+4
Kisuke Uchiha
Shijin Hyuuga
Nawaki
Yoko Ayme
8 posters
Strana 18 z 40 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 29 ... 40
Re:
First topic message reminder :
"Nevadí.." Usmála jsem se mile a pak jsem si všimla otevřených dveří. "Vypadá to, že Hokage-sama zde přeci jen je. Dobrý den Hokage-sama.." Pozdravím muže, jenž se objevil ve dveřích.
"Nevadí.." Usmála jsem se mile a pak jsem si všimla otevřených dveří. "Vypadá to, že Hokage-sama zde přeci jen je. Dobrý den Hokage-sama.." Pozdravím muže, jenž se objevil ve dveřích.
Yoko Ayme- Jounin (Ichibi no Jinchuriki)*A
- Počet príspevkov : 2781
Shinobi
Vesnice: Sunagakure
Klan: Ayme
Re:
Zašel jsem do bytu, nad mou kanceláři. Vešel jsem do koupelny, svlékl se a vlezl do sprchového koutu. Začal jsem se sprchovat. Dopadaly na mě kapky vody a snažily se smýt všechnu únavu a bolest dnešního dne.
Pak jsem si usušil vlasy a tělo. Uvázal jsem si ručník okolo pasu a šel do pokoje. Tam jsem si lehl na postel jen v ručníku, zakryl se dekou a během vteřiny tvrdě usnul.
Pak jsem si usušil vlasy a tělo. Uvázal jsem si ručník okolo pasu a šel do pokoje. Tam jsem si lehl na postel jen v ručníku, zakryl se dekou a během vteřiny tvrdě usnul.
Anonymní- Anonymní
Re:
O chvilu později přidu do bytu i já. Vejdu dovnitř a otevřu svůj pokoj a co nevidím. Na moji posteli leží Assasin a spí.Zase si spletl pokoj, asi toho na něho bylo moc. Zavřu dveře a du spát teda jinde.
Anonymní- Anonymní
Re:
Objavili sme sa s Hitomi v dome, kde spal Hokage. "A myslím, že tu to bude okay, ak nie, tak ťa teda vysadím inde, len ma nenapadá kde." Šepkal som.
Anonymní- Anonymní
Re:
Zavrtěla jsem hlavou. ,,To je v pořádku, nemusíš si o mě dělat starosti, udělal jsi toho pro mě hodně." usmála jsem se na něj.
Anonymní- Anonymní
Re:
Protože mě ruší nějaký hluk sejdu zase dolů a dívám se před sebe.Mizukage tady u nás v bytě, ještě s ňákým týpkem? Asi mám halucinace, už asi potřebuju ten spánek.
Anonymní- Anonymní
Re:
,,Ummm..." zčervenám a chovám se za zachránce.
,,O-omlouváme se za-za vyrušení...Já..." zakoktala jsem se. Co to s tebou je! Nikdy jsi taková nebyla! nadávala jsem na sebe a ukryla se za něj celá.
,,O-omlouváme se za-za vyrušení...Já..." zakoktala jsem se. Co to s tebou je! Nikdy jsi taková nebyla! nadávala jsem na sebe a ukryla se za něj celá.
Anonymní- Anonymní
Re:
Takže, že by to nebyly halucinace? Radši se vytratím zpátky do pokoje a nechám je tu..Jo to by šlo přikivuju si v duchu. A pomalu zase vycházím nahoru.
Anonymní- Anonymní
Re:
"Eh... noo, nevedel som, že tu okrem Hokageho býva ešte niekto." Povedal som na Hitomi.
Anonymní- Anonymní
Re:
,,Umm to nevadí..Já...já už něco vymyslím.." pousmála jsem se a kousla se do rtu. Já tu ženskou, která mě unesla zabiju, až se s ní znovu uvidím!
Anonymní- Anonymní
Re:
Kousla jsem se do rtu silněji, až jsem si ret nakousla. Zavřela jsem oči a soustředila jsem se. Ucítila jsem mě povědomou čakru, byla jsem si jistá. Vydala jsem se podle ní a došla ke dveřím jednoho z pokojů. Zhluboka jsem se nadechla a pak zase vydechla. Preventivně jsem zrudla a košilku si zkusila stáhnout níž, ale..No, látka se vrátila zpět. Vzala jsem za kliku a otevřela. Opatrně jsem za sebou zase zavřela a opřela se zády o ně. V pokoji bylo šero, nic jsem neviděla. Zkusila jsem to tedy naslepo a hned jsem do něčeho narazila.
,,Kso!" šeptala jsem a třela si bolavé místo na stehně. Budu tam mít modřinu, fňukla jsem v duchu a klekla si na kolena. Po čtyřech jsem dolezla až k posteli. Teda, snad je to postel, když jsem nahmatala deku. Snažila jsem se alespoň maličko zaostřit a lekla jsem se, když jsem byla blízko jeho obličeje. Usmála jsem se. Navíc jsem se nevzmohla. Hlavu jsem si položila na postel a zároveň seděla na zemi a takto jsem i usnula.
,,Kso!" šeptala jsem a třela si bolavé místo na stehně. Budu tam mít modřinu, fňukla jsem v duchu a klekla si na kolena. Po čtyřech jsem dolezla až k posteli. Teda, snad je to postel, když jsem nahmatala deku. Snažila jsem se alespoň maličko zaostřit a lekla jsem se, když jsem byla blízko jeho obličeje. Usmála jsem se. Navíc jsem se nevzmohla. Hlavu jsem si položila na postel a zároveň seděla na zemi a takto jsem i usnula.
Anonymní- Anonymní
Re:
Přišel jsem do Senju čtvrti, tady bydlí Hokage-sama. "Hmm, snad vedle sebe bude mít nějakou Kunoichi která by byla hezká...hmm..." pousmál jsem se pro sebe. "A taky...snad mi pomůže najít Usagi a Torua..." dodal jsem do ticha a zaklepal jsem na dveře.
Anonymní- Anonymní
Re:
"Hokage-chan?" vejdu bez klepání do pokoje a podívám se na Mizukage.
"Promiňte." ušklíbnu se a zůstanu stát u dveřích.
"Promiňte." ušklíbnu se a zůstanu stát u dveřích.
Anonymní- Anonymní
Re:
"C..Co se děje?" rozespale jsem otevřel oči a podíval se kolem.
"Hitomi, Sasuke?!" přitáhnu si deku blíž k tělu a sednu si na postel.
"Hitomi, Sasuke?!" přitáhnu si deku blíž k tělu a sednu si na postel.
Anonymní- Anonymní
Re:
Pomalu jsem otevřela víčka. Zamrkala jsem a snažila si rovzpomenout, co se stalo. Bolela mě hlava...a lekla jsem se, když jsem zjistila, kde a jak oblečená se nacházím. U dveří se opíral Sasuke, na posteli polonahý Assasin. Zdrudla jsem až po kořínky vlasů, neschopná jakéhokoli slova.
Anonymní- Anonymní
Re:
"Nevypadnu..Obleč se a pojď pracovat. Mám velice důležité informace. Po konoze se potuloval nějaký Uchiha a Akatsuki šéfka." řeknu důležitě a dál stojím u dveří.
Nějak tu práci beru vážně.Kde je můj flegmatismus a moje lenost? Už nejsem ten starý známý flákač T_T
Nějak tu práci beru vážně.Kde je můj flegmatismus a moje lenost? Už nejsem ten starý známý flákač T_T
Anonymní- Anonymní
Re:
Trochu stáhnu z Assasina deku, abych se mohla alespoň něčím přikrýt. Nikdy nebudu mít klid T.T!
Anonymní- Anonymní
Re:
(Saah-kun, tiger)
Vbehol do domu cez okno, došiel k Mizukage. Položil jej lístok v ktorom bolo napísané.
Vbehol do domu cez okno, došiel k Mizukage. Položil jej lístok v ktorom bolo napísané.
- Spoiler:
- Hitomi-chii...niečo sa deje...poď prosím späť do Kiri..Yuuki
Anonymní- Anonymní
Re:
Pohladila jsem ho a převzala si lístek. Zamračila jsem se. Takto oblečená?! No to si ze mě děláš legraci! Nicméně, i když stále rudá, zvedla jsem se a začala se přehrabovat v Assasinově skříni. Vytáhla jsem jednu z jeho košil a navlékla si ji. Byla mi velká, tudíž jsem ji měla do půli stehen. Vzdychla jsem si. Jako strašák! A to mám představovat hlavu vesnice!
Anonymní- Anonymní
Re:
"Tygr, Sasuke, Hitomi..Sakra, to nebudu mít chvilku klid! Otoč se Sasuke, ať se můžu obléct. Nebudeš na mě čumět úchyláku." vzal jsem do ruky polštář a hodil ho po něm.
Anonymní- Anonymní
Re:
Vyhnu se letícímu polštáři.
"Símtě, jako bych tě nikdy polonahého neviděl." zabručím s úšklebkem a otočím se k ni zády.
Co chce ten tygr?
"Símtě, jako bych tě nikdy polonahého neviděl." zabručím s úšklebkem a otočím se k ni zády.
Co chce ten tygr?
Anonymní- Anonymní
Re:
Zatriasol sa a prešiel jej pomedzi nohy, donútil ju aby sa ho chytila a vyskočil von oknom smerom do Kiri. Predtým stihol prejsť k Assasinovy a olízať mu líce na znak toho že je rád že sa postaral o Hitomi-chii. (xD)
(Presun Kirigakure)
(Presun Kirigakure)
Anonymní- Anonymní
Re:
Moje tváře dostaly nachovou barvu. Uvážu si pevně okolo pasu ručník a šel jsem ke skříni a vytáhl čisté oblečení. Oblékl jsem se ta rychle jako nikdy předtím. Přešel jsem poté k velkému zrcadlu.
"Teď jenom upravit vlasy." párkrát jsem si vlasy prohrábl rukou a složil ruce na hrudi.
"Teď jenom upravit vlasy." párkrát jsem si vlasy prohrábl rukou a složil ruce na hrudi.
Anonymní- Anonymní
Strana 18 z 40 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 29 ... 40
Povolení tohoto fóra: