+4
Kisuke Uchiha
Shijin Hyuuga
Nawaki
Yoko Ayme
8 posters
Strana 23 z 40 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 31 ... 40
Re:
First topic message reminder :
"Nevadí.." Usmála jsem se mile a pak jsem si všimla otevřených dveří. "Vypadá to, že Hokage-sama zde přeci jen je. Dobrý den Hokage-sama.." Pozdravím muže, jenž se objevil ve dveřích.
"Nevadí.." Usmála jsem se mile a pak jsem si všimla otevřených dveří. "Vypadá to, že Hokage-sama zde přeci jen je. Dobrý den Hokage-sama.." Pozdravím muže, jenž se objevil ve dveřích.
Yoko Ayme- Jounin (Ichibi no Jinchuriki)*A
- Počet príspevkov : 2781
Shinobi
Vesnice: Sunagakure
Klan: Ayme
Re:
Otvoril som dvere a vošiel som do miestnosti. "Dobrý deň Hokage-sama, prišiel som kvôli misii, pre tým, či by sa niečo našlo."
Anonymní- Anonymní
Re:
"Zdravím Futoshi-san." s úsměvem jsem pozdravil a vytáhl svitek s technikou.
"Mohli byste prosím tohle zanést do Kiri?"
"Mohli byste prosím tohle zanést do Kiri?"
Anonymní- Anonymní
Re:
Doběhla jsem před kancelář Hokage. Hm, tak tady jo? Zaklepala jsem a rozhlížela se, zda nepřijde ještě někdo z mého týmu.
Anonymní- Anonymní
Re:
Otevřela jsem dveře a vešla dovnitř. Nechala jsem je otevřené, aby mohla vejít i Mikomi.
Anonymní- Anonymní
Re:
Následovala jsem Shizuku a zavřela za sebou, protože Shinji se zase někde flákal.
"Dobrý den Hokage-sama." pozdravím a čekám co se bude dít dál.
"Dobrý den Hokage-sama." pozdravím a čekám co se bude dít dál.
Anonymní- Anonymní
Re:
"A už sú tu. veľmi dlho im to netrvalo." Uškrnul som sa. "Aj keď Shinji, tu nie je."
Anonymní- Anonymní
Re:
"Zdravím vás. Nevadí. Dávejte pozor." usměju se a vytáhnu mističku s karamely.
"Bonbon?" nabídnu holkám.
"Bonbon?" nabídnu holkám.
Anonymní- Anonymní
Re:
Vejdu do kanceláře.Zase jsem neklepal sakra ten mi už dá někdy za to.,,Zdrávím bratře mise hotova. Abych to rychle shrnul všichni mrtví." Až teď si všimnu, že tu stojí více postav.,,Ehm zdravím i vás." A lehce se usměju.
Anonymní- Anonymní
Re:
"Dobre Hokage-sama, to je asi všetko. Zvitok vezmeme k Mizukage. Snáď pôjde všetko ľahko." Usmial som sa a vykročil som preč z kancelárie.
(Presun hlavná brána)
(Presun hlavná brána)
Anonymní- Anonymní
Re:
"Dobře Nii-san, napiš vše o průběhu mise." pousměju se a podám mu žlutou obálku.
Anonymní- Anonymní
Re:
Kruci tady je frmol... V hlavě mi ulpěla slova - Mise úspěšná, všichni mrtví. No nazdar.
"Nashledanou." rozloučím se a vypadnu zase ven.
přesun
"Nashledanou." rozloučím se a vypadnu zase ven.
přesun
Anonymní- Anonymní
Re:
,,Dobrá." Vezmu si obálku a všechno mu tam napíšu.,,Ok to by mělo být všechno a asi teďkom dovolíš půjdu se někam projít."Vyjdu z kanceláře někam pryč.(přesun)
Anonymní- Anonymní
Re:
Zaklepu na dveře a vejdu do vnitř. Místnost byla prázdná.,,Hm kde se jen může flákat?" Řeknu si pro sebe. Tak se opřu o zeď a počkám až dorazí snad.
Anonymní- Anonymní
Re:
,,No to je dost. Kdes byl?" Usměju se na něho a ještě dodávám.,,Co máš pro mě dneska na práci?"
Anonymní- Anonymní
Re:
Objavil som sa pred dverami (Jikuukan Idou). Chcel som zaklopať, ale keď som si všimol Yoko, tak som ju pozdravil a ostal stáť kúsok od nej. Mal by som ohlásiť misiu...
Anonymní- Anonymní
Strana 23 z 40 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 31 ... 40
Povolení tohoto fóra: