+4
Kisuke Uchiha
Shijin Hyuuga
Nawaki
Yoko Ayme
8 posters
Strana 5 z 40 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22 ... 40
Re:
First topic message reminder :
"Nevadí.." Usmála jsem se mile a pak jsem si všimla otevřených dveří. "Vypadá to, že Hokage-sama zde přeci jen je. Dobrý den Hokage-sama.." Pozdravím muže, jenž se objevil ve dveřích.
"Nevadí.." Usmála jsem se mile a pak jsem si všimla otevřených dveří. "Vypadá to, že Hokage-sama zde přeci jen je. Dobrý den Hokage-sama.." Pozdravím muže, jenž se objevil ve dveřích.
Yoko Ayme- Jounin (Ichibi no Jinchuriki)*A
- Počet príspevkov : 2781
Shinobi
Vesnice: Sunagakure
Klan: Ayme
Re:
Čekal jsem za dveřmi a pomyslel jsem si
Ježiši ten sensei snad čte ten Yanagi nebo co
Zaklepal jsem znovu.
Ježiši ten sensei snad čte ten Yanagi nebo co
Zaklepal jsem znovu.
Anonymní- Anonymní
Re:
Vešel jsem.
"Dobrý den, sensei. Chtěl bych se zeptat, jestli nemáte časopis Yanagi. Mám rád pouliční drby. " Řekl jsem a vykřikl jsem.
"Jo a ještě, chtěl bych se zeptat, jestli by jste mi prosím nedal techniku Doton:Yomi Numa. Chtěl jsem ji sehnat v knihovně, ale tam nemají techniky úrovně A." Řekl jsem se smutným výrazem xD.
"Dobrý den, sensei. Chtěl bych se zeptat, jestli nemáte časopis Yanagi. Mám rád pouliční drby. " Řekl jsem a vykřikl jsem.
"Jo a ještě, chtěl bych se zeptat, jestli by jste mi prosím nedal techniku Doton:Yomi Numa. Chtěl jsem ji sehnat v knihovně, ale tam nemají techniky úrovně A." Řekl jsem se smutným výrazem xD.
Anonymní- Anonymní
Re:
"Áá Yoshiro, kdes byl tak dlouho?!" vstal jsem a přešel ke knihovně.
"Časopis Yanagi? To fakt neberu." zasmál jsem se a hledal techniku.
"Yomi Numa? Hmm, no tak tady ji máš. Tsunade to tady trochu zaneřádila." řekl jsem a hodil mu techniku.
"Časopis Yanagi? To fakt neberu." zasmál jsem se a hledal techniku.
"Yomi Numa? Hmm, no tak tady ji máš. Tsunade to tady trochu zaneřádila." řekl jsem a hodil mu techniku.
Anonymní- Anonymní
Re:
"Noo.. To je na dlouho.. Blbě jsem provedl kuchiyose no jutsu a objevil jsem se v nějaký džungli. Tam jsem potkal fousatou žábu. No divný.. Naučila mě nějakou divnou chakru ovládat, kterou se teď učim. " Chytil jsem knihu .
"Děkuju. No.. Tsunade je dračice, no." Usmál jsem se a začal se učit xD.
"Děkuju. No.. Tsunade je dračice, no." Usmál jsem se a začal se učit xD.
Anonymní- Anonymní
Re:
"Co? Myslíš Fukusaku-sama a Myoboku-zan? Ty se učíš Senjutsu? Dobře ty!" zajásal jsem a posadil se.
"Budeš silný, teď nesmím zahálet ani já, abys mě náhodou nepředčil."
"Budeš silný, teď nesmím zahálet ani já, abys mě náhodou nepředčil."
Anonymní- Anonymní
Re:
"Jo.. Nějak tak se jmenoval. Jo myslim, že to je senjutsu. On nějak moc neuměl mluvit, tak nevím." Zasmál jsem se.
"Děkuju. " Začervenal jsem se a udělali se mi 2 brady.
"Ohohoh děkuju. Ale nechte toho, vy jste silnější nejmíň stokrát víc jak já. Máte kusanagi a i to stačí k poražení mě! Stejně ani nevim, co ta technika dělá, ale podle toho co řikal Fukasaku je silná, tudiž to asi ani nezvládnu."
"Děkuju. " Začervenal jsem se a udělali se mi 2 brady.
"Ohohoh děkuju. Ale nechte toho, vy jste silnější nejmíň stokrát víc jak já. Máte kusanagi a i to stačí k poražení mě! Stejně ani nevim, co ta technika dělá, ale podle toho co řikal Fukasaku je silná, tudiž to asi ani nezvládnu."
Anonymní- Anonymní
Re:
"No, dávej pozor, aby ses neproměnil v žábu." zasmál jsem se a následně zesmutnil.
"Nemám Kusanagi, Orochimaru mi ho ukradl."
"Nemám Kusanagi, Orochimaru mi ho ukradl."
Anonymní- Anonymní
Re:
Dnešní den je skvělý,dnes ráno rozkvetly modré růže,ihned jsem jich par ustřihl teď se blížím k dveřím pracovny Hokageho.Stojím před nimi,upravím si šat a urovnám neposedné vlasy.
A již klepu Buch,buch,buch
A již klepu Buch,buch,buch
Anonymní- Anonymní
Re:
Assasin Senju napsal:"Dále." ozval jsem se a přišla z okna zpráva od ANBu. rychle ji přečtu.
Vezmu za kliku,otevřu dveře a vstoupím.
"Zdravím" ukloním se a šátrám v záhybech šatů,po chvíli vytáhnu růži s modrým květem,sytě modrým květem "Hle nový výpěstek pyšně ukazuji modrou růži a podávám ji Hokagemu "A když jsem tady...Mise by nebyla?" usměju se
Naposledy upravil Yuu dne Sat 19 Mar - 22:46, celkově upraveno 1 krát
Anonymní- Anonymní
Re:
Sovička usedla na okenní rám a houkla, aby na sebe přivolala pozornost a Hokage jí sundal připevněný vzkaz.
- Spoiler:
- Umm, zdravím^^ ..
Omlouvám, že otravuji, ale..Naskytl se problém s Ynbim. Chtěli bychom tímto požádat o pomoc.
Mizukage, Hitomi Yamada.
Anonymní- Anonymní
Re:
"Krásná růže. Děkuji.Pěkná práce." pochválil jsem růži.
"Půjdeš s Týmem Tsunade do Kirigakure a pomůžeš jim." pousmál jsem se.
Anonymní- Anonymní
Re:
Assasin Senju napsal:"Krásná růže. Děkuji.Pěkná práce." pochválil jsem růži.
Radost z pochvaly vystřídal údiv "Hu a mohu-li být smělý a zeptat se co bude náplní mise?" přešlapuji nervozně Tsunade,to nebude turistický výlet...i když.. přeruším tok myšlenek a čekám odpověď
Anonymní- Anonymní
Re:
Assasin Senju napsal:"No, Kirigakure objevila Yonbiho. POmůžeš jim ho chytit." zase jsem se pousmál.
Brada mi spadne až na podlahu Si dělá určitě srandu ne?!Již vidím růže na mém hrobě ležeťi snažím se netvářit zděšeně "Heh,jak si Hokage přeje,doufám,že budu k něčemu...." tvářím se jakoby mi přistál meteorit do zahrady...."Kdy se vyráží?" Jestli jsi bože,tak mě ochranuj
Anonymní- Anonymní
Re:
"To zvládneš." řekl jsem, když uviděl jeho výraz.
"Tsunade-sama je silná, nedovolí, aby se někomu něco stalo. A máš fuuton, Yonbi lávu. Budeš mít výhodu." pousmál jsem se a pokračoval.
"Vyráží se hned, jak příjde Tsunade-sama."
"Dále."
"Tsunade-sama je silná, nedovolí, aby se někomu něco stalo. A máš fuuton, Yonbi lávu. Budeš mít výhodu." pousmál jsem se a pokračoval.
"Vyráží se hned, jak příjde Tsunade-sama."
"Dále."
Anonymní- Anonymní
Re:
Otevře dveř a vejde.
"Dobrý večer, Hokage-sama, máte pro nás misi?"
Pohledem přejede Takashiho, jestli ho to aspoň trochu probralo.
"Dobrý večer, Hokage-sama, máte pro nás misi?"
Pohledem přejede Takashiho, jestli ho to aspoň trochu probralo.
Anonymní- Anonymní
Re:
"áá Tsunade-sama." pousmál jsem se. "Právě o vás mluvíme. Yonbi se uvolnil z řetězů, Našla ho Kirigakure a prosí o chycení. Půjdete s prckem a s Yuu ho chytit a zapečetit do osoby, kterou vybere Mizukage. Nejdřív teda do kiri a Mizukage, vám řekne více." poškrábal jsem se na hlavě.
"Je to S mise, takže budete mít z toho docela slušný peníze. Yuu, minule jsem ti nedal prachy za tu tvou misi. Tady máš 200 ryo." hodím mu peníze.
"Je to S mise, takže budete mít z toho docela slušný peníze. Yuu, minule jsem ti nedal prachy za tu tvou misi. Tady máš 200 ryo." hodím mu peníze.
Anonymní- Anonymní
Re:
Panicky som otvoril oči dokorán a zhrozene vyriekol:
"Misiu na úrovni S /o tom ale reč nebola !/ ?!"
"Misiu na úrovni S /o tom ale reč nebola !/ ?!"
Anonymní- Anonymní
Re:
Assasin Senju napsal:"áá Tsunade-sama." pousmál jsem se. "Právě o vás mluvíme. Yonbi se uvolnil z řetězů, Našla ho Kirigakure a prosí o chycení. Půjdete s prckem a s Yuu ho chytit a zapečetit do osoby, kterou vybere Mizukage. Nejdřív teda do kiri a Mizukage, vám řekne více." poškrábal jsem se na hlavě.
Podívám se na Tsunade a pak na jeji enormě vyvinutý hrudník a opět mi spadne brada,až na zem "Bude mi ctí,být účastníkem mise pod vedením slavné Tsunade" uklonim se ji a vystrčím ruku,po chvilce mi z rukávu přímo do dlaně vklouzne modrá růže "Malý dárek" druhou rukou chytnu peníze od Hokageho
Anonymní- Anonymní
Re:
"Bohužel, nemám na výběr shinobi. Všichni jsou mimo vesnici." řekl jsem stále s úsměvem.
"Takashi, neboj se, Tsunade-sama bude s tebou."
"Takashi, neboj se, Tsunade-sama bude s tebou."
Anonymní- Anonymní
Strana 5 z 40 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22 ... 40
Povolení tohoto fóra: