okolní území
+3
Kisuke Uchiha
Akasuna no PiliKKa
Yoko Ayme
7 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Aliance Konoha - Kumo - Tsuki - Sora :: Kumogakure no sato :: Hlavní velitelství spojenectví
Strana 28 z 30
Strana 28 z 30 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29, 30
okolní území
First topic message reminder :
(Berte to jako výlet, jako nějaký tábor. Vy jste děti, my vedoucí. xD)
(Berte to jako výlet, jako nějaký tábor. Vy jste děti, my vedoucí. xD)
Anonymní- Anonymní
Re: okolní území
V Shizučině kapse:
krystal, který měla od Reiny v kapse se začal mírně chvět a trošku více lesknout. (krystal odráží pocity Reiny, radši se neptat co to znamená xD, kdyžtak viz tsukigakure tréninková místnost )
krystal, který měla od Reiny v kapse se začal mírně chvět a trošku více lesknout. (krystal odráží pocity Reiny, radši se neptat co to znamená xD, kdyžtak viz tsukigakure tréninková místnost )
Noriko Kana- Chuunin
- Počet príspevkov : 7781
Shinobi
Vesnice: Otogakure
Klan: Kana
dal jsem hlavu na stranu "asi to nebude brzo valka ješte pořad je valka totiž bude dokud nevyhine celá akatsuki"pousmal jsem se zlověstně
Anonymní- Anonymní
Opět jsem vytáhla krystal. Reino, co se děje? zeptala jsem se sama sebe.
Anonymní- Anonymní
Objevil se tu had.
"Hokage-sama, posílá vzkaz: Ta, která nás všechny zachránila se bude pohřbívat." zasyčel a zmizel.
"Hokage-sama, posílá vzkaz: Ta, která nás všechny zachránila se bude pohřbívat." zasyčel a zmizel.
Anonymní- Anonymní
vyskočil jsem a hodně jsem se lekl "co kdo proč kdo koho bude pohřbívat"
Anonymní- Anonymní
sedl jsem si zase ke stromu dal jsem si hlavu na kolena a viděl jsem rozsvícené okno "Achjoo ja chci taky pohodlí domova u krbu z rodinoů"povzdychl jsem si a zase jsem se snažil usnout
Anonymní- Anonymní
kopal jsem do stromu počítal jsem "1000,1001,1002....." *křup* "Auuu!!!mám zlomenou kosto pokračoval jsem "1003,1004"*křup*strom začal padat rychle jsem skočil a chytil jsem stroma hodil ho do oblasti kde nejsou budovy a začal jsem dělat a hlasitě jsem stena "Auu moje noha"ale stejně jsem pokračoval
Anonymní- Anonymní
"Idate-kun?" obzrela som sa keď som videla ako odhodil strom nabok. Prišla som k nemu a chytila som mu nohu ktorú som začala liečiť. "Dávaj pozor!" napomenula som ho a odkráčala som sadnúť si na konár stromu.
Anonymní- Anonymní
Zaslechla jsem hluk. Připadalo mi to, jako by něco padalo. Něco hodně velkého. Šla jsem tím směrem, podívat se, co se děje.
Anonymní- Anonymní
"Yuuki-sempaii....kdy půjdeme domů?" zeptal jsem se ji. Seděla na stromě. Všiml jsem si že k nám jde Shizuka. "Shizuko-sama? Nevíte kde je Mizukage?" zeptal jsem se jí.
Anonymní- Anonymní
Přišla jsem až k ním. "Netuším." odpověděla jsem. Sedla jsem si k nim na zem a opřela se o ruce.
Anonymní- Anonymní
Prišla som k Shizuke a pozrela som sa na ňu. "Čo bude z tou Jinchuuriky...? Reinou? Vráti sa na dobrú stranu?" spýtam sa jej a sadnem si k nej. Kaia zvesela ignorujem.
Anonymní- Anonymní
Sedl jsem si k Yuuki a Shizuke. "°°°" byl jsem zticha. Naslouchal jsem ptačímu spěvu.
Anonymní- Anonymní
Zaklonila jsem hlavu. "To kdybych věděla. Ale myslím, že už je pozdě něco napravovat...." zavřela jsem oči.
Anonymní- Anonymní
"Nikdy nie je neskoro Shizuka-chan...len si musíš viac veriť..." poviem jej a opriem sa jej o rameno.
To hovorí tá pravá...Nenávidím ťa
Aj ja ťa milujem...
To hovorí tá pravá...Nenávidím ťa
Aj ja ťa milujem...
Anonymní- Anonymní
"Kež bych to dokázala..." zašeptala jsem. Obejmu ji a obličej schovám jí do vlasů, aby nikdo neviděl, že mi tečou slzy.
Anonymní- Anonymní
"To je v poriadku Shizuka-chan...Všetko nejak dopadne...je to jej rozhodnutie..." poviem jej a objímem ju. "Musíš byť silná...budem sa snažiť aby si bola v mojom týme.." pošepkám.
Našom týme, Yuuki...
Hai, Haji v našom týme...už ma berieš za rovnakú ako ty hmm?
Našom týme, Yuuki...
Hai, Haji v našom týme...už ma berieš za rovnakú ako ty hmm?
Anonymní- Anonymní
"Bude to okey..." poviem jej a zavriem oči. "Ty držíš moje tajomstvo, ja zasa tvoje...nie?" pošepkám jej.
Hmm...ja som zasa vzduch...
Nie nie si si so mnou 5 rokov nie si vzduch...
Hmm...ja som zasa vzduch...
Nie nie si si so mnou 5 rokov nie si vzduch...
Anonymní- Anonymní
"Snad máš pravdu."
Stišíh hlas, aby slyšela jen Yuuki. "Navěky."
Opět jsem mluvila normálně. "Kdy se prátíme do Kiri?" zeptala jsem se.
Stišíh hlas, aby slyšela jen Yuuki. "Navěky."
Opět jsem mluvila normálně. "Kdy se prátíme do Kiri?" zeptala jsem se.
Anonymní- Anonymní
"Ja mám vždycky pravdu...!" šťuchnem do nej. "Hmm...až tu bude Mizukage...teraz nemôžeme robiť nič.." poviem jej a pustím ju.
Anonymní- Anonymní
Přišel sem počád sem byl v henge no jutsu takže sem vypadal jako ninja z kirigakure hledal sem nějakého ninju co by mi mohl pomáhat
Anonymní- Anonymní
Obzrela som sa a uvidela som divne vyzerajúceho chlapíka.
Yuuki...dávaj pozor cítim divnú chakru
Ja tiež...
Prišla som k nemu a spýtala som sa. "Umm...videli sme sa niekedy?"
Yuuki...dávaj pozor cítim divnú chakru
Ja tiež...
Prišla som k nemu a spýtala som sa. "Umm...videli sme sa niekedy?"
Anonymní- Anonymní
Strana 28 z 30 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29, 30
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Aliance Konoha - Kumo - Tsuki - Sora :: Kumogakure no sato :: Hlavní velitelství spojenectví
Strana 28 z 30
Povolení tohoto fóra: