Dům klanu Yamada
5 posters
Strana 24 z 40 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 32 ... 40
Dům klanu Yamada
First topic message reminder :
Zde bydlí členi klanu Yamada nebo jejich blízcí xDD
Zde bydlí členi klanu Yamada nebo jejich blízcí xDD
Naposledy upravil Hitomi Yamada dne Fri 4 Mar - 16:02, celkově upraveno 1 krát
Anonymní- Anonymní
Re: Dům klanu Yamada
Usmála jsem se na Kina a poté pohlédla na Sasukeho.
,,Možná...Ale určitě jsem mohla udělat více.." vzdychla jsem si.
,,Snad ano, Yuuki..A Takashiho tělo není..Rozsekala jsem ho na kusy, ty kusy jsou v ledu..Jediné co bys měla najít, by měla být hlava.." ušlíbnu se při té představě.
,,Možná...Ale určitě jsem mohla udělat více.." vzdychla jsem si.
,,Snad ano, Yuuki..A Takashiho tělo není..Rozsekala jsem ho na kusy, ty kusy jsou v ledu..Jediné co bys měla najít, by měla být hlava.." ušlíbnu se při té představě.
Anonymní- Anonymní
Dopajdali jsme s Daisukem až k domu, odkud jsme oba cítili Hitomiinu chakru. Bolavou rukou jsem lehce zaťukal na dveře.
Anonymní- Anonymní
"Hmm...škoda...chcela som ho využiť...prísť na to kto mu to spravil..." poviem a chytím sa za hlavu. "Taktiež som chcela niečo zistiť...stačil by kúsok jeho tela...hlava mi je na nič..." zanadávam. "Ale odviedla si skvelú prácu.." poviem.
Haji...
To sa stáva Yuuki...neopováž sa porušiť dohodu...inak nás oboch zničí Manzou
"Hitomi-chii...odpočiň si.." poviem jej už zasa svojim hlasom.
Haji...
To sa stáva Yuuki...neopováž sa porušiť dohodu...inak nás oboch zničí Manzou
"Hitomi-chii...odpočiň si.." poviem jej už zasa svojim hlasom.
Anonymní- Anonymní
Zasmála jsem se. ,,To asi opravdu nedělej..Ale ne..Chovám se takto k nepřátelům...Navíc, ublížit mé vesnici, to se nedá odpustit." zamračila jsem se.
,,Nevím Sasuke..." pousmála jsem se smutně.
,,No jo.." ušklíbla jsem se. ,,Říkal něco o Orochimarovi...možná že on.." pohlédla jsem jí do očí. Měla je jiné. Zaslechla jsem ťukání.
,,Dózó!" křikla jsem.
,,Nevím Sasuke..." pousmála jsem se smutně.
,,No jo.." ušklíbla jsem se. ,,Říkal něco o Orochimarovi...možná že on.." pohlédla jsem jí do očí. Měla je jiné. Zaslechla jsem ťukání.
,,Dózó!" křikla jsem.
Anonymní- Anonymní
Potrebujem krv...KRV!?, hovorím si v mysli a bežím otvoriť dvere. "Nech sa páči..." poviem a pozvem oboch ďalej.
Anonymní- Anonymní
"no já asi půjdu...musím si někde najít úkryt....ahoj" postavil jsem se a pomalu šel ke dveřím
Anonymní- Anonymní
,,Počkej, Sasuke...Můžeš zůstat zatím tady u mě..Yuuki ti ukáže, kdes bys mohl přespat.." pousmála jsem se a podívala na Yuuki.
Anonymní- Anonymní
Namáhavě jsem otevřel a nahlédl dovnitř. "Hitomi!" usmál jsem se, sotva jsem jí uviděl.
Anonymní- Anonymní
"Uchiha...umm, môžeš spať tamto..tretie dvere v pravo." poviem a ukážem na dvere do izby. "Kľudne tam môžeš byť..." poviem a chytím sa za hlavu.
TERAZ NIE HAJI!?
TERAZ NIE HAJI!?
Anonymní- Anonymní
Následoval jsem bratra a vešel za ním.
,,Jsi vzhůru? Jak se cítíš?" optal jsem se s úsměvem.
,,Jsi vzhůru? Jak se cítíš?" optal jsem se s úsměvem.
Anonymní- Anonymní
"Děkuji Hitomi i tobě...Yuuki...ale stejně si ještě musím něco zařídit...zatím" vyšel jsem ven a šel pryč(přesun)
Anonymní- Anonymní
"Nějak plno.." otočím se za odcházejícím mužem s ne zrovna přátelským výrazem, ale hned se zase usmívám na Hitomi. "Tak co? Jak to je?"
Anonymní- Anonymní
,,Daii..Daisuke.." rozzářila jsem se. Jsou v pořádku, díky bohu..
,,Cítím se jako bych spala v pračce." usmála jsem se na dvojčata, otočila jsem se na Yuuki.
,,Yuuki..Jsi v pořádku?!" lekla jsem se a chtěla vstát, abych mohla jít k ní.
,,Cítím se jako bych spala v pračce." usmála jsem se na dvojčata, otočila jsem se na Yuuki.
,,Yuuki..Jsi v pořádku?!" lekla jsem se a chtěla vstát, abych mohla jít k ní.
Anonymní- Anonymní
"Nie je začo...Sasuke." usmejem sa. "Urobím Vám čaj..." poviem z úsmevom a rozbehnem sa do kuchyne.
Anonymní- Anonymní
,,Tak aspoň tak..Uvidíš, že pak budeš zase svěží jako po aviváži.." zazubil jsem se a sledoval po očku culícího bratra. Pobaveně jsem zakroutil hlavou.
Anonymní- Anonymní
,,Ale..." chtěla jsem protestovat a podívala jsem se ke dveřím, kterými Yuuki zmizela.
Anonymní- Anonymní
"LEŽ HITOMI-CHAN! BUDEM OKEY!?" zakričala som jej z kuchyne, sedela som na zemi a pchala sa krvavými pilulkami. Bola som schovaná takže ma nik nevidel.
Anonymní- Anonymní
"Hmmmm maličká, maličká.." zavrtěl jsem hlavou. "Ale zvládla jsi to... všechna čest!" pokývla jsme hlavou. Potom se s otazníkem v očích otočil na Daisukeho. "Nemám jít za ní?" ukázal jsem palcem na dveře, ve kterých zmizela Yuuki.
Anonymní- Anonymní
Žádný ale budeš odpočívat jsem doktor takže mě musíš poslechnout.Tyhle rozkazy si užiju."
Anonymní- Anonymní
,,Souhlasím..Byla jsi skvělá..Konečně jsi nám vyrostla." zazubil jsem se na ni a položil Daiovi ruku na rameno. ,,V pohodě, ty tu zůstaň, já za ní půjdu." usmál jsem se a kulhavým krokem se vydal z pokoje.
Anonymní- Anonymní
Zdvihla som sa a začala som robiť ten čaj. Ešte stále som potrebovala viac. EŠTE STÁLE. Spravila som čaj a vybrala som pár ryžových chlebíčkov a Dango. Všetko som to pekne poukladala a chcela som ísť k nim. Ešte predtým som si ale vzala celú flaštičku krvavých piluliek.
Anonymní- Anonymní
,,Děkuji.." odpověděla jsem bez úsměvu a ještě zavolala na Daisukeho díky. Poté jsem se podívala na Kina.
,,To je nefér, nadřízená jsem tu já!" odpověděla jsem na oko uraženě a poslechla jen napůl. Zůstala jsem v posteli, ale nelehla jsem si.
,,To je nefér, nadřízená jsem tu já!" odpověděla jsem na oko uraženě a poslechla jen napůl. Zůstala jsem v posteli, ale nelehla jsem si.
Anonymní- Anonymní
Strana 24 z 40 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 32 ... 40
Povolení tohoto fóra: