiel som pomalým krokom do pracovne a napísal som mu papierik
- Spoiler:
- Hokage misiu som splnil síce ztažka ale splnil zachránila ma nejaká osoba ktorá vam skazuje že Sa Sayuri vracia
Nawaki- Počet príspevkov : 3219
Shinobi
Klan: Uchiha
Re:
Přišel jsem do kanceláře a sedl si do křesla. *Budu tu muset počkat na hokageho, seznámit ho s tím, co se stalo a zeptat se ho co a jak* Všiml jsem si trošky krve a vzkazu. 'čekám, až příjde Assasin'
Uzumaki Allii- Jounin
Shinobi
Re:
Odešel jsem trénovat. (přesun)
(Edit- po čase ..) Vrátil jsem se z tréninku a opět si sedl do křesla. *Tak teď už by snad mohl dorazit*
(Edit- po čase ..) Vrátil jsem se z tréninku a opět si sedl do křesla. *Tak teď už by snad mohl dorazit*
Naposledy upravil Uzumaki Allii dne Thu 21 Apr - 19:09, celkově upraveno 1 krát
Uzumaki Allii- Jounin
Shinobi
Re:
(Lidi, ale já tu celou dobu jsem...to že nejsem online, neznamená, že nejsem v místnosti )
"Co to?" sleduju přítomné, kteří mě nějak přehlížejí.
"Jsem snad neviditelnej, nebo co?"
"Co to?" sleduju přítomné, kteří mě nějak přehlížejí.
"Jsem snad neviditelnej, nebo co?"
Anonymní- Anonymní
Re:
Najednou se otočí křeslo a hle, kdo je tu - Assasin.. .
Snažím se převyprávět příběh s tím týpkem, co nenávidí klan Hyyuga. "... takže teď jsou někde daleko od Konohy, vydal se za nimi Taiki. Mám ten pocit." Ulevím si a pokračuji " Co mám teď dělat. Máte pro mě nějakou misi, či úkol?"
Snažím se převyprávět příběh s tím týpkem, co nenávidí klan Hyyuga. "... takže teď jsou někde daleko od Konohy, vydal se za nimi Taiki. Mám ten pocit." Ulevím si a pokračuji " Co mám teď dělat. Máte pro mě nějakou misi, či úkol?"
Uzumaki Allii- Jounin
Shinobi
Re:
Pomalu ani nevím jak jsem se dostal před dům Hokageho....Zastavím se pomalu stoupám po schodech..po chvilce stojím přede dveřmi pracovny Hokageho.
Zaklepu a vstoupím "Zdravím Hokage...přišel jsem se juknout..." snažím se na mé strhané a zarostlé tváři vyloudit něco jako úsměv.
Až poté si prohlížím již přítomné osoby...
Zaklepu a vstoupím "Zdravím Hokage...přišel jsem se juknout..." snažím se na mé strhané a zarostlé tváři vyloudit něco jako úsměv.
Až poté si prohlížím již přítomné osoby...
Anonymní- Anonymní
Re:
"Ahoj Yuu, teď to vše bude muset počkat. Půjdeš tady s Alliim najít Mikomi Hyuuga, měli by být někde nedaleko Konohy. Je to velice vážné..Pokud konoha ztratí Byakugan, ale Kumogakure, nezkončí s tímhle činem dobře!!!!" naštvaně vstanu z křesla.
"Jděte, a zachraňte Konohu."
"Jděte, a zachraňte Konohu."
Anonymní- Anonymní
Strana 34 z 40 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 40
Povolení tohoto fóra: