Dům klanu Yamada
5 posters
Strana 22 z 40 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 31 ... 40
Dům klanu Yamada
First topic message reminder :
Zde bydlí členi klanu Yamada nebo jejich blízcí xDD
Zde bydlí členi klanu Yamada nebo jejich blízcí xDD
Naposledy upravil Hitomi Yamada dne Fri 4 Mar - 16:02, celkově upraveno 1 krát
Anonymní- Anonymní
Re: Dům klanu Yamada
Doma jsem se vykoupala, oblékla, vzala si jablko a vyšla jsem znovu k jezeru trénovat.
Anonymní- Anonymní
Ležala som v posteli a bolela ma hlava. Mala som otvorené oči a snažila si vybaviť včerajšok. Čo to mal Takashi z chakrou...? BOLA INÁ!?, hovorila som si v mysli až Saah zakňučal. Pohladkala som ho po hlave a vstala som, vbehla som do kuchyne a naliala si pohár vody, nasypala som do nej celé balenie krvavých piluliek a vypila som ho. Chutilo to ako kyslé jahody. Potom som aj so Saahom šla do kuchyne a povzdychla som si, naučiť túto rodinu jesť NORMÁLNE jedlo bude asi najhoršia misia. Vzala som si ryžový chlebíček a šla som na terasu.
Anonymní- Anonymní
Vešel jsem do kuchyně a vzal si kousek Sushi. Sedl jsem si k Yuuki z druhé strany a opřel jsem se o sloup mezi námi. "Děje se něco...Yuuki-sempai?" zeptal jsem se. Tušil jsem že se něco děje už když jsem viděl ten hrnek na baru. "Berete je už dlouho že je to tak?" zeptám se. "Víte že nesmíte a přesto...jako u ANBU..." mluvil jsem dál. Sebral jsem hůlky a začal jsem jíst. Bylo to dobré.
Anonymní- Anonymní
Pozrela som sa na Kaia a smutne som sa pousmiala, "Povedal si že ma miluješ...a predsa sa nesnažíš získať si ma, vykáš mi, vyhýbaš sa mi...a potom ma jednoducho pobozkáš a myslíš si že všetko je dokonalé..." zlostne sa naňho pozriem. "Ak by som teraz mala na výber KAI-SEMPAI....viete koho by som si vybrala...ale teraz to už jednoducho nemôžem urobiť...CHÁPETE PREČO!?" už som kričala. "Naša rodina nemôže mať šťastný a spokojný život kvôli tým do ktorých sa zamilujú!? STE HLUPÁCI!?" z očí sa mi liali slzy a spolu zo Saahom som sa rozbehla preč, preč od Kaia.
(Presun)
(Presun)
Anonymní- Anonymní
Vošla som priamo do svojej izby a začala som si brúsiť zbrane. Ochránim Kirigakure, nepáči sa mi že sem niekto LEN TAK lezie.
Anonymní- Anonymní
Prochazel jsem se kolem a najednou vidím otevřené okno potichu jsem tam skočil podival jsem se na yuuki viděl jsem že brousí zbraně "dobrý den teší mně prosím neřvěte"
Anonymní- Anonymní
Pozrela som sa do okna a videla som tam nejakého človeka. Postavila som sa z katanou v ruke a spýtala som sa. "Kto ste?" a prekvapene som zaklipkala očami.
Anonymní- Anonymní
"těší mně me jmeno je yuutakata takeru" skočil jsem dovnitř a sedl jsem si na postel "klid tu zbran mužete schovat"zaculil jsem se na yuuki
Anonymní- Anonymní
Došla jsem domůa hned, jak jsem vešla, cítila jsem neznámou čakru. Šla jsem po ní až k Yuuki do pokoje.
,,Yuu?..." zarazila jsem se. ,,Kdo jsi?" zamračila jsem se na ninju.
,,Yuu?..." zarazila jsem se. ,,Kdo jsi?" zamračila jsem se na ninju.
Anonymní- Anonymní
Postavila som sa pred Hitomi. "Ninja triedy S Hitomi..." pošepkala som jej. "Akatsuki?" spýtala som sa dotyčného.
Anonymní- Anonymní
Držal som sa Mizukage ako kliešť. Chcel som totiž spraviť dobrý dojem a odprevadiť ju až domov, až by sa po ceste niečo udialo. Všimol som si však ninju, rovnako ako Mizukage. Sledoval som čo sa bude diať, pripravený chrániť Kiri vlastným životom.
Anonymní- Anonymní
,,Satoru-san.." usmála jsem se na něj a poté pohlédla na nunju.
,,Co tu chceš?!" prskla jsem a zamotala se mi hlava. Zavřela jsem oči. Ksoo, teĎ ne!
,,Co tu chceš?!" prskla jsem a zamotala se mi hlava. Zavřela jsem oči. Ksoo, teĎ ne!
Anonymní- Anonymní
Prišla som k Takerovi a spýtala sa ho. "A čo tu robíte Takeru?" zbraň som neodložila.yuutakata takeru napsal:"těší mně me jmeno je yuutakata takeru" skočil jsem dovnitř a sedl jsem si na postel "klid tu zbran mužete schovat"zaculil jsem se na yuuki
Anonymní- Anonymní
"Mizukage-sama?!" Chytil som ju za ramená. Akatsuki, teraz?! A mizukage, toto je zlé. A naviac, prečo ma volá priezviskom?? To je zlé.
Anonymní- Anonymní
Prekvapene som sa pozrela na Satora. "Kto EŠTE sem príde?" podráždene som sa spýtala. Potom som sa pozrela na Takera.
Anonymní- Anonymní
Podívala jsem se na Tatsuma. ,,Gomene..Budu v pořádku." pousmála jsem se a očima propalovala Takerua.
Anonymní- Anonymní
"ja to je tajné ale když to chcete vědět tak vás brzy někdo podrazí žeby konoha žeby suna to si zjistete sami ale je mozné to zabranit mně stačí jen par informací a nebudete muset válčit"
Anonymní- Anonymní
"Jediný dôvod prečo by sme mali veriť niekomu z Akatsuki? Povedz mi jediný dôvod!" Postavil som sa pred Mizukage, pripravený chrániť ju.
Anonymní- Anonymní
Unudene som sa pozrela na všetkých prítomných. "Takže Takeru?" znova som zopakovala. "Pokiaľ hneď teraz nepovieš čo sa deje...alebo prečo si tu..neruším že odtiahlo vyjdeš z krvou v tvojich žilách." vražedne som zopakovala.
Anonymní- Anonymní
"hele lidi tahle holka je asi uplně jinde"ukazal jsem na yuuki "pravě jsem to tady řekl ale budiž ješte jednou přišel jsem vás varovat stačí mi pár informací a mužete se vyhnout valce" zaculil jsem se na yuuki
Anonymní- Anonymní
Vystoupila jsem o krok dopředu.
,,Jen přes mou mrtvolu, Takeru!" prskla jsem. ,,Kiri se nespolčí s Akatsuki za žádnou cenu, to nedovolím!"
,,Jen přes mou mrtvolu, Takeru!" prskla jsem. ,,Kiri se nespolčí s Akatsuki za žádnou cenu, to nedovolím!"
Anonymní- Anonymní
Pod poznámkou som sa zasmiala, prišla som k nemu, bola som asi tri centimetre od jeho tváre a povedala som mu, "Neviem kto je vedľa...asi si si neuvedomil že ti nič nepovieme...Takeru..." a odtiahla som sa preč.
Anonymní- Anonymní
Z brašne som pohotovo vytiahol dva shurikeny, ktoré som držal medzi prstami a bol som pripravený hodiť ich po Takerovi. "Mizukage-sama, vydajte signál!"
Naposledy upravil Satoru Tatsuma dne Wed 6 Apr - 20:31, celkově upraveno 1 krát
Anonymní- Anonymní
Strana 22 z 40 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 31 ... 40
Povolení tohoto fóra: