+4
Kisuke Uchiha
Shijin Hyuuga
Nawaki
Yoko Ayme
8 posters
Strana 31 z 40 • 1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 35 ... 40
Re:
First topic message reminder :
"Nevadí.." Usmála jsem se mile a pak jsem si všimla otevřených dveří. "Vypadá to, že Hokage-sama zde přeci jen je. Dobrý den Hokage-sama.." Pozdravím muže, jenž se objevil ve dveřích.
"Nevadí.." Usmála jsem se mile a pak jsem si všimla otevřených dveří. "Vypadá to, že Hokage-sama zde přeci jen je. Dobrý den Hokage-sama.." Pozdravím muže, jenž se objevil ve dveřích.
Yoko Ayme- Jounin (Ichibi no Jinchuriki)*A
- Počet príspevkov : 2781
Shinobi
Vesnice: Sunagakure
Klan: Ayme
Re:
"Vítám vás. Mám pro vás misi. Uprchli dva vězni. Chci po vás, abyste je našli, což bude nejspíš pro vás lehký, jelikož máte v týmu Hyuugu. Naposled byli spatřeni u jezera v Území spojenectví. Nejlépe je přineste nemrtvý. "
Anonymní- Anonymní
Re:
Yoshiro Uchiha napsal:"Vítám vás. Mám pro vás misi. Uprchli dva vězni. Chci po vás, abyste je našli, což bude nejspíš pro vás lehký, jelikož máte v týmu Hyuugu. Naposled byli spatřeni u jezera v Území spojenectví. Nejlépe je přineste nemrtvý. "
Kývnu hlavou "Dobře...pokusíme se" ukloním se a pomalu vyjdu z kanceláře.
(přesun hlavní brána)
Anonymní- Anonymní
Re:
Počujem čo hovoril Hokage. Väzni? Takže bude boj. Hneď ako vidím Yuua, tak idem za ním.
(Presun)
(Presun)
Anonymní- Anonymní
Re:
Trochu se mi zamotá hlava ze zmínky o Hyuugovi a jen se rozloučím s Hokage a vrávorám směrem za ostatními...
(přesun)
(přesun)
Anonymní- Anonymní
Re:
Zaklepu na dveře. ,,Zdrávím, hm bratr mimo tak zastupuješ jo?" Podívám se na sedícího okem. ,,Nebyla by nějaká mise a asi ne, nemrkneš se prosím jestli tu někde nenajdeš techniku Suiton: Suigadan?"
Anonymní- Anonymní
Re:
Podívám se na přicházejícího.
"Dobrý den. Ano. " Usměju se a otočím se a hodím mu svitek.
"To by mělo být asi ono. My si netykáme, myslím. Mise? Doprovoď princeznu Kaeni to hradu. Měla by čekat u hlavní brány. "
"Dobrý den. Ano. " Usměju se a otočím se a hodím mu svitek.
"To by mělo být asi ono. My si netykáme, myslím. Mise? Doprovoď princeznu Kaeni to hradu. Měla by čekat u hlavní brány. "
Anonymní- Anonymní
Re:
Vydám se rovnou před kancl a čekám na zbytek týmu.
(Sorry že to utnu tak rychle, a blbě - musím končit )
(Sorry že to utnu tak rychle, a blbě - musím končit )
Anonymní- Anonymní
Re:
Bleskový přesun způsobil dýchací obtíže "Měl bych přestat kouřit" hlasitě oddechuju a čekám na zbytek týmu...mezitím koukám do stropu
Anonymní- Anonymní
Re:
Uzumaki Hisagi napsal:Prídem k týmu a čakám čo sa bude diať.
"Tak jsme tady všichni...tak jdeme...budu mluvit já...nebojte se nic se nestane" usměju se.rázně zaklepu a vkročím do kanceláře,nenápadným gestem ukážu týmu,ať jde za mnou.
"Hlásím příchod z mise...Jeden uprchlík předán do věznice,druhý bohužel do márnice...bohužel se moc bránil...a jeho rána,zranění bylo neslučitelné s životem" podám zprávu a čekám
Anonymní- Anonymní
Re:
V tichosti prejdem do kancelárie a pozerám sa do zeme. Zrazu sa mi v hlave začínajú objavovať obrazy toho muža, ktorý zomrel mojou vinou. Cítim katanu na svojom páse.
Anonymní- Anonymní
Re:
Shinobi napsal:Hokageho asistentka - (Chcem to vybaviť tak, aby tu ten tým nemusel trčať celú noc )
Prídem k Yuuovi a usmejem sa. "Ste v poriadku?"
"Všichni v pořádku...možná psychicky jemně pocuchaní...mrtvola při misi nepotěší" usměju se "Tak týme,dejte si rozchod...peníze za misi Vám dám zítra všem na cvičišti...a běda jak je uvalíte za kraviny" usměju se
Anonymní- Anonymní
Re:
"Hai." Otočím sa a odchádzam pomaly preč z miestnosti. Peniaze... za to, že som ho zabil...
(Presun)
(Presun)
Anonymní- Anonymní
Re:
Převezmu peníze "Tak jim to zítra dám.Děkuji a poroučím se" ukloním se a pádím z kanceláře
(Přesun Domů a postel )
(Přesun Domů a postel )
Anonymní- Anonymní
Re:
Chytnu svitek co mi hodil Hokage. ,,Díky moc." Otočím se a jdu směrem k hlavní bráně.(přesun)
Anonymní- Anonymní
Re:
Modifik. duše vejde do dveří. Pohledná, sexy, černovlasá xD. Píchnul jsem jí mečem a nechal ho tam chvíli. Poté jsem ho vyndal a usmál jsem se. Meč jsem zase zandal xD. Sednul jsem si do tureckého sedu a aktivoval po chvíli Sennin mod.
Anonymní- Anonymní
Strana 31 z 40 • 1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 35 ... 40
Povolení tohoto fóra: