+4
Kisuke Uchiha
Shijin Hyuuga
Nawaki
Yoko Ayme
8 posters
Strana 24 z 40 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 32 ... 40
Re:
First topic message reminder :
"Nevadí.." Usmála jsem se mile a pak jsem si všimla otevřených dveří. "Vypadá to, že Hokage-sama zde přeci jen je. Dobrý den Hokage-sama.." Pozdravím muže, jenž se objevil ve dveřích.
"Nevadí.." Usmála jsem se mile a pak jsem si všimla otevřených dveří. "Vypadá to, že Hokage-sama zde přeci jen je. Dobrý den Hokage-sama.." Pozdravím muže, jenž se objevil ve dveřích.
Yoko Ayme- Jounin (Ichibi no Jinchuriki)*A
- Počet príspevkov : 2781
Shinobi
Vesnice: Sunagakure
Klan: Ayme
Re:
"Byl jsem se projít. Už mě z těch povinností bolí hlava." promnu si spánky.
"Hm..dneska nic moc brácho.." podívám se do desek.
"Noo...máme tu hlídání starší částí obyvatel v Konoze, nebo eliminace jednoho nukenina...Prý stanuje u Jezera ->Cesty." řeknu a pak se podívám na dveře.
"Měl jsem se procházet trochu déle. Dáále!"
"Hm..dneska nic moc brácho.." podívám se do desek.
"Noo...máme tu hlídání starší částí obyvatel v Konoze, nebo eliminace jednoho nukenina...Prý stanuje u Jezera ->Cesty." řeknu a pak se podívám na dveře.
"Měl jsem se procházet trochu déle. Dáále!"
Anonymní- Anonymní
Re:
Vytiahol som zvitok a rýchlo naň niečo načmáral.
Ako som zvitok dopísal podal som ho Yoshirovi. "Dal by si to prosím Hokagemu?
- zvitok:
- Hokage-sama, misia dopadla úspešne, zvitok sme odovzdali. Po odmenu zájdem neskôr, mám totiž ešte jednu správu.
Ako som zvitok dopísal podal som ho Yoshirovi. "Dal by si to prosím Hokagemu?
Anonymní- Anonymní
Re:
,,Hmm nukenin to by šlo, ale nechceš mi dát když tak ještě jednoho na výpomoc? Znáš to." A hodím na Assasina úsměv.
Anonymní- Anonymní
Re:
"Ďakujem!" Ako už odišiel tak som odišiel aj ja, ale smerom z budovy, v ktorej bola kancelária.
(Presun)
(Presun)
Anonymní- Anonymní
Re:
"Yoko půjdeš tady se Seitem k Jezeru, které se nachází na cestách. Má tam být nukenin. Zlikvidujte ho." Najednou vstanu a rozzuřím se.
"Nejde to po maximálně dvou lidí?!"
"Nejde to po maximálně dvou lidí?!"
Anonymní- Anonymní
Re:
Hm dneska se asi špatně vyspal. Čas se vypařit. Usměju se pro sebe otočím se na Yoko.,,Budu čekat u hlavní brány." A vyjdu z kanceláře.(přesun)
Anonymní- Anonymní
Re:
"Byl jsem se projít se svym studentem a napadli nás nukeniny. Je vidět, že jich je víc, protože mi řekl ať jdu někam, kde jich bude ještě víc, nebo tak. Byl z Konohy a Sasuke Sarutobi tam pak taky přišel a na něj vylezli další. Nemám se tam podívat?"
Anonymní- Anonymní
Re:
Přijdu před kancelář a zdá se, že uvnitř někdo je. Tak tedy počkám... Posadím se a nepřítomně koukám do prázdna.
Anonymní- Anonymní
Re:
"Tak to vůbec nevím Yoshiro." řeknu a podívám se na dveře.
"Hned, chvíli počkejte." zakřičím a adresuji vzkaz na někoho za dveřmi.
"Hned, chvíli počkejte." zakřičím a adresuji vzkaz na někoho za dveřmi.
Anonymní- Anonymní
Re:
Vcházím do dveří.
"Dobrý den, Hokage-sama, neruším? Chtěla jsem se na něco zeptat." říkám s lehce nepřítomným pohledem.
"Dobrý den, Hokage-sama, neruším? Chtěla jsem se na něco zeptat." říkám s lehce nepřítomným pohledem.
Anonymní- Anonymní
Strana 24 z 40 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 32 ... 40
Povolení tohoto fóra: