Dům klanu Yamada
5 posters
Strana 21 z 40 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 30 ... 40
Dům klanu Yamada
First topic message reminder :
Zde bydlí členi klanu Yamada nebo jejich blízcí xDD
Zde bydlí členi klanu Yamada nebo jejich blízcí xDD
Naposledy upravil Hitomi Yamada dne Fri 4 Mar - 16:02, celkově upraveno 1 krát
Anonymní- Anonymní
Re: Dům klanu Yamada
Jo sorry."Furt jsem jí lečil a v hlavě si pomyslel sakra takovej trapas...
Anonymní- Anonymní
´Tak já nechci vás rušit ty víš při čem´ du seběhl sem dolu za yuuki a zeptal sem se jí´už máš ten rámen?´
Anonymní- Anonymní
Stiskla jsem k sobě a poté oči otevřela. Zadívala jsem se do černé noci v Kinových očích. Polkla jsem na sucho, tváře mi stále hořely a byla jsem skoro mimo.
Anonymní- Anonymní
Pusou jsem se přibližoval k Hitomi a v hlavě si říkal"Co to dělám.."
Anonymní- Anonymní
Zrušila jsem slabou mezeru mezi námi a otřela se jemně o jeho rty. Zavřela jsem oči.
Anonymní- Anonymní
Jemně jsem jí jazykem na rtech a poté na jejím jazyku a chytl jí za bok.
Anonymní- Anonymní
Vše jsem mu opětovala. Ruce jsem mu ovinula kolem krku a přtiskla se k němu, oči jsem měla přivřené a tekly mi z nich slzy. Když nám došel dech, trochu jsem se odtáhla a stále s přivřenýma očima jsem mu vískala havraní vlasy.
,,Assasine.." zašeptala jsem.
,,Assasine.." zašeptala jsem.
Anonymní- Anonymní
Odstrčil jsem se od ní"Ach chápu" šel jsem dolů a pryč z budovy a ještě jsem zařval že si ten rámen nedám.
Anonymní- Anonymní
Okolo mňa sa motal Tasu, "Hai tam ho máš!" a ukázala som na stôl. "Ako sa darí Hitomi-chan?" spýtala som sa.
Anonymní- Anonymní
Kousla jsem se do rtu. Co jsem to.. třásly se mi ruce. Nemělo se to stát..Nechtěla jsem mu ublížit. Kine.. plakala jsem. Namáhavě jsem se postavila, přidržovala jsem se všech věcí, který jsem měla blízko sebe. Otevřela jsem na sebe okno a chladila se vánkem. Po chvíli se mi ale udělalo zle. Vzdychla jsem si a kácela k zemi. S tupou ránou jsem sebou plácla na zem.
Anonymní- Anonymní
vzal sem si rámen a šel za hitomi zatřásl s ní aby se probrala pak sem dál jedl rámen
Anonymní- Anonymní
Otevřela jsem oči. Ležela jsem na zemi a hrozně mě bolela hlava. Musela jsem se uhodit do hlavy. Zavřela jsem oči, stočila se do klubíčka a plakala, tak, aby to Tasu neviděl.
Anonymní- Anonymní
vzal sem ji a dal do postele´skus spát sestřičko´zavřel sem dveře a šel do svého pokoje si číst knihu
Anonymní- Anonymní
Otočila jsem se ke zdi a plakala. Nemohla jsem ale usnout. Vstala jsem z postele. Trochu jsem zavrávorala, ale ustála jsem to. Sešla jsem ze schodů dolů a došla si di kuchyně pro něco k pití. Nalila jsem si vodu, ale třásly se mi ruce a sklenička mi vypadla z rukou a rozbila. Některé střepy mi poškrábaly kůži na nohou.
,,Ku*va!" sykla jsem a ohnula jsem se, abych největší střepy sebrala. Musela jsem si ale sednout, protože se mi motala hlava. Idiotská chřipka! Opřela jsem o linku a zavřela oči.
,,Ku*va!" sykla jsem a ohnula jsem se, abych největší střepy sebrala. Musela jsem si ale sednout, protože se mi motala hlava. Idiotská chřipka! Opřela jsem o linku a zavřela oči.
Anonymní- Anonymní
Zvedl jsem se z postele a šel jsem do kuchyne. Byla tam Yuuki, právě dovařila ramen, zdalo se. "Dám si jo?" řekl jsem jí a vzal jsem si mysku.
Anonymní- Anonymní
Pozrela som sa na Kaia a usmiala som sa. "Kai-sempai? Neuveríte mi koho som stretla...pamätáte sa na Hoshiho-kuna? Toho chlapca z ktorým sme boli na misii?" spýtam sa a sadnem si na bar, on sedel vedľa. "Stretla som ho...v Konohe." dodám do ticha a sčervenám, avšak vo vnútri ma niečo zabolí.
Anonymní- Anonymní
Dočetl sem knihu odsunul sem knihovničku a tam byla docela velká místnost a tam sem odkládal různé svitky co sem vzal sestře z kanceláře a přečtené knihy dával sem je do polic tam jsem měl napsané žánry knih a druhy jutsu ještě že o tom neví sestřička
Naposledy upravil Tasu Yamada dne Sun 3 Apr - 10:59, celkově upraveno 1 krát
Anonymní- Anonymní
"Myslíte toho kluka který byl starší než vy a menší než vy?" zasmál jsem se. Poté jsem se kouknul na Yuuki a všiml jsi její hořící tváře. "Stalo se něco? Jste nemocná?" pak jsem si všiml jak chabě je oblečená, jenom v noční košilce. Zrudnu a potáhnu nosem abych zabránil přítoku krve v něm.
Anonymní- Anonymní
našel sem správnou poloci vylezl a dal před dveře moji malou knihovničku tak nikdo to nepozná šel sem dolů ale všiml sem si že tam někdo je tak sem je nechtěl rušit napsal sem na svitek hodil sem svitek aby se odrazil od stěni a doletěl do kuchyně pak sem šel do svého pokoje
Anonymní- Anonymní
"Hahaha! Presne toho!" poviem mu a podivím sa nad jeho reakciou. Potom sa pozriem čo mám na sebe a sčervenám. "D-D-Demo, gomene Kai-sempai! S-S-Som okey!?" povedala som mu a snažila sa natiahnuť si košieľku tak aby zakrývala to čo mala. Moje mokré vlasy sa na mňa lepili, neznášam rannú sprchu! Zrazu neďaleko nás dopadol zvitok. Od Tasua. Zasmiala som sa a bežala som k chladničke. Spravila som mu ryžový chlebíček, čaj a k nemu som priložila ešte Dango. Potom som mu to bežala odniesť do izby. "Tasu? Nesiem ti tie raňajky." zasmiala som sa z poza dverí a čakala som kým mi otvorí.
Anonymní- Anonymní
otevřel sem a vzal si snídani´vážně ti moc děkuji´všiml sem si že je jen v košilce poté sem zrudl radši sem pak rychle zavřel
Anonymní- Anonymní
Prekvapene som zaklipkala očami, otočila som sa a zo smiechom som šla k Hitomi do izby. "Hitomi-chii?" zašepkala som, otvorila som dvere a zľakla som sa. Nebola tam. Poškrabala som sa po hlave a nadýchla som sa. "Je pri jazere....spolu z tým Uchihom...ich chakry sú slabé...ale aspoň je v bezpečí.." poviem a usmejem sa. Usteliem jej posteľ a zavriem izbu. Idem sa prezliecť do svojej.
Anonymní- Anonymní
Hneď ako som sa prezliekla šla som dolu urobiť niečo sladké, skončila som u Dango. "Hmm....je tu prázdno a chladno..." poviem si a vezmem si pár dango. Odídem na terasu a sedím tam. Saah spokojne oddychuje a Pau z Mau sa naháňajú.
Anonymní- Anonymní
Hneď ako som dojedla, zdvihla som sa a spolu zo Saah-kunom som šla do dediny.
(Presun)
(Presun)
Anonymní- Anonymní
Strana 21 z 40 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 30 ... 40
Povolení tohoto fóra: