+4
Kisuke Uchiha
Shijin Hyuuga
Nawaki
Yoko Ayme
8 posters
Strana 17 z 40 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 28 ... 40
Re:
First topic message reminder :
"Nevadí.." Usmála jsem se mile a pak jsem si všimla otevřených dveří. "Vypadá to, že Hokage-sama zde přeci jen je. Dobrý den Hokage-sama.." Pozdravím muže, jenž se objevil ve dveřích.
"Nevadí.." Usmála jsem se mile a pak jsem si všimla otevřených dveří. "Vypadá to, že Hokage-sama zde přeci jen je. Dobrý den Hokage-sama.." Pozdravím muže, jenž se objevil ve dveřích.
Yoko Ayme- Jounin (Ichibi no Jinchuriki)*A
- Počet príspevkov : 2781
Shinobi
Vesnice: Sunagakure
Klan: Ayme
Re:
Všechno jsem zapisoval a pak jsem tužku vrátil na místo a deník položil na stůl.
Akatsuki žije, jo? Jsem myslel, že jsou mrtvý.
Akatsuki žije, jo? Jsem myslel, že jsou mrtvý.
Anonymní- Anonymní
Re:
"Hmm...tak..a máme poslední díl skládanky." zašeptám a opřu se.
"Takže..Futoshi zjistil, že děd s Sharinganem je Danzou, na Nagata zaútočil Danzou, Orochimaru a Hiruko z amegakure. Tuhle zprávu nám zanechal...Byl to skvělý ninja...Jeho oči teď má Orochimaru..To je pro nás velice..nebezpečné. Nevím, jestli je to rozumné, opět do toho zatahovat ostatní země. Tohle je Konohy věc..Ajajaj...Co budeme dělat?" zvednu hlavu a podívám se na strop.
"Danzou, Orochimaru, Hiruko, Shouton, Akatsuki, Tsukigakure, Otogakure...proč máme tolik protivníku?" ušklíbnu se.
"Yoshiro!! Půjdeš do Amegakure a pokusíš se zjistit něco o Hirukovi!!"
"Takže..Futoshi zjistil, že děd s Sharinganem je Danzou, na Nagata zaútočil Danzou, Orochimaru a Hiruko z amegakure. Tuhle zprávu nám zanechal...Byl to skvělý ninja...Jeho oči teď má Orochimaru..To je pro nás velice..nebezpečné. Nevím, jestli je to rozumné, opět do toho zatahovat ostatní země. Tohle je Konohy věc..Ajajaj...Co budeme dělat?" zvednu hlavu a podívám se na strop.
"Danzou, Orochimaru, Hiruko, Shouton, Akatsuki, Tsukigakure, Otogakure...proč máme tolik protivníku?" ušklíbnu se.
"Yoshiro!! Půjdeš do Amegakure a pokusíš se zjistit něco o Hirukovi!!"
Anonymní- Anonymní
Re:
Zaklepu na dveře a vejdu do vnitř bez pozvnání. V duchu si říkám:To bylo asi trochu nezdvořilé ale co už.,,Promiň, že ruším bratře není tam nějaká užitečná mise pro mě?"
Anonymní- Anonymní
Re:
Lištička se dostala na okenní parapet v Hokageho kanceláři. Posadila se a čekala, než si jí všimne a přečte si lísteček na kterém stálo:
- Spoiler:
- Jelikož máš hodně práce, nechci tě ničím zatěžovat..Gomene..Ty víš, proč...Miluji tě..Hitomi
Anonymní- Anonymní
Re:
Jen jsem tiše seděla pohroužená do vlastních myšlenek. aPak jsme po chvilce promluvila.
"Ano situace je velmi závažná. Nevíme kolik má Akatsuki členů, myslím, že teď asi jediné, co můžeme dělat je shromažďovat co nejvíce informací.." Řekla jsem a pak jsem vstala. "Toto je celé hlášení, pokud mě omluvíte chtěla bych si jít trošku odpočinout nebo zatrénovat" Usmála jsem se.
"Ano situace je velmi závažná. Nevíme kolik má Akatsuki členů, myslím, že teď asi jediné, co můžeme dělat je shromažďovat co nejvíce informací.." Řekla jsem a pak jsem vstala. "Toto je celé hlášení, pokud mě omluvíte chtěla bych si jít trošku odpočinout nebo zatrénovat" Usmála jsem se.
Shinobi
Re:
"Tak, a já bych měl jít taky." vstanu a všimnu si lištičky. Otevřu okno a vezmu si vzkaz.
"Hmm." usměju se a odejdu.
"Hmm." usměju se a odejdu.
Anonymní- Anonymní
Re:
Musela jsem se porozhlédnout, abych si uvědomila kde jsem se nacházela. Byla to Senju čtvrť. Hokage mi jí ukazoval..
Určitě Hokagemu ostatní infromace sdělí..
Při vzpomínce na Orochimara jsem musela sevřít ruce v pěst.
Ten slizkej had..
Pomyslela jsem si hořce a rozešla jsem se ze Senju čtvrti pryč. Potřebovala jsme si provětrat hlavu a prohlédnout si Konohu. Zjistit, jak moc se za tu dobu změnila..
A snad tak přijdu i na něco lepšího k přemýšlení..
Určitě Hokagemu ostatní infromace sdělí..
Při vzpomínce na Orochimara jsem musela sevřít ruce v pěst.
Ten slizkej had..
Pomyslela jsem si hořce a rozešla jsem se ze Senju čtvrti pryč. Potřebovala jsme si provětrat hlavu a prohlédnout si Konohu. Zjistit, jak moc se za tu dobu změnila..
A snad tak přijdu i na něco lepšího k přemýšlení..
Anonymní- Anonymní
Re:
Prechádzal som sa po štvrti a mieril som k Hyuugom. Išiel som však pomaly, aby som si mohol všímať detailov.
(presun)
(presun)
Anonymní- Anonymní
Re:
Urobil som pečate "Suiton: Bakusui Shouha" senju štvrť zaplavila voda potom som ďalej robil pečate "Suiton: Suikoudan no Jutsu" a zničil som pár budov a potom som odišiel (presun)
Anonymní- Anonymní
Re:
"Co se to tady děje?!" zaplavila vše voda.
"Ksakru!! Mokuton Hijutsu! Jukai Koutan!" budovy se posilnili dřevem, a celá konoha zarostla stromama.
"Ksakru!! Mokuton Hijutsu! Jukai Koutan!" budovy se posilnili dřevem, a celá konoha zarostla stromama.
Anonymní- Anonymní
Re:
Objevím se ve čtvrti všude voda.Sakra Assasin je někde v tom kanclu. Rozbiju okna do kanclu a pomáhám Assasinovi nahoru.
Anonymní- Anonymní
Re:
Chtěla jsem vzít za kliku a otevřít, ale zarazila jsem se v půlce pohybu, když jsem zaslechla hluk.
"Útok?! Ksoo.." Zaklela jsem.
Hokage-sama už o tom musí nejspíš dávno vědět. Měla bych pomoct vesnici..
Zamyslela jsem se a běžela jsem do ulic Konohy. Jakmile jsem, ale vyběhla z kanceláře ven, okolí zaplavila voda. jen tak tak jsem stihla vyskočit na nejvyšší budovu a vyhnout se chrlící se vodě.
To už pronikli tak hluboko do vesnice?!
Byla moje první myšlenka. Chtěla jsem najít zdroj té vody, ale útočník nikde nebyl.
"Útok?! Ksoo.." Zaklela jsem.
Hokage-sama už o tom musí nejspíš dávno vědět. Měla bych pomoct vesnici..
Zamyslela jsem se a běžela jsem do ulic Konohy. Jakmile jsem, ale vyběhla z kanceláře ven, okolí zaplavila voda. jen tak tak jsem stihla vyskočit na nejvyšší budovu a vyhnout se chrlící se vodě.
To už pronikli tak hluboko do vesnice?!
Byla moje první myšlenka. Chtěla jsem najít zdroj té vody, ale útočník nikde nebyl.
Shinobi
Re:
Stromy začaly pohlcovat vodu, takže tu už žádná nebyla.
"Uf..Ještě že se do kanceláře moc vody nedostalo.. Díky Seito."
"Uf..Ještě že se do kanceláře moc vody nedostalo.. Díky Seito."
Anonymní- Anonymní
Re:
,,V pohodě. Skočím to radši ještě někde oznámit kde to neví, že jsme přepadeni." Sotva dořeknu slova vyběhnu ze čtvrti..(přesun)
Anonymní- Anonymní
Strana 17 z 40 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 28 ... 40
Povolení tohoto fóra: