Dům klanu Yamada
5 posters
Strana 7 z 40 • 1 ... 6, 7, 8 ... 23 ... 40
Dům klanu Yamada
First topic message reminder :
Zde bydlí členi klanu Yamada nebo jejich blízcí xDD
Zde bydlí členi klanu Yamada nebo jejich blízcí xDD
Naposledy upravil Hitomi Yamada dne Fri 4 Mar - 16:02, celkově upraveno 1 krát
Anonymní- Anonymní
Re: Dům klanu Yamada
"takže neco z historie klanu hikari kdysi davno když sem byl male ditě byla shin moje starší sestra a sama z ničeho založila klan hikari ktery se snažím obnovit a jednou si takhle akatsuki řekly že by si mohli udělat nejake loutky a že to je to co jim pomuže a nakonec ty loutky zavraždit a chtěly ukrast tajny svitek jutsu klanu hikari sestra se bala tak ho schovala ke mně věděla že u mně to hledat nebudou a začali na ni utočit sestra nakonec zemřela otec jěšte stihl použit hikari no jutsu (technika světla) a zapečetil ji do teto zbraně a od te doby se shin hnusí každá víš postavena osoba"
Anonymní- Anonymní
Zírala jsem jak z jara a mimoděk se otřásla, když jsem si pomyslela, že..Radši na to myslet nebudu.
,,Ten svitek máš stále u sebe, Idate?"
,,Ten svitek máš stále u sebe, Idate?"
Anonymní- Anonymní
"ano mam je to jediné co mně drží u představy znvu založení klanu"
Anonymní- Anonymní
"Yo..Hezkej bejvák, když uvážlivě investuješ, ledacos si pořídíš."zasmál jsem se, když jsem se objevil v bytě Mizukage.
Anonymní- Anonymní
,,Jestliže po svitku šli Akatsuki, půjdou po něm znovu. A protože jsi Jinchuuriki, budou tě hledat tuplem..Ksoo." zaťala jsem ruku v pěst.
,,Dobře, Idate. Zítra začneme s tréninkem, abys byl připravený dříve, než se něco stane. Protože máš v sobě Rokubiho, bude to pro Shin větší síla, takže, pokud vám to nebude oběma vadit, mohli byste trénovat i se Shin. Budete pak silnější." usmála jsem se. Zvedla jsem se z postele a dala Idatemu pusu na čelo. ,,Ojasumi, dobře se vyspi, ať jsi naladěn na trénink." a s posledním úsměvem jsem vyšla z jeho pokoje.
,,Dobře, Idate. Zítra začneme s tréninkem, abys byl připravený dříve, než se něco stane. Protože máš v sobě Rokubiho, bude to pro Shin větší síla, takže, pokud vám to nebude oběma vadit, mohli byste trénovat i se Shin. Budete pak silnější." usmála jsem se. Zvedla jsem se z postele a dala Idatemu pusu na čelo. ,,Ojasumi, dobře se vyspi, ať jsi naladěn na trénink." a s posledním úsměvem jsem vyšla z jeho pokoje.
Anonymní- Anonymní
Došla jsem do obývacího pokoje, kde mě čekalo nemilé překvapení.
,,Zase ty?! Co po mě pořád chceš?!" prskla jsem tišeji, protože onii-chan s Kaiem už šli spát a já je nechtěla budit něčím tak primitivním, jako je Kabuto.
,,Zase ty?! Co po mě pořád chceš?!" prskla jsem tišeji, protože onii-chan s Kaiem už šli spát a já je nechtěla budit něčím tak primitivním, jako je Kabuto.
Anonymní- Anonymní
"Chtěl jsem se podívat, co se stalo s mým rokubim, ale jak vidím, zřejmě si z něj udělala jinchuurikiho." odpověděl jsem s nechutným úsměvem na rtech.
Anonymní- Anonymní
,,Idate, drž se teď zpátky." postavila jsem se před něj. ,,Tak jsi ho viděl a tamhle jsou dveře" zabrčela jsem nenávistně a uázala směrem ke dveřím.
Anonymní- Anonymní
"Pche, člověk příjde z takové dálky a tomu ty říkáš pohostinnost?" obořil jsem se na ni a začal se smát.
Kabuto, tvoje vlezlost mě uráží...Jednou na ni doplatíš.
Orochimaru-sama, uvidíme, kdo tady na co doplatí, ale jedno vím jistě. Vy už jste zkončil.
Když myslíš. hm hm hm
Kabuto, tvoje vlezlost mě uráží...Jednou na ni doplatíš.
Orochimaru-sama, uvidíme, kdo tady na co doplatí, ale jedno vím jistě. Vy už jste zkončil.
Když myslíš. hm hm hm
Anonymní- Anonymní
Usmála jsem se na Idateho a převzala si od něj Shin. Okamžitě jsem cítila ohromnou čakru.
,,Ale..Kde je má slušnost? Zapomněla jsem přichystat čaj a sušenky, dáš si?" ušklíbla jsem se a stále stála kdykoli připravená zaútočit.
,,Ale..Kde je má slušnost? Zapomněla jsem přichystat čaj a sušenky, dáš si?" ušklíbla jsem se a stále stála kdykoli připravená zaútočit.
Naposledy upravil Hitomi Yamada dne Fri 4 Mar - 23:17, celkově upraveno 1 krát
Anonymní- Anonymní
"hele nemluv tady o mravech když vběhneš do cizího baraku a ni se nepředstavíš"
Anonymní- Anonymní
"Jo, dám si, proč ne. KDes nechala svoji úžasnou kosu?" pohlédnu pohrdavě na zbraň.
"Já jsem známý, nemusím se představovat, ale ty bys měl zachovávat slušnost, když mluvíš s někým, jako jsem já."
"Já jsem známý, nemusím se představovat, ale ty bys měl zachovávat slušnost, když mluvíš s někým, jako jsem já."
Anonymní- Anonymní
"myslíš jako divny-hado-ocasý-typek-baka. asi nejak takhle bys to chtěl??"
Anonymní- Anonymní
,,Odpočívá, narozdíl od tebe si svých zbraní vážím." ušklíbla jsem se. ,,Jestli ti ale tak moc chybí, klidně přivolám i ji." nabídla jsem mu s ironií v hlase.
,,Pche, někdo takový jako jsi ty by se neměl ukazovat na veřejnosti, Kabuto." zamračila jsem se.
,,Pche, někdo takový jako jsi ty by se neměl ukazovat na veřejnosti, Kabuto." zamračila jsem se.
Anonymní- Anonymní
"Ještě slovo, a zabiju tě." řekl jsem Idatemu s velice milým úsměvem.
"Hmm, jsem slavnej a nesmrtelný. Géniové jako já bývají těžko pochopitelní."Podíval jsem se na Madarův sharingan.
"Hmm, jsem slavnej a nesmrtelný. Géniové jako já bývají těžko pochopitelní."Podíval jsem se na Madarův sharingan.
Anonymní- Anonymní
"kdyby mně mizukage-sama nechala tak tě s shin zabijeme a shin by se tak i pomstila"
Anonymní- Anonymní
Sevřela jsem Shin pevněji.
,,To protože jsou namyšlení, když na to vůbec nemají." ušklíbla jsem se a postavila se ještě víc před Idateho.
,,To protože jsou namyšlení, když na to vůbec nemají." ušklíbla jsem se a postavila se ještě víc před Idateho.
Anonymní- Anonymní
"Nepokoušej své štěstí, tvá zbraň, ti nepomůže. Zabil jsem spoustu ninjů, kteří byli slavnější a chytřejší než ty. Namyšlenost? Je to namyšlenost věřit ve své schopnosti? Je to namyšlenost mít za cíl pochopit všechny techniky a vytvořit trvalý mír? Lidé budou mezi sebou válčit pořád. Kam se poděl velký Uzumaki Naruto? Pohltila ho smrt, jeho kosti jsou v rozkladu...Mír stejně nazaručil...Někdo se musí objevit a všechen lid sjednotit pod tvrdou rukou. K tomu jsou oběti nevyhnutelné." dokončil jsem svůj monolog.
Anonymní- Anonymní
"možna nejsem ani chytrý ani silný ale mam jeden duvod ktery jiný nemněly a to je shin rokubi zlost pomstu a taky tu namyšlenost"pousmal jsem se na kabuta
Anonymní- Anonymní
,,To možná namyšlenost není, ale tím, že to stále opakuješ a tímto způsobem dokazuješ..To je namyšlenost a sobeckost...Velký mír a sjednocení všech vesnic, zní to krásně, nepopírám..Ale za takovouhle cenu to nestojí. Zemřela by více než půlka všech lidí! K čemu by pak bylo sjednocení?! Vždyt by skoro nikdo nezůstal naživu!" rozčílila jsem se.
Anonymní- Anonymní
"mizukage-sama maš krasnou představu ale lide už jsou takový jsme diva zvěř a prahneme po krvi"
Anonymní- Anonymní
Strana 7 z 40 • 1 ... 6, 7, 8 ... 23 ... 40
Povolení tohoto fóra: