Kashikeho dům
+2
Noriko Kana
Kashike
6 posters
Ns: Go on :: Text RPG :: NS: Go on :: Herní místnosti :: Iwagakure no Sato :: Obytné části
Strana 4 z 11
Strana 4 z 11 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 9, 10, 11
Kashikeho dům
First topic message reminder :
Popis:
Popis:
- Spoiler:
- Kashikeho domov se nachází kousek od městských hradeb, kde dříve sloužil jako záchytný bod v případě napadení vesnice. Uvnitř se nacházejí dvě patra a podzemní sekce. Do přízemí (ve skutečnosti leží asi 2 metry pod povrchem) ústí vchod (lomený do prava a uzavřený těžkými pancéřovými dveřmi), je zde malá studna, dvě ložnice, koupelna s toaletou a malá ošetřovna. V prvním patře se nachází dvě velké místnosti, z nichž jedna je zařízená jako obývací pokoj a druhá jako plánovací místnost. Z obou těchto místností vedou malé točité schody do pozorovacích zvonů. Okna se v případě potřeby dají osadit palnými zbraněmi (kuše atd.). V podzemní sekci je zbudovaná laboratoř, která je oddělená od zbytku budovy dalšími pancéřovými dveřmi. Laboratoř má vlastní systém vzduchotechniky s dodatečnými filtry. Hlavní systém vzduchotechniky udržuje v budově mírný přetlak, tudíž útok chemickými zbraněmi je vyloučen. Celá budova je postavena z betonu o tvrdosti IV, tudíž ani uživatel Dotonu s ním nic nezmůže. Zub času a války se na budově trošku podepsal, ale stále ne tak aby byla ohrožena její funkčnost.
- Spoiler:
Kashike- Počet príspevkov : 586
Re: Kashikeho dům
Kashike
Ven teď nikdo nejde. Doufám že ostatní budou chytrý a pokusí se sem dostat, ale já nehodlám nikoho z nás vystavovat dalšímu nebezpečí. Když je Kage pryč, máme za vás s Faitem zodpovědnost. Klidně mu řekni že jsem to zakázal, myslím že jeho rozčílení snesu...
Ven teď nikdo nejde. Doufám že ostatní budou chytrý a pokusí se sem dostat, ale já nehodlám nikoho z nás vystavovat dalšímu nebezpečí. Když je Kage pryč, máme za vás s Faitem zodpovědnost. Klidně mu řekni že jsem to zakázal, myslím že jeho rozčílení snesu...
"Ano ty možná ano, ale jak znám muže, necháte tuhle práci na nás ženách a zrovna já nejsem na výbuchy malýho kluka fakt zvědavá dost že mě teď ignoruje." upozornila jsem ho vcelku dotčeně.
"Navíc je úplně žhavej potom, jít pomáhat, takže si ho můj drahý učiteli vemte na starosti vy." šťouchla jsem ho do ramene.
"Navíc je úplně žhavej potom, jít pomáhat, takže si ho můj drahý učiteli vemte na starosti vy." šťouchla jsem ho do ramene.
Noriko Kana- Chuunin
- Počet príspevkov : 7781
Shinobi
Vesnice: Otogakure
Klan: Kana
Kashike
To znám, těhle "ochotnejch pomáhat" jsou plný hřbitovy. Nikam nejdete.
To znám, těhle "ochotnejch pomáhat" jsou plný hřbitovy. Nikam nejdete.
"Tak mu aspoň přiveď tu jeho babičku, nevim kde skončili ty lidi z nemocnice. Byla mezi raněnýma. " šeptla jsem o poznání tišeji.
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Kashike
Nemůžu sem nacpat každého civila z vesnice. Tenhle dům není nafukovací. Až se to uklidní, pustím ho za ní, teď ale ne. Nemusí se bát, jestli byla v nemocnici tak je v rukou personálu. Ten přežil, takže se jí nic nestane.
Nemůžu sem nacpat každého civila z vesnice. Tenhle dům není nafukovací. Až se to uklidní, pustím ho za ní, teď ale ne. Nemusí se bát, jestli byla v nemocnici tak je v rukou personálu. Ten přežil, takže se jí nic nestane.
"Tak doufej, že to slyšel já mu to opakovat nebudu." řekla jsem rázně a zase se vložila do učení. Čím víc v klidu jsem byla tím rychleji se mi vracela chakra. Taky už jsem v sobě měla jednu tabulku čokolády
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Povzdechl jsem si. Sice jsem se tímhle způsobem dozvěděl celkem dost, ale moc to nepomáhalo. "Takže," řekl jsem a podíval se na ně: "Hodláte mě zcela ignorovat? Anebo využijete příležitosti a zabráníte mi v tom, abych skončil mezi těmi "ochotnými pomáhat"..." Na chvíli jsem se odmlčel a sledoval, jestli si uvědomí, co po nich vlastně chci. "Vím, že jsem jen genin, že toho moc nezvládnu. Ale něco umím, umím se učit a učit se znamená sílit..." Pak už jsem jen mlčel. Byl jsem stále rozčílený a měl jsem pocit zbytečnosti, ale chtěl jsem jim pomoci.
IchikawaMiyoro- Počet príspevkov : 44
"No sláva už mě neignoruješ?" pousmála jsem se na něj.
"Máš hlad?" vstala jsem, že půjdu udělat všem něco k jídlu.
"Máš hlad?" vstala jsem, že půjdu udělat všem něco k jídlu.
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
"Nic proti tvému vaření, ale zvládnu si uvařit sám. Možná vypadám jako dítě, ale..." nedokončil jsem odpověď na její nabídku. Nemohl jsem soudit, jestli prožila něco takového, jako jsem prožil já. Ačkoliv mi byly jisté věci jenom tak převyprávěny, jak se to komu hodilo, rok od roku jsem tušil, jaká byla vlastně pravda, přesto jsem ji prozatím ignoroval. "Spíš bych se rád něco naučil... Moji rodiče jsou už dlouho pryč a moje babička není kunoichi. Takže jsem neměl moc příležitostí se něco naučit, krom toho co nás naučili v akademii." Přiznal jsem hořce. V podstatě jsem u sebe neměl ani vybavení, které většina ninjů má.
Kashike
Otočím se na toho genina a pak zpět do poznámek. Jestli se chceš učit, vlezl jsi do špatného bunkru. Nejsem ninja, můžu tě leda naučit jak si namíchat Jar nebo udělat krém na boty... nebo jak zabíjet lidi aniž by tě to stálo chakru...
Otočím se na toho genina a pak zpět do poznámek. Jestli se chceš učit, vlezl jsi do špatného bunkru. Nejsem ninja, můžu tě leda naučit jak si namíchat Jar nebo udělat krém na boty... nebo jak zabíjet lidi aniž by tě to stálo chakru...
"Já tě asi taky nic nenaučím, ale ty to ode mě ani nechceš." svěsila jsem poraženecky ruce a šla udělat nějakou svačinu pro oba.
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
*Nemal som čas tú chvíľu od môjho posledného postu s vami odohrať, takže si tam dám časovú vsuvku.
Po tom, čo som strávil niaku chvíľu v lese uvažujúc nad svojim zlyhaním a prakticky sa utápajúc v tom ako som všetko zoral. Som sa vrátil späť ku Kashikeho domu. To čo sa stalo v nemocnici sa proste stať nemalo a ja som si to celé dával za vinu.
Prišiel som ku dverám ku Kashikemu a zaklopal silno na dvere. Ani som neskúšal otvoriť, poznal som to zabezpečenie čo tam bývavalo a čakal som, že aj teraz je aktívne.
Po tom, čo som strávil niaku chvíľu v lese uvažujúc nad svojim zlyhaním a prakticky sa utápajúc v tom ako som všetko zoral. Som sa vrátil späť ku Kashikeho domu. To čo sa stalo v nemocnici sa proste stať nemalo a ja som si to celé dával za vinu.
Prišiel som ku dverám ku Kashikemu a zaklopal silno na dvere. Ani som neskúšal otvoriť, poznal som to zabezpečenie čo tam bývavalo a čakal som, že aj teraz je aktívne.
Saikoro- Velitel Jouninů
- Počet príspevkov : 230
Shinobi
Vesnice: Iwagakure
Klan: Cross
Sotva jsem ale vyšla, že něco připravím uslyšela jsem bušení na dveře.
"Jdu otevřít." zamumlám a jdu se nejdříve podívat přes otvory kdo to je, potom co jsem viděla Saikora, viditelně se mi ulevilo. Tak ještě aby se sem dostavil zbytek a bude vše v pořádku Otevřela jsem těžké zabezpečení a pustila ho dovnitř a zase zavírala se slovy: "Už jsem se bála kde tě Kashike nechal."
"Jdu otevřít." zamumlám a jdu se nejdříve podívat přes otvory kdo to je, potom co jsem viděla Saikora, viditelně se mi ulevilo. Tak ještě aby se sem dostavil zbytek a bude vše v pořádku Otevřela jsem těžké zabezpečení a pustila ho dovnitř a zase zavírala se slovy: "Už jsem se bála kde tě Kashike nechal."
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
"Tady není ani jeden jedinej ninja, kterej by byl schopnej..." nedokončil jsem větu, když se ozvalo zabušení. "No, to mi tak ještě scházelo," povzdechl jsem si. "Další neshinobi anebo jen další KG-uživatel?" propálil jsem ho svým pohledem, skoro jako kdybych byl Uchiha, což jsem samozřejmě nebyl, ale vypadalo to rozhodně komicky. "Tak já se raději půjdu připojit k těm "ochotným pomoci", protože vaše neochota mě začíná ubíjet!" Skoro se zdálo, že se zase vztekám, ale prostě jsem jen zvedl hlas, aby si všimli, že hodlám odejít. Zamířil jsem si to přímo ke dveřím a hodlal jsem proklouznout kolem nově příchozího, aniž bych vůbec vzhlédl a podíval se, kdo to je.
Kashike
Když kolem mě prochází ten kluk, čapnu ho za flígr a zvednu si ho do výšky očí. Tak hele štěně, nečiní mi nejmenší radost tě tu trpět. Do tohohle baráku děti nepatřej. Bohužel, venku je teď takový stav, že tě tam pustit prostě nemůžu i kdybych chtěl. Když je Kiyoko pryč, tak to tu máme s Faitem na starosti a rozhodně by tvoje smrt vypadala v hlášení dost blbě, takže si tady sedni na zadek a přestaň dělat potíže, časem se možná dočkáš a něco tě naučíme... pak vzhlédnu k Saikorovi a se slovy "Vítej zpátky" ho milým tónem přivítám. Takže si rozumíme prcku?
Když kolem mě prochází ten kluk, čapnu ho za flígr a zvednu si ho do výšky očí. Tak hele štěně, nečiní mi nejmenší radost tě tu trpět. Do tohohle baráku děti nepatřej. Bohužel, venku je teď takový stav, že tě tam pustit prostě nemůžu i kdybych chtěl. Když je Kiyoko pryč, tak to tu máme s Faitem na starosti a rozhodně by tvoje smrt vypadala v hlášení dost blbě, takže si tady sedni na zadek a přestaň dělat potíže, časem se možná dočkáš a něco tě naučíme... pak vzhlédnu k Saikorovi a se slovy "Vítej zpátky" ho milým tónem přivítám. Takže si rozumíme prcku?
Vošiel som dnu a len hodil smutný pohľad na Noriko, pričom na Kashikeho privítanie som len prikývol. Sadol som si na gauč a dal si z hlavy dole kapucňu.
Popri tom všetkom som si vypočul žvásty toho genina a bez slova sa uspokojil s tým čo mu povedal Kashike, pretože skôr ako začal hovoriť on mal som ho chuť prefackať a objasniť mu situáciu.
Mal som proste mizernú náladu a myslím si, že každému bolo jasné kde pramenila. Znovu bez slova som sa postavil a stiahol zo seba plášť prehodiac ho cez jakúsi stoličku. Zrovna som mal svoj viac menej modrý vzhľad. Modré oči a vlasy tmavomodré, skoro čierne.
"Čo navrhuješ Kashike?" Spýtal som sa ho, pretože, teraz som fakt nevedel, čo plánujeme robiť. Na oslobodenie Kiyoko sme boli príliš slabí, aspoň teraz.
Popri tom všetkom som si vypočul žvásty toho genina a bez slova sa uspokojil s tým čo mu povedal Kashike, pretože skôr ako začal hovoriť on mal som ho chuť prefackať a objasniť mu situáciu.
Mal som proste mizernú náladu a myslím si, že každému bolo jasné kde pramenila. Znovu bez slova som sa postavil a stiahol zo seba plášť prehodiac ho cez jakúsi stoličku. Zrovna som mal svoj viac menej modrý vzhľad. Modré oči a vlasy tmavomodré, skoro čierne.
"Čo navrhuješ Kashike?" Spýtal som sa ho, pretože, teraz som fakt nevedel, čo plánujeme robiť. Na oslobodenie Kiyoko sme boli príliš slabí, aspoň teraz.
Saikoro- Velitel Jouninů
Shinobi
"Ne, ty troubo," odsekl jsem Kashikemu a zakousl jsem se mu do ruky, takže mě zase hezky pustil na zem. Vyplázl jsem na něho jazyk a posměvačně se ušklíbl. "Nějaký neshinobi mi nebude rozkazovat. Takových by tu bylo," založil jsem si ruce na hrudi a vzdorovačně zase vyrazil zase ke dveřím.
Kashike
Když se zakousl, zjistil že kouše do pevné rukavice a já ho vesele dál držel. Chybí ti disciplína a kázeň. To tě naučíme jako první. Počkám až Noriko opět zavře dveře a pak ho pustím. Alespoň máš kuráž, to se mi líbí... i když je momentálně upřená špatným směrem. Zajímá mě ale, jsi taky chytrý?
Když se zakousl, zjistil že kouše do pevné rukavice a já ho vesele dál držel. Chybí ti disciplína a kázeň. To tě naučíme jako první. Počkám až Noriko opět zavře dveře a pak ho pustím. Alespoň máš kuráž, to se mi líbí... i když je momentálně upřená špatným směrem. Zajímá mě ale, jsi taky chytrý?
Zavřela jsem dveře a opět je zajistila až pak jsem se otočila zpět, předtím mi neušel Saikorův smutný výraz zřejmě si to hodně vyčítá. Tohle byla jedna ze situací kdy jsem nevěděla jak mám reagovat. Přešla jsem jen ke gauči a bokem se o něj opřela a dívala se na ty tři. V jedné chvilce se ve mě projevila ženská lítost nad dítětem, rozuměla jsem jak se cítí, ale moji pomoc odmítl, tak se musí poprat s tím co mu teď nabízí někdo jiný.
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Kashike
Když jsem vyřešil toho prcka a mám jistotu že neuteče, přejdu k Saikorovi. Mám takový trošku šílený plán. Je založený na štěstí, důvěřivosti a náhodě... nicméně nic lepšího se asi udělat nedá. Nejhorší co se může stát je, že tam zařvu, což není zas tak hrozný, když nad tím přemejšlim.
Když jsem vyřešil toho prcka a mám jistotu že neuteče, přejdu k Saikorovi. Mám takový trošku šílený plán. Je založený na štěstí, důvěřivosti a náhodě... nicméně nic lepšího se asi udělat nedá. Nejhorší co se může stát je, že tam zařvu, což není zas tak hrozný, když nad tím přemejšlim.
"Pokud mě tedy nehodláte pustit..." Odmlčel jsem se a zaujal postoj. Složil jsem několik pečetí: "Bunshin no jutsu!" Zvolal jsem a začal vytvářet klony. Věděl jsem, že nejsou skutečné, ale šlo mi o jejich efekt. "TAKŽE!" Zvolali jsme všichni jednohlasně: "HODLÁ MĚ NĚKDO NĚCO NAUČIT ANEBO HODLÁTE VYTRPĚT TOHLETO!? CHAKRY MÁM DOST! O TO SE NEBOJTE!" A postupně jsem tvořil nové a nové klony, takže přeci jenom, i kdyby se namáhali, neměli by moc velkou šanci je zrušit všechny a už i dva Miyové byli dost otravní na to, aby je snad donutili na mě reagovat jinak, než-li mi všechno zakazovat.
"Počúvam." Povedal som keď Kashike dohovoril, pretože som chcel počuť podrobnosti. Vtedy začal genin zase blbnúť. Tie klony boli na sebe tak natlačené, že som len do jedného vrazil ruku a cez neho vpustil trošku chakry do každého. Moje Hijutsu ich všetkých zlikvidovalo. To, že tvoril ďalších mi bolo jedno. Prišiel som k nemu, chytil ho pod krk a zdvyhol asi dvadsať centimetrov nad zem, pričom som doňho vpúšťal techniku Kotsuka takže mal po celom tele drobné kŕče.
"Práve som niečo hrozne dosral a keď mi mieniš zhoršovať náladu ešte viac odnesieš si to veľmi zle." Hovoril som tónom z ktorého vyžarovalo, že som schopný ho tu kľudne zabiť aj keď to v skutočnosti pravda nebola. Musel sa už začínať dusiť, tak som ho pustil na zem. Potom som sa vrátil a sadol si späť na gauč hneď vedľa miesta kde sa Noriko opierala. "Keď sa ukľudníš príď za mnou, ak si sa teda nezľakol." Povedal som ešte smerom k Miyorovi.
"Práve som niečo hrozne dosral a keď mi mieniš zhoršovať náladu ešte viac odnesieš si to veľmi zle." Hovoril som tónom z ktorého vyžarovalo, že som schopný ho tu kľudne zabiť aj keď to v skutočnosti pravda nebola. Musel sa už začínať dusiť, tak som ho pustil na zem. Potom som sa vrátil a sadol si späť na gauč hneď vedľa miesta kde sa Noriko opierala. "Keď sa ukľudníš príď za mnou, ak si sa teda nezľakol." Povedal som ešte smerom k Miyorovi.
Saikoro- Velitel Jouninů
Shinobi
Kashike
Hlavně chci aby bylo mezi námi všemi jasno. To co se stalo u nemocnice nebyla ničí vina. Byl jsem tam s vámi a tak můžou soudit... všichni jsme udělali pro její záchranu maximum a nemá smysl se kvůli tomu obviňovat. Jasné? optám se všech přítomných, ignorujíce toho spratka.
Hlavně chci aby bylo mezi námi všemi jasno. To co se stalo u nemocnice nebyla ničí vina. Byl jsem tam s vámi a tak můžou soudit... všichni jsme udělali pro její záchranu maximum a nemá smysl se kvůli tomu obviňovat. Jasné? optám se všech přítomných, ignorujíce toho spratka.
Kývla jsem a sledovala Miyora, trochu mi ho bylo líto snažil se o pozornost a chtěl pomoc, kdybych věděla, že mě zase neodmítne nabídla bych mu snad i ochranářskou náruč. Jen jsem se zhluboka nadechla podívala se jinam a zase se podívala zpátky a nic jsem neříkala.
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Když jsem se konečně alespoň trošku otřepal, chytil jsem se za krk a zachraplal. Snažil jsem se něco říct, ale moc dobře to tedy nešlo. "Checli chete chlit, takch me pustche. Pchotoše á nechotlám sůstchat f chlidu. Á chy pchoste pchytč. Chápeche?" Mluvil jsem skoro jako kdybych měl v puse horké olovo anebo prostě něco, co dost pálilo a způsobovalo, že se můj jazyk komíhal sem a tam, aby se toho nemusel dotknout. Ve skutečnosti jsem byl ale "jen" přiškrcen. "Pchoste me pustche! Sene mi nemůšete pomot ni netcho naušit!"
Strana 4 z 11 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 9, 10, 11
Similar topics
» Kashikeho techniky
» Kashikeho výbava
» Kashike Kaguya - Kashikeho char
» Kashike Gorin- Kashikeho char
» Kashikeho výbava
» Kashike Kaguya - Kashikeho char
» Kashike Gorin- Kashikeho char
Ns: Go on :: Text RPG :: NS: Go on :: Herní místnosti :: Iwagakure no Sato :: Obytné části
Strana 4 z 11
Povolení tohoto fóra: