Jižní část ostrova.
+2
Roronoa Zoro
Tatsuo Reigi
6 posters
Ns: Go on :: Text RPG :: NS: Go on :: Herní místnosti :: Kumogakure no Sato :: Želví ostrov
Strana 3 z 3
Strana 3 z 3 • 1, 2, 3
Jižní část ostrova.
First topic message reminder :
Jižní část ostrova je spíše hornatá a není zde tak hustý les.Je tu však spoustu planin a míst kde by ani ten nejlepší Shinobi nepřežil.Kdo ví však jestli se něco za ty léta nedokázala přizpůsobit.
Jižní část ostrova je spíše hornatá a není zde tak hustý les.Je tu však spoustu planin a míst kde by ani ten nejlepší Shinobi nepřežil.Kdo ví však jestli se něco za ty léta nedokázala přizpůsobit.
Tatsuo Reigi- Počet príspevkov : 1502
Shinobi
Vesnice: Kumogakure
Klan: Reigi
Re: Jižní část ostrova.
Hned, jak Zoro na medvěda promluvil, ten okamžitě ukončil svůj připravovaný další útok a tak chápavě na něj pohlédl. Rozuměl mu. Zdálo se však, že jeho slovům nějak moc nevěří, Především těm, že by zabránil tomu, aby mu už nikdo neubližoval.
Jen tak hlasitě zabručel a v tu stejnou chvíli prudce schmátl další strom a vyrval jej ze země. Následně s ním už jen prudce mrštil do dáli a než se kdo nadál, strom dopadl o několik stovek metrů dál. Už ani dopad nešel vidět. Takovou sílou jej odhodil pryč...
To už však střelil pohledem po Zorovi a hlasitě si odfrkl... Jasná výzva...
Chtěl mu ukázat to, že rozhodně ochraňovat nepotřebuje a je hooodně zvědavý, co by mu takový skrček jako on dokázal nabídnout.
Teď předvedl, co se svou silou dokáže. Řada byla na Zorovi. Jinak si jeho respekt a pravdivost slov nezíská...
Jen tak hlasitě zabručel a v tu stejnou chvíli prudce schmátl další strom a vyrval jej ze země. Následně s ním už jen prudce mrštil do dáli a než se kdo nadál, strom dopadl o několik stovek metrů dál. Už ani dopad nešel vidět. Takovou sílou jej odhodil pryč...
To už však střelil pohledem po Zorovi a hlasitě si odfrkl... Jasná výzva...
Chtěl mu ukázat to, že rozhodně ochraňovat nepotřebuje a je hooodně zvědavý, co by mu takový skrček jako on dokázal nabídnout.
Teď předvedl, co se svou silou dokáže. Řada byla na Zorovi. Jinak si jeho respekt a pravdivost slov nezíská...
Akihiro Kazuki- Chuunin (Sanbi no Jinchuuriki)
- Počet príspevkov : 1936
Shinobi
Vesnice: Kirigakure
Klan: Kazuki
Sledoval jsem jeho reakce, které byly na medvěda celkem pozoruhodné. Zdá se že medvídek se nám jaksi předvádí a chce mě vyzvat na souboj v síle. " Rád tuhle výzvu příjmu " Došel jsem ke stromu a katanou jsem jej oddělil od kmenu. Napíchl jsem ho na dvě katany a vší silou ho držel na svém ostří jako by nic nevážil. " Takže hod do dálky jo? Tak uvidíme " Začal jsem se točit dokola a nabíral na obrátkách. Začal jsem se docela rychle točit i s tím stromem. Byla to síla takovej kus stromu nést, ale dal jsem do toho vše. Když jsem se dostatečně roztočil tak jsem směrem kam házel medvěd hodil strom tak, že před hodem jsem pohnul ostřím a vytrhl ho tak aby se nezaseklo o dřevo a strom neztratil na rychlosti. Strom letěl poměrně daleko.
Roronoa Zoro- Počet príspevkov : 215
Medvěd chvíli tak překvapeně zíral, než si silně odfrkl a jal se pokračování...
Náhle se prudce silně odrazil, až to vytvořilo tlakovou vlnu vzduchu. Vyletěl vzhůru doslova jako raketa a to dosti vysoko...
Ve vzduchu se však stačil ještě prudce otočil a znenadání se snesl jako obrovská bomba na zem, přímo mezi stromy...
Tím samozřejmě nastal masivní výbuch a otřes, jak se medvěd doslova zaryl do země a vytvořil obrovský kráter.
Stromy kolem samozřejmě byli naprosto zdecimované a náhle byla vytvořena jakási mýtina, v jejiž kráteru by si s klidem dalo vytvořit jezero.
Medvěd však byl chytrý. Nezničil žádné živé stromy. Byla to spíše jen taková zarostlá a pomalu usychající část džungle. On tím dal jen prostor dalšímu růstu, ale taky předvedl další bod své síly a zuřivosti. Nebude si přeci ničit vlastní teritorium.
Následně znovu pohlédl na Zora a doslova jej očima vyzýval. Přidat k tomu pokývání jeho obrovské tlapy a bylo by to naprosto dokonalé...
Náhle se prudce silně odrazil, až to vytvořilo tlakovou vlnu vzduchu. Vyletěl vzhůru doslova jako raketa a to dosti vysoko...
Ve vzduchu se však stačil ještě prudce otočil a znenadání se snesl jako obrovská bomba na zem, přímo mezi stromy...
Tím samozřejmě nastal masivní výbuch a otřes, jak se medvěd doslova zaryl do země a vytvořil obrovský kráter.
Stromy kolem samozřejmě byli naprosto zdecimované a náhle byla vytvořena jakási mýtina, v jejiž kráteru by si s klidem dalo vytvořit jezero.
Medvěd však byl chytrý. Nezničil žádné živé stromy. Byla to spíše jen taková zarostlá a pomalu usychající část džungle. On tím dal jen prostor dalšímu růstu, ale taky předvedl další bod své síly a zuřivosti. Nebude si přeci ničit vlastní teritorium.
Následně znovu pohlédl na Zora a doslova jej očima vyzýval. Přidat k tomu pokývání jeho obrovské tlapy a bylo by to naprosto dokonalé...
Akihiro Kazuki- Chuunin (Sanbi no Jinchuuriki)
- Počet príspevkov : 1936
Shinobi
Vesnice: Kirigakure
Klan: Kazuki
Jak jsem tam tak stál a pozoroval toho medvěda jak se snaží mi dosvědčit to, že je silnější, což jeho síle odpovídalo. On měl ale jen destruktivní sílu, já měl přesnější a účinější sílu, která tohle může udělat bez příliš velkého hluku. Přišel jsem blíže k medvědovi a natáhl pěst před sebe jestli si se mnou ťukne pěstmi o sebe.
" Uznávám máš velkou sílu, a proto tě uznávám za svého rivala "
" Uznávám máš velkou sílu, a proto tě uznávám za svého rivala "
// Nevím jak přesně to bylo rozehnané, jen jsem to letmo přelétla očima ale snad to bude stačit
Medvěd nedůvěřivě zavrčel a chvíli ho sledoval. Nevěděl jestli se na něho má zase vrhnout a nebo ne. Vždyť on byl obří a určitě by ho dokázal zasednout a rozmáčknout svým krásným chundelatým pozadím ale proč k němu ten člověk natahoval ruku?
Medvěd stále stál na zadních a dával tak najevo, že s jeho deseti metry se mu nemůže Zoro rovnat, po chvíli ale dopadl i na přední a sledoval ho obříma očima. Najednou medvěd otevřel tlamu a zařval aby se ho pokusil zastrašit, pokud byl se Zoro ani nehnul napodobil ho a nejistě ťukl svou "pěstí" o tu jeho.
Medvěd nedůvěřivě zavrčel a chvíli ho sledoval. Nevěděl jestli se na něho má zase vrhnout a nebo ne. Vždyť on byl obří a určitě by ho dokázal zasednout a rozmáčknout svým krásným chundelatým pozadím ale proč k němu ten člověk natahoval ruku?
Medvěd stále stál na zadních a dával tak najevo, že s jeho deseti metry se mu nemůže Zoro rovnat, po chvíli ale dopadl i na přední a sledoval ho obříma očima. Najednou medvěd otevřel tlamu a zařval aby se ho pokusil zastrašit, pokud byl se Zoro ani nehnul napodobil ho a nejistě ťukl svou "pěstí" o tu jeho.
Milli Yaguma- Mizukage
- Počet príspevkov : 963
Shinobi
Vesnice:
Klan:
Věděl jsem, že mi trochu rozumí když zařval, zřejmě mě chtěl zastrašit nebo něco říct. Když mluvíš se zvířetem tak se chovej jako on. Hlasitě jsem zařval z plných plic a natáhl pěst k němu, abychom si mohli ťuknout na znak spojenectví. Byl to jakýsi rituál, který utvrzoval přátelství tak jsem ho chtěl vyzkoušet. Co však udělá medvěd na tuto reakci jsem nevěděl, a proto jsem doufal, že dostane rozum a natáhne tlapu a ťukne si se mnou. Hlasitě jsem vydechoval, protože ten řev dal celkem zabrat mým hlasivkám, ale zvládal jsem to.
Když Zoro zařval s plných plic medvěd se trochu přikrčil, nikoliv ale že by se bál to ne. On se přece neměl čeho bát! Pořád ho sledoval a opravdu si s ním ťukl. Zdálo se, že ten člověk přece jen nebyl tak slabý a ani hrozný jak si medvěd ze začátku myslel.
Milli Yaguma- Mizukage
Shinobi
Vesnice:
Klan:
Když jsem si s tím medvědem ťuknul tak jsem se usmál a dodal přívětivým hlasem " Zdá se, že ti to došlo. Parťáku. " Potom jsem dal pěst od jeho tlapy a dal si je vbok. Rozhlížel jsem se kolem. " Hm. Jak ale sehnat co nejvíce zvířat v krátkém čase abych je mohl trochu uklidnit. Nechci aby útočili na členy vesnice a na nás. Nevíš o nějakým způsobu? " Zvedl jsem hlavu a podíval se na medvěda s tou otázkou. Až to tu dodělám tak se zřejmě budu muset ohlásit raikagemu.
Medvěd naklonil trochu hlavu na stranu a pak se postavil zase na zadní aby byl větší a uhodil se tlapou do huňaté hrudi. Kdyby mohl mluvit řekl by asi: "Teď jste pod mojí ochranou, jen ať se mi někdo zkusí postavit!" Mluvit ale nemohl a tak jen hlasitě zařval a dopadl zase na všechny čtyři. Zvířata mohl tento huňáč oběhnout sám, přece jen tu byl jeden z nejsilnějších!
Milli Yaguma- Mizukage
Shinobi
Vesnice:
Klan:
" Jestli se ty postaráš o zvířata, tak já se zas můžu postarat o lidi co sem přijdou aby se k vám chovali dobře. Nenechám nikoho aby vám ubližoval. Jestli souhlasíš tak půjdeme každej zařídit svoji věc a za nějakou dobu se tu opět shledáme. Jen pamatuj neděs se mé formy, kdybych se jednou vymknul kontrole. Jednou to zjistíš co myslím, ale ještě nepřišel čas. " Čekal jsem na jeho souhlas jakýmkoliv způsobem a tak jsem tam jen tak stál.
//může mi prosím někdo hodit třeba i krátkej post abych odsud mohl zmizet?
Medvěd naklonil hlavu na stranu a zabručel.
Než se Zoro nadál zmizel rychle pryč.
Než se Zoro nadál zmizel rychle pryč.
Milli Yaguma- Mizukage
Shinobi
Vesnice:
Klan:
Jakmile medvěd odešel zařizovat svoje povinnosti tak já jsem se sebral svoje věci, meče jsem zasunul zpět do pochev a vyrazil jsem směrem k lodi, abych mohl opustit tento ostrov. Byl jsem tu celkem dlouho takže mě zřejmě už musí postrádat. (přesun)
Strana 3 z 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Severní část ostrova
» Jižní část Lesa smrti
» Jižní brána
» Pokoj Tatsua v jížní části Rezidence Otokageho
» Obytná časť Iwy
» Jižní část Lesa smrti
» Jižní brána
» Pokoj Tatsua v jížní části Rezidence Otokageho
» Obytná časť Iwy
Ns: Go on :: Text RPG :: NS: Go on :: Herní místnosti :: Kumogakure no Sato :: Želví ostrov
Strana 3 z 3
Povolení tohoto fóra: