Ns: Go on
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Dům klanu Yamada

5 posters

Strana 18 z 40 Previous  1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 29 ... 40  Next

Goto down

Dům klanu Yamada - Stránka 18 Empty Dům klanu Yamada

Příspěvek pro Anonymní Wed 2 Mar - 15:22

First topic message reminder :

Zde bydlí členi klanu Yamada nebo jejich blízcí xDD
Dům klanu Yamada - Stránka 18 Japonsko-kjoto-2
Dům klanu Yamada - Stránka 18 Japonske-%2Bzahrady6
Dům klanu Yamada - Stránka 18 Japanese-architecture

Naposledy upravil Hitomi Yamada dne Fri 4 Mar - 16:02, celkově upraveno 1 krát

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Dům klanu Yamada - Stránka 18 Empty Re: Dům klanu Yamada

Příspěvek pro Anonymní Sun 27 Mar - 16:39

Slišel jsem křik a pak pláč a tak jsem pomalu vyšel do koupelny. "Yuuki-sempai??" zeptal jsem se. Klekl jsem si k ní a objal ji. Houpal jsem se s ní sem-tam. "Nebojte se..." opakoval jsem si a přitom jsem se bál snad ještě víc než-li ona.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 27 Mar - 16:51

Oprela som sa o jeho hruď a nadýchla som sa. "Kai-sempai...mám chuť na krv..." poviem mu a vezmem si pár piluliek. "Toto nedokážem utajiť ani keby som sa poskladala...neviem klamať..." a slzy sa mi lejú dolu tvárou.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 27 Mar - 17:01

Kouknul jsem se na ní a na nic jsem nečekal. Dotkl jsem se jejich pootevřených rtů. Nejdříve horního a pak dolního. Láskal jsem je dokud nepovolilo napětí mezi námi. Rychle jsem dýchal, "Yuuki-sempai....omlouvám se..." vypadlo ze mně. Znovu jsem se naklonil a znovu jsem jí políbil, její něžné, hebké a vláčné rty.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 27 Mar - 17:09

Po tom všetkom som sa rýchlo zdvihla, utiekla som do svojej izby.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 27 Mar - 17:14

Došla jsem domů a rovnou zamířila do koupelny. Tam jsem ale narazila na překvapeného KAie..
,,Etto...Já..Já se tedy vysprchuji později.." usmála jsem se rozpačitě a chystala se z koupelny vycouvat.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 27 Mar - 17:18

Do koupelny vešla Mizukage, zvedl jsem se a jako tělo bez duše jsem si šel sednout na verandu.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 27 Mar - 17:25

Zamračila jsem se. Nechala jsem koupelnu koupelnou a šla za ním. Snad ho můj vzhled nevyděsí.
,,Kaii? Mohu se zeptat, co se stalo?" přisedla jsem si k němu a pozorovala ho.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 27 Mar - 17:26

Otrasene som si sadla na posteľ, prechádzala som si po ústach. Slzy sa mi liali po lícach ako nekonečný vodopád. "Prečo...prečo si chceš zničiť život Kai...?" spýtam sa do vetra.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 27 Mar - 17:27

"Mizukage-sama...je to na dlouho..." řekl jsem pouze. "Ale Vám to řeknu..já...miluju Yuuki, miluju ji nade všechno na světe...i když vím že s ní být nemůžu...miluju jí už 13 let..." a zvěsím hlavu.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 27 Mar - 17:30

Položila jsem mu ruku na rameno a pousmála se. ,,Věděla jsem to. JE to na vás vidět..Na obou..Jsem si jistá, že Yuuki cítí totéž..Ale.." zarazila jsem se. ,,Proč byste nemohli být spolu?"

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 27 Mar - 17:36

Tasu Yamada napsal:(shizuko ale byl jí Very Happy viděla si snad nějakej přispěvěk že sem šel pryč Very Happy)

(tak jsem cestou nikoho neviděla... jdu to opravit Very Happy)

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 27 Mar - 17:43

Konečky uší mi zrudly, a její otázka mně zarazila. "Protože to bych jí neudělal...slíbila si že bude chránit vesnici...i za cenu svého života...a já slíbil to samé..." povzdechl jsem si. "Lady to jistě nechápe ale musíme to udělat...pro dobro všech..."

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 27 Mar - 17:50

,,Jenže, když budete spolu, tak to neznamená, že nebudete moci chráánit vesnici dál.." nechápala jsem. ,,Podívej Kaii..Já mám v osobním životě veliké problémy...Láska je hrozně složitá věc, nevysvětlitelná, neexistuje na ni žádná příručka. Tím si musí projít každý sám a každý musím sám přijít na to, jak vlastně funguje..Mé lásce stála v cestě velká vzdálenost..Vy jste v jedné vesnici, využijte toho a buďte spolu..a šťastní!..Dokaď můžete, udělejte to a nepromarněte svou šanci.." pousmála jsem se smutně. ,,Láska vám v chránení vesnice bránit nebude! Zvládli to jiní, zvládnete to i vy, vy ano!!"

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 27 Mar - 17:55

"Nesmím být s ní tak nebo jinak Lady Mizukage...! Nebyla by se mnou šťastná..." dořekl jsem z hořkostí v hlase. "Omluvte mně, jdu se jí omluvit za to co jsem udělal..." a zvedl jsem se. "Díky...Lady..." dodal jsem a šel jsem k Yuuki.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 27 Mar - 18:07

Vzdychla jsem si. ,,Jste tajemní víc, než Akatsuki.." zamumlala jsem a šla se konečně zkulturnit. Svklékla jsem se a pustila na sebe horkou vodu. Část starostí odplouvala společně s vodou. Trochu jsem se uvolnila. Umyla jsem si vlasy a vylezla ze sprchy. Obtočila jsem kolem sebe ručník, vlasy zamotala do turbanu a odešla do pokoje. P5evlékla jsem se a vlasy si vysušila. Lehce se nalíčila a odešla do Tasuova pokoje, kde by měl mít svitky půjčené od Hokageho. Sebrala jsem je a odešla k jezeru trénovat.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 27 Mar - 18:13

Cítila som že niekto ide po schodoch preto som vyskočila z okna a rozbehla sa k jazeru.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Mon 28 Mar - 5:28

Přišla jsem dumů. Sedla si na postel. P chvíli jsem vzala papír a začala jsem něco psát.
Několikrát jsem si to po sobě přečetla. Když jsem zjistila, že už nic z toho nebydoluju, vložila jsem list do obálky a napsla na ni "Pro Mizukage". Obálku jsem položila na postel.
Vzala jsem si svoje věci. Nepozorovaně jsem se vytratila z domu.

Pro Mizukage
Spoiler:

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Mon 28 Mar - 13:18

Pořádně jsem si zívla. Celou noc jsem nespala, myslela jsem na Yuuki a vše okolo. Vzdychla jsem si. Vstala jsem a otevřela na sebe okno. Došla jsem se osprchovat, obléknout a chtěla se jít podívat za Yuuki. Předtím jsem ale ještě došla za Shizukou. Zaklepala jsem na její dveře.
,,Shiz, ohayo. To jsem já, mohu dál?" nic se ale neozývalo. Vzala jsem za kliku a vešla dovnitř. Zmateně jsem se rozhlížela po prázdném pokoji. Všimla jsem si bílé obálky na její posteli. Vyndala jsem z ní dopis a po jejím přečtení se zamračila. Zmačkala jsem ho do kuličky a vyhodila do koše vedle stolu. Ušklíbla jsem se a místo návštěvy nemocnice jsem šla do kanceláře pro svitky.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Mon 28 Mar - 13:38

Přišel sem domů šel do svého pokoje a tam si lehl

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Mon 28 Mar - 14:04

Vzbudil sem se šel sem hledat svitky k pečetím co sem dostal od hokageho k sestře dopokoje našel sem je a začal si je číst během chvilky sme je mněl naučený śkoušel sem to nanečisto ve vzduchu

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Tue 29 Mar - 8:50

přišel jsem domu "čau rodino" vešel jsem do koupelny svlekl jsem se vešel jsem do sprchy a osprchval jsem se

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Tue 29 Mar - 15:06

Šel sem k jezeru trénovat

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Tue 29 Mar - 18:59

Přišel sem domů a lehl si na gauč v mém pokoji

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Tue 29 Mar - 19:43

Došla jsem domů a okamžitě zamířila do psrchy. Potom jsem se lehce nalíčila a šla k Tasuovi do pokoje.
,,Tasu, vezmu si ty svitky od Hokageho. Zajdu do Konohy mu je osobně předat, něco tam ještě potřebuji.." kousla jsem se do rtu. ,,Zatím se měj, bráško." přešla jsem k němu a lípla mu pusu na čelo. Poté jsem opustila jak jeho pokoj, tak dům a namířila si to do Konohy.
(Přesun Konoha)

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Tue 29 Mar - 19:56

Došla som domov, bežala som hneď do sprchy a potom do svojej izby. Nejak som to tam poupratovala a začala som hľadať lieky. "Vás už potrebovať nebudem..." povedala som a vyhodila som všetkých 15 krabičiek, jednu som si ale nechala, pre prípad. "Hmm...zaujímalo by ma kde je Shizuka-chan a všetci ostatný..." poviem si znova a nadýchnem sa. Cítila som chakru Hitomi, avšak veľmi slabo. Vyšla som preto na terasu a znova som sa nadýchla. Mierila na východ, do Konohy. Povzdychla som si, zas tu bude nuda. Šla som do kuchyne, pripraviť rámen.
Bol o pár hodín hotoví, vzala som si misku, najedla sa a šla som spať.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 18 z 40 Previous  1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 29 ... 40  Next

- Similar topics

Povolení tohoto fóra: