+4
Kisuke Uchiha
Shijin Hyuuga
Nawaki
Yoko Ayme
8 posters
Strana 30 z 40 • 1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 35 ... 40
Re:
First topic message reminder :
"Nevadí.." Usmála jsem se mile a pak jsem si všimla otevřených dveří. "Vypadá to, že Hokage-sama zde přeci jen je. Dobrý den Hokage-sama.." Pozdravím muže, jenž se objevil ve dveřích.
"Nevadí.." Usmála jsem se mile a pak jsem si všimla otevřených dveří. "Vypadá to, že Hokage-sama zde přeci jen je. Dobrý den Hokage-sama.." Pozdravím muže, jenž se objevil ve dveřích.
Yoko Ayme- Jounin (Ichibi no Jinchuriki)*A
- Počet príspevkov : 2781
Shinobi
Vesnice: Sunagakure
Klan: Ayme
Re:
Zabúcham na dvere a čakám kým ich niekto otvorí. Dúfam, že tu hokage je, potrebujem od neho informácie.
Anonymní- Anonymní
Re:
"Aale, potykajme si." Uškrniem sa. "Chcel som sa spýtať na techniku Kuchiyose no Jutsu. Raz som to videl, no a jeden ninja normálne privolal zviera, to môžem vedieť aj ja???" Celý v napätí čakám na odpoveď.
Anonymní- Anonymní
Re:
Hodím mu ddva svitky.
"Vypadám jako bych měl čas? Podepiš se tam krví a z druhýho svitku se nauč tu techniku."
"Vypadám jako bych měl čas? Podepiš se tam krví a z druhýho svitku se nauč tu techniku."
Anonymní- Anonymní
Re:
Chytím oba zvitky, no väčší mi skoro vypadne, ale podarí sa mi ho udržať. "Ďakujem!" Uškrniem sa. "A čo so zvitkom, keď sa podpíšem?"
Anonymní- Anonymní
Re:
"Oo, tak sa rovno podpíšem tu!" Roztiahnem väčší zvitok na podlahu a na prste si vytvorím ranu na krv. Hneď ako sa podpíšem podám zvitok Yoshirovi.
Anonymní- Anonymní
Re:
Chuunin (Konoha)
Vbehnem do kancelárie Hokahego a vidím v nej Yoshira, zástupcu. "H-hokage-sama! Mám zlé, ale hlavne akútne správy. Z väzenia utiekli dvaja nukenini, a jeden člen hliadky bol ťažko zranený. Naviac v dedine teraz nemáme veľa ninja, ale musíme ich chytiť, čo navrhujete?" Stojím nervózne v strede miestnosti a zhlboka dýcham.
Vbehnem do kancelárie Hokahego a vidím v nej Yoshira, zástupcu. "H-hokage-sama! Mám zlé, ale hlavne akútne správy. Z väzenia utiekli dvaja nukenini, a jeden člen hliadky bol ťažko zranený. Naviac v dedine teraz nemáme veľa ninja, ale musíme ich chytiť, čo navrhujete?" Stojím nervózne v strede miestnosti a zhlboka dýcham.
Shinobi- Počet príspevkov : 1179
Shinobi
Vesnice:
Klan:
Re:
"Zavolejte mi Hisagiho, Yuu, Shiz a Mikomi. Zraněného doneste do nemocnice, prosím."
Anonymní- Anonymní
Re:
Přijdu ke dveřím kanceláře,zaklepu a vstoupím "Zdravím,tak jsme tady" pozdravím a lehce se ukloním.
Naposledy upravil Yuu dne Fri 15 Apr - 18:43, celkově upraveno 1 krát
Anonymní- Anonymní
Strana 30 z 40 • 1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 35 ... 40
Povolení tohoto fóra: