+4
Kisuke Uchiha
Shijin Hyuuga
Nawaki
Yoko Ayme
8 posters
Strana 9 z 40 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 24 ... 40
Re:
First topic message reminder :
"Nevadí.." Usmála jsem se mile a pak jsem si všimla otevřených dveří. "Vypadá to, že Hokage-sama zde přeci jen je. Dobrý den Hokage-sama.." Pozdravím muže, jenž se objevil ve dveřích.
"Nevadí.." Usmála jsem se mile a pak jsem si všimla otevřených dveří. "Vypadá to, že Hokage-sama zde přeci jen je. Dobrý den Hokage-sama.." Pozdravím muže, jenž se objevil ve dveřích.
Yoko Ayme- Jounin (Ichibi no Jinchuriki)*A
- Počet príspevkov : 2781
Shinobi
Vesnice: Sunagakure
Klan: Ayme
Re:
Neviem prečo, ale bojím sa, že môj spánok sa z 12 hodín pod vplyvom už druhého otravného senseia skráti tak na 2 hodiny. No tak, berte na vedomie, že umieram !
Anonymní- Anonymní
Re:
"Můžete jít, to je všechno, co jsem chtěl." pousmál jsem se a opět se ponořil do čtení.
Anonymní- Anonymní
Re:
Tak, ako povedal, som aj urobil. Opustil som štvrť a vydal som sa do teplej postele.
Anonymní- Anonymní
Re:
Každý Hokage zanechal nejen své myšlenky, ale i techniky, které změnily Konohu. Musím taky něco vymyslet. Vstal jsem a vytáhl jednu techniku.
Přečetl jsem si ji a zapřemýšlel.
"Mám to!" vykřikl jsem a vyšel ven.
Přečetl jsem si ji a zapřemýšlel.
"Mám to!" vykřikl jsem a vyšel ven.
Anonymní- Anonymní
Re:
Vešla jsem do velké bduovy a počkala jsem, až za mnou dojdou i Yuuki s Tasu.
Pokračovala jsem po schodech nahoru, až jsem se zastavila před kanceláří. "Tady.." Pousmála jsem se a ukázala jsem na dveře.
Pokračovala jsem po schodech nahoru, až jsem se zastavila před kanceláří. "Tady.." Pousmála jsem se a ukázala jsem na dveře.
Shinobi
Re:
Kráčala som za Yoko a Tasuom. Unavene som si pritom zívla. "Tu?" zopakovala som. Povzdychla som si.
Anonymní- Anonymní
Re:
´Arigato Yoko doufám že tak nádhernou dívku zase někdy potkám´(tím myslím tebe jo )
Anonymní- Anonymní
Re:
Uchechtla som sa, fíí niekto tu nezaháľa. Usmiala som sa na Yoko a povedala som jej. "Yoko-chan...? Poď bližšie ok, niečo ti poviem..." a usmejem sa.
Anonymní- Anonymní
Re:
Usmiala som sa nad jej reakciou a potom som jej priložila ruku na čelo. Z mojej ruky sršala modrá chakra a v nej prúdila moja krv. Jed ktorý som vypila mal za následok lepšie ovládanie Bijuu. Znamená to že Yoko by už nemala problém ovládať svojho démona, dokonca by sa s ním mohla rozprávať. Čakala som že odpadne.
Anonymní- Anonymní
Re:
Chytila som ju a vzala ju do náručia. "Gomene...ale zaberie to..." a usmejem sa na ňu. Znova som do nej vložila chakru ktorá ju mala prebrať, stalo sa ale ja som dostala strašnú chuť na krv, nie na Yokinu ani na Tasuovu. Na svoju.
Anonymní- Anonymní
Re:
"Chmm?" Otevřela jsem oči. Byla jsem mimo? Ksoo!
"Co se stalo Yuu-chii?" Zeptala jsem se překvapeně a postavila jsem se.Točila se mi hlava. To jak mi šáhla na čelo! Co to zatraceně bylo?!
"Co se stalo Yuu-chii?" Zeptala jsem se překvapeně a postavila jsem se.Točila se mi hlava. To jak mi šáhla na čelo! Co to zatraceně bylo?!
Shinobi
Re:
"Umm...uvidíš pri tréningu..." poviem a zasmejem sa. "Demo...a kam ideš?" spýtam sa jej. "Tasu-san....a ja si to vybavíme to áno ale som radšej keď je tu niekto kto to tu pozná...." a nesmelo som sa zasmiala.
Anonymní- Anonymní
Re:
Keď sa nikto z nich nepozeral vzala som si pár krvavých piluliek. Povzdychla som si a zaklopala som na dvere. "Ste tu Hokage-sama?" spýtam sa až zaklopem.
Anonymní- Anonymní
Re:
Objevil jsem se ve své kanceláři a otevřel jim.
"Zdravím." usmál jsem se a přešel ke svému křeslu, kde jsem se také posadil.
"Zdravím." usmál jsem se a přešel ke svému křeslu, kde jsem se také posadil.
Anonymní- Anonymní
Re:
´Moje sestra mizukage mě poslala vyzvednout svitky pro nás oba aby jsme se naučili pečetit bijuu chakru´
Anonymní- Anonymní
Re:
"Hmm.." zapřemýšlel jsem. Bijuu čakru? Co přesně myslí? Vůbec nevím..
"Co přesně myslí? Vysvětli to."
"Co přesně myslí? Vysvětli to."
Anonymní- Anonymní
Re:
"Hmm..Neexistuje jutsu, které by pečetilo bijuu čakru, ale jsou pár pečetí, které dokážou čakru utlumit, ale při špatném provedení, se může čakra bijuu nekontrolovatelně uvolnit. Takže to bude asi - Gogyo fuuin- A rank a Hakke no Fūin Shiki rovněž A rank." vstal jsem a vytáhl ze své soukromé knihovny požadované jutsu.
Anonymní- Anonymní
Re:
"H-Hokage-sama? Umm...máte chvílu?" spýtam sa ho keďže stojím vedľa. "Mám...mám pre vás správu...umm...teda, chcela by som sa vás niečo spýtať.." dodám do ticha.
Anonymní- Anonymní
Strana 9 z 40 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 24 ... 40
Povolení tohoto fóra: