+4
Kisuke Uchiha
Shijin Hyuuga
Nawaki
Yoko Ayme
8 posters
Strana 6 z 40 • 1 ... 5, 6, 7 ... 23 ... 40
Re:
First topic message reminder :
"Nevadí.." Usmála jsem se mile a pak jsem si všimla otevřených dveří. "Vypadá to, že Hokage-sama zde přeci jen je. Dobrý den Hokage-sama.." Pozdravím muže, jenž se objevil ve dveřích.
"Nevadí.." Usmála jsem se mile a pak jsem si všimla otevřených dveří. "Vypadá to, že Hokage-sama zde přeci jen je. Dobrý den Hokage-sama.." Pozdravím muže, jenž se objevil ve dveřích.
Yoko Ayme- Jounin (Ichibi no Jinchuriki)*A
- Počet príspevkov : 2781
Shinobi
Vesnice: Sunagakure
Klan: Ayme
Re:
"Takže Yonbiho. Dobře tedy, to nějak zvládn, vydáme se ihned, co budeme moct. Což znamná, Takashi, "pohlédne na studenta, "že si do batohu vezmeš to nejnutnější a setkáme se u hlavní brány! Všichni souhlasí?"
"Jo a ,Takashi, neboj nepošleme tě Yonbimu do pasti, budeš víceméně pozorovat, aby ses přiučil."
"Jo a ,Takashi, neboj nepošleme tě Yonbimu do pasti, budeš víceméně pozorovat, aby ses přiučil."
Anonymní- Anonymní
Re:
"Dobře," pohlédne na svého studenta a uvidí jeho zděšenou tvář.
"Hej, strach dej stranou, nic se ti nestane. Navíc uvidíš Yonbiho, to by tě mohlo těšit...Neboj. Já už půjdu k Bráně a počkám tam," usměje se na něj a odejde.
"Nashledanou, Hokage-sama."
(Přesun k Hlavní Bráně)
"Hej, strach dej stranou, nic se ti nestane. Navíc uvidíš Yonbiho, to by tě mohlo těšit...Neboj. Já už půjdu k Bráně a počkám tam," usměje se na něj a odejde.
"Nashledanou, Hokage-sama."
(Přesun k Hlavní Bráně)
Anonymní- Anonymní
Re:
"Pôvodne som si myslel, že budeme mať tréning, takže som si všetky ninja pomôcky zbalil. Viac toho aj tak doma nemám, nemá zmysel sa tam vrátiť /okrem toho, ak by som sa teraz vrátil, z postele by ma už nedostal naozaj nikto/."
(Nasledoval som Tsunade k Hlavnej bráne...)
(Nasledoval som Tsunade k Hlavnej bráne...)
Anonymní- Anonymní
Re:
Ztuhlý Nevzala si růži,jak potupné...bééé sklesle "No tak nic,jdu Hokage,pokusím se nepřizabít" mávnu na rozloučenou a sprintuju k hlavní bráně
Anonymní- Anonymní
Re:
"Tak to bude..Zajímavé." zasmál jsem se a začal číst můj nepřílíš oblíbený denní bulvární plátek, jménem Plesk!.
Anonymní- Anonymní
Re:
Neklepu a jenom vejdu.
"Čaau Assasine!" usměju se a vytáhnu slíbený meč.
"Mise splněna." pousměju se a mírně ukloním. "Na klanění si nezvykej, to že jsi o deset let starší nic neznamená."
"Čaau Assasine!" usměju se a vytáhnu slíbený meč.
"Mise splněna." pousměju se a mírně ukloním. "Na klanění si nezvykej, to že jsi o deset let starší nic neznamená."
Anonymní- Anonymní
Re:
Jen jsem valil oči nad rychle seběhnutou situací a všechny zdravil, když odcházeli a přicházeli. Pak jsem vyvalil oči ještě víc.
"Ta na-make-upovaná barbie žije?! jakto?!" Vykřiknu, když uslyším slovo Orochimaru.
"Ta na-make-upovaná barbie žije?! jakto?!" Vykřiknu, když uslyším slovo Orochimaru.
Anonymní- Anonymní
Re:
"No jo, roztejkám." podíval jsem se na Sasukeho.
Otevřel jsem pusu a meč schoval.
Otevřel jsem pusu a meč schoval.
Anonymní- Anonymní
Re:
"To nemělo být nijak citově ohraničené, pouze jsem popisoval jeho vzhled, abych mohl zaujmout pozornost."
Anonymní- Anonymní
Re:
"Yoshiro, ještě se neznáte. Tohle je můj skoro brácha Sasuke Sarutobi, a Sasu, tohle je Yoshiro Uchiha, můj student." pousmál jsem se.
Sakra, Sasuke nesnáší uchihy, doufám, že se nezabijou.
Sakra, Sasuke nesnáší uchihy, doufám, že se nezabijou.
Anonymní- Anonymní
Re:
"Dobře, dobrý den. Listy jednou rozkvetou a kvetou dááááááál toď konoha, domov nááááááááááááš! " Zarecituju a pokloním se.
Anonymní- Anonymní
Re:
"Hmm." ušklíbnu se a sednu si na skříň, která leží za sttolem Assasina.
"Mě taky těší."
"Mě taky těší."
Anonymní- Anonymní
Re:
Objavil som sa pred dverami na chodbe a zaklopal som. Čakal som či mi hokage otvorí.
Anonymní- Anonymní
Re:
"další návštěva. Yoshiro, půjdeš do Iwagakure jako posila. Jdi." pousmál jsem se a křikl.
"Dále."
"Dále."
Anonymní- Anonymní
Re:
"Kirigakure se snaží chytit Bijuu. Yonbiho. Tak jim pomůžeš. Zdravím Futoshi." Pousmál jsem se.
Anonymní- Anonymní
Re:
"On? A mě tady necháš hnít, Assasin-chan?" zašeptám mu vražedně do ucha.
"Hoj." zvednu ruku na pozdrav.
"Hoj." zvednu ruku na pozdrav.
Anonymní- Anonymní
Strana 6 z 40 • 1 ... 5, 6, 7 ... 23 ... 40
Povolení tohoto fóra: