+4
Kisuke Uchiha
Shijin Hyuuga
Nawaki
Yoko Ayme
8 posters
Strana 29 z 40 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 34 ... 40
Re:
First topic message reminder :
"Nevadí.." Usmála jsem se mile a pak jsem si všimla otevřených dveří. "Vypadá to, že Hokage-sama zde přeci jen je. Dobrý den Hokage-sama.." Pozdravím muže, jenž se objevil ve dveřích.
"Nevadí.." Usmála jsem se mile a pak jsem si všimla otevřených dveří. "Vypadá to, že Hokage-sama zde přeci jen je. Dobrý den Hokage-sama.." Pozdravím muže, jenž se objevil ve dveřích.
Yoko Ayme- Jounin (Ichibi no Jinchuriki)*A
- Počet príspevkov : 2781
Shinobi
Vesnice: Sunagakure
Klan: Ayme
Re:
Vyslechnu si Seitova slova a ušklíbnu se.
"Radši to upřesním.." Dodám klidně a sednu si. Pak se zhluboka nadechnu. "Zjistili jsme, že Orochimaru svůj Rinnegan dokázal ovládat víc než obstojně. Vytvořil tři sféry, jak Seito říkal. Podařilo se nám je sice zabít, ale hned je zase oživil. Získal neuvěřitelnou sílu. Ovládá Shinra Tensei a je velmi nebezpečný. Vyvázli jsme tam odsud jen se štěstím a v podstatě nás nechal jít.." Trochu se při těch vzpomínkách otřesu.
"Víme, co je stále jeho cílem" Podívám se vážně na Hokageho. "Chce se pomstít, chce zničit Konohu a to za každou cenu.."
"Radši to upřesním.." Dodám klidně a sednu si. Pak se zhluboka nadechnu. "Zjistili jsme, že Orochimaru svůj Rinnegan dokázal ovládat víc než obstojně. Vytvořil tři sféry, jak Seito říkal. Podařilo se nám je sice zabít, ale hned je zase oživil. Získal neuvěřitelnou sílu. Ovládá Shinra Tensei a je velmi nebezpečný. Vyvázli jsme tam odsud jen se štěstím a v podstatě nás nechal jít.." Trochu se při těch vzpomínkách otřesu.
"Víme, co je stále jeho cílem" Podívám se vážně na Hokageho. "Chce se pomstít, chce zničit Konohu a to za každou cenu.."
Shinobi
Re:
Ignoroval jsem Seitovo vyprávění a zaměřil se na Yoko.
"Takže to nakonec stálo za to. Život Shinobi je nebezpečný, přece si nemůžeš myslet, že tě budu posílat na jednoduché mise. To se rovnou můžeš vrátit na Akademii. Skvělé, takže můžeme očekávat vpád Orochimara do Konohy." zašklebím se.
"Tady máte odměnu, 1700 ryo."
"Takže to nakonec stálo za to. Život Shinobi je nebezpečný, přece si nemůžeš myslet, že tě budu posílat na jednoduché mise. To se rovnou můžeš vrátit na Akademii. Skvělé, takže můžeme očekávat vpád Orochimara do Konohy." zašklebím se.
"Tady máte odměnu, 1700 ryo."
Anonymní- Anonymní
Re:
,,Ale no tak, já tomu chtěl dát nějaké napětí. Šak jasné to je v pohodě." Usmál jsem se a ještě jsem si na něco vzpomněl. ,,Jo chtěl bych tě poprosit jestli náhodou nemáš svitky s technikami Suiton: Mizu Kamikiri a Suiton: Goshokuzame.
Anonymní- Anonymní
Re:
"Já vím.." Řekla jsem. Hokage měl pravdu..
Vzala jsem si peníze a zvedla jsem se k odchodu, ale pak jsem si na něco vzpomněla.
"Hokage-sama? Na dva dny bych se chtěla jít podívat do Suny. Dlouho už jsem tam nebyla.." Usmála jsem se.
"A já.. Budete mě ty dva dny potřebovat na nějakou misi? Pokud ne, chtěla bych vyrazit ještě dnes.."
Vzala jsem si peníze a zvedla jsem se k odchodu, ale pak jsem si na něco vzpomněla.
"Hokage-sama? Na dva dny bych se chtěla jít podívat do Suny. Dlouho už jsem tam nebyla.." Usmála jsem se.
"A já.. Budete mě ty dva dny potřebovat na nějakou misi? Pokud ne, chtěla bych vyrazit ještě dnes.."
Shinobi
Re:
"jen jdi Yoko." usměju se na ni.
"POzdravuj ode mě." pak se podívám na Seita.
"Bohužel, ta druhá je mimo náš dosah, ale tu první ti dát můžu." chvíli se prohrabuju hromadou svitků a podám mu svitky dva.
"Ta druhá, je Dainamikku Entorii."
"POzdravuj ode mě." pak se podívám na Seita.
"Bohužel, ta druhá je mimo náš dosah, ale tu první ti dát můžu." chvíli se prohrabuju hromadou svitků a podám mu svitky dva.
"Ta druhá, je Dainamikku Entorii."
Anonymní- Anonymní
Re:
,,Dobrá díky. Tak ta technika by mohla být v Kiri ne? A ještě to, měl bych přání jestli by si mě tědkom někdy časem naučil nějaké genjutsu?" Podívám se na Assasina. Na tu jednu věc se ho zatím ještě ptát nebudu. Pomyslím si pro sebe.
Anonymní- Anonymní
Re:
"Genjutsu? Nikdy jsem si u tebe nevšiml, že bys měl talent na genjutsu." pousměju se.
"Netuším, pokud vím, ovládal to jedině Kisame."
"Netuším, pokud vím, ovládal to jedině Kisame."
Anonymní- Anonymní
Re:
,,Talent je jedna věc, trénink je ta věc druhá. Aha a Kisame předpokládám pracuje pro Akatsuki. No tak na tu techniku si budu muset nechat zajít chuť."
Anonymní- Anonymní
Re:
"Hm, to je pravda. Něco už vymyslím." usmál jsem se.
"Je ještě něco, co bys ode mě chtěl?"
"Je ještě něco, co bys ode mě chtěl?"
Anonymní- Anonymní
Re:
,,Ne to je asi všechno." Řeknu. Mám se zeptat nemám se zeptat? Dneska radši ještě ne. Pomyslím si. ,,JO všechno co jsem chtěl." Usměju se na něho a pomalu se zvedám z křesla.
Anonymní- Anonymní
Re:
"Vážně už mi nechceš, nic říct?" zvědavě se na něj podívám.
CO to sním dneska je?
CO to sním dneska je?
Anonymní- Anonymní
Re:
,Ne, ne fakt nic." Podívám se mu do očí i když sám vím, že to není pravda. ,,Asi už půjdu trénovat síla se mi už po boji vrátila."
Anonymní- Anonymní
Re:
"Tak můžeš jít." podívám se na něj pronikavým pohledem.
Vypadá, jako by něco skrýval...Co se mu stalo? "Nedovolím, aby se ti něco stalo, jsi moje jediná rodina, můj milovaný, mladší bratr."
Vypadá, jako by něco skrýval...Co se mu stalo? "Nedovolím, aby se ti něco stalo, jsi moje jediná rodina, můj milovaný, mladší bratr."
Anonymní- Anonymní
Re:
,,Jo já to taky nedovolím." Usměju se na něho a odcházím do tréninkové místnosti.(přesun)
Anonymní- Anonymní
Re:
Jetřáb opět vletěl do kanceláře otevřeným oknem a posadil se na jeho rám. Na krku měl připevněný vzkaz.
- Spoiler:
- Slyšela jsem, že jeden z mých Anbu poslal zprávu do Konohy o pomoc. Děkuji, žes vyslechl jeho, vlastně naši, prosbu. Nakonec to Kirigakure zvládla, ale ztráty jsou velké...Nukenin, terý mě uzavřel do bariéry a který tohle vše zorganizoval, byl Takashi..Ten už nás ohrožovat nebude, zabila jsem ho a jeho poskoci by měli být také mrtví. Přimíchal se do toho Sasuke Uchiha s jeho, teď už bývalou přítelkyní. Sasuke odešel od Akatsuki, ale co se přesně dělo, to nevím..Napsala jsem to, abys měl trochu přesnější informace....Hitomi
Anonymní- Anonymní
Re:
Rychle přečtu vzkaz a načmárám svůj.
- dopis:
Poslal jsem tam Itachiho, ještě se nevrátil. Díky díky, mrzí mě, že to takhle skončilo. Má chyba. Ještě jednou děkuji! AssasinSenju.
Anonymní- Anonymní
Re:
Jestřáb se znovu doletěl k Assasinovi do kanceláře se vzkazem.
- Spoiler:
- Není to tvá chyba. Itachi tu byl, snad se mu nic nestalo..Miluji tě.
Anonymní- Anonymní
Re:
přečtu si vzkaz a načmárám další s vystrčeným jazykem.
- vzkaz:
Je, já toho zmetka vyléčil. Možná..možná jsem našel lék na tu vaši dědičnou nemoc, pokud se už neprojevila. Taky tě miluju.
Anonymní- Anonymní
Re:
Hmm..už neodepíše..Nebudu to čekat jako idiot. Pousměju se a vydám na tréninkové stanoviště.
Anonymní- Anonymní
Re:
Jestřáb doletěl až do kanceláře. Usadil se na stole a opět čekal s lístečkem na noze.
- Hokagemu:
- Jak víš, že mám tu nemoc? A jaký lék?...Omlouvám se, že jsem ti to neřekla, ale nechtěla jsem, aby ses tím trápil, máš už starostí dost..Himi
Anonymní- Anonymní
Re:
"Hmm.. Povinnosti? " Řekl jsem docela nahlas a sundal jestřábovi z nohy lísteček a přečetl si ho.
"Aha to neni pro mě." Řekl jsem a dal lístek na stůl.
Vytáhnul jsem blok a napsal na něj propiskou, kterou jsem vytáhnul někde ze šuplíku něco a poslal to po jestřábovi xD
"Aha to neni pro mě." Řekl jsem a dal lístek na stůl.
Vytáhnul jsem blok a napsal na něj propiskou, kterou jsem vytáhnul někde ze šuplíku něco a poslal to po jestřábovi xD
Anonymní- Anonymní
Re:
Jestřáb znovu přistál u Yoshira na stole se vzkazem.
- Spoiler:
- Dobře, až bude přítomný, dej mu prosím tě ten vzkaz. Je to důležité. Arigatou. Mizukage
Anonymní- Anonymní
Strana 29 z 40 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 34 ... 40
Povolení tohoto fóra: