Dům klanu Yamada
5 posters
Strana 17 z 40 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 28 ... 40
Dům klanu Yamada
First topic message reminder :
Zde bydlí členi klanu Yamada nebo jejich blízcí xDD
Zde bydlí členi klanu Yamada nebo jejich blízcí xDD
Naposledy upravil Hitomi Yamada dne Fri 4 Mar - 16:02, celkově upraveno 1 krát
Anonymní- Anonymní
Re: Dům klanu Yamada
,,Dobře.." zastavila jsem se s jednou nohou na schodu. Otočila jsem se čelem k němu.
,,Jdi do Konohy...zažádej si od Hokageho svitky s technikami na pečetící jutsu, pohlcující čakru Bijuu..Pokud vím, potřebujeme se pečetě naučit oba dva. Ty trénuješ Idateho a já Shizuku..Stále bude patřit do tvého týmu, ale ji si vytrénuji sama." nasadila jsem kamenný výraz. Veškeré dojetí vyprchalo stejně rychle, jako začalo.
,,Jdi do Konohy...zažádej si od Hokageho svitky s technikami na pečetící jutsu, pohlcující čakru Bijuu..Pokud vím, potřebujeme se pečetě naučit oba dva. Ty trénuješ Idateho a já Shizuku..Stále bude patřit do tvého týmu, ale ji si vytrénuji sama." nasadila jsem kamenný výraz. Veškeré dojetí vyprchalo stejně rychle, jako začalo.
Anonymní- Anonymní
Odešla jsem do koupelny. Svklékla jsem se a vstoupila pod sprchu. Nechala jsem na sebe téct vodu. Šlehala mé tělo a příjemně to pálilo. Cítila jsem, jak se uvolňuji. Našamponovala jsem si vlasy, bohatou pěnu jsem pak opláchla vodou. To samé jsem udělala s celým tělem. Poté jsem ze sprchy vylezla, usušila se ručníkem a ten si zabalila kolem těla. Vlasy jsem si sušila cestou do svého pokoje, kde jsem si je pročesávala. Opět jsem se oblékla a pro něco si došla do kanceláře.
Anonymní- Anonymní
Všude na těle jsem měla otlaky, jak jsem pořád ležela. Vstala jsem, protáhla jsem si tělo a zamířila do sprchy. Vysvlékla jsem se.
Otočila jsem kohoutkem. Voda mi stékala po těle. Hlavu jsem strčila do proudu vody. Nechala jsem své myšlenky odplynout jako vodu.
Otočila jsem kohoutkem. Voda mi stékala po těle. Hlavu jsem strčila do proudu vody. Nechala jsem své myšlenky odplynout jako vodu.
Anonymní- Anonymní
Vysušila jsem si vlasy. Zapletla jsem si je do copu a oblékla jsem se. Šla jsem se projít po Kiri.
Anonymní- Anonymní
Ve snu mě napadla ůžasná technika probudil sem se šel na dvůr a začal ji vytvářet
Anonymní- Anonymní
už bylo dsot tréningu ted se stavím za sestrou a řeknu jí o té technice přesun budova mizukage
Anonymní- Anonymní
šel sem na dvůr a zase sem skoušel trénovat tu vytvářenou techniku
Anonymní- Anonymní
Říkal sem si dlouho sem nebyl na nějakém klidném místě aa jezero přece
Anonymní- Anonymní
Otevřela jseme dveře a vešla dovnitř. Zaslechla jsem nějaké zvuky. Nakoukla jsem do obýváku. "Sensei?" zašeptala jsem.
Anonymní- Anonymní
Viděla jsem slzy. "Asi jsem špatná osoba, ale jste v pořádku?" udělala jsem několik kroků dovnitř.
Anonymní- Anonymní
"Aha." řekla jsem smutně. "Hm... Kdybyste něco potřeboval, budu nahoře." prstem jsem ukázala do stropu. Otočila jsem se k odchodu.
Anonymní- Anonymní
přišel jsem domů prošel jsem kolem tasua "hmm"odešel jsem do sveho pokoje a snažil jsem se usnout
Anonymní- Anonymní
Vešla jsem do pokoje. Zamčela jsem za sebou, aby mě nikdo nerušil. Posadila jsem se na postel. Rozhodovala jsem jestli to mám udělat. Nevěděla jsem co mi to teď udělá, když mám v sobě bijuu. Kdyby se něco zvrtlo mohl by to mít katastrofalní následky. Pravá ruka se mi rozzářila do fialova. Vypouštěla jsem z ní čakru. Ještě jsem se nerozhodla jestli to provedu nebo ne.
Anonymní- Anonymní
Přiložila jsem si pravou ruku k hlavě. Prsty jsem přitiskla na spánky. Zavřela jsem oči. Snad to bude fungovat! Přidala jsem na intenzite čakry. Měla jsem pocit, jako by se se mnou točil svět. Přitiskla jsem víčka víc k sobě. Tělo mi bezvládně spadlo na postel. Ztratila jsem vědomí.
Anonymní- Anonymní
Probrala jsem se až ráno. Nic jsem si nepamatovala. Proč to nefungovalo? Otřela jsem si pramínek krve, co mi stékal z úst. Že by za to mohla čakra Yuuki? Sevřela jsem ruku v pěst. Damn! Povzdechla jsem si. Šla jsem si dát sprchu...
Odemkla jsem a šla si udělat něco k jídlu.
Odemkla jsem a šla si udělat něco k jídlu.
Anonymní- Anonymní
Najedla jsem se. V domě jsem nikoho nepotkala. Šla jsem do kanceláře Mizukage.
Naposledy upravil Shizuka Yoru dne Sun 27 Mar - 17:38, celkově upraveno 1 krát
Anonymní- Anonymní
(shizuko ale byl jí viděla si snad nějakej přispěvěk že sem šel pryč )
Anonymní- Anonymní
musím to se sestrou urovnat přehnal sem to šel sem do kanceláře mizukage
Anonymní- Anonymní
Vošla som do domu, šla som do kuchyne. Spravila som si Ramen a s ním som šla na verandu. Vonku spievali vtáci a ja som sa smutne pozerala na všetko okolo. Prečo sa cítim tak prázdna? Moja chakra nezabrala? Darí sa Shizuke? Vezmem jej ju?
Zmätok prestal až som si vzala tabletku. Prišlo mi zle, bežala som do kúpelne a všetko zo mňa vyšlo. "Dočerta...ako to utajím....ako....?" opakovala som až som sa rozplakala.
Zmätok prestal až som si vzala tabletku. Prišlo mi zle, bežala som do kúpelne a všetko zo mňa vyšlo. "Dočerta...ako to utajím....ako....?" opakovala som až som sa rozplakala.
Anonymní- Anonymní
Strana 17 z 40 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 28 ... 40
Povolení tohoto fóra: