Dům klanu Yamada
5 posters
Strana 19 z 40 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 29 ... 40
Dům klanu Yamada
First topic message reminder :
Zde bydlí členi klanu Yamada nebo jejich blízcí xDD
Zde bydlí členi klanu Yamada nebo jejich blízcí xDD
Naposledy upravil Hitomi Yamada dne Fri 4 Mar - 16:02, celkově upraveno 1 krát
Anonymní- Anonymní
Re: Dům klanu Yamada
Nemohl jsem spát, vešel jsem k Yuuki do pokoje. Měla velikou postel a tak jsem si k ní lehl. Objal jsem jí kolem ramen a spokojeně zaspal.
Anonymní- Anonymní
Došla jsem domů. Okamžitě jsem zamířila do sprchy a s mokrými vlasy do postele. Otevřela jsem na sebe okno a chvíli z něj koukala ven. Poté jsem si pouze ve spodním prádle, protože je poslední dobou tepleji a tepleji, šla lehnout. Vyčerpaná z přemýšlení a několika denního nejezení jsem skoro okamžitě usnula.
Anonymní- Anonymní
Přišel sem domů a zaklepal sem na dveře pokoje Hitomi´Mám novinku sestro´
Anonymní- Anonymní
Prebrala som sa zo snívania a šla som dolu, cestou som videla Tasua pri Hitominich dverách. Šla som do kuchyne urobiť si rámen.
Anonymní- Anonymní
Právě jsem se líčila, když mě vyrušilo klepání na dveře. Trhla jsem sebou a řasenkou se píchla do oka.
,,Ku*va!" vykřikla jsem a držela se za oko, které okamžitě začalo slzet. Vytáhla jsem si navhlčený kapesník a utírala si čtvrthodinovou práci, kterou jsem se snažila zakrýt kruhy pod očima. Když jsem měla většinu černé pryč, pozvala jsem Tasua dále.
,,Ku*va!" vykřikla jsem a držela se za oko, které okamžitě začalo slzet. Vytáhla jsem si navhlčený kapesník a utírala si čtvrthodinovou práci, kterou jsem se snažila zakrýt kruhy pod očima. Když jsem měla většinu černé pryč, pozvala jsem Tasua dále.
Anonymní- Anonymní
´Co si to tady nadávala.ale přejdu k věci už sem vyvinul to jutsu pokud by ses ho chtěla naučit řekni napíšu svitek ale jakmile se to naučíš bude spálen a hozen do jezera´
Anonymní- Anonymní
,,Nadávala..Kvůli komu?!" prskla jsem na něj a poté se znovu zadívala do zrcadla a roztírala po obličeji make-up.
,,Dobře..Tak mi ho můžeš napsat, naučím se ho." pousmála jsem se a dál se soustředila na pečlivé roztírání.
,,Dobře..Tak mi ho můžeš napsat, naučím se ho." pousmála jsem se a dál se soustředila na pečlivé roztírání.
Anonymní- Anonymní
Začal sem psát techniku na svitek za chvilku to bylo hotové ´tady néní to moc těžké ted se pokusím o jeho vylepšení skusím do toho zakombinovat hyoton aby to bylo ještě silnější´
Anonymní- Anonymní
P5ikývla jsem a převzala si svitek. Líčila jsem se dál.
,,Víš, že Shizuka odešla do Konohy?" prohodila jsem mezitím.
,,Víš, že Shizuka odešla do Konohy?" prohodila jsem mezitím.
Anonymní- Anonymní
Přikývla jsem. Dolíčila jsem druhé oko, ušklíbla se na sebe kriticky do zrcadla a na otáčecí židli a otočila čelem k Tasuovi.
,,Zřejmě měla pocit, že ji ani já, ani ty nedokážeme nic pořádného naučit." ušklíbla jsem se. ,,Ale tak, je to její rozhodnutí." pokrčila jsem rameny.
,,Mimochodem, jak jsi na tom s týmem?"
,,Zřejmě měla pocit, že ji ani já, ani ty nedokážeme nic pořádného naučit." ušklíbla jsem se. ,,Ale tak, je to její rozhodnutí." pokrčila jsem rameny.
,,Mimochodem, jak jsi na tom s týmem?"
Anonymní- Anonymní
´Tým nemá mise ani čas takže nic nového přemýšlím že bych začal cestovat po vesnicích a pomáhat
Anonymní- Anonymní
´Že začnu cestovat po světě chtěl bych toho poznat pořád zůstávám v kiri´
Anonymní- Anonymní
´Stejně se pomalu rozpadá a když si vezmeš na starost dva ninji tak to zvládneš míváš hodně času´
Anonymní- Anonymní
Ušklíbla jsem se. Tak já mám hodně času? Jak je tedy možné, že stále něco řeším?!
,,Jak myslíš.." odpověděla jsem ležérně a odešla do kuchyně. Zakručelo mi v žaludku. Otevřela jsem lednici..a znovu ji zavřela. Při pohledu na jídlo se mi zvedal žaludek. Další den, co jsem nejedla. Tímhle tempem ze mě bude brzy anorektička, ušklíbla jsem se nad sebou. Uvařila jsem si alespoň kávu, sedla jsem si s ní v kuchyni ke stolu a přemýšlela.
,,Jak myslíš.." odpověděla jsem ležérně a odešla do kuchyně. Zakručelo mi v žaludku. Otevřela jsem lednici..a znovu ji zavřela. Při pohledu na jídlo se mi zvedal žaludek. Další den, co jsem nejedla. Tímhle tempem ze mě bude brzy anorektička, ušklíbla jsem se nad sebou. Uvařila jsem si alespoň kávu, sedla jsem si s ní v kuchyni ke stolu a přemýšlela.
Anonymní- Anonymní
zabalil sem si do batohu a šel sem do konohy´Čau všichni zase se někdy uvidíme´
Anonymní- Anonymní
Neodpověděla jsem. Pohrávala jsem si s hrníčkem a zamyšleně se dívala ořed sebe. Mohu za to já? ptala jem se sama sebe a vzdychla si.
Anonymní- Anonymní
Pozrela som sa do kuchyne a videla som tam Hitomi. "Hitomi-chii?" spýtala som sa a prešla som k nej. "Deje sa niečo?"
Anonymní- Anonymní
S nepřítomným várazem jsem k ní zvedla hlavu.
,,Umm..Ne, to je v pořádku, Yuuki." pousmála jsem se a dívala se na obsah hrníčku, ze kterého voněla káva.
,,Umm..Ne, to je v pořádku, Yuuki." pousmála jsem se a dívala se na obsah hrníčku, ze kterého voněla káva.
Anonymní- Anonymní
Zatvárila som sa naoko urazene a sadla som si na pult, nohy som si vyložila tiež, a hučala som do nej, "Hitomi-chii...viem kedy niečo nie je okey a kedy je okey...nesnaž sa ma oblbnúť...plus cítim tu chakru Tasua-san ale zdá sa akoby mieril smerom preč...to je to čo sa stalo?" potom sa na ňu pozriem a dodám, "Mimochodom máš pod očami monokle od riasenky."
Anonymní- Anonymní
,,To pod očima není od řasenky, Yuu...Mám jen kruhy pod očima.." jen co jsem to dořekla, zakručelo mi v břiše. Položila jsem si naň ruku a zatlačila, aby to nebylo tak slyšet.
,,Jinak..No, není to kvůli Tasuovi..Tak trochu..Jsou to všechny starosti, co se mi snesly na hlavu.." pousmála jsem se a dopila kávu.
,,Jinak..No, není to kvůli Tasuovi..Tak trochu..Jsou to všechny starosti, co se mi snesly na hlavu.." pousmála jsem se a dopila kávu.
Anonymní- Anonymní
Strana 19 z 40 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 29 ... 40
Povolení tohoto fóra: